eitaa logo
صدای ایران
94 دنبال‌کننده
849 عکس
1.1هزار ویدیو
13 فایل
آخرین اخبار ایران در شرایط فعلی جنگ همراه با نکات. و تحلیل
مشاهده در ایتا
دانلود
جمعیت هر شب بیشتر از دیشب مردان شجاع ایرانی و شیر زنان ایرانی هر شب چند برابر ۲۲ بهمن هرساله در خیابان هستند جالبیش اینه فضا به شدت معنوی و حماسیه
2.3M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
ویدئو پرژکتور گذاشته رو پرایدش😅 مردم بی‌نظیری داریم👏 ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌
🔴نعمت استقلال حقیقت جالب این جنگ این است که آمریکا خود، پایه‌های مقاومت امروز ایران را بنا گذاشت. تقریباً هر کشور دیگری که مورد حمله‌ی آمریکا قرار بگیرد، فوراً دچار آشوب می‌شود؛ نه به‌خاطر بمب‌ها، بلکه به‌دلیل وابستگی‌اش به بانک‌ها، تجارت و نرم‌افزارهای آمریکایی. تحریم‌های آمریکا ایران را به کشوری مستقل تبدیل کرده‌اند؛ مستقل‌تر از هر کشور دیگری در جهان.
5M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
هموطن مقیم اروپا، پس از آغاز جنگ، خود را به استانبول رسانده تا از آنجا و از مسیر مرزهای زمینی، پا به خاک میهن بگذارد. در همه کشورها، شهروندان به دنبال روزنه‌ای برای گریز از جنگ هستند؛ اما مردم سلحشور ایران هنگام نبرد، برای بازگشت به وطن لحظه‌ شماری می‌کردند. ملتی که از مرگ هراسی ندارد و شهادت در راه کشور را مایه افتخار می‌داند، هرگز شکست نمی‌خورد.
«موج ۵۱» علیه پایگاه آمریکایی الخرج با رمز مقدس "یا علی بن موسی الرضا علیه السلام" انجام شد، این پایگاه مبدا تجهیز جنگنده‌های اف ۳۵ و اف ۱۶ رژیم تروریستی امریکا بوده و محل نگهداری سوخت رسان‌ها و پایگاه اصلی آواکس‌های آمریکایی می‌باشد.
امشب پایگاه الخرج یا همان پایگاه شاهزاده سلطان در عربستان سعودی هدف حمله سنگین قرار گرفته ✌️🇮🇷
موج ۵۱
عربستان رو تو موج ۵۰ یادمون رفت بزنیم که تو موج ۵۱ داریم دوبرابر میزنیمشون چون تو این موج هم باید میزدیمش و از اونجایی که تو موج ۵۲ هم قراره بزنیم دیگه توقف نمیکنیم، گفتن یکساعت همینطوری بزنید تا خسته شید
بچه های مقاومت عراق برای اسیر گیری آمریکایی‌ها وارد پایگاه آمریکایی در بغداد شدند
حمله سنگین پهپادی به ابوظبی پایتخت نفاق عرب
تاسیسات نفتی الرویس در ابوظبی خورد و در آتش می‌سوزد
🔴دقایقی پیش تل آویو موشک باران شد و همزمان با موشک‌خوردن اراضی اشغالی پیامک تهدید روی گوشی صهیونیست‌ها رفت 🔸متن پیام: آخرین نفس‌های عمیق خود را بکشید. آتش خشم ما در هیچ کجا شما را رها نخواهد کرد.