eitaa logo
#امام_جواد12
61 دنبال‌کننده
2.9هزار عکس
1.4هزار ویدیو
178 فایل
مدیر کانال @masood5261
مشاهده در ایتا
دانلود
یک بسیجی در تبریز به شهادت رسید 🔹حسین اوجاقی یکی از بسیجیان تبریز که برای مقابله با آشوبگران در مقابل مصلای تبریز حضور داشت، با ضرب چاقو توسط اغتشاشگران به شهادت رسید.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 رئیسی در سازمان ملل: رسیدگی عادلانه قضایی به جنایت ترامپ را از طریق دادگاه عادلانه دنبال خواهیم کرد
گیرم عکس و اسم حاج قاسم رو در دنیا سانسور کردید با رئیس‌جمهور شجاع و انقلابی ما چه می‌کنید؟ :)
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
☑️در سایه فتنه و اغتشاش کومله و منافقین، نصب پرچم جعلی عناصر جدایی طلب وابسته به اردوغان و علی‌اف در ورودی شهرداری مشگین شهر
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🔴براندازان بازهم توهم براندازی زده‌اند و می‌گویند کار نظام تمام است! ‏ 🔹وقتی نظام با وجود اینکه در چندین جبهه درگیر جنگ بود در کمتر از نیم روز، توانست بساط تظاهرات چندهزاری میلیشیای مسلح و آموزش دیده گروه رجوی در سی‌ام خرداد ۱۳۶٠ را جمع نماید، جمع کردن تجمعات پراکنده چند صد نفری در تهران و رشت و مشهد برایش دست گرمی است، آن هم پس از ۴۰ سال تجربه حکمرانی!
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 سخنگوی وزارت بهداشت: ۶۱ آمبولانس در جریان اغتشاشات اخیر تخریب شده است
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🛑 تعدادی از دختربچه های محجبه لرستانی با دادن گل به نیروهای امنیتی به اونها دلگرمی میدهند.
🔴عاقبت اغتشاشگر 🔹عده‌ای در خارج از کشور زیرکولر نشسته‌اند و فراخوان میدهند و جوانان جوگیر را تحریک و راهی خیابان می‌کنند! اگر با این اغتشاشات حکومت سرنگون شدنی بود که باید سال ۹۶ و ۹۸ و ۸۸ سرنگون میشد!
بیانیه سپاه درواکنش به اغتشاشات اخیر 🔹توطئه اخیر دشمن که با جمع‌آوری، تجمیع، سازماندهی و آموزش تمامی ظرفیت‌های شکست‌خورده و پراکنده و تجهیز آن به سلاح خشونت و رفتار داعشی دنبال می‌شود، تلاشی عبث و محکوم به شکست است. 🔹بی‌شک فتنه جاری نتیجه‌ای جز خفت و رسوایی در پی نداشته و شکست عبرت‌آموز دیگری را بر فهرست ناکامی‌های جبهه متحد ضدانقلاب و دشمنان ایران اسلامی خواهد افزود. 🔹از قوه قضائیه درخواست داریم شایعه‌سازان و دروغ‌پردازان را در فضای مجازی و حقیقی که امنیت روانی جامعه را به مخاطره می‌اندازند، شناسایی کرده و برخورد قاطعانه، عادلانه و عبرت‌آموز با آنان انجام دهد.
9.85M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴 وقتی بسیج وارد می‌شود خدا قوت دلاور