12.87M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 با وجود چنین جوانانی یک وجب خاک به عراق ندادیم!
🆔 @Haderoon 👈عضویت
#درلحظه
به مناسبت روز دانشجو؛
👨🏻🎓نشست تشکل های دانشجویی با مجمع نمایندگان استان یزد در دانشگاه یزد 🧑🏻🎓
این جلسه با حضور تشکل های دانشجویی استان، ساعت ۱۹ در دانشگاه یزد آغاز شد.
از بین چهار نماینده استان، محمدصالح جوکار نماینده یزد، زارچ، اشکذر و بخش ندوشن و محمدرضا دشتی اردکانی نماینده اردکان در این جلسه پرسش و پاسخ دانشجویی حضور یافتند.
این خبر در حال تکمیل است...
#دانشجو
#دشتی_اردکانی
🇮🇷روابط عمومی دفتر نماینده مردم شریف شهرستان اردکان در مجلس شورای اسلامی🇮🇷
@DashtiMedia
📣📣
📌قابل توجه همشهریان محترم
👈بهره برداري از سیستم نوظهور و تکنولوژی پیشرفته ایمونو آنالایزر TIME RESOLVED GENRIU FA50 FLUORESCENT TECHNOLOGY و دستگاه گاما کانتر والاک شامل نسل جدید #آزمایشهایتخصصی و #فوقتخصصیهورمونی در #آزمایشگاه_کیان_اردکان.
✅ دارای تأییدیه اداره کل تجهیزات پزشکی وزارت بهداشت و درمان 👌
✅جوابدهی سریع ۳ تا ۱۵ دقیقه
✅ کامل ترین پنل کیت در ایران
🕰ساعت کار در ایام هفته ۶/۵ صبح تا ۹ شب
ایام تعطیل ۸ تا ۱۲ صبح
🔬اردکان ، خ پیروزی ، #آزمایشگاه_کیان
تلفن
📞۰۳۵۳۲۲۲۶۷۵۷
ایمیل : ehmlab@yahoo.com
ARDEKAN KIAN LAB. INSESRCH OF INCREDIBLE A PROMISE FOR LIFE
11.27M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
⚖️کیفرخواست قتل شهرستان میبد در کمترین زمان ممکن صادر شد
🔴 رئیس کل دادگستری استان یزد،گفت: پس از دستگیری قاتل در کمتر15 ساعت، کیفر خواست متهم اصلی نیز قبل از برگزاری مراسم هفتمِ مقتول صادر شد.
📍غلامعلی دهشیری در این رابطه اظهار داشت: پس از تلاش مضاعف ضابطین امنیتی و انتظامی برای شناسایی و دستگیری متهم یا متهمین حادثه مذکور، دستگاه قضایی نیز رسیدگی خارج از نوبت با هدف تشفی آلام جامعه را در عین التزام دقیق به موازین دادرسی، رعایت حقوق متهم و تعیین وکیل تسخیری در دستور کار قرار داد.
📌وی افزود: این قتل دارای ابعاد پیچیده قضایی و اطلاعاتی نیست و به همین سبب با تلاش مجموعه قضایی کیفرخواست صادر و در کمترین زمان ممکن در دادگاه کیفری یک استان مورد رسیدگی قرار خواهد گرفت.
🆔️ @Haderoon 👈عضویت
⭕️ تشدید اقدامات نظارتی حفاظت محیط زیست یزد به منظور کنترل آلودگی هوای شهرستان اردکان
◽️به گزارش روابط عمومی اداره کل حفاظت محیط زیست استان یزد، سیدجلال موسوی رئیس حفاظت محیط زیست #اردکان ضمن اعلام خبر تشدید پایش های نظارتی گفت:
در پی تشکیل چهارمین کارگروه شرایط اضطرار آلودگی هوا در شهرستان اردکان در مورخ 14 آذر 1402، کارشناسان پایش محیط زیست شهرستان در جهت اجرای مصوبات کارگروه اقدام به پایش شبانه صنایع و تعطیلی موقت واحدهای صنعتی و مراکز موثر بر ایجاد و تشدید آلودگی هوا نظیر واحدهای سنگ شکن ، کوره های آجر پزی، واحدهای تولید آهک و بخش های آلاینده کارخانه جات کاشی و سرامیک و .... حوزه شهرستان نمودند.
◽️موسوی با اشاره به اینکه این اداره در راستای وظایف سازمانی خود و به منظور کنترل و نظارت بر وضعیت محیط زیست شهرستان، اقدام به گشت و پایش شبانه روزی کرده و با متخلفان برخورد قاطع و قانونی می کند، افزود: قطعا همکاری مسئولان مربوطه و مدیران واحدهای صنعتی، تولیدی و خدماتی در رسیدن به محیط زیستی سالم ضروری است.
🆔️ @Haderoon 👈عضویت
برگی از داستان #استعمار
قسمت نود و شش: شلیک به زیبایی
انگلیسیها که تاسال ۱۸۴۹ میلادی تقریباً تمام هند را به تصرف درآورده بودند، در نخستین سالهای دهه ۱۸۵۰ چند نقطه کوچک باقیمانده را هم به قلمرو خود افزودند.
یکی از این نقاط، شهر کوچک و زیبای آغزا بود که ارتش کمپانی هندشرقی در سال ۱۸۵۳ میلادی آن را در محاصره گرفت.
شهر آغزا با دیواری بلند که آن را به قلعهای استوار شبیه کرده بود حفاظت می شد.
افسران انگلیسی انتظار داشتند مردم شهر پس از دیدن پیروزیهای آنها در سراسر هند از مقاومت دست بردارند و دروازههای شهر را باز کنند. انتظار فرماندهان انگلیسی واقع بینانه نبود، مردم شهر به سختی مقاومت میکردند و هر بار که سربازان دشمن به دیوار نزدیک می شدند با گلوله بارانی شدید آنها را عقب می راندند.
توپخانه انگلیسیها هم توان ویران کردن دیوار بزرگ شهر را نداشت. فرمانده انگلیسی تصمیم گرفت از پادگانهای دیگر کمک بخواهد.
رسیدن نیروی کمکی چند روز طول میکشید و آنها آذوقه ای را برای این مدت طولانی آماده نکرده بودند.
مقاومت مردم شهر گره بزرگی در کارشان انداخته بود تا اینکه یکی از افسران با پیشنهادی به دیدار فرمانده رفت، توپخانه آنها باید از دیوار شهر فاصله می گرفت، روی یکی از تپههای نزدیک شهر مستقر می شد و کاخهای زیبا و قدیمی شهر را نشانه میرفت.
هندیها باید تهدید میشدند که اگر به پایداری ادامه دهند توپخانه ارتش کمپانی قصرهای بی نظیر شهر را زیر آتش خواهد گرفت و نابود خواهد کرد.
فرمانده پیشنهاد افسر را پذیرفت و پیکی به سرعت روانه شهر شد تا تهدید جدید فرمانده را به اطلاع هندیها برساند.
مردم شهر یک شبانه روز فرصت داشتند تا پاسخ انگلیسیها را بدهند و بناهای تاریخی و بی همتای آغزا را نجات دهند.
سرانجام در آخرین دقایقی که مهلت انگلیسیها به پایان می رسید، یکی از دروازدهها باز شد و مردی از آن بیرون آمد.
مرد با سرعت به سوی اردوگاه انگلیسیها می دوید تا پیش ازپایان وقت، خبر تصمیم اهالی را به آنها برساند، مردم آغزا حاضر بودند تفنگهای خود را زمین بگذارند تا آسیبی به یادگارهای تاریخی و فرهنگی شهرشان وارد نشود.
انگلیسیها از اولین روزهایی که به هند وارد شده بودند، خود را مردمی متمدن معرفی میکردند که باید هندیها را هم با اصول تمدن آشنا میکردند و اکنون تنها چند دقیقه با ویران کردن یکی از گرانبهاترین میراثهای هنری هند فاصله داشتند.
مردم آغزا که مانند بقیه ساکنان هند از سوی انگلیسیها به بی فرهنگی و توحش متهم بودند برای نگهداری از یادگارهای هنری نیاکانشان، از مقاومت سرسختانه خود دست برداشتند و دروازههای شهر را به روی دشمن باز کردند.
حاکمان مناطقی مانند آغزا که به تصرف انگلیسیها در می آمدند، برکنار می شدند و شهر، کاملاً در قلمرو کمپانی هند شرقی قرار میگرفت.
این قلمرو وسیع «هند بریتانیا» نام گرفته بود، اما در بعضی بخشهای هند هم انگلیسیها حاکم محلی را با شرطها و محدودیتهایی بر سر کار نگه میداشتند.
این حکومتها در ظاهر مستقل بودند، اما سررشته همه کارهایشان در دست یک مأمور انگلیسی بود که «رزیدنت» یا مقیم نامیده میشد.
پولی که انگلیسیها بدون دردسر می توانستند از این حاکمان دست نشانده بگیرند، تنها علت نگه داشتن آنها در قدرت بود.
انگلیسیها از فردی به نام «میر جعفر» 40 میلیون لیره گرفتند تا او را به عنوان حکمران ایالت بنگال منصوب کنند.
میرجعفر به سراج الدوله، حاکم پیشین بنگال، که به جنگ با انگلیسیها مشغول بود، خیانت کرده بود.
مدتی بعد، از فرد دیگری به نام میر کاظم 10 میلیون لیره گرفتند و او را به جای میر جعفر به حکومت رساندند، اما سه سال بعد 25 میلیون لیره از میر جعفر گرفتند و دوباره او را بر تخت حکومت نشاندند.
دو سال پس از این، از فردی به نام نجم الدوله 11 میلیون لیره گرفتند و حکومت را به او سپردند.
فرماندار انگلیسی هند، وارنهاستینگز، از برخی حکمرانهای محلی سالی ۲۵۰ هزار لیره به عنوان کمک به خزانه کمپانی دریافت میکرد.
او تعهد کرده بود در برابر این پول، از اشغال سرزمین آنها خودداری کند. مدتی بعد هم از هر کدام مبلغی رشوه می گرفت و به حساب شخصی خودش واریز میکرد تا به این کمک سالانه چیزی اضافه نکند. اما بالاخره پیمان شکنی کرد و این ایالتها را هم به هند بریتانیا اضافه کرد.
هاستینگز، حاکم ایالت «اوز» را وادار کرد تا 5 میلیون لیره به کمپانی هند شرقی بپردازد.
تمام ثروتی که انگلیسیها به این صورت از فرمانروایان محلی میگرفتند، دسترنج کشاورزان هندی بود که حاکمان به نام مالیات با بهانههای دیگر از چنگ آنها بیرون کشیده بودند.
سرگذشت استعمار #مهدی_میرکیایی، ج8 ص17
🆔️ @Haderoon 👈عضویت
دشتی اردکانی:
🏦بانک مرکزی به معضل عدم ارائه تسهیلات خُرد بانکی به مردم ورود کند🏦
🔰محمدرضا دشتی اردکانی در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری خانه ملت، با اشاره به کم کاری بانکها در ارائه تسهیلات خُرد به مردم،گفت: به واقع مردم در رفع مشکلات معیشتی خود در مضیقه هستند.
▫️نماینده مردم اردکان در مجلس شورای اسلامی افزود: اگر بانکها تسهیلات خُرد را در اختیار مردم قرار ندهند، بخشی از اقتصاد کشور متوقف خواهد شد.
▪️عضو کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی بیان کرد: بانکها نباید اینطور فکر کنند که اگر تسهیلات خُردی در اختیار مردم و تولید می گذارند، این موضوع تورم زا است اگر ما یقین داشته باشیم که تسهیلاتی که از بانکها اخذ می شود در رونق کسب و کارهای خانگی و کارگاههای کوچک هزینه خواهد شد، قطعا اثرات تورمی تسهیلات دهی در اقتصاد کشور مهار می شود.
ادامه متن خبر را در خبرگزاری خانه ملت بخوانید👇👇👇
B2n.ir/z99954
#اقتصاد
#وام
#دشتی_اردکانی
🇮🇷روابط عمومی دفتر نماینده مردم شریف شهرستان اردکان در مجلس شورای اسلامی🇮🇷
@DashtiMedia