eitaa logo
⚘⚘⚘💚يافاطر بحق فاطمه عجل لوليك الفرج🌹
10 دنبال‌کننده
10هزار عکس
2.5هزار ویدیو
24 فایل
وبه نستعين وهو مولينا فنعم المولي ونعم النصير
مشاهده در ایتا
دانلود
هدایت شده از آفتاب
14.02M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔻آیا تا کنون این ویدئو را دیده‌اید؟ ♻️ از جادوی ؛ غافل نشوید! 👌آنقدر نکات زیبا در این ویدئوی ۱۲ دقیقه‌ای هست که ارزش چندین بار دیدن را دارد و اگر همه مردم ایران، مکرر آن را می‌دیدند؛ شاید فریب دولت‌های غربگرا را نمی‌خوردند و این همه مصیبت‌ها و مشکلات را تحمل نمی‌کردند! ⁉️آیا واقعاً اینگونه است که گفته شد؟ اگر دیدن این ویدئو چنین تاثیری دارد؛ پس چرا با مشاهده خسارات دولت هاشمی؛ به آمدن دولت غربگرای اصلاحات نیز تن داده شد؟ ❓و چرا با مصائبی که آن دو دولتِ شیفتهٔ آمریکا برای مردم ایران آفریدند؛ به آمدن دولت روحانی رضایت دادند؟! 😳 ظاهراً عجیب می‌نماید! اما اصلاً هم عجیب نیست بلکه ما از جادوی غافلیم! آری! کسانی که این همه مشکلات را آفریده‌اند؛ آنقدر رسانه در اختیار دارند که با تکرار هزاربارهٔ دروغ‌های قبلی؛ اذهان و افکار را سحر می‌کنند و در نتیجه به تکرار انتخاب اشتباه، مبادرت می‌کنیم... ✅ انصافاً این👆خانم کارشناس، که شاگرد دکتر ظریف نیز بوده، بطور مستند و علمی در پایان‌نامه‌اش، حقایق فریب خوردن دولت‌های: هاشمی رفسنجانی، محمد خاتمی و حسن روحانی را از دولت‌های آمریکا تشریح کرده است... 📣لطفاً مکرر گوش کنید و جهت اطلاع دیگران، برای آنها بفرستید تا پس از این فریب سیاستمدارانِ (اگر نگوییم دروغگو؛ اما) ساده‌لوح و فراموشکار را نخوریم!
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💢 مرجع‌تقلید، به جنگ با وفاقیون و اصلاح‌طلبان رفت. آیت‌الله مکارم شیرازی: ✔️ بی‌حجابی، جرم است. ✔️ حکومت باید جلوی بی‌حجابی را بگیرد. ✔️ تعبیر مغالطه است. ✔️ بی‌حجابی، مثل شرابخواری است ✍🏻 انتظار این است که دیگر علما نیز مجددا بر لزوم برخورد حکومت با بی‌حجابی تأکید کنند و جلوی مغالطه و سوء‌استفاده‌ی خنّاسان را بگیرند. ‎‌‌┄┅═✧☫✧═┅┄ 𑁍 دست به دست کن برسه به دستش ➖حالا مارا از استعفا میترسونید؟
🔻 در ایران قوت گرفت؛ بخش فارسی شبکه دولتی TRT ترکیه، امروز رسما آغاز به کار کرد❗️ 🔹 بخش فارسی تلویزیون TRT امروز با حضور رئیس مرکز ارتباطات ریاست جمهوری ترکیه رسما آغاز به کار کرد. 🔹 بر اساس رویه دیگر رسانه های دولتی ترکیه می توان نتیجه گرفت که رویه کاری این شبکه نیز تمرکز بر ایجاد اختلافات قومی در ایران، تطهیر اقدامات ضد اسلامی ترکیه، لجن پراکنی درباره جبهه مقاومت و متهم نمودن ایران به بی ثباتی در منطقه خواهد بود. 🔹 پیشتر رئیس تلویزیون TRT گفته بود که ترکیه قرار است با افتتاح بخش فارسی این رسانه، ایران را اذیت و آشفته کند. 💠❀🇮🇷❀💠❀🇮🇷❀💠❀🇮🇷❀💠 📡 کانال مدیریت ارتباطات واموربین الملل آستان مقدس احمدی ومحمدی(علیه السلام) ࿐࿇🍀࿇࿐᪥ ┏━━━🔸🔷🔸━━━┓ 🌐@internationalshahecheragh ┗━━━🔸🔷🔸━━
حسین شریعتمداری طی یادداشتی در روزنامه کیهان نوشت: ۱- دیروز شبکه تلویزیونی فارسی‌زبان ترکیه با مجوز رسمی جمهوری اسلامی ایران در کشورمان راه‌اندازی شد! این شبکه، پیش از این یک سایت در فضای مجازی بود که به شدت علیه ایران فعالیت می‌کرد و ضمن سیاه‌نمائی درباره پیشرفت‌ها و دستاوردهای کشورمان، اصرار داشت که اقوام ایرانی را علیه یکدیگر بشوراند. ۲- برای پی بردن به ماهیت این شبکه تلویزیونی فارسی‌زبان دولت ترکیه، نگاهی به بخشی از اظهارات «‌زاهد سوباچی‌»، رئیس رادیو و تلویزیون دولتی ترکیه (TRT) بیندازید! زاهد سوباچی، این سخنان را در مراسم افتتاح دانشگاه «‌ بورسا اولوداغ» ترکیه، مطرح کرده و می‌گوید: «‌ما تا پایان سال جاری شبکه تی آر تی فارسی را افتتاح خواهیم کرد. راه‌اندازی این شبکه موجب ناراحتی ایران خواهد شد اما این کار را می‌کنیم. ما باید ایران را ناراحت و اذیت کنیم، باید ایران را آشفته کنیم‌»! ۳- آیا مسئولان محترم کشورمان با صدور مجوز راه‌اندازی این شبکه به اردوغان و دولتی‌که این روزها دست‌های آلوده به خون مردم مظلوم سوریه دارد و انکار نمی‌کند که یکی از سه ضلع مثلث آمریکا، اسرائیل و ترکیه در مقابله خونین با نیروهای مقاومت است، جایزه داده‌اند؟! دولتی که در بحبوحه جنایات وحشیانه رژیم صهیونیستی و قتل عام هزاران زن و کودک مسلمان یکی از گسترده‌ترین صادرات انواع کالاهای نظامی، صنعتی و تجاری به اسرائیل را داشته است!‌... ۴- آیا مسئولان صادرکننده مجوز این شبکه از ماهیت آن بی‌خبر بوده‌اند؟! فقط یک مرور گذرا بر محتوای برنامه‌های این شبکه به هنگامی که یک سایت اینترنتی بود و یا یک نیم‌نگاه به اظهارات رئیس رادیو و تلویزیون دولتی ترکیه درباره این شبکه و اهدافی که دنبال می‌کند، کافی بود تا از صدور مجوز یاد شده خودداری کنند. اگر این بررسی انجام نگرفته است که باید از مسئولان مورد اشاره پرسید؛ چرا بر صندلی مسئولیت تکیه زده‌اید؟! و اگر با وجود اطلاع از ماهیت ضدایرانی شبکه یاد شده، برای آن مجوز صادر کرده‌اید که‌... گفتنی است حسین شریعتمداری ضمن شرم آور خواندن این اقدام هیچ اشاره‌ای به دستگاه یا صادرکننده مجوز صادر نکرده است.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 شهید حاج قاسم سلیمانی: شیعه پیروز است. حتی اگر روزی تمام دنیا از غرب تا شرق و همه اعم از سنی و یهودی و مسیحی دور هم جمع شوند، نمی توانند مانع این پیروزی شوند، این دستور الهی است!
9.58M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 | سیدعلی خطاب به احمق‌ها و خیانتکاران داخلی: ملت ایران را لگدمال خواهد کرد. 🔸 آمریکایی‌ها، رژیم صهیونیستی و کسانی که با اینها همراهند، اینها احساس می‌کنند به پیروزی رسید‌ه‌اند (بعد از تحولات اخیر سوریه) و به گزافه‌گویی افتاده‌اند. خاصیت هم همین است که وقتی احساس می‌کنند پیروز شدند، اختیار زبان‌شان از دست‌شان خارج می‌شود، گزافه می‌گویند، می‌زنند. 🔹 اینها امروز به حرف مفت افتاده‌اند؛ یک عنصر آمریکایی از مسئولین ، جزو گزافه‌گویی‌هایش یکی این است که - در لفافه بیان می‌کند اما کاملاً روشن است که این را دارد می‌گوید - می‌گوید: «هر کس که در ایران کند، ما کمکش کنیم» احمق‌ها شنیده‌اند. 🔸 هر کسی را که آمریکا را در این زمینه قبول کند، در زیر گام‌های محکم خود خواهد کرد. ۱۴۰۳/۱۰/۲ ✍ منتظر جفتک‌پراکنی‌های شما احمق‌های مزدور آمریکا و اسرائیل هستند که یکبار برای همیشه، این خاک پاک را از لوث وجود نحس و نجس شما پاک کنند. اغتشاش کنید و آشوب کنید و مزدوری آمریکا را علنی فریاد بزنید، تا ببینید لگدمال شدن شما در خاک اهورایی ایران اسلامی چگونه به الگویی برای مردم جهان برای لِه کردن تمامی ها و کدخداپرستان جهان، تبدیل خواهد شد.
هدایت شده از لحظاتی با احکام
لحظاتی با احکام 💠 چگونه خوانده می‌شود⁉️🔰 ✅👈 بر اساس گزارش برخی منابع، در مورد نماز استغفار از رسول خدا(ص) نقل شده است: « هنگامی که رزق و روزیت کم شد و در کارت گره افتاد، خواسته خود را به درگاه حق ببر و نماز استغفار را ترک نکن. ⬅️ گزارش یادشده نماز استغفار را اینگونه توصیف می‌کند: این نماز دو رکعت است. در هر رکعت حمد و سوره قدر را بخوان و بعد از آن، ۱۵ بار بگو «استغفر الله»، و بعد به رکوع رفته و ۱۰ مرتبه این ذکر را تکرار کن و مانند نماز جعفر طیار، نماز را تمام کن که همه مشکلات و گرفتاری‌هایت اگر خدا بخواهد اصلاح خواهد شد». ➖➖➖➖➖ 📔👈 طبرسی، حسن بن فضل، مکارم الاخلاق، ص۳۲۸، قم، شریف رضی، چاپ چهارم، ۱۴۱۲ق. ◦•●◉✿🍃 🍃✿◉●•◦ ╭═━⊰🍃🌺🌻🌺🍃⊱━═╮ https://eitaa.com/joinchat/729743599Cdc863cab97 ╰═━⊰🍃🌺🌻🌺🍃⊱━═╯
هدایت شده از به سوی خدا
7.65M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🌺صلی الله علیک یا مولاتی یا فاطمه الزهرا🌺
هدایت شده از به سوی خدا
🌺 نمازت نفرینت میکند پیامبر(ص)فرمودند: 🍃اگر شخصی بدون هیچ عذری نماز را اول وقت نخواند نماز نفرینش می کند! و می گوید: مرا ضایع کردی، خدا تو را ضایع کند. 📚الكافي ،ج3 ،26 ✨به سوی خدا ┄┅═✾•••✾═┅┄ 🆔@sooye_khoda
هدایت شده از به سوی خدا
✅راه مشخص است ولی عمل کم است آیت‌الله بهجت: ✍️ما خود نمی‌خواهیم این راه را، که راه خدا و رسول و اولیای اوست طی کنیم، بلکه راهی را می‌خواهیم که در آن استغفار و ذکر و گریه نباشد. نظیر اینکه نزد شخصی رفتند و گفتند: ذکری به ما دستور بدهید. ایشان گفته بود: نماز را خوب بخوانید. گفته بودند: می‌خواهیم ذکری بدهید که دیگر نماز نخوانیم. خود را مریض نمی‌دانیم، وگرنه علاج آن آسان است. 📚در محضر بهجت، ج٣، ص٢۴۶ ✨به سوی خدا ┄┅═✾•••✾═┅┄ 🆔@sooye_khoda
هدایت شده از به سوی خدا
54.44M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
▪️آخرین سخنرانی حجت الاسلام سیدرضا محبوبی این خادم اهل بیت دیروز در اثر بیماری آسمانی شد ✨✨✨✨✨
هدایت شده از به سوی خدا
متن بخشی از وصیت نامه حجت الاسلام سیدرضا محبوبی خطیب فاضل و روضه خوان سید الشهدا علیه السلام.( بخش اول) بسم الله الرحمن الرحيم وصیت ها راجع به تجهیز سر تا سر فقرم و غفلت و احتیاج، احتیاج به دعا و یاد در روضه ها و گریه ها بر اهل بیت عصمت عليهم السلام و قرائت قرآن و نماز و زیارت اهل بیت و امام زادگان ... خاصه احتیاج به نیابت زیارت کربلا مقدسه در حرم مولای شهیدم سید الشهداء عليه السلام که هزار بار جان فدای خودش و على اكبرش و على اصغرش عليهم السلام. ان شاء الله که مرگ ما به جز با شهادت نباشد و آرزوی همیشگی و نگاه طمع به لطف پروردگار جل و علا همین بوده است. در هر حال جسمم را در اولین فرصت به محل نماز و توسلم در منزل که در طبقه زیر زمین است و خانواده می دانند کجاست منتقل کنید. قبل از دفن روضه ی سید الشهدا عليه السلام را در گوشم زمزمه کنید و اگر در حال احتضار کسی بالای سرم رسید این روضه جانسوز آقاسيد الشهداء را در گوشم بخوانند، که در هر حال باشم مطمئنم قرار از من خواهد گرفت. هیچ روضه ای شاید مثل این روضه جگر سوز نبود برایم ... که؛ ضعف عن القتال، فوقف ليستريح ساعة، شکایت خواهم کرد از قاتلین حضرتش محضر رسول خدا که حتی اجازه ی استراحت به سبط غريب محاسن سفیدت ندادند. فَبَيْنَا هُوَ وَاقِفَ إِذْ أَتَاهُ حَجَر ٌ فَوَقَعَ عَلَى جَبَهَتِهِ فَأَخَذَ التَّوْبَ لِيَمْسَحَ الدَّمَ عَنْ جَبْهَتِهِ فأتاه سهم حدد مسموم له ثلاث شعب فوقع في صدر الحسين عليه السلام. فدای سینه ات عزیزم، فدای پیشانیت، فدای خستگی ات فدای تنهائیت فدای نفس های آخرت ، فدای خون پاکت، هوا زجور مخالف چون نلیگون گردید عزیز فاطمه از اسب سرنگون گردید بلند مرتبه شاهی ز صدر زین افتاد اگر غلط نکنم عرش بر زمین افتاد بخوانید همین ها را بخوانید، هم در حال احتضار هم در حال نكفين هم تدفین بخوانید تا همه بر غربت غریب ترین غريب عالم گریه کنند، مطمئن باشید من هم کنار شما زار خواهم زد، محضر حضرت معصومه سلام الله عليها ببرید جنازه ام را نه برای وداع برای سلام و احترام و عرض ادب و اكرام و التماس شفاعت و به محضر مبارکش ، دختر دردانه ی موسى بن جعفر عليهما السلام عمه جان مهربانمان... https://eitaa.com/seyed_reza_mahboubi