eitaa logo
صدای ایران
91 دنبال‌کننده
855 عکس
1.2هزار ویدیو
13 فایل
آخرین اخبار ایران در شرایط فعلی جنگ همراه با نکات. و تحلیل
مشاهده در ایتا
دانلود
‌ ♨️ منبع آمریکایی: ترامپ مثل سگ التماس کرد تا از بن بست ایران خارج شود! آلترنت: 🔹یک منبع آگاه در واشینگتن می‌گوید که ترامپ در تماس‌هایش «مثل سگ» به سران بقیه کشورها التماس می‌کرد تا او را از بن‌بست ایران نجات دهند.
♨️با بسته ماندن تنگه هرمز فرودگاه‌ها با مشکل مواجه خواهند شد 🔹فایننشال تایمز به نقل از شورای بین‌المللی فرودگاه‌های اروپا گزارش داد: اگر تنگه هرمز باز نشود، فرودگاه‌ها با کمبود «سیستماتیک» سوخت هوانوردی مواجه خواهند شد. ✍سالها دل طلب جام جم از ما میکرد آنچه خود داشت زبیگانه تمنا میکرد. فصل تحریم کردن های ما هم فرا رسید. امام خامنه ای: تنگه هرمز باید بسته بماند.
‌ ♨️ ۲ میلیون بشکه نفت ایران به هند رسید 🔹وب‌سایت «تنکر ترکرز» جمعه گزارش داد که از ۲۰ مارس (۲۹ اسفند ۱۴۰۴) تاکنون ۲ میلیون بشکه نفت خام ایران به هند رسیده است. 🔹هند روز شنبه اعلام کرد که خرید نفت از ایران را از سر گرفته است. از سال ۲۰۱۹ تاکنون این اولین بار است که هند به طور علنی خرید نفت از ایران را اعلام می‌کند. آمریکا در سال ۲۰۱۹ معافیت خرید نفت از ایران را تمدید نکرد.
‌ ♨️ کلمبیا: اگر تجاوزات به لبنان متوقف نشود تمام جهان باید اسرائیل را تحریم کند «گوستاو پترو» رئیس‌جمهور کلمبیا: 🔹نتانیاهو باید آتش‌بس را در لبنان رعایت کند وگرنه تمام جهان باید اسرائیل را تحریم کنند.
‌ ♨️ ثبت ملی مدرسه شجره طیبه میناب 🔹بعد از حمله رژیم آمریکایی صهیونی به مدرسه شجره طیبه میناب ، این مدرسه ثبت ملی شد تا دنیا از جنایات استکبار جهانی آگاه باشد ، اما رسم رشادت و شهادت در خون و جان کودکان ایرانی از نوزادی ثبت است.
📢📢اعتماد به تنگۀ هرمز به این زودی‌ها برنخواهد گشت 🔹آتش‌بسی که قرار بود یکی از شلوغ‌ترین آبراه‌های جهان را دوباره به روی کشتی‌ها بگشاید، نه‌تنها نتوانسته ترددها را به حالت عادی برگرداند، بلکه حالا وضعیت را عجیب‌تر از قبل کرده است. 🔹آمارها نشان می‌دهد هم‌اکنون شمار شناورهایی که از این آبراه استراتژیک عبور می‌کنند، حتی از روزهای اوج درگیری‌های نظامی نیز کمتر است. 🔹مالکان کشتی‌ها با احتیاط کامل عمل می‌کنند و بسیاری از آنها ترجیح داده‌اند تا روشن شدن کامل اوضاع، در بنادر اطراف معطل بمانند. 🔹نبود بیمه‌های کافی، نگرانی از حملات احتمالی و نبود تضمین‌های رسمی برای امنیت عبور، مهم‌ترین دلایل این تردید عنوان شده است
👈پیام شیخ نعیم قاسم به مردم لبنان 📢📢زمان امتیازدهی مجانی به پایان رسید 👈👈دبیرکل حزب‌الله در پیامی خطاب مردم مقاوم لبنان اعلام کرد: 🔹دشمن اسرائیلی در میدان نبرد در برابر قهرمانان مقاومت عاجز شد و نتوانست آنطور که بارها اعلام کرده بود، حمله زمینی را آغاز کند. 🔹دشمن صهیونیستی بارها اهداف خود را تغییر داد، گاهی اوقات رودخانه لیتانی  و گاهی اوقات پیشروی‌های محدود را خواست. 🔹دشمن از روش‌های مقاومت، انعطاف‌پذیری رزمندگان و توان دفاعی آنها غافلگیر شد. 🔹هرگز نمی‌پذیریم که به وضعیت سابق برگردیم و از مسئولین می‌خواهم که از دادن امتیازهای بلاعوض خودداری کنند./تابناک
3.3M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
فرانسیس فوکویاما فیلسوف معروف آمریکایی ژاپنی و صاحب نظریه پایان تمدن‌ها: آمریکا هرگز به اندازه امروز‌ منزوی‌ نبوده است! هیچ رهبر اروپایی‌ باور ندارد که اگر امروز در تنگه هرمز از ایالات متحده حمایت کند، این حمایت در آینده جبران شود. در حالی که اقدامات آمریکا به شدت به رقبایی مثل روسیه و چین سود رسانده، خود این کشورها هم به سختی می‌توانند باور کنند که ایالات متحده در آینده به طور قابل اعتماد به نفع آن‌ها عمل کند. ترامپ ادعا کرده که ایالات متحده هرگز به اندازه دوران رهبری او مورد احترام نبوده است. از میان خیلی چیزهایی که او گفته، این یکی از مضحک‌ترین‌هاست. @hamidkasiri_ir
‌ ♨️ فشارها جواب داد؛ اسرائیل حملات خود را به بیروت متوقف کرد 🔹️رژیم صهیونیستی پس از توافق آتش‌بس بین ایران و آمریکا، حملات خود را به صورت گسترده به لبنان به ویژه بیروت تشدید کرد، ولی پس از فشارهای تهران و برخی کشورهای خارجی، حملات صهیونیست‌ها به لبنان کاهش یافته است. 🔹️روزنامه الجمهوریه لبنان نوشت، اکنون نگاه‌ها به ساعات آتی دوخته شده تا «اجرای آتش‌بس در لبنان و آغاز مذاکرات کلید بخورد؛ مگر اینکه بنیامین نتانیاهو، نخست‌وزیر اسرائیل، دست به جنون تازه‌ای بزند».
‌ ♨️ پرس تی وی به نقل از یک مقام ارشد امنیتی: با اصرار ایران رژیم صهیونی وادار به توقف حمله به بیروت شد 🔹️ایران تهدید کرده بود اگر حملات رژیم صهیونی به بیروت متوقف نشود در مذاکرات اسلام آباد شرکت نخواهد کرد.
‌ ♨️ قیمت نفت بعد از توئیت قالیباف افزایش یافت 🔹توئیت امشب رئیس مجلس شورای اسلامی درباره ۲ شرط ورود ایران به مذاکرات موجب افزایش قیمت نفت شد. 🔹درحال‌حاضر قیمت نفت WTI به ۹۹/۶ دلار در هر بشکه رسیده که معادل ۱/۱۶ دلار افزایش نسبت به روز گذشته است. 🔹همچنین قیمت نفت برنت دریای شمال نیز با ۱/۱۳ دلار افزایش، به ۹۷/۶۷ دلار در هر بشکه صعود کرد.
🚨🚨🇺🇸گزارش شده است که حمله ایران که منجر به کشته شدن شش آمریکایی در کمپ عریفجان در کویت شد، توسط بمب‌افکن‌های سوخو-۲۴ انجام شده است، نه پهپاد. 🔻یک بمب غیرهدایت‌شونده FAB-۵۰۰ ساخت شوروی نیز در نزدیکی آوار محل برخورد دیده شده است. 🪧 🪧