eitaa logo
صدای ایران
93 دنبال‌کننده
850 عکس
1.2هزار ویدیو
13 فایل
آخرین اخبار ایران در شرایط فعلی جنگ همراه با نکات. و تحلیل
مشاهده در ایتا
دانلود
هر مورد مشکوکی را فوری به این ادمین اطلاع دهید @admin_vaja113
شهر الحمدلله امن و امان حضور مردم غوغااا و خدا بالای سر همه ما🇮🇷
نوجوانی ما پای سریال «دلیران تنگستان» و تماشای رشادت رئيسعلى دلواری و مردان تنگسیر در مبارزه با امپراطوری بریتانیا گذشت. این روزها میدان داری سردار تنگسیری در خلیج فارس را که می بینم احساس می کنم تنگسیر به ایران زایش یک ابر مرد دیگر بدهکار بود و بدهی اش را ادا کرد.
اکانت سازمان اطلاعات سپاه، از یک حذف موفق خبر داد. 🔹پیگیری خبرگزاری فارس نشان می دهد در پی اقدام نیروهای عملیات ویژه ایران، در عمق سرزمین های اشغالی، ساعتی قبل یکی از اعضای ارشد کابینه امنیتی رژیم مورد هدف قطعی قرار گرفت.
🔴 حدود ۱۰۰ موشک از سوی حزب‌الله به سمت سرزمین‌های اشغالی و بخصوص الجلیل‌غربی شلیک شد بدون شلیک حتی یک گلوله پدافند از سوی رژیم. تعداد مجروحان صهیونیست بر اثر این حملات، بالا ارزیابی شده است.
انفجار در حيفا صفد، العفولة، الخضيرة، و منطق دیگر مناطق
شلیک مجدد از جنوب لبنان این همون حزب الله هست که میگفتن تمام شده این همون جنوبی هست که دشمن میگفت خالیه از موشکه تا الان ۱۵۰ موشک
♨️ایران در حال تبدیل شدن به محبوب‌ترین کشور جهان خواهد بود، چون با طبقهٔ اپستین مبارزه کرده و آن‌ها را شکست می‌دهد. در همین حال، ایرانیان خارج از کشور کاملاً به‌عنوان خائنان غیرانسانی شناخته شده‌اند؛ کسانی که آن‌قدر برای قدرت سیاسی ناامید هستند که از دولت‌های نسل‌کش که کودکان مدرسه‌ای کشورشان را می‌کشند، تشویق می‌کنند. آن‌ها برای دهه‌ها در سراسر جهان به طور عمومی مورد تمسخر و نفرت قرار خواهند گرفت.»
‌ ✍ ائتلاف اروپا و ناتو عقب کشید به این امید که یمن وارد نشود تا بتواند ایران را کمی نرم کند اما ... " ومکرو و مکرالله و الله خیرالماکرین" اضافه شدن انصارالله یعنی تکمیل‌تر شدن حلقه جبهه مقاومت. ‌ حالا داریم پوتین‌ها را روی گلوی استکبار و صهیونیست جهانی فشار میدهیم. نتانیاهو،‌ترامپ،‌مکرون و این قبیل عروسک‌های خیمه شب‌بازی،‌همگی آلت دست صهیونیست پدوفیل هستند. مقصد باید خُرد کردن افکار صهیونیستی جهانی و ایده تمدن اسلامی زیر سایه صلح جهانی‌ست. ‌ نقشه غرب آسیا را تغییر خواهیم داد. ان‌شاالله
قدردانی وزیر خارجه کشورمان از حکومت و مردم افغانستان به خاطر ابراز حمایت و همدلی با ایران 🔹در این ماه پُربرکت رمضان، با جانِ دل از حکومت و مردم افغانستان متشکرم. آنها تجاوز آمریکا و رژیم اسرائیل را محکوم، و با مردم و دولت ایران همدلی و حمایت کردند. 🔹️ما با توکل بر خداوند، با استواری و پایداری در برابر تجاوز ایستاده‌ایم. امیدوارم صلح و آرامش در افغانستان نیز پایدار ماند.