هدایت شده از سِدخارجی
14.57M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
صدایی که میشنوید تنها گوشهای از احساسات مردم داغدار ایران است.🖤
با صدای شما💔
@sedkhareji ✔️
شفاعت ریشه در اطاعت دارد.mp3
1.38M
🎧 شفاعت ریشه در اطاعت دارد
🎙 استاد حسن رمضانی
#پادکست
حدیث سهر (بیانات و خاطرات استاد حسن رمضانی)👇
https://eitaa.com/hadisesahar
🔶 بذر سعادت
🔹استاد حسن رمضانی:
مرحوم علاّمه طباطبایی به طور کلی عرفان عملی را در «مراقبه در روز» و «توجه در شب» خلاصه میکردند.
این تعبیر بسیار زیبا را ما به گونۀ مکرر از حضرت استاد علامه حسنزاده آملی (ره) شنیدیم که میفرمودند: «علاّمه میفرمودند: مراقبه، بذر سعادت است».
(حدیث سهر، ۲۳۵)
#علامه_طباطبائی
حدیث سهر (بیانات و خاطرات استاد حسن رمضانی)
@hadisesahar
28.98M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🕌رسیدن به مقام کن فیکون
✅حدیث قدسی:
عبد من از من اطاعت کن تا تو را مَثَل خودم قرار بدهم...
🕋عَبْدی أطِعْنی حتّیٰ أجعَلکَ مثلی
📌کانال دوره های مجازی آوای توحید :
https://eitaa.com/joinchat/3576430603Cf4a92fc96a
🔶 ابن عربی، بنیان گذار عرفان نظری
🔹استاد حسن رمضانی:
عرفان نظری به صورت یک علم مستقل، عمدتاً از قرن هفتم به بعد با آمدن محیی الدین ابن عربی شکل گرفت. قبل از ایشان، علم مستقلی به عنوان عرفان نظری نداشتيم و آنچه كه تحت عرفان از آن ياد میشد، همان سير و سلوك، منازل، مراحل و مقامات و تاریخ و تراجم اهل معرفت بود. نکات معرفتی اهل معرفت هم ضمن همینها نقل می شد. محيیالدين بود كه در قرن هفتم هجری، عرفان نظری را به صورت مستقل بنيان نهاد و پس از او توسط شاگردانش و عمدتا شیخ کبیر صدرالدين قونوی اين علم به نضج و كمال رسيد. غالبا عرفای قبل از ابن عربی معتقد بودند مسائل عرفانی معارف و مطالبی است که با ملاک عقل و برهان قابل تبیین نیست و طور آنها وارء طور عقل و فوق طور عقل است. لذا سینه به سینه مطالب را از مشایخ گرفته و به کار میبستند و به همان نتایجی میرسیدند که مشایخ و اساتیدشان رسیده بودند و بحث از علم، تدریس، تبیین و دفاع و این حرفها نبود. معمولاً هم مخفیانه، مستور و دور از اغیار مطالب و معارف ذوقی مطرح میشد، اما وقتی که عرفان نظری به صورت مستقل به میدان آمد دیگر آنچه که پردهنشین بود شاهد بازاری شد و به عنوان یک علم در مجامع علمی به دیگران عرضه گردید.
(حدیث سهر، ص ۲۷)
#ابن_عربی
حدیث سهر (بیانات و خاطرات استاد حسن رمضانی)
@hadisesahar
🔶 يَأْبَى اللَّهُ إِلَّا أَنْ يُتِمَّ نُورَهُ
قسمت اوّل
🔹استاد حسن رمضانی:
در تابستان سال ۱۳۶۷ که امام هنوز در قید حیات بودند، من برای تبلیغ و همچنین گذراندن تعطیلات تابستانی همراه با خانواده به زیرآبِ سواد کوهِ مازندران رفته بودم. یک روز بعد از ناهار و به هنگام مطالعه خوابم برد. در عالم رویا دیدم من به قم، منزل استاد حسن زاده آمده ام. وارد هال که شدم، برخلاف همیشه که درِ اتاق استاد پرده نداشت، این دفعه پرده داشت. من با خود گفتم: با وجود این پرده، خوب نیست سرزده وارد اتاق شوم. همینطور که حالت انتظار داشتم، بادی وزید و پرده کنار رفت، دیدم استاد حسن زاده رو به آسمان و پشت به زمین، طاقباز خوابیده اید. من که این حالت را از ایشان دیدم، با خود گفتم: بَه بَه! عجب حالت خوشی! حالت تلقی وحی! این طور بر پیامبر اکرم (صلی الله علیه و آله ) وحی نازل می شده است؛ یعنی: رو به آسمانِ ملکوت و پشت به زمینِ مُلک.
بعد، هم سرفه ای کرده و یاالله گفتم تا وارد اتاق شوم، ایشان از درون اتاق ندایی سر دادند و فرمودند: شمایید حسین؟! گفتم: نه! من حسن هستم. فرمودند: آقا! شمایید! بفرمایید! من پس از این سخن وارد اتاق شدم، دیدم ایشان از آن حالت درآمده و نشسته اند. تا چشمشان به من افتاد، با انگشت سبابه به من اشاره کرده و فرمودند: آقا! بشارتی دارم برای شما! گفتم: بفرمایید! ایشان فقط و فقط این آیه را خواندند: «وَ يَأْبَى اللَّهُ إِلَّا أَنْ يُتِمَّ نُورَهُ»؛ سپس دستشان را در جیبشان کردند و از داخل جیب، کارتی شبیه این کارت های عروسی را به من دادند و بعد، از اتاق خارج شدند. من کارت را که باز کردم، دیدم ...
🔶 يَأْبَى اللَّهُ إِلَّا أَنْ يُتِمَّ نُورَهُ
قسمت دوم
... دیدم عکس سیدی کهنسال در سمت راست است و عکس سیدی جوان و یا میانسال در سمت چپ نقش بسته است و این کارت، با این کیفیت، بر این امر دلالت می کرد که این دو سید با هم پیوند کرده اند.
فضای اتاق خیلی روشن نبود تا ببینم این سید پیر و آن جوان چه کسانی هستند. همین طور که به این تصاویر نگاه می کردم و متوجه نمی شدم که آن ها که هستند، دیدم دور تا دور این تصاویر، آیاتی از قرآن و همچنین روایاتی را به صورت ریز نوشته اند و این آیه ای هم که جناب استاد آن را تلاوت کردند، مدام در ذهن و گوشم خطور می کرد و خودش را این گونه نشان می داد.
از خواب که بیدار شدم، فهمیدم این خواب، یک خواب معمولی و متعارف نیست و می خواهد چیزی را به من بگوید، ولی من آن را نمی فهمم. هرچه هم که فکر کردم چیزی را متوجه نشدم. فصل تابستان تمام شد و برگشتیم قم. فروردین و اردیبهشهت ۶۸ گذشت و خرداد ماه فرارسید و سپس ارتحال امام خمینی پیش آمد. روز ۱۴ خرداد بود که من پشت به دیوار، غمزده و با چشمانی اشک آلود نشسته بودم و منتظر بودم ببینم که مجلس خبرگان چه شخصی را به عنوان رهبری انقلاب انتخاب می کند. تا نام آیت الله خامنه ای را به عنوان رهبری اعلام کردند، بدون مقدمه و فکر کردن، کأنّه من را برداشتند و پرتاب کردند به تابستان ۱۳۶۷، و گویا که من آن خواب را هم اکنون دارم مشاهده می کنم. و آن گاه بود که فهمیدم آن پیرمرد سید، حاج آقا روح الله است، آن سید میانسال هم جناب سید علی آقای خامنه ای است! و این دو با هم این گونه پیوند کرده اند و «وَ يَأْبَى اللَّهُ إِلَّا أَنْ يُتِمَّ نُورَهُ». خداوند با ولایت سید علی آقا، نور خودش را بر ما تمام کرده است. لذا بلند شده و اشک هایم را پاک کردم و دلم شاد شد. و با خود گفتم: الحمدلله رب العالمین! ما از این بحران به راحتی عبور می کنیم.
(حدیث سهر، ص۴۶۱)
#آیت_الله_خامنه_ای
حدیث سهر (بیانات و خاطرات استاد حسن رمضانی)
https://eitaa.com/hadisesahar
🔶 استاد حسن رمضانی/ مدرسه مبارکه دارالشفاء/ ذی القعده ۱۴۴۵
#عکس
#استاد_حسن_رمضانی
حدیث سهر (بیانات و خاطرات استاد حسن رمضانی)
@hadisesahar
🔸بیانیه استاد حسن رمضانی
در پی پرسش برخی از عزیزان در مورد نامزد مورد تایید جناب استاد رمضانی، ایشان بیانیه ای را به شرح ذیل مرقوم فرمودند:
بسم الله الرحمن الرحیم
قال الله تعالی: «وَشَاوِرْهُمْ فِي الْأَمْر»ِ (آلعمران/۱۵۹)
باری دیگر ملت تکلیف محور ایران ـ ایدهم الله تعالی ـ در معرض آزمون بزرگ انتخابات ریاست جمهوری قرار گرفته است تا دین خود را به اسلام عزیز و خون پاک شهدای عزّت و شرف اسلامی ادا کند. امیدوارم این بار هم مردم عزیز و شریف ایران چون بارهای پیشین بر اساس تکلیف شرعی، عقلی و ملّی خود عمل نموده و با انتخاب اصلح در تحکیم پایههای انقلاب و ولایت، دین خويش را به نحو احسن ادا نمایند و دشمنان را بیش از پیش ناامید سازند.
ضمنا این جانب با حمایت از آقایان جلیلی و قالیباف توصیه میکنم که برای جلوگیری از تفرق آراء با یکدیگر ائتلاف نموده و بدین وسیله دل مردم را شاد و دشمنان را ناکام سازند.
و السلام علیکم و رحمة الله و برکاته
حسن رمضانی
۴ تیر ماه ۱۴۰۳ _ قم
#توصیه_به_ائتلاف
#بیانیه
@hadisesahar
هدایت شده از KHAMENEI.IR
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🗳 #ریل | رهبر انقلاب، صبح امروز: جمهوری اسلامی قوامش به حضور مردم است.
👈 من وجهی برای تردید پیدا نمیکنم.
🗳 #انتخابات_ریاست_جمهوری | پویش #بعلاوه_یک
💻 farsi.khamenei.ir/mosbate1
بیانیه استاد حسن رمضانی در حمایت از دکتر سعید جلیلی
بسم الله الرحمن الرحیم
قال الله تبارک و تعالی: و لیتم نعمته علیکم لعلکم تشکرون
ملت شریف و متدین ایران اسلامی و انقلابی حال که در دور دوم انتخابات حساس و سرنوشت ساز ریاست جمهوری عنان بر عنان شده این حقیر سراپا قصور و تقصیر با حفظ احترام نسبت به کاندیدای رقیب، برای تداوم و پیگیری اهداف مقدس دینی و انقلابی توسط دولتی دلسوز و کار آمد به آقای سعید جلیلی رای می دهد و از شما نیز متواضعانه درخواست می کند به ایشان رای دهید . ضمنا توصیه حقیر به همگان این است برای پیروزی ایشان همه نذر کنند یک روز روزه شکر بگیرند و ثوابش را به روح حضرت امام و شهدای انقلاب و جنگ تحمیلی هدیه کنند.
و السلام علیکم و رحمة الله و برکاته
قم
حسن رمضاني
۹ تیر ۱۴۰۳
#بیانیه
#سعید_جلیلی
#روزه_شکر
@hadisesahar