💥📣 تمدید مجدد مهلت انتخاب رشته آزمون دکتری ۹۷ دانشگاه آزاد
🔸دانشگاه آزاد اسلامی با انتشار اطلاعیه ای اعلام کرد داوطلبان آزمون دکتری ۹۷ از ساعت ۲۴ چهارشنبه ۹ خرداد تا ساعت ۲۴ روز جمعه ۱۱ خرداد برای ویرایش اطلاعات و یا انتخاب رشته جدید مهلت دارند.
🔸داوطلبان برای ویرایش اطلاعات و یا انتخاب رشته می توانند به وب سایت www.azmoon.org مراجعه کنند
🔸در اطلاعیه منتشر شده تاکید شده است که این آخرین فرصت داوطلبان خواهد بود و این مهلت تمدید نخواهد شد.
@h_soltani97
#انسانیت
✍هر زمان خواستید وکالت شخصی را قبول کنید، اول او را محاکمه نمائيد، ببینید اگر حق با او بود، قبول کنید.
برای حق بجنگید، نه برای حق الوکاله!
🖤مرحوم پرفسور امیرناصر#کاتوزیان
#پدر_علم_حقوق_ایران
@h_soltani97
⁉️زن و شوهر چگونه از یکدیگر ارث می برند؟
زن و شوهر پس از مرگ یکدیگر از هم ارث می برند. ارث بردن زن و شوهر از یکدیگر به دلیل برقراری رابطه زوجیت بین آنها ایجاد می شود و از بین رفتن زوجیت منجر به عدم ارث بردن زن و مرد از یکدیگر می شود. بر اساس ماده 864 قانون مدنی، از جمله اشخاصی که به موجب سبب ارث میبرند هر یک از زوجین است که در حین فوت دیگری زنده باشد. همچنین بر اساس ماده 940 قانون مدنی، زوجین که زوجیت آنها دائمی بوده و ممنوع از ارث نباشند از یکدیگر ارث میبرند.
🔻در صورت فوت زوج:
در صورت فوت شوهر، همسر وی با وجود وراث دیگر از هر طبقه ای، از اموال متوفی ارث می برد. ارث بردن همسر بعد از مرگ شوهر در دو حالت زیر قابل بررسی است:
۱- اگر شوهر دارای فرزند یا نوه باشد، سهم الارث زن یک هشتم ترکه است.
۲- اگر شوهر دارای فرزند یا نوه نباشد، سهم الارث زن یک چهارم ترکه است.
بر اساس ماده 942 قانون مدنی، در صورت تعدد زوجات ربع یا ثمن ترکه که تعلق به زوجه دارد، بین همه آنان بالسویه تقسیم میشود.
🔻در صورت فوت زوجه:
بر اساس بند 1 ماده 899 قانون مدنی و بند 1 ماده 900 قانون مدنی، در صورت فوت زن، اگر دارای فرزند یا نوه باشد، هرچند از شوهر دیگر، یک چهارم از اموال باقی مانده به شوهر به ارث می رسد و اگر زن دارای فرزند یا نوه نباشد، نصف اموال به عنوان سهم الارث به شوهر می رسد و باقی مانده اموال بین وراث تقسیم خواهد شد. بر اساس ماده 949 قانون مدنی، در صورت نبودن هیچ وارث دیگر به غیر از زوج یا زوجه شوهر تمام ترکه زن متوفاه خود را میبرد لیکن زن فقط نصیب خود را و بقیه ترکه شوهر در حکم مال اشخاص بلاوارث و تابع ماده 866 خواهد بود.
🔻بعداز واقعه طلاق:
اگر مرد همسرش را با طلاق رجعی مطلقه کند و هر یک از آنها قبل از زمان عده فوت کنند، دیگری از متوفی ارث می برد و اگر فوت پس از زمان عده باشد، هیچ یک از دیگری ارث نمی برند. بر اساس ماده 943 قانون مدنی، اگر شوهر زن خود را به طلاق رجعی مطلقه کند هر یک از آنها که قبل از انقضا عده بمیرد دیگری از او ارث میبرد، لیکن اگر فوت یکی از آنها بعد از انقضاء عده بوده و یا طلاق بائن باشد از یکدیگر ارث نمیبرند. همچنین بر اساس ماده 944 قانون مدنی، اگر شوهر در حال مرض زن خود را طلاق دهد و در ظرف یک سال از تاریخ طلاق به همان مرض بمیرد زوجه او ارث میبرد، اگرچه طلاق بائن باشد مشروط بر اینکه زن شوهر نکرده باشد.
@h_soltani97
💥نحوه وکالت مجازی
خیلی از عزیزان بودجه لازم برای استخدام وکیل و سپردن پرونده خود، به یک وکیل مجرب رو ندارند، اما نگران نباشید همیشه راه حلی هست ...👇
🔻میتونید از خدمات وکیل مجازی استفاده کنید،
⁉️حالا سوال اینجاست، وکیل مجازی یعنی چی؟
👈 یعنی یک وکیل مجرب پرونده شما رو قبول میکنه، ولی قرارداد وکالت نمی بندید،
👈 اما وکیل مجازی پس از مطالعه پرونده، کلیه دادخواست ها، شکواییه ها و لوایحی که برای اون پرونده لازم هست رو برای شما مکتوب میکنه و تمام دفاعیاتی که باید در جلسه مطرح کنید رو بهتون آموزش میده در واقع از اول تا آخر پرونده به صورت مجازی همراهتون هست و راهنمایی تون میکنه...👇
👈 اونم فقط با یک سوم حق الوکاله!
💢درصورت نیاز پیام دهید:
@H_Soltani_Law_Jurist
@h_soltani97
#به_حقوق_خود_آگاه_باشیم
❓آیا صیغه ۹۹ ساله با ازدواج دائم برابر است؟
✍️پاسخ :
خیر.
نفقه، ارث و بعضی حقوق در عقدموقت جاری نیست،
👈 البته شرط پرداخت نفقه جایز است.
#گروه_حقوقی_ارومیه
http://eitaa.com/joinchat/185335836Cd607237837
@h_soltani97
اسامی_پذیرفته_شدگان_آزمون_سردفتری.pdf
4.48M
🧕کارشنارس ارشدحقوق بین الملل
✅ پذیرفتهشده آزمون سردفتری اسنادرسمی سال ۱۳۹۷
🧰⚖کارشناس و نماینده حقوقی سازمان ...
@h_soltani97
https://eitaa.com/h_soltani97
#آزمونی
۱)
💥عقد وکالت
🔵 امور حقوقی و اعتباری قابل وکالت هستند نه امور مادی.
🔴بین ایجاب و قبول وکالت توالی عرفی لازم نمی باشد.
🔵 سفیه می تواند برای طلاق و عقود مالی صرفاً نافع هم وکالت دهد و هم وکالت را بپذیرد اما نمی تواند برای انعقاد عقد مالی معوض وکالت دهد یا بپذیرد.
🔴 ورشکسته در امور مالی می تواند از دیگران وکالت بگیرد ولی نمی تواند به دیگران وکالت دهد.
🔵اگر وکالت مطلق باشد فقط امور مالی را در بر می گیرد مگر آنکه تصریح شود.
🔴 وکیل در اقامه دعوی وکیل در اجرای حکم نیست و بالعکس و وکیل در بیع وکیل در قبض ثمن نمی باشد، مگر آنکه تصریح شده باشد.
🔵بعد از استعفای وکیل اگر مشخص شود موکل هنوز به اذن خود باقی است می تواند وکیل در آنچه که وکالت داشته اقدام نماید.
🔴 اگر موضوع وکالت مالی باشد ورشکستگی موکل موجب انفساخ وکالت است.
🔵 اما ورشکستگی وکیل موجب انفساخ وکالت نیست و اگر موضوع وکالت غیر مالی باشد، ورشکستگی در هر دو طرف بی اثر است و برای وکالت مانعی ندارد.
🔴 در صورت فوت یا حجر موکل، چه وکیل آگاه باشد و چه نباشد اقدامات بعدی وکیل باطل است.
🔵 در صورت تعدد وکلا و فوت یکی از آنها اگر وکالت به حالت اجتماع باشد به وکالت سایرین نیز منفسخ می شود.
🔴 اگر وکیلی که حق توکیل نداشته ولی امر وکالت را بر ثالث تفویض کند و اگر خسارتی متوجه موکل شود هم وکیل و هم ثالث متضامناً مسئول می باشند ولی اگر وکیل حق توکیل داشته باشد در این صورت وکیل اول مسئول نمیباشد و وکیل دوم مسئول جبران خسارت وارده خواهد بود.
🔵اگر وکالت به صورت مطلق باشد و موضوع وکالت مظنه بورسی داشته باشد وکیل میتواند با خود معامله کند و گرنه این حق را ندارد.
@h_soltani97
https://eitaa.com/h_soltani97
❓سوال
💥آیا اموال همسر و فرزندان به دلیل بدهی شوهر یا پدر مصادره میشوند؟
یکی از موضوعاتی که در دعاوی حقوقی باید یه آن توجه داشت این است که آیا درصورت کلاهبرداری فرد، میتوان اموال همسر و فرزندش را به دلیل بدهی او مصادره کرد؟
این موضوع را ماده ۱ قانون نحوه اجرای محکومیتهای مالی توضیح داده است و بر اساس آن هر فردی به موجب حکم دادگاه به رد هر نوع مالی به دیگری محکوم شود و از اجرای حکم خودداری کند، درصورتی که عین مال وجود داشته باشد آن مال أخذ میشود و به طرف مقابل تسلیم میشود.
اما در صورتی که رد عین مال ممکن نباشد اموال فرد خاطی توقیف میشود و از فروش آن بدهیهایش پرداخت میشود.
از سویی دیگر دادگاه صادرکننده رای وظیفه دارد به تقاضای شاکی و از طریق پیش بینی شده در این قانون و به هر صورتی که قانونی باشد باید اموال فرد خاطی را شناسایی و توقیف کند.
بر اساس قانون توقیف و برداشت از اموال دیگران امکان پذیر نیست، اما پرداخت دین از سوی فرد دیگری اگر به خواست و اراده او باشد مشکلی ندارد.
@h_soltani97
#فوری
💥اینترنت ثابت در ۱۰ استان وصل شد.
🔹یک منبع آگاه در وزارت ارتباطات صحت خبر منتشرشده مبنی بر وصل اینترنت 10 استان را تأیید و اعلام کرد ساعتی قبل مجوز برقراری ارتباطات اینترنت خانگی در این استانها که به اپراتورها ابلاغ شده است، واصل شد.
🔹رفع محدودیت اینترنت ثابت در استانهای زیر به اپراتورها ابلاغ شده است: خراسان شمالی، خراسان جنوبی، گلستان، سمنان، یزد، چهارمحال و بختیاری، همدان؛ اردبیل، زنجان، ایلام/منبع: ایران
@h_soltani97
#دانستنی_های_حقوقی
⁉️حکم معامله صوری برای فرار از دست طلبکاران چیست؟
بر اساس قانون معامله صوری که به قصد فرار از دست طلبکاران انجام شود و به واسطه آن اموال بدهکار به نام نزدیکان او بخورد، جرم است.
گاهی اوقات افراد برای آن که از دست طلبکاران خود فرار کنند و نخواهند که بدهیهای خود را پرداخت کنند، به قصد فرار اموال خود را طی یک معامله صوری به نام اقوام ردیف اول خود میزنند.
این معامله که صوری انجام میشود برای آن است که فرد دادگاه را فریب دهد که مالی برای تسلیم ندارد و به طلبکاران خود بگوید که مالی ندارد تا بتواند بدهی آنها را پس دهد.
اما انجام این معامله آنقدرها هم که از نام آن میآید راحت نیست، زیرا دادگاه به طور کامل متوجه معامله صوری میشود و اگر بفهمد که معامله به قصد فرار از دست طلبکاران انجام شده و خودرو یا ملک به نام اعضای درجه یک خانواده شده ممکن است معامله را باطل کند.
اگر این معامله صوری در تاریخی انجام شده باشد که پرونده دعوا در دادگاه مطرح شده در آن صورت دادگاه معامله را باطل میکند، زیرا کاملاً مشخص است که معامله هنگام وقوع شکایت طلبکاران تنظیم شده است.
در صورت باطل شدن معامله صوری، اگر ذینفع شکایت کند فرد متخلف به دلیل فرار از پرداخت بدهی خود به ۴ ماه تا ۲ سال حبس محکوم می شود.
@h_soltani97
💥زندان برای #مهریه امری قابل ایراد است.
یک استاد برجسته حقوق خانواده در نظر گرفتن مجازات زندان برای دیون مدنی از جمله مهریه را امری قابل ایراد دانست.
دکتر حسین صفایی درباره طرح "حذف زندان از مهریه" که طبق آن مردانی که توانایی پرداخت مهریه را ندارند، به زندان نمیروند، گفت: به طور کلی زندان برای دیون مدنی قابل ایراد است و بعضی آن را خلاف حقوق بشر دانستهاند.
وی افزود: زندانی کردن شوهر برای مهریه مشکلی را حل نمی کند بلکه موجب از هم پاشیدگی خانواده خواهد شد و راههای دیگری برای وصول مهریه وجود دارد.
@h_soltani97