هدایت شده از جهادگران تبیین
⭕️آخرین میخ بر تابوت سلطه غرب
🔹دروغگویى، فریبكارى، تهمت و انكار حقیقت صفاتى هستند كه دونالد ترامپ حقیقتا شایسته آنهاست و بهنوعى به یك فرهنگ با عنوان ترامپیسم مبدل شده.
🔸ترامپیسم از سویى تعلق به بخشى از تاریخ ایالات متحده و مشخصا دوران ریاستجمهورى دونالد ترامپ در این كشور دارد و از سوى دیگر حالت ذهنىای است كه در وجود میلیونها آمریكایى تا سالها باقى مىماند و حتى ممكن است تا دهههاى آینده در این كشور اثرگذار باشد. فرهنگ ترامپیسم مثل میخى است بر تابوت جمهورىخواهان آمریكایى و البته بیش از آن آخرین میخ بر تابوت سلطه غرب.
🔹این بلایى است كه ترامپ بر سر آمریكا آورده و كشورى كه مدعى رهبرى دنیاى آزاد بود، در دامهاى پوشالى خودش به اسارت درآمده و گرفتار نادانىها و حماقتهایش شده است. بر همین اساس است كه به نوشته نشریه لوموند، كارشناسان چینى مىگویند ترامپ كارى نكرده به جز شتابدادن به فروپاشى دنیاى غرب.
🔸مسوولان سازمان اطلاعات آمریكا به این ادعا پاسخ دادند و مدعى شدند چینىها با این ادعا به دنبال شكست ترامپ هستند اما رییس تحریریه گلوبالتایمز چین در پاسخ به آنها نوشت: «اتفاقا برعكس، دولت فعلى ایالات متحده توانسته نابودى داخلى ساختار قدرت را در ایالات متحده رقم بزند و همچنین ارتباطات برونمرزى و بینالمللى آمریكا را از بین ببرد. بیشتر چینىها آرزو مىكنند این دولت چهار سال دیگر در آمریكا بماند تا تمامى دستاوردهاى آمریكا طی یك قرن گذشته را به شكلی كامل نابود كند.»
هدایت شده از جهادگران تبیین
⭕️ اما واگرهای قانون جدید انتخابات عراق
🔹قانون جدید انتخابات عراق توسط «برهم صالح» رئیس جمهور این کشور نیز امضا شد. عراق، اکتبر سال گذشته شاهد تظاهرات مردمی بود که به استعفای «عادل عبدالمهدی» در یکم دسامبر منجر شد. پس از استعفای عبدالمهدی، پارلمان عراق در یکی از نخستین اقدامهای خود، قانون جدید انتخابات این کشور را در دسامبر 2019 تصویب کرد که البته با مخالفت برخی جریانهای سیاسی این کشور مواجه شد.
🔸چگونگی تقسیم حوزهها مهمترین علت مخالفت با قانون جدید بود.با گذشت حدود 10 ماه، پارلمان عراق روز دهم اکتبر، قانون جدید را تصویب کرد. در این قانون، استانها به چند حوزه انتخاباتی با تضمین حقوق زنان تقسیم شدند. بر اساس قانون جدید، تعداد حوزههای انتخابی در تمام استانهای عراق به 83 حوزه انتخابی تقسیم گردید.
🔹با توجه به این که، تعداد حوزههای انتخاباتی در هر استان برابر تعداد کرسیهای اختصاص یافته به سهم زنان در هر استان است، بنابراین در پارلمان آینده عراق 83 کرسی به زنان این کشور اختصاص دارد.برهم صالح، رئیس جمهوری عراق، پس از امضای این قانون، گفت: «این قانون بیانگر تمامی چیزهایی که به دنبال آن هستیم، نیست؛ اما یک تحول در راستای بهتر شدن و سنگ بنای اصلاح است.»
🔸قانون جدید تفاوتهایی با قانون قبلی که از سال 2005 تاکنون استفاده شده، دارد:اول ،این که در قانون جدید نامزدها به شکل انفرادی در انتخابات ثبت نام میکنند، اما پیش از این مردم به نامزدهای منتخب هر حزب رأی میدادند.
🔹دوم ،این که در انتخابات پارلمانی عراق سالهای 2005 میلادی تا 2018، هر استان یک حوزه انتخابیه بود، اما قانون جدید همه 18 استان عراق را به حوزههای انتخابیه کوچکتر تقسیم کرده است.در حالی که هفت ماه تا برگزاری انتخابات زودهنگام پارلمانی عراق باقی مانده، اجرای قانون جدید با چالشهایی نیز مواجه است.
مهمترین چالش این است که پارلمان عراق 329 کرسی دارد، اما تنها 183 نماینده در جلسه رأیگیری برای قانون جدید انتخابات حضور داشتند.
🔸«حسن خلاطی» از اعضای پارلمان گفت: «پارلمان جلسه معمول خود را با حضور 183 نماینده برگزار کرد تا تصویب قانون انتخابات پارلمانی را تکمیل کند و این قانون با اکثریت 105 رای از مجموع نمایندگان حاضر در پارلمان تصویب شد.»به عبارت دیگر، اگرچه قانون جدید با اکثریت نمایندگان حاضر به تصویب رسید، اما 146 نماینده در جلسه رأیگیری در خصوص قانون جدید انتخابات حضور نداشتند. یکی از دلایل مخالفت گروههای عراقی با قانون جدید انتخابات این است که این گروهها معتقد هستند با قانون جدید انتخابات، از شمار کرسیهای آن ها کاسته میشود. برای مثال، کردها بر این باور هستند با تقسیم حوزهها در مناطق مورد منازعه، بخشی از آرا به ویژه در مناطق مورد اختلاف را که عربها یا ترکمنها جمعیت غالب دارند از دست میدهند. اگرچه قانون جدید انتخابات در پارلمان عراق تصویب شد و رئیس جمهور نیز امضا کرد، اما با توجه به مخالفت زیادی که با این قانون وجود دارد، در خصوص امکان اجرایی شدن آن در انتخابات پارلمانی آینده که قرار است ژوئن 2021 برگزار شود، ابهام وجود دارد.
هدایت شده از جهادگران تبیین
⭕️ نمایشی به نام دموکراسی امریکایی
🔹انتخابات ریاست جمهوری امریکا، فارغ از نتیجه آن، تصویری واقعی از آنچه را که به نام «لیبرال دموکراسی امریکایی» به دنیا عرضه کرده، به نمایش گذاشته است. اندکی تأمل در ابعاد فرایندهای این انتخابات در این دوره و ادوار گذشته به خوبی نشان میدهد که این نمایش «خیمهشببازی» تا چه حد به معیارهای مردمسالار دور یا نزدیک است. مروری گذرا بر رویدادهای چند روزه و دقتی جزئی در آنها به خوبی نشانههایی را پدیدار میسازد که مختصات واقعی دموکراسی غربی را برملا میسازد.
🔸از این عجیبتر غربگرایانی هستند که کاخ سفید را کعبه آمال خود میدانند و چشم و گوش بسته تنها در نعت و ستایش رژیم امریکا سخن رانده و قلم میفرسایند. اینان به هیچ روی نمیتوانند این روی واقعی نمایش دموکراسی امریکایی را ببینند و به فرموده امام راحل عظیمالشأن (ره) «آنهایی که در خواب هستند، آنهایی که باز هم خواب میبینند، آنهایی که خواب امریکا را میبینند خدا بیدارشان کند.»
هدایت شده از جهادگران تبیین
⭕️ بازی با توان داخلی به امید غرب
🔹وزارت نفت طی ماههای گذشته برای نشان دادن اینکه «کار» میکند، قراردادهایی را مورد اشاره قرار میدهد که بر اساس آن شرکتهای ایرانی توسعه میادین نفتی و گازی ایران را انجام میدهند. به بیان سادهتر، چیزی که تبدیل به شاقول عملکردی شده، قراردادهایی است که وزارت نفت، خود منتقدش بوده است.
🔸چه شده است که شرکتهای ایرانی با همه عقبماندگیشان تبدیل به کارنامه اصلی وزارت نفت شدهاند؟ این پرسش را باید مسئولان این وزارتخانه پاسخ دهند، اما ما فراموش نمیکنیم در هفت سال گذشته همه چیز صنعت نفت معطل غربیهایی شد که برخی از آنها با وجود قرارداد رسمی از ایران رفتند و یک سنت هم جریمه پرداخت نکردند، چراکه وزارت نفت چنان در غربزدگی غرق شده بود که اگر ظرفیت قانونی در دست داشت، ساختمان این نهاد را هم به شرکتهای غربی هدیه میداد.
🔹یکی از خروجیهای این نگاه، ضرر ۳۵ میلیارد دلاری است که در فاز ۱۱ و با نقشآفرینی توتال فرانسه به کشور وارد شد. باید دید هفت سال فرصتسوزی به امید غربیها، آیا باز هم ادامه پیدا میکند و شرکتهای ایرانی مثل سال ۹۲ به گوشهای پرتاب میشوند یا خیر. هرچند که قطعاً در این دولت چنین اتفاقی نمیافتد، ولی جریان فکری همین هفت سال در وزارت نفت مهرههای خود را چیده است!
هدایت شده از جهادگران تبیین
⭕️ پایانی بر پایان تاریخ
🔹پایان تاریخ! این وعده لیبرالدموکراسی غرب به سردمداری ایالات متحده بعد از فروپاشی بلوک شرق به رهبری اتحاد جماهیر شوروی بود؛ وعده شیرینی که قرار بود آرمانشهر تاریخ بشر را به رخ بکشد. پس از آن قرار بود بشر هیچ رویا و آرزوی دیگری نداشته باشد جز رسیدن به جایی که غرب و ایالات متحده به آن رسیده است.
🔸قرار بود لیبرالدموکراسی ایستگاه نهایی بشر روی کره زمین باشد و اقتصاد و سیاست و دموکراسی جاری در اروپا و آمریکای شمالی، نهایت رویای بشر باشد. امروز اما پرچمدار این تفکر، خود در بحران مشروعیت دست و پا میزند.
🔹سازوکار دموکراسی که قرار بود اتوپیای تاریخی بشر باشد، حالا امروز خود در سازوکار درونیاش با مشکل و اختلال مواجه شده است. رییسجمهور فعلی و مستقر ایالات متحده، سازوکار و سامانهای که قرار بود الگوی نهایی تاریخی بشر باشد را به باد انتقاد گرفته، آن را فاسد میداند و به طور تلویحی، اعتماد و اعتقاد به آن را زیر سوال میبرد.
🔸ادعای ترامپ فارغ از وارد بودن یا نبودن، صرفا ادعای یک شخصیت و چهره سیاسی نیست؛ هرچند وی بازی را به بایدن باخته اما در یک رقابت نزدیک، چیزی حدود نیمی از آمریکاییها او را پرچمدار سیاسی خود میدانند. اعتراضات امروز ترامپ فارغ از نگاه سیاسی کوچک او، نشاندهنده زیرسوالرفتن الگویی از حکمرانی است که قرار بود برای نوعِ بشر نسخهپیچ شود. 🔹 نسخه اتوپیایی الگوی حکمرانی بشر حالا از درون با موریانههای تردید و تزلزل مواجه شده است، آن هم نه از جانب یک گروه سیاسی حاشیهای، بلکه از جانب رییسجمهور ایالات متحده! الگوی مطلوب بشر هم در حال فروریختن است.
هدایت شده از جهادگران تبیین
⭕️ راز و رمز تمدّن وحشی غرب!
🔹رهبر معظم انقلاب در سالروز میلاد با پیامبر اعظم(ص) و امام صادق(ع) به مقایسه پارهای از خصایص و ویژگیهای تمدن غربی با فرهنگ غنی اسلام پرداختند و دست روی نقطه ضعف عمده تمدن وحشی غرب گذاشتند و آن، موضوع «انسان» است. البته غربیها با رویکرد اومانیستی و ادعاهای حقوق بشری، داعیهدار دفاع از حقوق انسان هستند؛ اما زمانی که نقاب از چهره تزئین شده بهواسطه بهرهگیری سوء از علم و دانش و فناوریهای پیشرفته برداشته میشود، عیار واقعی آن تمدن در مقایسه با نگاه اسلام و پیامبر رحمت به تکریم و پاسداشت مقام انسان رنگ میبازد. دلسوزی و حرص پیامبر رحمت برای هدایت همه آحاد بشر فارغ از جنسیت، رنگ، مذهب و نژاد، اوج انسانمداری واقعی در اسلام است.
🔸در مقابل، رویه و سلوک غرب مدعی حقوق بشر در برخورد با جوامع انسانی و تحقیر انسانها و بازداشت آنها از حقوق طبیعیشان چگونه است؟ به هر کجای عالم نگاه کنید زورگویی و ظلم تمدن غرب به جوامع انسانی با سوءاستفاده از پیشرفت در علم و فناوری را به عیان میبینید. رهبر حکیم انقلاب این کارها را «نشانه ذات ظلمانی تمدّن غرب» ذکر کردند و با تأکید بر این گزاره آزمون شده که اقدامات خبیثانه کشورهایی مثل فرانسه در هتک حرمت به پیامبر رحمت صدمهای به اسلام و وجود گرانقدر ایشان وارد نمیکند، تأکید کردند که اینگونه رفتارها «وسیلهای است برای اینکه من و شما بیشتر بشناسیم این تمدّن را»، این تمدّن را «واقعاً تمدّن وحشیای» دانستند که «ملّتهای خودش را هم بیچاره کرده است».
🔹راز این وحشیگری در ذات تمدن غربی، رهاسازی انسان از قیدوبند آموزهها و تعالیم دین و وحی الهی بود که به اسم خدمت به انسان انجام شد، اما امروز بلای جان انسان غربی شده است. غرب، میانِ دین و همۀ «دیگریها»، دین را کنار زد و آن دیگری را برگرفت؛ چه دین و علم، چه دین و عقل، چه دین و پیشرفت، چه دین و آزادی. این دوگانههای متضاد، در غرب شکل گرفتند و انسان غربی بر سر این دوراهیها قرار گرفت و مجبور به انتخاب یکی شد. میان دین و آزادی نیز ترجیح با آزادی بود؛ هیچ امری نباید فارغ از اراده و خواست خود انسان، بر او حکومت کند. انسان، موجودی خودمختار است. این تفکر بنیان بیچارگی انسان غربی را فراهم کرد و تا به مدار دین و رفتار دینی برنگردد از این کابوس رها نخواهد شد.
هدایت شده از جهادگران تبیین
⭕️ چرا همه کالاها ارزان میشوند؟!
🔹رهبر معظم انقلاب روز ۱۳ آبان در سخنرانی زنده تلویزیونی فرمودند: «گرانیهای اخیر ارتباطی به تحریم ندارد».
🔸گزارههای خبری: از هنگام اعلام احتمال پیروزی جو بایدن در امریکا، بازار ارز، سکه، خودرو و مسکن در ایران در سراشیبی سقوط قرار گرفته است! 1- حدود ۴۰ میلیارد دلار از منابع ایران در پنج کشور مسدود شده است؛ با تحریمهای اولیه و ثانویهای که آمریکا علیه ایران اعمال کرده، 20 میلیارد دلار در چین، هفت میلیارد دلار در هند، شش میلیارد دلار در کره جنوبی، دو میلیارد دلار در عراق و 1.5 میلیارد دلار از منابع ایران در ژاپن مسدود شده است. 2- رسوب کالا در گمرک؛ در حال حاضر نزدیک به ۸ میلیون تن کالای اساسی و غیراساسی در گمرکات رسوب کرده است و اقدامات دستگاههای متولی بر ترخیص این اقلام کارساز نبوده است. ۲۰۰ هزار تن برنج، ۲ هزار تن کنسانتره خوراک طیور، ۴۲۰۰۰ هزار تن روغن خام خوراکی و ... 3- نفت گران نشده و صادرات هم افزایش نداشته است. 4- هیچگونه تغییری در افزایش تولید در خودروهای داخلی صورت نگرفته است و تولید، عرضه و فروش بر روال سابق است.
🔹نکته راهبردی: کاهش بیدلیل قیمتها در بازار نشان میدهد، یک عامل روانی وجود دارد که بهصورت غیرطبیعی در حال تلخ کردن زندگی مردم است. به نظر میرسد دپوی کالاهای اساسی جامعه و بالا و پایین کردن نرخ ارز و امثالهم بهانهای بیش نیست تا عدهای از گرانیها برای توجیه ضرورت مذاکره استفاده کنند و کاهش قیمتها را نیز توجیه حتمی مؤثر بودن مذاکره نشان دهند. مردم از این رفتارهای دوگانه میفهمند که مشکل کشور تحریم نیست، بلکه عامل مشکلات، رفتار برخی دلالان مذاکره است که با چماق و هویج زندگی مردم را گروگان گرفتهاند. بهتازگی خبر رسیده که مسئولین در حال آزاد کردن کالاهای دپو شده در گمرکات هستند. آیا یک ماه پیش امکان آزاد کردن کالاهایی که از اردیبهشت انبار شدهاند، وجود نداشت؟
هدایت شده از جهادگران تبیین
⭕️ تحلیل اعتقادی انتخابات امریکا
🔹ترامپ از جایی خورد که به مخیله هیچکس نمیرسید. 45 روز بعد از شهادت حاجقاسم خداوند متعال ناگهان علل و اسبابی را فراهم کرد که قلههای دستاوردهای ترامپ را یکی پس از دیگری منهدم کرد. کرونا گرچه جهانی است، اما امثال کشور ما، چون در تحریم بود تکانههای حداکثری نخورد، اما The First America ناگهان به اول شدن در مرگومیر و بیماری، رشد بیکاری، درگیریهای نژادی، سرگردانی کشتیهای نفت در سواحل، رفتن قیمت نفت به زیر منفی و ناتوانی دولت در کنترل بیماری باعث شد که همه نقاط قوتی که ترامپ روی آن مانور میداد خاکستر شود و نه اقتصاد دیگر سر جای خودش بود و نه سلامت مردم.
🔸 از سوی دیگر رسانههای امریکا اجماعی علیه ترامپ ساختند که حتی سخنرانی مستقیم وی در انتخابات را قطع کردند یا توئیتهای وی را مخفی میکردند. نخبگان دو حزب به این جمعبندی رسیدند که ترامپ مأمور افول امریکاست، بنابراین حتی جمهوریخواهان پشت ایشان را خالی کردند، رسانهها علیه وی شدند و شد آنچه باید میشد.
🔹به تعبیر رهبر معظم انقلاب، بولتون، پمپئو و ترامپ رفتند، اما انقلاب اسلامی ماند. اما شاید هیچ عاملی مانند پیدایش ناگهانی کرونا و پیامدهای آن به وی ضربه نزد و این هم دست غیبی است که هیچکس گمان نمیکرد امریکای اول در همه چیز را به امریکای اول در هیچ چیز تبدیل کند.
هدایت شده از جهادگران تبیین
⭕️ ما این تجربه را تکرار نمیکنیم
🔹 پاسخ دقیق رهبر انقلاب به یک پیغام:
🔸رهبر انقلاب۲۳ خرداد ۹۸ در دیدار نخست وزیر ژاپن، درباره پیغام مذاکره، نکاتی را از موضع درایت و عزت بیان فرمودند که این روزها شایسته بازخوانی است. در ابتدای این دیدار، آقای آبه شینزو گفت: من قصد دارم پیام رئیسجمهور آمریکا را به جناب عالی برسانم.
🔹حضرت آیت الله خامنه ای در پاسخ، ضمن بازگویی حقارت شخصیت ترامپ و اوباما فرمودند: "ما بهلطف خداوند، بدون مذاکره با آمریکا و با وجود تحریم هم به پیشرفت خواهیم رسید... جمهوری اسلامی ایران هیچ اعتمادی به آمریکا ندارد و تجربه تلخ مذاکرات قبلی در چارچوب برجام را به هیچ وجه تکرار نخواهد کرد. هیچ ملت آزاده وعاقلی مذاکره تحت فشار را نمیپذیرد.
🔸 من، شخص ترامپ را شایسته مبادله هیچ پیامی نمیدانم و هیچ پاسخی هم به او ندارم و نخواهم داد..... کدام عاقلی با کشوری که زیر توافق زده، مذاکره کند؟
🔹 ما این حرف را که آمریکا آماده مذاکرات صادقانه با ایران است، اصلاً باور نمیکنیم زیرا مذاکرات صادقانه از جانب شخصی همچون ترامپ، صادر نمیشود. صداقت در میان مقامات آمریکایی بسیار کمیاب است... ما به هیچ وجه تجربه تلخ مذاکره چند سال اخیر با آمریکا را تکرار نخواهیم کرد.
🔸بعد از توافق هستهای، اولین کسی که برجام را بلافاصله نقض کرد، شخص اوباما بود، همان کسی که درخواست مذاکره با ایران کرده و واسطه هم فرستاده بود. این تجربه ما است و جناب آقای آبه، بدانید که ما این #تجربه را تکرار نمیکنیم"
هدایت شده از جهادگران تبیین
⭕️ پیروزی «جو بایدن» و بیم و امیدها در عراق
🔹 با پیروزی «جو بایدن» در انتخابات ریاستجمهوری آمریکا، تقریباً بیشتر مقامات و مسئولان عراقی، بیتوجه به نتیجه اعتراضات «دونالد ترامپ»، به استقبال پیروزی وی رفتند.
🔸 مسعود و مسرور بارزانی، تقریباً نخستین مقاماتی در قلمرو جغرافیایی عراق بودند که پیروزی بایدن را تبریک گفتند. برهم صالح، رئیسجمهور کرد عراق نیز در پیامی توییتری، بایدن را «دوست و شریکی قابل اعتماد» خواند. در مجموع به نظر میرسد کردها با این تصور که بایدن قائل به لزوم اجرای فدرالیسم کامل در عراق است، از شکست ترامپ، چندان ناراضی نیستند.
🔹 همین پیشزمینه درباره سیاستهای گذشته بایدن در قبال عراق، باعث شده تا رهبران اهل سنت این کشور نیز به استقبال پیروزی وی بروند. چهاینکه مشعان الجبوری، اهل سنت عراق را «فرزندان مناطق تخریبشده» خواند و گفت: «ما خواهان اجرای نقشه بایدن در عراق هستیم». اثیل النجیفی، از سران الجبهة العراقیة نیز با بیان اینکه بایدن 24 بار به عراق سفر کرده، وی را دارای روابط مناسب با رهبران عراقی دانست.
🔸 در میان شیعیان اما مهمترین و جدیترین واکنش به پیروزی بایدن را نوری المالکی اتخاذ کرد. وی نخستین رهبر جریانات شیعه عراقی بود که با تبریک به بایدن، برای وی آرزوی موفقیت کرد. المالکی که جولای سال جاری گفته بود: «بایدن در نامهای به دلیل طرح ایده تجزیه عراق از من عذرخواهی کرد»، به نظر میرسد دوران ریاستجمهوری بایدن را فرصتی برای احیای نقش تضعیفشده خود در ساحت سیاسی عراق میداند.
🔹 مصطفی الکاظمی، نخستوزیر عراق اما با تأخیر نسبت به رئیسجمهور و مقامات اقلیم و یک روز پس از المالکی در پیامی توییتری، انتخاب بایدن را تبریک گفت. الکاظمی که خود را برای انتخابات پیش از موعد پارلمانی آماده میکند، احتمالاً شکست ترامپ را مانعی در مسیر موفقیت خود میداند.
🔸 در مجموع فارغ از اینکه بعید به نظر میرسد در دوره ریاستجمهوری بایدن، راهبردهای اساسی ایالات متحده در غرب آسیا دچار تغییر رادیکالی شود، اما سیاست داخلی عراق از تغییر تاکتیکها در کاخ سفید نیز اثرات حائز اهمیتی میپذیرد. آیا بایدن به ایده عراق سه اقلیمی میاندیشد؟ آیا رئیسجمهور جدید تلاش میکند دوستان جدیدی در عراق بیابد یا به همراهان دیروز تکیه خواهد کرد؟ و...؟
هدایت شده از جهادگران تبیین
⭕️ ایران باید چه منطق و رفتاری با ساکن جدید کاخ سفید داشته باشد؟
🔹حضور کم سابقه مردم آمریکا در انتخابات بی شک به دلیل ارادت به دموکرات ها نبوده ❗️
🔸بلکه نوعی اعتراض در مقابل سیاستهای نژاد پرستانه که در ساختار حاکمیتی آمریکا حاکم است و از طرفی تنها راه کنار گذاشتن ترامپ از طریق ساختار قانونی رای دادن به رقیب او بوده است.حال بایدن با چالش جدی مواجه است،زیرا او هم مانند دیگر روسای جمهور آمریکا پیش برنده سیاستهای ساختار سیاسی حاکمیت آمریکا است و از طرفی مواجهه با مردمی که خواستار تغییر در این ساختار هستند و به این دلیل به او رای داده اند.ساختار سیاسی آمریکا به گونه ای است که فرد غیر متعهد به منافع نظام سرمایه داری و نژاد پرستی اجازه رقابت در انتخابات را ندارد و جو بایدن صرفا ظاهری آراسته تر از ترامپ دارد. 🔹بزرگترین دستاوردی که ما میبایست نگاه ویژه ای به آن داشته باشیم این است که رنگین پوستان و ملت آمریکا از نظام حاکم بر آمریکا و سیاستهای نژادپرستانه نا امید و خسته شدند . در خصوص این اتفاق ما نباید از نقش بی بدیل ایران غافل باشیم زیرا ایستادگی ایران در مقابل مستکبران و نژادپرستان و منطق مقاومت و احترام به حقوق دیگر کشورها و ملت ها باعث بیداری دیگر ملت ها شده تا بتوانند از کمند استکبار و نژاد پرستی رهایی یابند.بعد از پیروزی انقلاب اسلامی ترامپ دومین رئیس جمهور بعد از کارتر بوده است که به دشمنی با ایران در نظام بین المللی شهره بود و هر دوی آنها رئیس جمهوری یک دوره ای شدند. 🔸ایران یک مرحله دیگر از سیاستهای ضد ایرانی را سرافرازانه پشت سر گذاشت.بازگشت دولت جدید آمریکا به برجام شکست مفتضحانه ی دیگری برای آمریکا رقم خواهد زد و این اتفاق اقتدار ملت ایران را به جهانیان نشان خواهد داد.حال دولتمردان ما می بایست با منطق مقاومت و از موضع قدرت با ساکن جدید کاخ سفید سیاستهای خود را پیش ببرند.
هدایت شده از جهادگران تبیین
⭕️از تطهیر تحقیر تا سفارش به آلزایمر‼️
🔹سردبیر نشریه صدا (ارگان حزب تندرو اتحاد ملت) ادعا کرده "ترامپ رفت؛ شاید مدتی بعد دیوارهایی که او چید، فرو بریزد. همچنان که جانشین او وعده داده به عهدهایی که او شکسته و پیمانهایی که گسسته، بازگردد. اما دیوارهایی هست که با رفتن ترامپ هم بهسادگی فرو نمیریزد. دیوارهایی که پی و آجر و سنگ آنها در ذهنیتها و منفعتهایی ریشه دارد که با این آمدنها و رفتنها از هم نمیگسلد".
🔸 او می افزاید: "دیوارهایی سترگتر از مرز مکزیک و حتی میانه برلین. این دیوارهای ریشهدار در ذهنیتها و منفعتها را ترامپ نساخت که با آمدن بایدن فرو بریزد. تا چنین دیوارهایی هست؛ راهها به بنبست و تعهدات و توافقات نهایتا به شکست خواهد انجامید. راهحل مسایل پیچیده جهانی و منطقهای، عبور از این دیوارهای افراشته و ذهنیتهای برساخته است؛ وگرنه، دهها ترامپ و بایدن دیگر هم بیایند و بروند، مسایل پابرجاتر و ریشهدارتر خواهد ماند"
🔹 معنای این جملات در نشریه صدا چیست؟ خباثت، بدعهدی و دشمنی های رو به تصاعد آمریکا را دشمنی ندانید و بگویید ان شاء الله گربه است. این آدرس گمراه کننده فقط از شریک دزد هایی بر می آید که خود را رفیق قافله جا زده اند.
🔸 البته این جناب سردبیر همان آقایی است که دو ماه قبل بعد از انتشار عکس تحقیر سیاستمدار صربستان توسط ترامپ، در همین نشریه به خیال ماندگاری ترامپ نوشت: فرض كنيم سياستمدار صرب همچون متهمی در اتاق بازجويی و حتی يك برده نشسته؛ اگر منافع، چنین اقتضایی كند، بايد آن را تمسخر كرد، يا عقلانيتی سياسی خواند؟!