eitaa logo
صدای ایران
93 دنبال‌کننده
850 عکس
1.2هزار ویدیو
13 فایل
آخرین اخبار ایران در شرایط فعلی جنگ همراه با نکات. و تحلیل
مشاهده در ایتا
دانلود
‌ ♨️ سفارت ایران خطاب به نخست وزیری انگلیس: نام خلیج فارس را هر روز تکرار کنید تا فراموش نکنید سفارت ایران در واکنش به اتهامات دفتر نخست وزیری انگلیس علیه ایران: 🔹اولاً، هر مکان جغرافیایی نامی دارد و نام خلیجی که در جنوب ایران قرار دارد، خلیج فارس است. این را هر روز با خود تکرار کنید تا فراموش نکنید. 🔹ثانیاً، اگر شجاعت و انصاف دارید، بهتر است به جای محکوم کردن ایران، رژیم‌های ایالات متحده و اسرائیل را محکوم کنید، زیرا آنها جنگ را آغاز کردند و اکنون عواقب آن دامنگیر همه است. 🔹ایران صرفاً در دفاع مشروع از خود عمل می‌کند.
ترامپ: اگر ایران تا ۵ روز آینده تنگه هرمز را باز نکند، حتماً صلاح دونسته :))
| عدالت در راه است ⚖️ و به یاد کودکان، انتقام حتمی است ... 🇮🇷
‌ ♨️ خسارت 2.5 میلیون دلاری به هواپیمای تجسسی پیشرفته آمریکا 🔹منابع خبری اعلام کردند یک فروند هواپیمای تجسسی پیشرفته آمریکا در حادثه‌ای مشکوک دچار خسارت سنگین شده است. ‌ ✍ باشه شما بگید حادثه‌ای مشکوک مام به بقیه میگیم حادثه مشکوک ضربه مغزی خفیف! اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
🔴هاآرتص: ▪️پدافند اسرائیل نتوانست 35 موشک خوشه ای ایران را رهگیری کند که کلاهک های آنها به 193 منطقه اصابت کرد.
1.1M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
♨️ هدیه‌ای برای ترامپ 🔹این همان هدیه‌ای است که ترامپ احمق گفت، آغوشت را باز کن و آنرا دریافت کن. ‌ ✍ باید اقرار کنیم بچه‌هامون تو سپاه و نیروهای مسلح خیلی خیلی از ما در رسانه بهتر و قوی تر عمل میکنن. باید این کار رسانه‌ای رو دائما منتشر کنیم.
‌ ♨️ مجری مشهور آمریکایی از خجالت ترامپ درآمد! 🔹ایران 90 میلیونی تسلیم نشد و تسلیم نخواهد شد اما ترامپ همچون کودکی لوس است و به دروغگویی درباره آنچه در حال رخ دادن است و آنچه پیش خواهد آمد، ادامه خواهد داد.
3.3M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
‌ ♨️ به دنبال فرماندهان و سربازان فراری آمریکایی هستیم سخنگوی قرارگاه مرکزی حضرت خاتم الانبیا(ص): 🔹 با توجه به اینکه همه پایگاه های آمریکا در منطقه از بین رفته است، فرماندهان و سربازان آمریکا فرار و در مخفی گاه های خارج از پایگاه ها پناه گرفته اند و ما به دنبال آن‌ها می گردیم. 🔹 از مردم کشورهای منطقه می خواهیم محل اختفای آنها را گزارش کنند و همزمان برای امنیت خود، اخراج آمریکایی ها را از منطقه خواستار شوند. اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
‌ ♨️ فرمانده نیروی هوافضای سپاه: 🔹ترامپ باید یاد بگیرد که هر تهدید و اولتیماتوم به ایران جزئی از عمل جنگی است. ضربات رزمندگان به نقاط راهبردی دیمونا و حیفا در ساعات اخیر، جدا از پیگیری راهبرد نظامی ایران، پیام روشنی به تهدیدهای ۲ روز و ۵ روز امریکایی‌ها بود.
صدای ایران
‌ ♨️ به دنبال فرماندهان و سربازان فراری آمریکایی هستیم سخنگوی قرارگاه مرکزی حضرت خاتم الانبیا(ص): 🔹
‌ ✍دقت کردید؟ نیروهای مسلح ما دنبال آمریکایی‌ها هستن و ازشون میخان خوشونو نشون بدن،‌درحالیکه فرار کردن و در خانه‌هاوهتل‌ها وسفارتخانه ها مخفی شدن، بعد رسانه‌های ما دنبال‌رو رسانه‌های امریکایی پشت‌هم خبر از اعزام نیرو برای حمله و تصرف زمینی خاک ایران میدن! ‌ این تناقض چجور باهم جور درمیاد؟ ما مشتاق ورود آنهاییم. منتظریم.
♨️ سردار موسوی،فرمانده نیروی هوافضای سپاه: ‌ 🔹ترامپ باید یاد بگیرد که هر تهدید واولتیماتوم به ایران جزئی از عمل جنگی است. ضربات رزمندگان به نقاط راهبردی دیمونا و حیفا در ساعات اخیر، جدا از پیگیری راهبرد نظامی ایران، پیام روشنی به تهدیدهای ۲ روز و ۵ روز امریکایی‌ها بود. ‌ ✍ نیم قرن‌ست که مقاومت کردیم تا با دیدن امثال موسوی. وتنگسیری به داشتن چنین مدیرانی غبطه بخوریم. نیم قرن‌ رهبر شهیدمان چنین مدیرانی طلب میکرد. سلیمانی‌ها،‌حاجی‌زاده‌ها،‌باقری‌ها‌ و ... مدیرانی اهل عمل و بی تعارف نسبت به تهدیدات ضدامنیتی. مدیرانی که حتی تهدید کلامی را با عمل پاسخ میدهند. ‌ پایان این نبرد، پایان مدیران ذلیل و غربگرا و اپستین‌طلب‌هاست! پایان مدیران بی‌خاصیتی که برای هر پروژه و طرح و هر مذاکره،‌سالها مملکت را اسیر و علاف کردند. این نبرد،‌انقلابی جدید در انقلاب اسلامی ایران‌ با رهبری جوان‌ست.