#دعوت_عمومی
💠کنفرانس بین المللی "تروریسم دولتی امریکا و انتقام سخت"
🔸با پیام تصویری مرجع عالیقدر حضرت آیت الله جوادی آملی و با حضور خانواده های سپهبد حاج قاسم سلیمانی و حاج ابومهدی المهندس و همرزمان شهیدشان
🔸بهمراه تجلیل از این خانواده ها توسط آیت الله محمدی عراقی رییس دفتر مقام معظم رهبری و با حضور شخصیت های برجسته از محور مقاومت.
🔸زمان: سه شنبه ۱۳۹۸/۱۱/۰۱ ساعت ۸:۳۰ صبح
🔸مکان: تهران سالن همایش های لانه جاسوسی سابق امریکا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
قَالَ رَسُولُ اللَّهِ ص أَحْسَنُ النَّاسِ إِيمَاناً أَحْسَنُهُمْ خُلُقاً وَ أَلْطَفُهُمْ بِأَهْلِهِ وَ أَنَا أَلْطَفُكُمْ بِأَهْلِي.
شايستهترين مردم از نظر ايماني، خوشاخلاقترين آنها و مهربانترين آنها با خانوادهاش است و من مهربانترين شما نسبت به خانوادهام هستم
وسائل الشيعة، ج12، ص: 153
هر چه روح نورانی و لطیف تر شود، خانواده را بیشتر دوست خواهی داشت
شهید #حاج_قاسم_سلیمانی
و #بازی با نوه اش
⭕️⭕️⭕️⭕️⭕️⭕️⭕️
اندیشه آن چیزی است که اصالت دارد
یادداشتهایپراکنده
سیدهادیحسینیاصل
https://eitaa.com/hadihoseiniasl
🌷بسم ربِّ الشُّهداءِ والصدِّیقین🌷
▪️مراسم تشییع پیکر #شهید_مدافع_حرم #حجت_الاسلام #سید_رحمت_الله_موسوی
⏰ #چهارشنبه ۲ بهمن ساعت ۳ بعدازظهر
🕌 از #مسجد_امام_حسن_عسکری(ع) به طرف حرم مطهر حضرت معصومه(س)
⚫️#مراسم_یاد_بود
⏳#جمعه ۴ بهمن از ساعت ۱۴ الی ۱۷
🕌قم مسجد امام حسن عسکری(ع)
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
معنای حدیث "الدنیا سجن المومن" در تعبیر استاد علی صفائی حائری
⭕️⭕️⭕️⭕️⭕️⭕️⭕️
اندیشه آن چیزی است که اصالت دارد
یادداشتهایپراکنده
سیدهادیحسینیاصل
https://eitaa.com/hadihoseiniasl/571
چقدر این شبکه چهار خوبه
چقدر نیاز داریم به #دیالوگ
⭕️⭕️⭕️⭕️⭕️⭕️⭕️
اندیشه آن چیزی است که اصالت دارد
یادداشتهایپراکنده
سیدهادیحسینیاصل
https://eitaa.com/hadihoseiniasl/572
نصایح سردارسلیمانی به برادرزاده اش:
👇👇👇👇👇
مهدی جان!
🔸 ۱- تمام کسانیکه به کمالی رسیدند خصوصا کمالات معنوی که خود منشأ و پایه دنیوی هم میتواند باشد، منشأ همه آنها سحر است. سحر را دریاب نماز شب در سن شما تأثیری شگرف دارد اگر چندبار آنرا با رغبت تجربه کردی، لذت آن موجب میشود به آن تمسک یابی.
🔸 ۲- زیربنای تمام بدیها و زشتیها دروغ است؛ از آن بپرهیز چون ضایعکننده و فاسدکننده تمام اعمال است.
🔸 ۳- احترام و خضوع در مقابل بزرگترها خصوصاً پدر و مادر؛ به خودت عادت بده بدون شرم دست پدر و مادرت را ببوسی، هم آنها را شاد میکنی و هم اثر وضعی بر خودت دارد.
عمویت|۹۱/۸/۱۷
پ ن : تا راهبین نباشی، راهبر نشوی
⭕️⭕️⭕️⭕️⭕️⭕️⭕️
اندیشه آن چیزی است که اصالت دارد
یادداشتهایپراکنده
سیدهادیحسینیاصل
http://eitaa.com/joinchat/2295201792Cf031f5dd86
هدایت شده از حوزه توییت (توییتر طلاب)🇵🇸
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔺 تبریزیان و هاریسون
آقای #تبریزیان و به زعم پیروانش، پدر #طب_اسلامی ، کتاب هاریسون پدر #طب_نوین را سوزاند.
پ ن۱ : هلک فی رجلان محب غال و مبغض قال
پ ن ۲: زمانی بیسوادی را ناتوانی در خواندن و نوشتن میدانستند، بعدها نداشتن مهارت استفاده از رایانه؛ اما امروزه یک معیار مهم آگاهی به #سواد__رسانه است
پ ن۳: طبق مبنای خود این سروران، برای مرحوم آیت الله #هاشمی_شاهرودی از چه واژه ای باید استفاده کنیم؟ مرحوم یا مقتول؟
پ ن ۴: انتقاد به منش اقای تبریزیان به معنی تایید استبداد علمی حاکم بر بخش معظمی از جریان پزشکی نوین نیست
⭕️⭕️⭕️⭕️⭕️⭕️⭕️
اندیشه آن چیزی است که اصالت دارد
یادداشتهایپراکنده
سیدهادیحسینیاصل
http://eitaa.com/joinchat/2295201792Cf031f5dd86
اصالت اندیشه
🔺 تبریزیان و هاریسون آقای #تبریزیان و به زعم پیروانش، پدر #طب_اسلامی ، کتاب هاریسون پدر #طب_نوین را
توضیحی در باره یک اقدام افراطی و زشت
اقدام شرم آور یک روحانی مروج طب سنتی به اسم طب دینی، با آتش زدن یک کتاب علمی با نام طب هاریسون ـ بر اساس فیلمی که انتشار یافته ـ کار زشتی است که هیچ دانش دوستی، در هیچ سطحی، آن را نمی پذیرد. متاسفانه این شخص، سالهاست با استفاده از باورهای عامیانه در میان مردم، تلاش در ترویج بافته های خود به اسم طب دینی دارد و برای تقدیس آنها، از روایاتی که بارها محدثان آنها را نقد کرده اند، استفاده می کند. این رفتار وی، در حوزه قم، مورد تأیید هیچ کس، جز شماری از هواداران ساده لوح او که مانند آنها همه جای دنیا هستند، نیست. روشن است که طب سنتی، به عنوان یک شاخه علمی، در مراکز دانشگاهی می تواند مطرح و توصیه های آن پس از بررسی های علمی، و تأیید مراکز رسمی، مورد استفاده قرار گیرد، اما نامبرده نه از نظر تحصیلات علمی و نه حوزوی، در مقامی نیست که بخواهد چنین ادعایی را بکند. طبعا در قم یا مشهد، هیچ نوع شاخه درسی وجود ندارد که او به استناد تحصیل در آن، چنین ادعایی را داشته باشد.
و اما اقدام به کتابسوزی، این عمل مشمئز کننده، باید گفت، این اقدام،همیشه کار افراد جاهل و افراطی بوده است، کسانی که هیچ گاه، در هیچ مدلی، چه از نوع کسروی با آتش زدن آثار ادبی، و این شخص، با آتش زدن یک کتاب علمی، در پیشگاه ملت فرهیخته ایران، جایی نداشته و ندارند.
خوشحالیم که این شخص، پس از یک دوره تلاش در قم، از این مرکز دینی طرد شده و به دلیل اقدامات ناصوابش، در محاکم مربوط، محکوم هم شده است. مسلما، وظیفه حاکمیت، دفاع از حریم علم و دانش و مبارزه با جاهلانی است که با اقدمات ناصواب خود، زمینه آسیب زدن به دین و سلامت مردم را دنبال می کنند.
در باره دادن لقب آیت الله به ایشان، باید عرض کنم، در قم، مع الاسف زمینه ای وجود دارد که کسانی از سوی خود یا نزدیکانشان، لقب آیت الله را به خود اختصاص دهند. مسلم است که دادن چنین لقبی، هیچ رسمیتی نداشته و نشان دهنده هیچ مقام و منصب علمی و غیر علمی نیست.
باید عرض کنم، یکی از افتخارات ایران در چند دهه اخیر، در مراکز علمی و پزشکی، توسعه پزشکی مدرن است، امری که سبب شده ست تا ایران در منطقه خاورمیانه، یک قطب مهم پزشکی باشد. این راهی است که دولت های پس از انقلاب، بشدت از آن حمایت کرده و ایران اسلامی از این زاویه، کشوری سرافزار است. بنابر این، نباید این قبیل رفتارهای زشت و شرم آور را در مقابل آن همه تلاش و گسترش علم پزشکی نوین قرار داد، هرچند، نهادهای مربوطه، در تمام سطوح، می باید با اقدامات دقیق نظارتی خود، شائبه اعتنای به این قبیل رفتارهای نادرست را از میان ببرند، کاری که جز با توسعه مراکز علمی و ترویج دانش میان مردم، امکان نخواهد داشت.
#رسول_جعفریان
https://t.me/jafarian1964/12249
✳ این کیهانیهای دیکتاتور
حتماً شما هم در اینجا و آنجا از فضای بسته روزنامه کیهان و فاصله زیاد آن با فضای باز نشریات و رسانههای دیگر خیلی شنیدهاید. برای کسی که ربع قرن در کیهان زندگی کرده است این حرفها البته مصادیق و معنی خاص خودش را دارد. من البته این یکی دو خاطره را در جاهایی نقل کردهام و مثلاً شاید آنها را در وسط یک مصاحبه از من خوانده باشید، اما اینجا میخواهم مستقلاً و برای ثبت در تاریخ، این محیط بسته و خفقانآور کیهان را دقیقتر توصیف کنم.
اولین خاطره مربوط میشود به دوست عزیزم رضا که شروع کارش در سرویسی بود که من دبیر آن بودم. رضا، هم خط خوبی داشت و هم عکاس قابلی بود و هم با یکی از مداحان معروف کشور رفاقت داشت و هم خوشبرخورد بود و اینها باعث شده بود که خیلی زودتر با هم انس بگیریم. رضا در کنفرانسهای مطبوعاتی و حوزههای خبری به مرور با خانومی آشنا شده بود که عضو تحریریه روزنامه «صبح امروز» بود که مسئولیت آن را آقای سعید حجاریان داشت. این آشنایی بتدریج کار دست رضا داد و عاشق آن خانوم شد و پس از مدتی با هم ازدواج کردند. خب تصور کنید که یک کیهانیِ سفت و سخت با یک خبرنگار روزنامۀ شدیداً تندروی جناح چپ ازدواج کرده است. این موضوع تا مدتها سوژه خنده و مسخرهبازیهای ما را در تحریریه فراهم کرد و به این بهانه هی از رضا شیرینی میگرفتیم و بستنی میخواستیم و دستش میانداختیم و میخندیدیم و کلاً تا مدتی اسباب فرح و شادی ما به راه بود.
جالب اینکه آقای صفار هرندی که معمولاً ناهار را به همراه ماها به رستوران مؤسسه میآمد هم با خنده و شوخی با این موضوع برخورد میکرد تا اینکه بعد از مدت کوتاهی که درست یادم نیست چقدر، آن خانوم را از روزنامه صبح امروز اخراج کردند؛ فقط هم به همین دلیل که با یک کیهانی ازدواج کرده است! خلاصه روزنامه صبح امروز آقای حجاریان که مدعی تساهل و تسامح و مدارا و شنیدن نظر مخالف بود چنین برخورد چماقی وحشتناکی با خبرنگارش کرد اما در کیهانی که تندرو جناح اصولگرا و دیکتاتور معرفی میکردندش، آن ماجرا فقط اسباب تأمین شیرینی و بستنی و خنده ماها را فراهم کرده بود. راستی آن روزنامه در پیشانیاش شعاری خودنمایی میکرد که یادآوریاش خالی از لطف نیست: ایران برای همه ایرانیان!
خاطره دوم مربوط به آقای محمد نوریزاد میشود که برای مدتی ستونی در کیهان داشت. البته نوریزاد برخلاف آنچه میگفتند هیچگاه کیهانی نبود و مطالب را با فکس به روزنامه ارسال میکرد و البته گاهی سری هم به دفتر سردبیری میزد. روزی نوریزاد پس از ماجراهای تخلفات گسترده در انتخابات مجلس ششم که در زمان ریاست جمهوری آقای خاتمی اتفاق افتاد، در همان ستون هفتگی خود مطلبی نوشت و در آن به مصطفی تاجزاده که آنموقع معاون وزیر کشور و رئیس ستاد انتخابات بود، گلایه بسیار کمرنگی کرد و در عین حال به شورای نگهبان که با اطلاع از تخلفات گسترده دومخردادیها و دولتیها بخشی از آرای صندوقهای تهران را باطل اعلام کرده بود هم انتقاد کرد. آن مقاله در کیهان امکان چاپ نیافت اما نوریزاد آن را به روزنامه دولتی ایران برد و آن را منتشر کرد. درست فردای انتشار این مطلب در روزنامه ایران، سه نفر از کسانی که در تأیید و انتشار آن دخیل بودند از دم در نگهبانی مؤسسه ایران به روزنامه راهشان ندادند و حکم اخراجشان هم صادر شد فقط به دلیل اینکه در آن گلایه کمرنگی به تاجزاده شده بود.
البته نوریزاد با آنکه نوشتهاش در کیهان منتشر نشد، باز هم ستون خودش را داشت!
درباره دیکتاتوریهای روزنامه کیهان هنوز خاطره و مطلب زیاد دارم که شاید در وقتی دیگر آنها را نوشتم. اما همینقدر بگویم که در تحریریه کیهان، تنوع دیدگاهها و سلایق بیشتر از هر روزنامه کثیرالانتشار دیگری بوده و هست. در تحریریه از مدافعان نشریه یالثارات داشتیم تا مدافعان آقای خاتمی، از حامیان انصار حزبالله تا سازمان مجاهدین انقلاب. حتی یادم هست روزی آقای عطاءالله مهاجرانی به کیهان آمده بود. بعد در جلسه با آقای مهدی نصیری مدیرمسئول وقت روزنامه گفت: چقدر از امتیهای دانشگاه شیراز را امروز در تحریریهتان دیدم!
این تنوع و تکثر دیدگاهها را بنده که به اکثر تحریریههای روزنامههای چپ و راست و اصولگرا و اصلاحطلب و کارگزارانی و ... از سلام تا رسالت رفتوآمد داشتم، نه دیدم و نه شنیدم. بالاخره باید بین دیکتاتورهای کیهانی با آزاداندیشان اصلاحطلب و دومخردادی فرقی باشد یا نه؟
منتشر شده در نشریه الکترونیکی #حق
شماره سوم، صفحه شش.
https://t.me/morzaeri/7970
پ ن : کیهان از جنله روزنامه های اثرگذار کشور است که نقد کاستی ها و تقدیر زحماتش مجالی مجزا میطلبد
noormags-مدل_مفهومی_«سلامت_روان»_بر_اساس_ارتباطشناسی_مفاهیم_«سلامت»_و_«مرض»_در_منابع_اسل-1437851_1356640.pdf
667.3K
مدل مفهومی «سلامت روان» بر اساس ارتباطشناسی مفاهیم «سلامت» و «مرض» در منابع اسلامی
حجت الاسلام والمسلمین دکتر رفیعی هنر