✅ سیاست های اقتصادی و دولت تحول!
🔹 سیاست های اقتصادی در کشور از ابتدا، بیمار متولد شد.
نگاه دولت موقت مذاکره و رفع انسداد پیش آمده با غرب بود و آنقدر بر این داستان لجاجت کرد که دست آخر استعفاء کرد.
دولت جنگ سیاست شبه سوسیالیستی داشت و به اقتصاد به صورت بنگاهداری مطلق نگاه می کرد و حاکمیت تفکر جریان چپ به اصطلاح انقلابی، کشور را در زمان جنگ به جای بدی سوق داد به صورتی که امکان ادامه جنگ را هم از کشور سلب کرد.
🔸 با تکیه بر این تجربه نئولیبرال ها در دولت آقای هاشمی بعد از چندی قدرت تصمیمات اقتصادی را به دست گرفتند و با شعار بازار آزاد و سیاست تعدیل اقتصادی شدیدترین تورم ها را به اقشار آسیب پذیر وارد کرد و در حلقوم قشر مرفه رانت زیادی ریخت!
🔹 این سیاست ها به مدد فروش نفت بالا، در قالب سیاست های خصولتی، بدترین حالت را به خود گرفت و حجم کثیری از رانت خواری را در دوران جمهوری اسلامی رقم زد به شکلی که دولت اصلاحات تا آن زمان بدترین پرونده های فساد را بوجود آورد.
🔸 در دولت بعد اتفاقات مثبتی در جهت رفاه عمومی و اقشار پایین دست افتاد، ولیکن بعلت رهاسازی، بی برنامه گی، حاشیه سازی و عدم رفع ایرادات، استمرار آن سیاست ها دچار مشکل شد و با چند اتفاق تلخ رانتی فسادزا کلا زیر سوال رفت.
🔸 دولت روحانی جولانگاه نئولیبرال های محفلی مرکز تحقیقات استراتژیک مجمع بود. با شعار معروف (هم چرخ سانتریفیوژ بچرخد هم چرخ اقتصاد) قدرت را بدست گرفت و ابرتورم های پیاپی را از بی عملی، مذاکره و چاپ پول بوجود آورد. این دولت ریخت و پاش اشرافی فزاینده ای را رقم زد که مهمترین عامل فساد در کشور مساوی با دولت گشت!
🔹 امیدها به سمت شعارهایی جناب رئیسی رفت. ایشان شخصیت فسادستیز و دردآشنا و مردمی داشت. لذا امید را برای بخشی از اقشار انقلابی و ارزشی بوجود آورد.
به گمان نگارنده این دولت می تواند موفق شود اگر...
بله اگر این سبک پنج ماهه اخیر را ادامه ندهد!
جملات زیادی را جناب رئیسی در انتخابات بکاربرد، اما کلیدی ترین جمله ایشان آن جمله ای بود که ایشان در پاسخ از توانمندی نسبت به وضع موجود بیان داشت:
بنده کارشناس اقتصادی نیستم لکن توان بخط کردن کارشناسان را دارم!
این جمله نشان از اعتماد بنفس و خوش باوری و ساده اندیشی نسبت به مشکلات اقتصادی کشور داشت و البته کمی بوی اتکال به قول برخی افراد می داد.
کارشناسانی که اطراف دولت و رئیس جمهور هستند همان اقتصاددانانی هستند که هرچند قصد و نیت خیر دارند و از این حیث متفاوت با دولت قبل هستند لکن بی برنامه گی، عدم هماهنگی، روزمره گی و عدم وجود نگرش کلان در پیاده سازی نقشه جامع اقتصادی در میان آنها موج می زند!
لذا این جمله که در اثنای انتخابات گفته می شد همچنان نمایان است:
این دولت برنامه و نگاه کلان ندارد.
بهرروی بعنوان فردی انقلابی منتظریم تا این رویه چند ماهه را اصلاح کنند و درک کنند که چندان فرصت برای آزمون و خطا نیست.
درک کنند که اقشار برای مسکن نمی توانند ماهی 4 یا 2.5 میلیون بدهند!
درک کنند که مرغ 80 تومانی امکان اجرا ندارد!
بنزین و باقی داستان ها هم جای خود.
درک میدان انقلاب سخت نیست اگر اهلش باشید!
#درک_میدان_انقلاب
🆔 @h_falahati
حامیان دوآتشه #هاشمی و استراتژی کسب وجهه از رجال مذهبی و سیاسی
🔻🔻🔻
▫️همزمان با سالگرد مرحوم آقای هاشمی رفسنجانی حامیان دوآتشه او تکاپوی گستردهای را برای بزرگداشت این سیاستمدار کهنهکار به نمایش گذاشتند، اما علیرغم تمام برنامههای گسترده در فضای حقیقی و مجازی، موج اجتماعی خاصی در بزرگداشت آقای هاشمی ایجاد نشد که این واکنش معنادار و در حقیقت کماعتنایی مردم، برای آن مریدان بسیار گران میآید!
🔹یکی از حربههای تبلیغاتی حامیان هاشمی، استفاده از وجهه و جایگاه مردمی برخی سیاسی-مذهبی ها برای احیای وجهه اجتماعی آقای هاشمی بود. انتشار گسترده دیدگاههای #حاجقاسمسلیمانی و #آیتاللهجوادیآملی دقیقا در چنین چارچوبی باید تحلیل شود.
🔹فارغ از هر قضاوتی که در مورد ماهیت اظهارات این دو شخصیت موجه در مورد کارنامه آقای هاشمی داشته باشیم، استفاده ابزاری و تبلیغاتی حامیان هاشمی از آن، پیام خاصی را القا میکند که جای تحلیل و بررسی دارد.
🔹این اقدام نشانگر آن است که اولا وجهه اجتماعی آقای هاشمی که به دلیل مواضع و اقدامات ایشان (خصوصا بعد از فتنه۸۸) به شدت خدشهدار شده بود، سالها بعد از درگذشت او و علیرغم اینهمه کار تبلیغاتی و بزرگداشتهای سریالی، همچنان بازسازی نشده و در واقع تمسک به بیانات برخی رجال سیاسی و مذهبی موجه، آخرین حربه برای احیای نام و جایگاه و وجاهت سیاسی و مردمی هاشمی است.
🔹مریدان آقای هاشمی باید بدانند که مردم فهیم و هوشمند ایران اسلامی در عین قدرشناسی از خدمات امثال آقای هاشمی، حساب نقاط ضعف و انحرافات فکری و فاصله گرفتن از آرمانهای امام و انقلاب اسلامی را با دقت جدا میکنند و با هیچ حربهای نمیتوان این قبیل نواقص را جبران کرد.
🔻وانگهی! تمجید بزرگان از یک فرد نیز به معنای عصمت سیاسی و فکری او نیست و صرفا بیان برخی جنبههای مثبت و خدمات گذشته است که حتی در میان منتقدان سرسخت آقای هاشمی نیز، نسبت به اصل این خدمات انکار وجود ندارد.
🔹طرفداران دوآتشه آقای هاشمی به جای کارهای تبلیغاتی و نمایشی، باید در این حقیقت درنگ کنند که به راستی چرا آقای هاشمی به چنین سرنوشتی دچار شد و از چشم مردم ایران افتاد؟ چرا مردمی که با جان و دل در بزرگداشت یاد و نام سردار شهیدشان سر از پا نمیشناسند، نسبت به آقای هاشمی چنین واکنشی ندارند؟
▫️توجه به این امر موجب خواهد شد همگان راز اقبال و ادبار اجتماعی در جامعه انقلابی ایران را نیک دریابند که برای مردم ایران «میزان حالفعلیافراد است» و دقیقا به خاطر، آنان روزگاری که آقای هاشمی در خط امام حرکت میکرد و خادم مردم بود، به همان دلیل و به همان نسبت، در چشم مردم محبوبیت داشت و بزرگ جلوه میکرد، اما با گذر زمان و درافتادن در ابتلائات سیاسی و فاصله فکری با برخی آرمانهای امام و رهبری که در نمازجمعه معروف مقام معظم رهبری به برخی وجوه آن تصریح شد، مردم نیز از هاشمی رویگردان شدند و او اعتماد و اعتبار و وجهه اجتماعی خود را از دست داد.
🔹سرنوشت آقای هاشمی از ابعاد گوناگون، عبرت آموز و قابل تأمل است و مقدمه آن، بازخوانی غیرمتعصبانه و منصفانه کارنامه سیاسی اوست تا در ورای قهرمانسازیهای مریدان سیاسی او و پادوهای رسانهای جریان سیاسی منتسب به ایشان، بتوان راز و رمز تعالی و افول وجاهت سیاسی و اجتماعی مرحوم هاشمی رفسنجانی را بازخوانی کرد.
کانال روزنه
🆔 @h_falahati
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✅ این آقای هاشمی در این سخنان خود نه بیان یک فقیه دارد که پای فقه امام بزرگ شده است!
نه یک مومن به انقلاب است!
این ادبیات یک اصلاحاتی تند و تیز است که خود را همه کاره می پندارد و چشم خود را بروی همه آنچه جریان اصلاحات اعتدال، برسر انقلاب آورده می بندد و بدان افتخار می کند!
اگر بزرگی تمجید کرده است قطعا بخاطر این سخنان نیست!
🆔 @h_falahati
🍃همه جا منزل عشق است که یارم همه جاست
🍃کور دل آنکه نیابد به جهان جای تو را
📖 #دیوان_اشعار_امام
🆔 @h_falahati
وزارت خارجه آمریکا: در دیپلماسی، چیزی به نام تضمین وجود ندارد
🔸ند پرایس سخنگوی وزارت خارجه آمریکا در پاسخ به سوالی درباره دادن تضمین به ایران درباره خارج نشدن دولت بعدی آمریکا از توافق اظهار داشت در دیپلماسی و امور بین الملل چیزی به نام تضمین وجود ندارد.
🔹ند پرایس گفت: ما می توانیم برای دولت کنونی آمریکا صحبت کنیم. این دولت آمادگی خود را برای بازگشت به پایبندی کامل به برجام و حضور در آن اعلام کرده است تا زمانی که ایران نیز اقدام مشابه انجام دهد.
🖋پی نوشت: تیم دیپلماسی و مذاکره ایران اگر سخنگوی قاطع و بابرنامه ای برای افکار عمومی داشتید اینگونه آمریکایی ها که یک گروه بی اختیار به ظاهر و طراح و فریبنده در واقع را به وین آورده اند شما را سرکار نمی گذاشتند!
ظاهرا سرکار هستید!
🆔 @h_falahati
✅ نگرانی جامعه مدرسین پس از چند سال از هشدار رهبری!
❗️ چند سالی است که برخی جوان ترهایی که دل در گرو انقلاب دارند به بزرگان حوزه قم متذکر می شدند که در بطن حوزه اساتیدی هستند که علاقه ای به دخالت دادن حوزه در امور نیستند.
این اساتید که کم هم نیستند، گاه به تحول حمله می کنند، گاه شیخ و آخوند را از دریچه کفایه و رسایل می بینند و گاه هرگز به امور اجتماعی محل نمی گذارند!
رهبری در سفر سال ٨٩ به قم و سفر ٩١ به بجنورد بارها ابراز نگرانی کردند لکن در برنامه های حوزه دنبال نشد!
حال اما در اجلاسیه سراسری جامعه مدرسین حوزه علمیه قم، بزرگان این تشکل انقلابی نسبت به این مساله ابراز نگرانی می کنند که شعار جدایی حوزه از سیاست همان جدایی دین از سیاست است.
این مهم در بین جوان ترهای حوزه شیوع بیشتری می یابد چرا که در معرض مطالبات اجتماعی و بعضا کمکاری مسوولین هستند!
این مشکل در حوزه علمیه مشهد به مراتب بدتر و بغرنج تر است.
🆔 @h_falahati
✅ اینها دلسوزی کردند و شما نفهمیدید!
شما علت دلسوزی امام ره و آیت الله راستی کاشانی ره را هم نفهمیدید!
شما همیشه با باند خود در مجاهدین انقلاب! مشغول توطئه چینی علیه انقلاب بودید!
بی خود نبود که شهید لاجوردی به تمام مجاهدینی ها مشکوک بود و ابراز می کرد که از منافقین بدتر هستند.
🆔 @h_falahati
وقتی فردی در لباس روحانیت آنهم وقتی از تمامی درگاه های دولتی متنعم بوده است مواضعی خلاف امام ره می گیرد دیگر مساله فکری ندارد که جدال احسن بطلبد.
نشانه آن هم توییت حمایتی شماست!
🆔 @h_falahati
.
تعطیل!
🔹لابد دیروز، نه پالایشگاه نفت خام فوق سنگین "قشم" افتتاح شد که در مرحله اول، ظرفیت پالایش روزانه ۳۵ هزار بشکه نفت را دارد و سالانه می تواند ۸۵۰ میلیون دلار ارز آوری داشته باشد؛
♦️نه خبر افزایش ۴۰ درصدی صادرات نفتی و غیر نفتی (بی اعتنا به تحریم های آمریکا) مهم بود؛ نه سفر وزیر خارجه به پکن و آغاز اجرای سند همکاری ۲۵ ساله میان ایران و چین اهمیت خبری داشت؛
🔹نه سفر استانی رئیس جمهور و دیدار با مردم و فعالان اقتصادی هرمزگان اهمیت داشت، و نه آبی ماندن نقشه کرونایی کشور در مقایسه با نقشه قرمز آمریکا و برخی کشورهای اروپایی.
♦️این هم نوعی از بُخل و حسادت است. دریغ کردن رویداد های مهم و امیدوار کننده از مخاطب؛ در روزگاری که مردم از اتفاقات بی خبر نمی مانند. نوعی خودزنی رسانه ای از سر غیظ و کینه توزی!
🔹اگر قرار است روزنامه های غربگرا در عصر انفجار اطلاعات، اخبار مهم را سانسور کنند، پس کارویژه و ماموریت شان چیست؟ شاید هم خیال می کنند هنوز، دوره دولت سابق است و برخی مدیریت ها، نه فقط جمعه ها تعطیل هسند، بلکه قرار است در طول ماه و سال هم معطل باقی بمانند!
محمد ایمانی
🖋سیاست اعتدالی و اصلاح طلب حقیقتا مشمئز کننده و چندش آور است. انقلاب اساسا برخلاف این رفتار است اینان انقلابی نیستند. مکتبی نیستند. به معنای دقیق کلمه غربی هستند.
🆔 @h_falahati
6.85M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🚨🎥 رفتار وقیحانه دولت روحانی بعد از امضای #برجام با دانشمندان هستهای
● وقتی اجازه ندادند دانشمندان هستهای حتی از در سایت وارد شوند!
🚫 بخشی از مستند #جانور_گرسنه که توسط دولت روحانی توقیف شده بود!!
🖋امیدوارم زمانی فرا برسد که با این افعال مسوولین کشور مانند صالحی که هم مکرر به مسوولین دروغ گفت، هم خیانت کرد و هم ترک فعل فراوانی انجام داد و مایه یاس نخبگان این کشور شد برخورد شود این افراد یا خائن هستند یا احمق!
🆔 @h_falahati
⭕️ راز ترس نهفته در انیمیشن انتقام خون حاج قاسم
✔️ درباره واکنش آمریکاییها به انیمیشن «انتقام حتمی است»
✍️ انتشار انیمیشن «انتقام حتمی است» که به عنوان یکی از آثار برگزیده ارسالی به «پویش قهرمان» در پایگاه اطلاعرسانی KHAMENEI.IR بارگذاری شده بود، فراتر از فضای مجازی، اصلی ترین افراد دخیل در ترور حاج قاسم و همچنین دستگاه امنیتی ایالات متحده را نیز تحت تاثیر قرار داده است. اما در این انیمیشن چه چیز نهفته است که از پمپئو تا پنتاگون و سرویس مخفی آمریکا را مجبور به واکنش کرده است؟
1️⃣ در این انیمیشن ساخته شده مردمی نکاتی درباره نحوه ترور ترامپ دیده می شود که حاوی یاددآوری های مهمی برای نیروهای نظامی و سیاسی آمریکا است. نفوذ و قدرت اجرای عملیات در خاک آمریکا، قدرت پهبادی، فناوری پیشرفته شناسایی، احتمال انتقام گیری توسط انبوهی از نیروهای حامی مقاومت با ملیت های مختلف و ... از جمله مواردی است که آمریکایی ها تاکنون بارها به واقعی بودن آنها قبل از ساخت این انیمیشن واقف شدند و برای آنها محتوای این انیمیشن مابه ازای حقیقی در عالم واقعیت داشته است.
2️⃣ اظهارات رهبر معظم انقلاب، رئیس جمهور و فرماندهان نظامی مبنی بر تقاص دنیایی قاتلین حاج قاسم سلیمانی و ترکیب آن با حضور و شور و نشاط گسترده مردمی در دومین سالگرد شهادت حاج قاسم، فضایی را برای آمریکایی ها رقم زده که آنها دریافتند که اراده و انگیزه انتقام سخت از قاتلین حاج قاسم همچنان پرحرارت و در اوج قرار دارد. برای آمریکایی ها در سالگرد دوم حاج قاسم دوباره یاددآوری شد که انتقام سخت در ایران از یک پشتوانه ملی برخوردار است و آمریکایی ها به خوبی می دانند که وقتی ملتی تا این سطح خواهان انتقام است، اجرای عملیات انتقام از قاتلین حاج قاسم، پشتوانه اجرایی و سیاسی بزرگی در پشت سر خود دارد و معتبرترین گزینه میان ایران و آمریکا درباره پرونده فرودگاه بغداد است.
3️⃣ بازتاب انیمیش مذکور در میان دستگاه امنیتی و نظامی آمریکا و اظهارات منفعلانه چهرههای همانند پمپئو نشان میدهد که ایران چگونه با معتبرسازی انتقام سخت به لحاظ روانی نیز قاتلین و دستگاه امنیتی و سیاسی دولت آمریکا را تحت تاثیر قرار داده که یک انیمیشن دو دقیقه ای در وجودشان ترس مضاعف و غیرطبیعی ایجاد میکند. این موضوع نشان میدهد که حفظ تاثیرات جنبه روانی راهبرد انتقام سخت از لوازمی است که ایران برای پیشبرد اخراج آمریکا از منطقه توانسته به خوبی از آن محافظت کند. بر کارشناسان حوزه عملیات روانی پوشیده نیست که این سطح از تاثیرگذاری روانی چه میزان در پیشبرد اهداف راهبردی انتقام سخت موثر و مفید خواهد بود.
4️⃣ از همه اینها که بگذریم باید به این جبنه اقتدار در ایران فعلی، افتخار مضاعف کرد که وقتی یک انیمیش ساده مردمی به یکی از رسانه های منتسب به رهبر ایران، مرتبط می شود، چنان جنبه ای از اعتبار مییابد که کل دستگاه حاکمیتی آمریکا را مجبور به واکنش میکند. این انیمیشن فقط یک نشانه است و بدبینترین تحلیلگران هم میتوانند فهرستی قابل توجه از گزینههای ارائه بدهند که در سی سال گذشته رهبر ایران برای جلوگیری طمع نظامی به خاک ایران برای دشمنان خارجی در بالاترین سطح معتبر ساخته است.
*مهدی جهان تیغی
🆔 @h_falahati
⭕️ میل به ایجاد تغییرات اساسی در ایران در حال افزایش است
👤 رستموندی معاون وزیر کشور و رئیس سازمان امور اجتماعی در دومین همایش ملی مواجه با آسیب های اجتماعی از دیدگاه اسلام افزود:
🔹 ظرف سالیان گذشته طي پژوهشهاي صورت گرفته به شاخصهایی دست پیدا کردیم که تا حدود زیادی نگران کننده هستند. از جمله این شاخصها میل به مهاجرت است که میتواند شاخص روشنگری برای ما تلقی شود. دلایلی زیادی برای مهاجرت افراد از کشور وجود دارد اما این شاخص مهاجرت در واقع نشانه مطلوبیت یا نکویی یک جامعه تلقی میشود.
🔹 اگر احساس کنیم به دلیل ناکارآمدیها، نگرش مردم به سمتی میرود که گویا حکومت دینی در حل چالشهای کشور موفق نیست و شاید حکومت دیگری نظیر حکومت سکولار و غیر دینی میتواند مشکلات کشور را حل کند، آن زمان زنگ خطر برایمان به صدا در میآید.
🔹 میل به ایجاد تغییرات اساسی در کشور در حال افزایش است. شاخص میل به اعتراض نیز از نشانگرهای مهم است. این اعتراض میتواند در قالب رفتارهای هنجارشکنانه یا کج روی خود را نشان دهد. از سوی دیگر ظرف سالیان اخیر با افزایش فشار اقتصادی و معیشتی تاب آوری مردم کاهش پیدا کرده است./ايرنا
🖋 این همایش امروز در سالن اجتماعات دانشگاه شاهد برگزار شد و در آن مباحث خوبی مطرح شده است خوانندگان را دعوت می کنم که به خواندن سخنرانی ها و مرور آن اهتمام بورزند.
🆔 @h_falahati