فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سهم خواهی!
🔰 سهم خواهی یعنی دنیا طلبی!
#انتخاب_اصلح
🆔 @h_falahati
✅ قسم حضرت عباس یا دم خروس!
🔻ظریف بجای اینکه بگوید موشک مهم است «چون» مردم مهمترند در آستانه انتخابات، دوباره انگاره چرخ زندگی و چرخ سانتریفیوژ را باز آفرینی می کند و دوگانه معیشت و امنیت، منافع ملی را مورد تهاجم قرار می دهد.
🔻آیا مردم باید #قسم_حضرتعباس_ظریف را باور کنند یا #دم_خروس_برجام را که امنیت و معیشت ملت را به فنا برد؟
🔻اگر مردم مهمتر بودند دولت تدبیر و امید، نباید نان و آب خوردن و واکسن مردم را به تصمیم دشمنان گره می زد و کشور را با تورم ۶۰ درصد و طوفان بدهکاری و خلق پول تحویل می داد!!!
🔻البته مردم در #انتخابات با رای خود پاسخ مناسبی به فرافکنی غربگرایان خواهند داد.
✍حمیدرضا ابراهیمی
#انتخابات
🆔 @h_falahati
لیست #انتخاباتخبرگانتهران
به نظر با توجه به شناختی که از حضرات دارم لیست خوبی است الا دو سه نفر ملاحظه که باید جایگزین برای آن یافت.
بحث برسر #اصلح است وگرنه آقایان جزء افراد مورد وثوق و اطمینان هستند.
🆔 @h_falahati
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥پول های انتخابات از کجا میآید ؟! انتقاد و کنایه حمیدرضا مظاهری سیف به لیست های انتخاباتی و هزینه های گزاف برخی کاندیداها
🔸هزینه هایی که برای لیستهای انتخابات میشود از کجا می آید؟ کدوم خیرین پشت لیستهای انتخاباتی هستند؟چه کسانی سرمایه های میلیاردی میگذارند و هیچ چشم داشتی ندارند؟...
🖋 این موضوع یکی از محورهای مهم تشخیص #اصلح و تناسب آن برای خدمتگزاری ملت است.
باید روشن باشد که تبلیغات و هزینه مربوط به چه ارگانها و یا مجموعه هاست.
#انتخابات
🆔 @h_falahati
چند نکته به بهانه
ماجرای فرزند آقای قالیباف -۱
♦️پاسخ های تک خطی (بله یا خیر/ تایید یا تکذیب مطلق) در موضوعات چند بعدی، به دور از دانایی و عقلانیت و شریعت است.
🔹"یحیی بن اکثم" به تحریک "مامون" از امام جواد (ع) پرسیده بود: "اى اباجعفر! چه مى گویى در باره مُحرِمى که شکارى را کشته است؟". مامون در پوشش پرسشی فقهی -به زعم خود- می خواست بی اطلاعی امام را به رخ بکشد. اما امام سوالاتی پرسید که چند وجهی بودن مسئله را نشان می داد:
♦️"صید را در حرم کُشته یا بیرون آن؟ مُحرِم، عالم بوده یا جاهل؟ به عمد کُشته یا خطا؟ بنده بوده یا آزاد؟ صغیر بـوده یا کبیر؟ نخستیـن صیدش بوده یا نه؟ صیـد، پرنده بـوده یا غیر آن؟ مُحرِم، بر کارش مُصِرّ است یا تائب؟ صید در شب و از آشیانه بوده، یا در روز و آشکارا؟ مُحرِم، بـراى حج بوده یا عُمره؟".
🔹این رویکرد به مسئله، درست نقطه مقابل قضاوت های "کیلویی"، "صفر یا صدی"، "حیدری/ نعمتی" و "قرمز/ آبی" است.
♦️طی روزهای اخیر، دو طیف متعارض، از "اقدام فرزند آقای قالیباف برای اخذ اقامت در کانادا" انتقاد کرده اند. نخست، کسانی که نسبت به امنیت ملی و قربانی شدن فرزندان مسئولان و سپس، آسیب های ناشی از این روند، حساسیت درستی دارند؛
🔹دوم، کسانی که با انواع انگیزه های نامشروع و در مراتب گوناگون، در پی تسویه حساب با قالیباف، مجلس و یا نیروهای انقلابی و حتی تخریب انتخابات هستند.
♦️در عین حال که باید درباره تفاوت میان "درخواست اقامت، دریافت اقامت، درخواست تابعیت و دریافت تابعیت، انگیزه تحصیلی و شغلی و..." دقت کرد، ممنوعیت های قانونی درباره خانوده های مسئولان ارشد را هم باید مد نظر داشت.
🔹ضرورت دارد حالا که این موضوع در رسانه ها با انواع شایعات آمیخته شده، توضیح کافی از سوی پسر آقای قالیباف و خود ایشان داده شود. هر چند که مسئولیت کار فرزندان را نمی توان پای پدران نوشت، اما در موضوعاتی که بیم تهدید امنیت ملی یا به شبهه و تردید انداختن افکار عمومی می رود، ادای توضیح، اقدامی منطقی است، ولو غرض ورزان قانع نشوند.
♦️حساسیت عمومی به این خاطر است که مردم دیده اند دشمنان چگونه برای خانواده مدیران تله گذاری می کنند و از طریق به دام انداختن آنها، منافذی خطرناکی به داخل کشور می گشایند (چنان که در میان برخی دولتمردان مدعی سازندگی و اصلاحات و اعتدال دیده شد).
🔹 از منتقدان صادق و به حق که بگذریم، طیف دومی هم هستند که ماجرای درخواست اقامت را صرفا دستاویزی برای عقده گشایی یا عملیات سیاسی چند لایه علیه "قالیباف"، "مجلس انقلابی"، "جبهه نیروهای انقلاب"، و "انتخابات مهم مجلس" می دانند.
♦️این طیف، همان هایی هستند که وزیر شان پس از خروج از کشور، رئیس اتاق فکر فتنه سبز در لندن شد؛ معاون وزیرشان از فرار و دریافت پناهندگی، کارگزار موساد در سردبیری شبکه اینترنشنال شد، و ده ها نماینده مجلس و مدیر و فعال سیاسی شان در غرب پناهندگی گرفته و به اپوزیسیون پیوسته اند.
💢ادامه دارد
محمد ایمانی
🆔 @h_falahati
چند نکته به بهانه
ماجرای فرزند آقای قالیباف -۲
♦️آقای قالیباف اگر در برآیند عملکرد خود، در خدمت جمهوری اسلامی قرار نداشت، مطلقا سوژه تخریب مافیای رسانه ای نمی شد، چنان که خاتمی و روحانی و بسیاری از مدعیان اصلاحات و اعتدال یا خانواده های شان، هرگز سوژه این طیف نشده، بلکه مورد حمایت هم قرار گرفته اند.
🔹می گویند فقط کسی که دیکته ننوشته، اشتباه ندارد. قالیباف هم از این قاعده مستثنا نیست. می توان با تفکیک اجزاء عملکرد وی و جمع بندی نقاط قوت و ضعف، به کارنامه او نمره داد.
♦️در عین حال روشن است که او طی چند سال اخیر در کنار نمایندگان متعهد توانسته، از شماری از نقاط ضعف ادوار قبلی مجلس بکاهد و بر قوت آن بیفزاید، تا جایی که مجلس فعلی موفق شد عنوان "مجلس انقلابی" را از رهبر انقلاب دریافت کند؛ البته در کنار تذکرات مشفقانه ای که گرفته است.
🔹مجلس درست در مقطعی که طرف غربی برجام هم عهدشکنی کرده و تحریم ها را برگردانده بود و هم باج مضاعف می خواست، با تصویب قانون اقدام متقابل توانست نقطه پایان بر روند انفعال بگذارد و قدرت چانه زنی و بازدارندگی کشور را افزایش دهد.
♦️این رویکرد با روی کار آمدن دولت آقای رئیسی تقویت شد، به نحوی که کشور توانست صادرات کاهش یافته نفت به زیر سیصد هزار بشکه را در حد پنج برابر افزایش دهد.
🔹مجلس در عین حال، قوانین مهم و موثری را در زمینه "تسهیل صدور مجوز کسب و کار، جهش تولید مسکن، جهش تولید دانش بنیان، مالیات بر خانه های خالی، شفافیت در تصمیات قوا، حمایت از خانواده و جوانی جمعیت، رتبه بندی فرهنگیان، واردات خودرو برای کاهش تورم، افزایش حقوق سربازان، و..." به تصویب رسانده که در صورت اجرایی شدن تمام و کمال می تواند موجب بهبود روند های اقتصادی و اداری شود.
♦️اگر مطالبه گرانه و آرمانگرایانه بنگریم که حق هم همین است، مجلس مستقر یا رئیس آن در کنار نقاط قوت، حتما ضعف ها و نواقصی هم دارند، اما در مقایسه با برخی ادوار قبلی، حتما در موقعیت به مراتب بهتری ایستاده ایم.
🔹با وجود برخی اختلاف نظر های نامطلوب میان مجلس و دولت، می توان گفت دوره فعلی از جهت همدلی و هماهنگی دو قوه، نسبتا مطلوب بوده و توانسته نقش موثری در مواجهه با جنگ ترکیبی دشمنان ملت ایران ایفا کند و بنابراین، مورد کینه و آماج حمله است.
♦️واضح است که به ویژه ظرف چند ماه گذشته، شبکه ای سیاسی- رسانه ای، مامور بدگمان، بی اعتماد و درگیر کردن دولت و مجلس یا نیروهای انقلابی با یکدیگر بوده تا در برآیند کار، به دلزده کردن مردم نسبت به کلیت جبهه انقلاب و اصل انتخابات دست یابد.
🔹از ماجرای جنجال و درگیری بر سر بخشنامه معاون پیشین وزیر کشور به فرمانداران بگیرید، تا هک سرور های مجلس و انتشار آمیخته با جعل فیش های حقوقی نمایندگان و سپس، موضوع درخواست اقامت فرزند قالیباف.
♦️چاره چیست؟ پرهیز از موضع اتهام و هر نوع رفتار شائبه برانگیز، اهمیت دادن به پاسخگویی، شفافیت و روشنگری بهنگام، تبدیل تشکیلات سیاسی انتخابات محور به تشکل های دائمی و همیشه پاسخگو، و رفتار مسئولانه طیف های سیاسی.
محمد ایمانی
🆔 @h_falahati
دوکلمه حرف حساب با لیستسازهای تهران!
به نظر این نکات ذیل بسیار مهم و دارای اهمیت است!
به شانا، اُمنا و دیگران
درباره شب قدر انتخابات
♦️در آستانه انتخابات، دست کم سه ائتلاف در طیف منتسب به نیروهای انقلاب فعال شده اند:
- شانا/ شورای ائتلاف نیروهای انقلاب
- امنا /ائتلاف مردمی نیروهای انقلاب
- ائتلاف شورای وحدت
🔹مردم، این ائتلاف ها را چقدر می شناسند و چقدر ارتباط برقرار می کنند؟ اگر فصل انتخابات نباشد، این ائتلاف ها -مجموعا با بیش از سی حزب و گروه و دسته و حلقه- کدام فعالیت سیاسی موثر و قابل مشاهده و ارزیابی را انجام می دهند؟
♦️برنامه عملیاتی آنها فراتر از تخطئه دیگری چیست که شهروندان بخواهند درباره اش بررسی اندیشه کنند؟ چه مسئولیتی را درباره نامزد ها برای خود قائل هستند؟ آیا صرفا با تخطئه یکدیگر می خواهند به انتخابات نشاط ببخشند یا حرف شنیدنی هم دارند؟
🔹به ویژه در مورد شانا که جمع محترمی از نیروهای انقلابی است، درست تر این است که دست اندرکاران آن، گزارشی از عملکرد نمایندگان مورد حمایت در مجلس ارائه دهند و عنوان کنند که بر مبنای کدام ارزیابی و تغییر ات احتمالی، فهرست ارائه می کنند؟
♦️تعامل با مردم و گفتن و شنیدن و بازخورد گرفتن و اصلاح مسیر، پایه رفتار موثر سیاسی است و بدون آن، بسیج گری و انگیزش اجتماعی موثر اتفاق نمی افتد.
🔹امیر مومنان (ع) در نامه ۵۳ به مالك اشتر فرمود: "مهربانی با مردم را پوشش دل خویش قرار ده، و دوست و مهربان باش. مبادا هرگز، چونان حیوانی شكاری باشی كه خوردن آنان را غنیمت دانی، زیرا مردم دو دستهاند؛ برادر دینی تو، و یا همانند تو در آفرینش...
♦️وَ لا تَقُولَنَّ: اِنّی مُؤَمَّرٌ آمُرُ فَاُطاعُ، فَاِنَّ ذلِکَ اِدْغالٌ فِی الْقَلْبِ، وَ مَنْهَکَةٌ لِلدّینِ، وَ تَقَرُّبٌ مِنَ الْغِیَرِ. به مردم نگو، به من فرمان دادند و من نیز فرمان میدهم، پس باید اطاعت شود، كه این گونه خود بزرگ بینی دل را فاسد، و دین را پژمرده و موجب زوال نعمتهاست".
🔹ان شاء الله که خداوند توفیق شکر نعمت جمهوری اسلامی و نعمت انتخابات را به همه خدمتگزاران به جبهه انقلاب عنایت فرماید. امیدواریم ده روز باقی مانده تا انتخابات را قدر بدانیم و بتوانیم بخش کوچکی از دین خود را به انقلاب اسلامی، شهدای والا مقام و مردم بی توقعی که با همه سختی ها پای جمهوری اسلامی ایستاده اند، ادا کنیم.
♦️از خداوند متعال مسئلت می کنیم همت رونق بخشیدن به جشن بزرگ مردم سالاری را به همه ما عنایت فرماید و شرمنده شهدایی که امنیت و آرامش موجود را در وسط منطقه ای پر از جنگ و آتش و خون برای ملت ما فراهم کردند، نشویم.
🔹این ده روز به مدد الهی، فرصت خوبی برای رونق بخشیدن به امر انتخابات و بسیج گری نخبگانی در جهت یک تعاون مبارک ملی است.
محمد ایمانی
#انتخابات
🆔 @h_falahati
May 11
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴آنچه در غزه اتفاق میافتد جنگ نیست، نسلکشی است
🔹داسیلوا، رییس جمهور برزیل:آنچه در غزه اتفاق میافتد جنگ نیست، نسلکشی است. این جنگ سربازان با سربازان نیست.
🔹این جنگ بین یک ارتش بسیار آموزش دیده علیه زنان و کودکان است. آنچه در غزه و علیه مردم فلسطین رخ میدهد در گذشته اتفاق افتاده است؛ زمانی که هیتلر تصمیم به کشتن یهودیان گرفت.
#طوفان_الاقصی
#غمفلسطین
#مقتدرمظلوم
🆔 @h_falahati
امیرالمومنین على عليه السلام
(علامة) اَلايمانُ أَن تُؤثِرَ الصِّدقَ حَيثُ يَضُرُّكَ عَلَى الكَذِبِ حَيثُ يَنفَعُكَ؛
(نشانه) ايمان، اين است كه راستگويى را هر چند به زيان تو باشد بر دروغگويى، گرچه به سود تو باشد، ترجيح دهى.
(نهج البلاغه، حكمت 458)
#اخلاق
🆔 @h_falahati
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 الهام حمیدی: همۀ پول تبلیغ کوروش کمپانی را به حساب اعلامی مراجع قضایی برگشت دادم.
@Farsna - Link
🖋 با این کار خانم حمیدی به عنوان یک فرد شرافتمند شناخته خواهد شد و صف خود را تا حدودی از سلبریتی ها جدا می کند.
🆔 @h_falahati
👓 مگه سری قبل رأی دادم چیزی عوض شد؟
پاسخ های خوب مردم رو بخونید
کوتاه و نقطه زن!
#کارآمدی
#خرده_روایت
حوزه توییت
🆔 @H_falahati
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 مگر یک نفر در مجلس چه کار میتواند بکند؟
🔹 امام خمینی (ره) با بیان این روایت تاریخی و مهم، پاسخ میدهد.
🔹 نکته ای که نشان میدهد رای دادن درست ولو به یک نفر، چه آثاری بر کشور خواهد داشت.
نگاه امام ره به این مسأله مهم است.
#انتخابات
🆔 @H_falahati
May 11
اصلاحطلبان دربارهی انتخابات ریاستجمهوری، دروغ میگویند:
اینکه گفته میشود انتخابات، رقابتی نیست؛ بحمدالله «رقابتی» هست؛ دیدید مناظرهها را که نامزدها نشان دادند «کاملاً رقابتی» حرکت میکنند؛ معارضات فکری و زبانی در بین نامزدها وجود داشت(بیانات در تاریخ ۱۴۰۰/۰۳/۲۶)
https://khl.ink/f/48061
🖇 حاشیه:
کاهش مشارکت مردم در انتخابات ریاستجمهوری سال ۱۴۰۰، به دلیل سفاهتهای ناکارآمدترین دولت پساانقلاب (دولت اعتدالگرا) بود. حسن روحانی، مردم را به روز سیاه نشاند و سفرهی مردم را خالی کرد و اعتماد و امید سیاسی را سوزاند. جان مردم به لب رسیده بود. در «شرایط اقتصادی ناگوار»، هرچه هم «رقابت نخبگانی» شکل بگیرد، «مشارکت مردمی» به وجود نخواهد آمد.
دکتر جمشیدی
🆔 @h_falahati