18.61M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
⭕️به غلط باور کردیم اختیار نداریم و پرونده اعمال ما نزد خداوند بسته شده است
🔸اگر ما اختیار داریم پس علم پیشین خدا نسبت به همهی تصمیمات و اتفاقات زندگی ما از کجا آمده است؟
♨️حجت الاسلام مجتبی مصباح یزدی پاسخ میدهد.
🖋 به دوستان محترم می گوییم فلسفه بخوانید تا بیان دینی مناسبی داشته باشید. اینکه چرا مقاومت می کنند دیگر مربوط به خستگی یا جهل است.
🆔 @h_falahati
36.56M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
آیا هیچ نقطه سفیدی در کارنامه توسعهای جمهوری اسلامی نیست؟ / تحلیل یوسف عزیزی
سهشنبه، ۲۹ آذر ۱۴۰۱
#توسعه
#نابرابری_اجتماعی
#انقلاب
#جمهوری_اسلامی
#توسعه_انسانی
#شاخص
#بهداشت
#آموزش
🖋 تحلیل نسبتا دقیق است و نیازمند بررسی و مرور با دقت بالایی دارد
🆔 @h_falahati
6.65M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
.
♻️ عجز و ناله زلنسکی در کنگره آمریکا: ایران قدرتمند است
🔹 زلنسکی در سنای آمریکا هرچند در راستای سیاستهای غرب ایران را متهم کرد ولی ناخواسته به قدرت ایران هم اعتراف کرد و گفت: روسیه در اوکراین یک شریک قدرتمند یافته است. ایران اقدام به ارسال پهپادهای تهاجمی به روسیه کرده و این پهپادها تهدیدی برای زیرساختهای حیاتی ما محسوب میشود.
وقتی دشمن در سنای خودش در برابر شما اظهار عجز و زبونی میکند؛ این یعنی قدرت!
حمید رسایی
🆔 @h_falahati
یلدای ۴۴ سال پیش، فقط ۹ شهر ایران گاز داشت. امروز اما قریب به اتفاق ملت ما از این نعمت بهرهمندند. آب و برق و جاده و دیگر زیرساختها نیز چنیناند. شاید این رویکرد به مذاق برخی خوش نیاید، اما پیشرفت عدالتمحور همین است. ایران را، با هم، برای همه ایرانیان، میسازیم...
جبرائیلی
🆔 @h_falahati
hejab 2.pdf
7.99M
📌 من به حجاب معترضم!...
✅ ۴۰ سوال مهم در مورد #حجاب
شیخ فرهاد فتحی
🆔 @h_falahati
9629054615.mp3
476.9K
زهرای من، زهرای من...
#مهدی_سلحشور
نوای فاطمیه
🆔 @h_falahati
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥حاج قاسم سلیمانی: اگر فکر مدیر و رفتار مدیر یک رفتاری بود که به اون اصولی که بیان می کند، اعتقاد عملی داشت، این اثرگذاره!
🔹️ من اگر آمدم در جمع شما صحبتی را بیان کردم اما در خلوت خودم خلاف این عمل کردم، من نمی تونم اثرگذار باشم.
🖋 متاسفانه در کنار مدیران خدوم و مخلص در انقلاب در جاهایی نه چندان اندک نسلی رشد کرده است که این انقلاب و ساختار آنرا یک راه برای رسیدن به خواسته های خود و طعمه می داند!
اینان تشنگان خدمتی هستند که سیری ندارند و هرچه در خط مقدم رشته کنیم پنبه می کنند!
چند روز پیش به یکی از آنها در یک گفتگوی آرمانی گفتم راه اصلاح، اصلاح نیرو است.
گفت: این ها خوشبینی غیرواقعی شماست! مدیر بالادستی و برنامه و به تعبیری ریل گذاری توسط دیگری انجام می شود!!
گفتم پس ما چه می کنیم؟
گفت: پیچ و مهره ایم! سرکاریم!
گفتم: پس چرا اینگونه آتشین سخن می گویید!
گفت: این شکل کار است باید اینطور بود!
اف لکم و لماتقولون!!
#مصیبت_انقلاب
#آرمان_گرایی
#مکتب_سلیمانی
🆔 @h_falahati
🔴مگر فایزر و مدرنا شفابخش کرونا نبود و بسته واکسن ما ناکارآمد؟!
🔹فوتیهای ۳رقمی آمریکا، فرانسه و آلمان ثابت میکند آن زمان هم فضاسازی رسانهایشان دروغ بود.
🔹آنروز هم اسیر سیاهنمایی نشدیم و با دانش بومی و بهرهمندی از ظرفیتهای جهانی، فقط در همین آذر ماه ۱۳روز بدون فوتی داشتیم.
🖋 شاکر برخی نعمت ها باشیم!
اسیر فضای رسانه ای یاس و ناامیدی غربی ها نباشیم. جهنم خودشان را بهشت غالب می کنند و دنیای ما می شود جهنم!!!
🆔 @h_falahati
🔻انفعال در مسجد، اغتشاش در محله:
مسجدی که نمازخانه شد!
🖊 مهدی جمشیدی
۱. اینک که غبارها فرونشستهاند، میتوان دربارۀ "بازسازیِ انقلابیِ ساختار فرهنگ" سخن گفت و به "کمکاریهای معرفتی" و "بیعملیهای فرهنگی" اشاره کرد. ریشۀ اصلیِ اغتشاش، خطای ما در غفلت از "جهاد تبیین" و "روشنگری" و "روایتگری" و "گفتمانسازی" بود و همۀ لایههای دیگری، فرع بر این امر بودند. مُشت، نمونۀ خروار است؛ میخواهم در این مجال مختصر، چند سطر دربارۀ یک "تجربۀ تلخ" بنویسم و گذشته را به کمک فهم و تحلیل امروز، فرابخوانم. تجربۀ "مسجد جامع نارمک".
۲. چند بار و از جمله یک سال پیش، جمعی از "جوانانِ مؤمنِ انقلابی"، در برابر امام جماعت این مسجد شوریدند و پرچم تحوّلخواهی را برافراشتند، امّا هر بار، با لطایفالحیل، به حاشیه رانده شدند. سخن این جوانِ ناراضی این بود که: اوّلاً، "امامت جماعت" در این مسجد، به "پیشنمازی" فروکاهیده شده است و "مسئولیّتهای اسلامی و انقلابی"، رها شدهاند و بهاینترتیب، "مسجد" نیز به "نمازخانه" تبدیل شده است. ثانیاً با وجود اینکه ظرفیّتهای انسانی و مالیِ در این مسجد، گسترده هستند، امّا از این توانمندیها برای فعّالیّت فرهنگی استفاده نمیشود و بخشهای مختلف مسجد، دچار "توقف" یا "کمکاریِ محسوس" شدهاند. ثالثاً، امام جماعت – بخوانید پیشنماز – نه اهل "کار فرهنگی در محله" است و از "برنامهریزیِ فرهنگی" خبر دارد و نه "میدان واقعی" در اختیار جوانِ مؤمنِ انقلابی قرار میدهد و نه دههها "تذکّر" و "امربهمعروف" نسبت به ایشان اثری داشته است. یک مسجد با "امکانها و قوّههای فراوان" از یک سو، و یک محلۀ "تشنه" و "رهاشده" از سوی دیگر.
۳. ما انتقاد خویش را به نزد "نهادهای فرهنگی" بردیم و گزارش دادیم که در این مسجد، چه میگذرد، از جمله به "مرکز رسیدگی به امور مساجد" مراجعه کردیم و ماجرای تلخِ "رهاشدگیِ فرهنگیِ محله" را شرح دادیم. رئیس این مرکز با گزارش جمعیِ ما در این مرحله و مراحل بعد، دریافت که امام جماعت این مسجد، سخت گرفتار "سستی" و "بیعملی" و "بیبرنامهگی" است و ازاینرو، نتوانست از وی دفاع کند و وعدۀ تغییر داد، اما نتوانست به وعدۀ خود عمل کند. بعدها استدلال شد که چنانچه به مطالبۀ شما پاسخ مثبت بدهیم، این "موجِ مطالبهگری" در مساجد دیگر نیز به راه خواهد افتاد، چنانکه هماکنون نیز در برخی از مساجد محله، جوانانِ انقلابی، برانگیخته و منتقد شدهاند و خواهان "تحوّل" هستند. بههرحال، کار به اینجا رسید که بعد از یکسال مبارزه و مطالبه و تحوّلخواهیِ جوانانِ انقلابی، دادستان محله، ما را به مسجد فراخواند و جلسهای با حضور دو طرف تشکیل داد و محترمانه و ملایم، جوانان را تهدید کرد که چنانچه در مسجد به مطالبهگریِ خویش ادامه بدهید، ناچارم که با شما "برخورد" کنم. در نهایت، جمع ما فروپاشید و پرچم به زمین افتاد.
۴. اغتشاشهای اخیر، افزون بر سطحهای خارجی و ملّی، "بافت محلی" نیز داشت و بر فریبخوردگیِ عدّهای از "نوجوانان" و "جوانان" تکیه داشت. حالآنکه چنانچه "مساجد"، بافت محلهها را در اختیار خویش گرفته بودند و بر محله، تسلّط داشتند و در اثر کار فرهنگیِ در طول دهههای گذشته، "هویّتسازی" و "مصونسازی" کرده بودند، هیچگاه به این حجم از کار امنیتی و نظامی و ... حاجت نبود. اغتشاش اخیر، حاکی از "عفونتهای فرهنگی" بود که در پیکر محلهها، نشست کرده بود. این عفونتها، ریشه در"کمکاری و رهاشدگیِ مساجد" نیز دارد. ما "مسجد" را باختهایم و در امتداد آن، "محله" و "مدرسه" و "گروههای خودجوشِ فرهنگی" را. مسجد، "قطبِ فرهنگیِ محله" بود و اینک، "نمازخانه" است. و "امام جماعت" نیز "پیشنماز". "امام جماعتِ غیرمیدانی"، هرچه که انقلاب به ما داده بود را یکجا از ما گرفت. ما دیروز این دردها را دریافتیم و برخاستیم و هشدار دادیم، امّا ملامت و طرد شدیم، و امروز، "دُملهای چرکین"، سر بر افراشتهاند. یک طرف، گیسوپراکنی است و سوی دیگر، عمامهپرانی. آن "اهمالکاریها" و "سستیها" و "محافظهکاریها"، این "ریزشها" و "هنجارشکنیها" و "ارزشستیزیها" را به دنبال داشت.
۵. اغتشاش، تمام شد. آن پیشنماز نیز، همچنان در مسجد جامعِ نارمک حضور دارد. نشان داد که قدرتِ سیاسیاش از جوانانِ مؤمنِ انقلابی، بسیار بیشتر است و با تکیه بر پشتوانههای نامرئیِ خویش، ماندنیست. در عین حال، مسجد جامعِ نارمک نیز همچنان "منفعل" و "بریده از میدان محله" و "غافل از صحنۀ جنگ نرم" است. جالب است بدانید که ایشان در شهرداری تهران در هر سه دورۀ مدیریّت قالیباف و حناچی و زاکانی حضور داشته و اینک نیز رئیس مرکز فعالیّتهای دینی در آنجاست که بودجههای میلیاردی دارد.
دکتر جمشیدی
#حکایت_تلخ_روحانیت
🆔 @h_falahati