هدایت شده از دکتر حمیدرضا مقصودی
یک طرف: تعداد بسیار زیاد پروژههای نیمهتمام، در دست اقدام و پیشرو
یک طرف: بودجه بسیار محدود دولتی
راهکار چیست؟
سرمایهگذاری خارجی؟
فروش بیشتر نفت؟
استقراض از بانک مرکزی؟
بخش خصوصی؟
همه اینها راهکارهایی است که سالهاست مطرح میشود.
اما: هیچ راهی کارامدتر از حضور مردم در اقتصاد وجود ندارد.
☘️کانال تحلیلهای اقتصادی دکتر حمیدرضا مقصودی
@hamidrezamaghsoodi
هدایت شده از دکتر حمیدرضا مقصودی
بزرگترین طرح آبرسانی تاریخ بشر را مردم ایران، خودشان انجام دادهاند.
نه بودجه دولتی بوده و نه حضور خارجیها و ابرسرمایهداران.
#قنات
☘️کانال تحلیلهای اقتصادی دکتر حمیدرضا مقصودی
@hamidrezamaghsoodi
هدایت شده از سید یاسر جبرائیلی
✨تولّدِ تجلّیِ تام آزادی...
امانوئل کانت، فیلسوف آلمانی، درباره آزادی انسان بحث جالبی را مطرح میکند. او میگوید هنگامی که ما، همچون حیوانات، فقط به دنبال لذت میگردیم و از درد اجتناب میکنیم، کارمان واقعا آزادانه نیست؛ بلکه ما طوق بندگی امیال و تمنیاتمان را بهگردن داریم. میتوان به گفته کانت، این حقیقت را هم اضافه کرد که وقتی لذتجویی و دردگریزی به رفتار ما جهت میدهد، ما بنده کسانی هستیم که توانستهاند در جهت منافع خود، به تمنیات و امیال ما جهت دهند. آنکه در اثر مشاهده زرق و برق تبلیغ، دست به انتخاب میزند، انتخابش آزادانه نیست. هرچند در ظاهر، وفق میل خود رفتار کرده و به تعبیر کانت بنده میل خود شده، اما در باطن امر، بنده کسی است که به میل او جهت داده است. لذاست که ادعای برخورداری از آزادی برای چنین کسی، ادعایی مضحک است.
کانت وقتی میخواهد رفتار آزادانه را تعریف کند، میگوید یعنی عمل اختیاری؛ و عمل اختیاری یعنی عمل کردن طبق قانونی که من برای خودم وضع میکنم. و این، نقطه مقابل دگرمختاری (Heteronomy) است که انسان، به خاطر اهدافی عمل کند که از بیرون برای او تعیین میشوند و انسان میشود وسیله -نه بانی- برای اهدافی که دنبال میکند.
اما سوالی که اینجا مطرح میشود این است که آیا انسان قادر است بدون اینکه از طبیعت و تربیتش متاثر شود، برای خود قانون وضع کند؟ میتواند برای خویش هدف تعیین کند؟ آیا چنین انسانی اساسا قابل تصور است؟ اگر پاسخ این پرسش "خیر" است -که هست- چگونه میتوان از آزادیِ انسانِ در بندِ طبیعت و تربیت خود، سخن گفت؟! نمیتوان...
پس آزادی کجاست و چگونه قابل تحصیل است؟ اگر منطق صحیح کانت را بپذیریم که انسان آزاد، انسانی است که بتواند فارغ از امیال و تمنیاتش، بدون تاثر از طبیعت و تربیتش، برای خود هدف تعیین کند و قوانینی برای پیمودن مسیر خود وضع کند، در تمام هستی برای انسان یک گزینه بیشتر باقی نمیماند: اینکه تعیینکننده آن هدف و وضعکننده آن قوانین، موجودی آشناتر از انسان به خودش، آگاهتر از انسان به نیازهایش، مشرفتر از انسان به جهانی که در آن میزید، داناتر از انسان به صلاحش، مهربانتر و دلسوزتر از انسان به خودش، و صالحتر از انسان برای تعیین سرنوشتش باشد.
آری! اگر کانت آزادی انسان را در رهایی از امیالش میداند، این آزادی تنها و تنها در سایه اطاعت از قوانین وضع شده توسط خالق انسان حاصل خواهد شد؛ و این همان آزادی است که نه غایت، که ابزار است: "آزادی برای" سعادت است و صرفا در سایه این آزادی است که سعادت ممکن است.
اما آیا انسانِ پیوسته در معرض انتخاب، میتواند به خالق مراجعه کند و هدفش را و قوانین حرکتش را نو به نو و همینجا و هماکنون از او بگیرد و مسیرش را به سمت سعادت طی کند؟ آری... میتواند! فلسفه انزال کتب و ارسال رسل همینجانست: یا أَیهَا الَّذِینَ آمَنُوا أَطِیعُوا اللهَ وَأَطِیعُوا الرَّسُولَ وَأُولِی الأَمْرِ مِنْکمْ.
میلاد رسول گرامی اسلام و فرزندشان حضرت امام صادق(ع) بر تمام آزادیخواهان جهان مبارک باد.
@syjebraily
با توجه به اینکه بدون تردید شغل مادری و تدبیر منزل بسیار سختتر از مشاغل بیرون از خانه است میتونیم حدس بزنیم که بسیاری از زنها چرا به دنبال مشاغلی مثل کارمندی و منشیگری و فروشندگی و امثالهم هستند.
♨️ اقْتِصادِفَرهَنگی: 🇮🇷
💠 @h_abasifar
وقتی نظام سرمایهداری تا مغز استخوانتان نفوذ میکند اصلا این اتفاقات بعید نیست. همه چیز را کالا میبینید. همه چیز را فروشی میدانید. اصلا چرا آن گوشه؟ وسط صفحه تلویزیون هم تبلیغ کنید.
این کارها اگر بررسی دقیق حقوقی و فقهی شود حتما تعرض به حقوق مردم است. حتما اجبار مردم و سلب اختیار و انتخاب مردم است.
آیا میتوان به مردم گفت اگر دوست ندارید نبینید؟
آیا میتوان گفت اگر دیدید روی شما تاثیر نگذارد؟
این چه حرف غلطی است؟
فرق شما با آنهایی که میگویند من حجابم را رعایت نمیکنم هر کسی دوست ندارد نگاه نکند. اگر هم نگاهش افتاد روی او تاثیر نگذارد. گناه نکند و ...
کِی میخواهید بفهمید همه چیز فروشی نیست. همه جا بازار نیست. مردم چه گناهی کردند شما دهها شبکه رادیویی و تلویزیونی بیمصرف راهاندازی کردید و نمیتوانید از پس هزینههایش بربیایید و با فروشِ نگاههای مردم و مشارکت با سرمایهداران بزرگ میخواهید جیبتان را پر کنید. تولیدکنندههای کوچکی که نمیتوانند تبلیغ کنند چه گناهی کردند که صدا و سیمای جمهوری اسلامی به سرمایهداران بزرگ کمک میکند تا در بازار انحصار ایجاد کنند؟ این چه منطقیست که فرهنگ فروشی میکنیم برای پرداخت حقوق کارمندان صدا و سیما؟ چه منطقیست که عدالتفروشی میکنیم به بهانه هزینههای بسیار زیاد صدا و سیما.
♨️ اقْتِصادِفَرهَنگی: 🇮🇷
💠 @h_abasifar
دوستان پیام دادند چرا کانال بله را فعال نمیکنم. حقیقتا نمیرسم و عذرخواهم.
مطالب را در همین ویراستی و ایتا هم نمیرسم بگذارم. برخی فقط اینجاست و برخی فقط در ویراستی.
🙏
♨️ اقْتِصادِفَرهَنگی: 🇮🇷
💠 @h_abasifar
هدایت شده از اقتصاد کاربردی - رضا غلامی
پورابراهیمی: "#مجلس مجوزی بابت خروج سیمان و فولاد از بورس صادر نمیکند. عوارض صادراتی برخی از فرآوردههای معدنی کاهش پیدا میکند و حتی صفر خواهد شد..."
سفته بازان بورسی، انحصارگران بورس کالا و خام فروشان، آسوده باشند، پورابراهیمی بیدار است.
اولا، چرا ایشون از طرف مجلس،
صحبت میکند؟ حتی رئیس مجلس هم نمی تواند از طرف مجلس صحبت کند.
دوماً: طبق قانون اساسی* ما مکلف به تامین نیازهای اساسی مثل رفاه عمومی، مسکن و اشتغال برای مردم هستیم نه سود و رانت.
*بند 12 از اصل سوم:
۱۲- پیریزی اقتصاد صحیح و عادلانه بر طبق ضوابط اسلامی جهت ایجاد رفاه و رفع فقر و برطرف ساختن هر نوع محرومیت در زمینههای تغذیه و مسكن و كار و بهداشت و تعمیم بیمه
https://eitaa.com/DrRezaGholami
24M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
«اللهم صل علی محمد و آل محمد»
بازدید رهبر انقلاب از پشت صحنه فیلم «محمد رسول الله» در سال ۱۳۹۱
♨️ اقْتِصادِفَرهَنگی: 🇮🇷
💠 @h_abasifar