هدایت شده از [ اقتصاد نیوز ]
🌷 علامه حسن زاده آملی :
☘ آنکه نیت گناه کرده است ، هر چند به فعل آن دست نیافته است، اما دل از دست داده است.
@samad1001
هدایت شده از آستان فاطمی|حرم حضرت معصومه س
▫️امام على عليه السلام فرمودند:فاطمه همواره مظلوم و از حق و ميراث خود محروم بود.
📌این مجموعه را با هشتگ #عکس_نوشت دنبال کنید.
🎚 فایل باکیفیت دسکتاپ👇
https://amfm.ir/?p=10195
https://eitaa.com/joinchat/4045733908C710c8085de
هدایت شده از 🕋 ⚘ مُحَمَّد رحمة للعالمین ⚘⚘⚘
30.3M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
:
💚هوالله النور الهادی الباقی
🌹🔉 نوحه چادرت را بتكان روزى ما را بفرست
محمد حسین پويانفر
⚘🕋بسم الله الرحمن الرحیم
⚘💚يُوفُونَ بِالنَّذْرِ وَيَخَافُونَ يَوْمًا كَانَ شَرُّهُ مُسْتَطِيرًا ﴿۷﴾
⚘💚[همان بندگانى كه] به نذر خود وفا می کردند
و از روزى كه گزند آن فراگيرنده است مى ترسيدند (۷)
⚘💚وَيُطْعِمُونَ الطَّعَامَ عَلَى حُبِّهِ مِسْكِينًا وَيَتِيمًا وَأَسِيرًا ﴿۸﴾
و به [پاس] دوستى [خدا] بينوا و يتيم و اسير را خوراك مى دادند (۸)
⚘💚إِنَّمَا نُطْعِمُكُمْ لِوَجْهِ اللَّهِ لَا نُرِيدُ مِنْكُمْ جَزَاءً وَلَا شُكُورًا ﴿۹﴾
⚘💚ما براى خشنودى خداست كه به شما مى خورانيم
⚘💚 و پاداش و سپاسى از شما نمى خواهيم (۹)
⚘💚إِنَّا نَخَافُ مِنْ رَبِّنَا يَوْمًا عَبُوسًا قَمْطَرِيرًا ﴿۱۰﴾
⚘💚مافقیریم و یتیمیم و اسیر ای مهتاب
⚘💚دختر نبي اكرم دل ما را دریاب
⚘💚اللهم صل علی فاطمه الزهراء
هدایت شده از 🕋 ⚘ مُحَمَّد رحمة للعالمین ⚘⚘⚘
اسم تو می بارد از نفس باران
نور رخت دارد جلوه ی بی پایان
بر دل خسته می دهد اسمت لذت عشقی مدام
بر روح بلندت سلام
سلام ای گوهر دریای نور
ای آیه ی زیبای عشق
ریحانه ی روح خدا
سلام ای دار و ندار علی
ای بود و نبود حسن ای مادر ارباب ما
ذکر لب نوکر ها سیدتی لبیک
یا فاطمه الزهرا صلی الله علیک
اسم تو می بارد از نفس باران
نور رخت دارد جلوه ی بی پایان
بر دل خسته می دهد اسمت لذت عشقی مدام
بر روح بلندت سلام
سلام ای گوهر دریای نور
ای آیه ی زیبای عشق
ریحانه ی روح خدا
سلام ای دار و ندار علی
ای بود و نبود حسن ای مادر ارباب ما
ذکر لب نوکر ها سیدتی لبیک
یا فاطمه الزهرا صلی الله علیک
مهر تو در دلها آیه ی توحید است
جلوه ای از نورت صورت خورشید است
آیه به آیه از دل قرآن داده خدا این پیام
بر روح بلندت سلام
سلام ای کوثر و توحید و حمد
ای وصف تو یاسین و قدر
ای روی تو شمس الضحی
سلام ای معنی ام الکتاب
ای مدح تو با جبرئیل
ای مادر ارباب ما
روی لبم اعطینا سیدتی لبیک
یا فاطمه الزهرا صلی الله علیک
ذکر لب نوکر ها سیدتی لبیک
یا فاطمه الزهرا صلی الله علیک
نام تو تنها بر زخم دلم مرهم
با تو شود محشر صبح قیامت هم
سایه ی لطفت بر سر دنیا تا به ابد مستدام
بر روح بلندت سلام
سلام ای جان کلام رسول
ای عطر تو بوی بهشت
ای رحمت بی انتها
سلام ای سیده ی اولیا
ای نور دل انبیا
ای مادر ارباب ما
ای بانوی بی همتا سیدتی لبیک
یا فاطمه الزهرا صلی الله علیک
هدایت شده از 🕋 ⚘ مُحَمَّد رحمة للعالمین ⚘⚘⚘
کانال عشاق الحسین_۲۰۲۲_۱۲_۰۷_۰۷_۳۹_۰۴_۸۳۶.mp3
5.73M
"بر روح بلندت سلام
حاج سیّد مجید بنی فاطمه
#اللهم_ارزقنا_کربلا_بحق_الحسین_ع
#عشاق_الحسین_محب_الحسین_ع
https://eitaa.com/oshaghalhosein_313
هدایت شده از الله اکبر
🌹فرمانده شهید حسین همدانی:
🌹به دخترش میگفت؛ وقتی گره های بزرگ به کارتون افتاد.......👆
🌐کانال الله اکبر
@allahoak_bar
هدایت شده از 🕋 ⚘ مُحَمَّد رحمة للعالمین ⚘⚘⚘
🕋بسمالله الرحمن الرحیم
معنی شعر لطف خدا
اگر لطفش قرین حال گردد
همه اِدبارها اِقبال گردد
۱- به نام چاشنی بخش زبان ها
حلاوت سنج معنی در بیان ها
معنی: به نام خدایی که بردن نامش، سخن را شیرین می کند و معیار دلنشین بودن یک سخن، بردن نام اوست. (نام خدا در هر کلامی که برده شود به آن معنا و ارزش می بخشد.)
۲- بلند آن سر که او خواهد بلندش
نژند آن دل که او خواهد نژندش
معنی: هرکه را بخواهد عزت و اقتدار می بخشد و هرکه را بخواهد خوار و ذلیل می کند. (اشاره به آیه یعزٌُ مَن یشاء و تُذلٌُ مَن تشاء)
بلند کردن سر: کنایه از عزت و مقام دادن
نژند: خوار و ذلیل
۳- درِ نابستۀ احسان گشادهست
به هر کس آنچه میبایست داده ست
معنی: خداوند همیشه درهای احسان و نیکی به بندگانش را باز گذاشته (یعنی لطف خدا دائمی است) و به هرکس آنچه را که شایسته اوست، می بخشد.
۴- به ترتیبی نهاده وضع عالم
که نی یک موی باشد بیش و نی کم
معنی: خداوند چنان بادقت و منظم عالم را آفریده که محال است حتی به اندازه یک موی کوچک، چیزی سر جای خودش نباشد. (به اندازه یک مو هم چیزی کم و زیاد نشده و در هرصورت اعتدال را در آفرینش رعایت کرده)
۵- اگر لطفش قرین حال گردد
همه اِدبارها اِقبال گردد
معنی: اگر لطف خدا شامل حال بنده ای شود، همه بدبختی هایش به خوشبختی مبدل می گردد.
ادبار: پشت کردن روزگار به انسان، بدبختی و مشکلات
اقبال: رو آوردن روزگار به انسان، خوشبختی
۶- وگر توفیق ِ او یک سو نهد پای
نه از تدبیر کار آید نه از رای
معنی: اگر توفیق انجام کاری را از انسان بگیرد، نه از چاره اندیشی های انسان مشکل حل می شود نه از فکر و اندیشه اش کاری برمی آید.
پای یک سو نهادن: کنار کشیدن
تدبیر: چاره اندیشی
رای: اندیشه
۷- خرد را گر نبخشد روشنایی
بماند تا ابد در تیره رایی
معنی: اگر خداوند به عقل انسان روشنایی (علم) ندهد، تا ابد در تاریکی جهل و کج اندیشی باقی خواهد ماند.
۸- کمال عقل آن باشد در این راه
که گوید نیستم از هیچ آگاه
معنی: وقتی عقل انسان کامل میشود که بداند از هیچ چیز آگاه نیست و بگوید: نمی دانم. (یعنی اگر کسی بسیار دانا و عاقل شود، به جهل خود اقرار خواهد کرد و همین اقرار کردن به جهل نشان می دهد که انسان عاقل شده است.)
www.daneshchi.ir دانشچي
🕋بسمالله الرحمن الرحیم
یاعلی
@noor114
📗حدیث غیرت
یوسف(علیهالسلام) که بسیار غیور و عفیف بود، باکمال مقاومت، زندان را برگزید، و از کید و مکر آنها فرار کرد در حالی که طبق قرآن، به درگاه الهی چنین می گفت: «ربّ السّجن احبّ الیّ مما یدعوننی الیه؛پروردگارا زندان نزد من محبوب تر است از آن چه این ها مرا به سوی آن فرا می خوانند.»(سوره مبارکه يوسف)
خداوند دعای یوسف(علیهالسلام) را به استجابت رسانید، وگرچه سال ها به جرم غیرت و عفت، زندانی شد، ولی غیرت او، او را از انحراف و رویکرد به سوی بی عفتی باز داشت.
2ـ خداوند برای حفظ غیرت و عفت زنان می فرماید: «ولا یضربن بارجلهنّ لیعلم ما یخفین من زینتهنّ؛ زنان باید هنگام راه رفتن پاهای خود را بر زمین نزنند تا مبادا زینت پنهانیشان دانسته شود.» (و صدای خلخال که بر پا دارند به گوش رسد.)
( سوره نور، آیه 31)
حدیث غیرت
رسول خدا(صلیاللهعلیهوآلهوسلم) فرمود: «بوی خوش بهشت تا مسیر پیمودن پانصد سال راه، می رسد، ولی به مشام چند نفر نمی رسد، یکی از آن ها بی غیرت است.»(١) یعنی آدم بی غیرت تا این اندازه (میلیون ها فرسخ) از بهشت دور است.
امام صادق(علیهالسلام) فرمود: «خداوند غیور است، و هر غیوری را دوست دارد، و به خاطر غیرتش تمام کارهای زشت ـ اعم از آشکار و پنهان ـ را حرام فرموده است.»(٢)
امیر مؤمنان علی(علیهالسلام)فرمود:
به من خبر رسیده که زنان شما در مسیر راه ها به مردان تنه می زنند، آیا حیاء نمی کنید، خداوند لعنت کند کسی را که غیرت نمی ورزد.
نیز روایت شده: به مردم کوفه فرمود: «آیا خجالت نمی کشید، و زنان شما غیرت نمی ورزند؟ به طوری که در بازارها رفت و آمد می کنند، و با مردان بیگانه رخ به رخ شده و به همدیگر تنه می زنند؟»
عصر خلافت امیر مؤمنان علی(علیهالسلام) بود، به آن حضرت گزارش رسید که در مسیر راه ها بعضی از مردان و زنان رعایت حریم عفت را نمی کنند، بسیار ناراحت شد.
مردم کوفه را جمع کرد، در ضمن سخنرانی به آنها فرمود:
«نبّئت انّ نسائکم یدافعن الرّجال فی الطّریق، اما تستحیون؟ لعن اللّه من لایغار؛
به من خبر رسیده که زنان شما در مسیر راه ها به مردان تنه می زنند، آیا حیاء نمی کنید، خداوند لعنت کند کسی را که غیرت نمی ورزد.»(٣)
نیز روایت شده: به مردم کوفه فرمود: «آیا خجالت نمی کشید، و زنان شما غیرت نمی ورزند؟ به طوری که در بازارها رفت و آمد می کنند، و با مردان بیگانه رخ به رخ شده و به همدیگر تنه می زنند؟»
١. من لا یحضره الفقیه، ج3، ص 281.
٢. فروع کافی، ج5، ص 535.
@noor114
(٣و٤) وسائل الشیعه، ج 14، ص 174.
هدایت شده از اقتدار ولایی
به جای گفت و شنود
🔷✨فاطمه (س)، این همه را می دید که آن همه دلواپس بود
امروز که با سالروز شهادت حضرت زهرای مرضیه سلام الله علیها همزمان است و در سوگ او گرد ماتم بر آسمان و زمین پاشیده اند، این ستون را به بریده ای از یک یادداشت کیهان که به همین مناسبت نوشته شده بود اختصاص می دهیم؛ «زهرای ما(س)، آن روزها، بعد از رحلت رسول خدا(ص) و پیش از آنکه، خود نیز چشم از جهان فرو بندد و در جوار قرب الهی به پدر چشم انتظار خویش بپیوندد، بارها کوچه های مدینه را کاویده بود و به دیدن برخی از «خواص» رفته بود، فاطمه(س) با دلواپسی سفارش های رسول خدا(ص) را به آنان گوشزد کرده بود و عهدی که با خدا بسته و اکنون بی محابا شکسته بودند را یادآور شده بود. اما، دلشوره فاطمه(س) که اصرار او را در پی داشت، پاسخی جز سکوت برخی از خواص، به دنبال نداشت و چنین بود که صدای فاطمه(س) در سکوت سنگین و سوال آفرین آن روزها گم شد.
زهرای ما(س) می دانست که اگر مردم از ولایت علی(ع) دور شوند بی تردید به پذیرش ولایت حاکمان جور، مجبور می شوند. فاطمه(س) در محرومیت جهان اسلام از امامت علی(ع)، «فتنه جمل» را می دید، نعره مستانه معاویه در فریب صفین را می شنید، در «نهروان»، جهالت خوارج را می نگریست و در سحرگاه خونین نوزدهم رمضان سال چهلم هجری در محراب مسجد کوفه بر فرق شکافته علی(ع) می گریست، اشرافیت بر باد رفته را می دید که بار دیگر به میدان آمده، حسن(ع) را که از محرومیت مردم گرفتار در چنگال معاویه خون دل می خورد و سر مطهر حسین(ع) را می دید که در هنگامه خون و فریب اشراف بر نیزه می رود، یزید را می دید که سر بریده فرزند رسول خدا(ص) را پیش روی نهاده، بر لب و دندان او می زند و اجداد به هلاکت رسیده خود در «بدر» و «حنین» را به تماشای انتقام می خواند! و... مردم مظلوم را که در چنگال خونریز «بنی امیه» و «بنی عباس» گرفتارند و جماعت مسلمانان را که انگشت پشیمانی به دندان می گزند و دست حسرت بر پیشانی می زنند که کاش ولایت علی(ع) آن دوستدار محرومان و حامی مظلومان را پاس می داشتند تا ولایت حجاج بن یوسف ها و منصور دوانقی ها که خونریز و انسان ستیزند را به زور بر گرده خویش نمی داشتند.
فاطمه(س)، این همه را می دید که آن همه دلواپس بود، واقعه ای که آن روزها اتفاق افتاده بود انحرافی بزرگ بود و بیراهه ای که برخی از خواص به هر علت - و از جمله قدرت طلبی، و آلودگی به چرب و شیرین دنیا و مخصوصا تلاش برای بازگشت به زندگی اشرافی- در آن گام نهاده بودند، زاویه ای 180 درجه با صراط مستقیم الهی و نقشه راهی که رسول خدا(ص) به وضوح و با صراحت ترسیم کرده بودند، فاصله داشت... و این دلشوره واقعی زهرای ما - سلام الله علیها- بود. غیر از این چه نگرانی دیگری می توانست زهرای مظلوم ما را تا آن اندازه به دلشوره اندازد؟...».
┄┅┅❀🌷🌺🌷❀┅┅┄
کانال انقلابی اقتدار ولایی
@EqtedareVelaeii🇮🇷
هدایت شده از اقتدار ولایی
💠 #نزدیکی_به_خدا
🔸 آیت الله قرهی:
مفسران #قرآن_کریم، در مورد نیکی به پدر و مادر فرموده اند: تبعیت از والدین همانند تبعیت از الله است؛ چرا که در قرآن بعد از تبیین توحید، بلافاصله نیکی به والدین را مطرح کرده است و شیخ طوسی از این مهره چینی چنین نتیجه می گیرد که هیچ عملی به اندازه نیکی به والدین انسان را به خداوند نزدیک نمی کند.
🔸 تبیان
┄┅┅❀🌷🌺🌷❀┅┅┄
کانال انقلابی اقتدار ولایی
@EqtedareVelaeii🇮🇷