💎14 هزار کیلومتر بدون مزاحم
🔹کاپیتان نفتکش «فورچون» که اولین شناور از ناوگان ۵ فروندی وارد شده به بندر «ال پاتیا» است، با اشاره به حضور معاون رئیسجمهور، وزیر انرژی و وزیر دفاع ونزوئلا در بندر «ال پالیتا» برای استقبال از ورود نفتکش فورچون به این بندر، خاطرنشان ساخت: «بنده و همکارانم که در طول این سفر زحمات زیادی را متقبل شدند، بسیار خوشحال هستیم که توانستیم با تحویل محموله به کشور مقصد، به وظیفه حرفهای خود به صورت کامل عمل کنیم.» وی افزود: «در طول مسیر حدود ۱۴۰۰۰ کیلومتری طی شده تمام سیستمهای ارسال سیگنال ردیابی مانند همیشه روشن بوده و عملیات دریانوردی در شرایط کاملاً طبیعی و انجام شده است.» او تأکید کرد: «موفقیتآمیز بودن این عملیات نشاندهنده آن است که قواعد، مقررات و معاهدات بینالمللی، ازجمله آزادی دریانوردی و حق تجارت آزاد بین کشورها بر اهداف سیاسی ارجحیت دارد و این موضوع برای ما دریانوردان که بر اجرای وظیفه حرفهای خود تأکید داریم، بسیار مهم است.»
@hadiyan19
🌐 کاندیدای اجارهای، تکرار یک برنامه همیشگی اصلاح طلبان!
🔹الیاس حضرتی، قائممقام حزب اعتماد ملی اخیراً در پاسخ به پرسشی مبنی بر اینکه «آیا اصلاحطلبان برای انتخابات ۱۴۰۰ باز هم به سراغ کاندیدای اجارهای میروند یا خیر؟» گفته است: «البته کاندیدای اجارهای کلمه خوبی نیست. اموز، هم آقای لاریجانی و هم آقای روحانی اصلاحطلب هستند و هر دوی آنها از گفتمان اصولگرایی عبور کردهاند. بهطورکلی یکی از افتخارات ما اصلاحطلبان این است که شخصیتهای اصولگرا را به شکلی محترمانه از اصولگرایی عبور داده و به اصلاحطلبی سوق دادهایم که این مسئله تنها محدود به آقای روحانی و آقای لاریجانی نیز نمیشود و در گذشته نیز آقای ناطق نوری چنین وضعیتی داشته است.» رفتار فریبکارانه افراطیون مدعی اصلاحات با لاریجانی در حالی است که آنها هنگام تصدی ریاست صداوسیما توسط لاریجانی، شعار میدادند سیمای لاریجانی تعطیل باید گردد. محمد عطریانفر عضو حزب کارگزاران نیز پیشازاین گفته بود: «درباره آقای لاریجانی باید این را هم در نظر داشت که شرایط او نسبت به سال ۸۴ در کل فرق کرده است؛ بههرحال تجربه سه دوره ریاست مجلس کافی است تا او به عنوان یکی از نامزدهای اصلی و شاخص انتخابات ۱۴۰۰ مطرح شود.»
@hadiyan19
⭕️اندیشکدههای غربی ۳۰ سال از رهبر انقلاب فاصله دارند
🔹مقام معظم رهبری از مدتها قبل موضوع افول آمریکا را تبدیل به یک گفتمان مطرح در عرصه بینالمللی تبدیل کرد، اما اکنون شخصیتها و اندیشکدههای غربی که شاهد فروریختن ستونهای قدرت کاخ سفید هستند به بیان و اعتراف افول آمریکا روی آوردهاند.
🔹گزارههای خبری: 1- مقام معظم رهبری در پنجم مردادماه سال ۷۹ در مورد افول آمریکا فرمودند: «نفوذ امریکا رو به افول است. بعد از دوران جنگ سرد، بعد از افول و انحلال شوروی، آنها ادّعا کردند که ما باید رئیس امپراتوری بزرگ دنیا باشیم؛ اما دنیا حتّی بهعنوان یک ابرقدرت نافذ الکلمه هم دیگر از آنها حرفشنوی ندارد.» ایشان در سال ۱۳۷۰ نیز فرموده بودند؛ «قدرت استكبارى امريكا هم از بين خواهد رفت، او هم متلاشى خواهد شد، اين قدرت جهنمى ماندنى نيست.» 2- «جان میرشایمر»، اندیشمند برجسته روابط بینالملل آمریکایی در آخرین مقاله خود در روزهای اخیر با نام «ملزم به افول؛ ظهور و افول نظم بینالمللی لیبرال» به تضعیف نظم لیبرال تحت هدایت آمریکا پرداخته و نوشته است: «با پایان جنگ سرد، یک دوره از تاریخ سیاست جهانی به پایان رسیده و دوره جدیدی در روابط بینالملل آغاز شده است؛ در این دوره، با ناکامیهای پیدرپی قدرتهای بزرگ بهویژه ایالاتمتحده مواجه هستیم.» 3- «جوزپ بورل»، مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا نیز معتقد است: «افول امریکا الآن پیش روی چشم ما در حال وقوع است.» 4- «ریچارد هاس» رئیس اندیشکده شورای روابط خارجی آمریکا نیز میگوید: «یکی از مشخصههای بحران کنونی، نبود نقش رهبری جهانی آمریکا است. آمریکا نتوانست دنیا را در تقلا برای مقابله با خود ویروس یا تأثیرات اقتصادی آن با هم همراه کند. حتی آمریکا نتوانست در نوع رسیدگی به این مشکل در داخل کشور خود بهعنوان الگویی برای جهان خود را نشان دهد. دنیای بعدازاین بحران، دنیایی است که آمریکا کمتر در آن سلطه دارد.»
🔹نکته راهبردی: جهان تقریباً سه دهه از پیشبینی رهبر معظم انقلاب عقب است. اگر مسئولان جمهوری اسلامی از همان روزها برای چنین روزی آماده میشدند، اکنون اقتصاد ما در یک وضعیت مناسبتری بود و در همراهی این اقتصاد قوی با نیروهای نظامی قدرتمند میتوانستیم عرضاندام جدیتری در عرصههای اقتصادی و صنعتی منطقهای و بینالمللی داشته باشیم.
@hadiyan19
امام صادق عليه السلام:
خداوند عزّوجلّ هيچ درى از روزى را بر مؤمن نمى بندد، جز اين كه بهتر از آن را براى او مى گشايد
ما سَدَّ اللّهُ عزّوجلّ عَلى مُؤمِنٍ بابَ رِزقٍ، إلّا فَتَحَ اللّهُ لَهُ ما هُوَ خَيرٌ مِنهُ
بحارالأنوار جلد72 صفحه52
@hadiyan19
✅ خبر ویژه
1️⃣ موفقیت کارزار «فشار حداکثری» زیر سؤال رفته است
فارین پالیسی با اشاره به ادعای آمریکا مبنی بر ضرورت تمدید تحریمهای تسلیحاتی ایران در برجام نوشت: «دو سال پس از خروج دونالد ترامپ از برجام، تهران غنیسازی اورانیوم را از سر گرفته، پژوهش و توسعه پیرامون سانتریفیوژهای پیشرفته را دوباره شروع کرده و با افزایش ذخایر سوخت هستهایاش، زمان لازم برای تولید سوخت مورد نیاز یک بمب هستهای را به ۶ ماه کاهش داده است. پیشرفتهای ایران، موفقیت کارزار «فشار حداکثری» کاخ سفید را زیر سؤال برده است. این مسئله همچنین اعتبار واشنگتن را حتی در میان متحدان سنتیاش کاهش داده و محدودیتهایی در روابط دیپلماتیک آمریکا ایجاد کرده است. چنین اقدامی از سوی واشنگتن، پرسشهای پیچیده سیاسی، دیپلماتیک و حقوقی به همراه خواهد داشت. ریچارد نفیو میگوید: من گمان نمیکنم شورای امنیت سرانجام بپذیرد که ما از لحاظ قانونی حق داریم سازوکار ماشه را فعال کنیم. پیامد عملی این رویکرد این است که چینیها و روسها بهشدت اعتراض خواهند کرد و این اقدام را غیرقانونی خواهند دانست. من تردید ندارم که آنها به ایران تسلیحات خواهند فروخت و این کار را خیلی فوری انجام خواهند داد.»
@hadiyan19
⭕️شباهت فتنه گران ونزوئلا و ایران در خدمت به آمریکا
در سال 2002، فتنه گران ونزوئلایی توانستند با هماهنگی ایالات متحده، حوزه نفت در کاراکاس را فلج کنند و فعالیت های زیر را انجام دادند:
۱. توقف حرکت نفتکش های ونزوئلا در دریا
۲. تعطیلی تمام سازمان های تکنولوژیکی شرکت نفت ونزوئلا
۳. تلاش برای به زانو درآوردن حکومت ونزوئلا، از طریق ممانعت از استخراج نفت و انتقال آن
۴. از بین بردن منبع اصلی درآمد در اقتصاد ونزوئلا
۵. شوراندن مردم علیه نظام حاکم، به دلیل تعطیلی نظام حمل و نقل و کمبود شدید فرآورده های نفتی لازم برای فعالیتهای مختلف، به دلیل کاهش استخراج نفت.
۶.همچنین فتنه گران ونزویلایی یک شرکت ونزوئلایی که مقر آن در ایالات متحده بوده و نقش اصلی در پالایش نفت و تبدیل آن به بنزین داشته است در جریان یک عملیات سرقت سازمان یافته، رابطه خود را با شرکت مادر که در ونزوئلا قرار دارد، قطع کرده و عواید این شرکت، به نفع اقتصاد آمریکا و گوایدو، ذخیره کرد، امری که به معنای ریشه کنی استقرار ونزوئلا، بدون هزینه کردن مستقیم و تنها با استفاده از اموال یک شرکت تاریخی و مهم آن است.
🔹فتنه گران ایران هم در درخواست برای تحریم ایران و افشای اطلاعات اقتصادی و مسیر دور زدن تحریم ها به آمریکا خدمات بی سابقه ای داشته اند که اگر مزدوری آنها نبود وضعیت بهتری در تقابل با تحریم ها داشتیم.
@hadiyan19
🌸روزنامه زنجیره ای یعنی همین
✅ این گوی این میدان عنوانی است که دو روزنامه مطرح جریان اصلاحات یعنی روزنامه های شرق و اعتماد برای خود اتتخاب کردند.
این هماهنگی نشان از اتاق فکر مشترک و هم نظری این دو روزنامه دارد! وقتی می گوییم روزنامه های زنجیره ای دقیقا منظور همین است. چرا که انگار آنها از یک مرکز هدایت و کنترل می شوند.
🔹مجلس یازدهم با شارلاتانیزم مطبوعاتی روزنامه های زنجیره ای هم مواجه است.
✍سعید میرزایی
@hadiyan19
🔴 درباره حکم جدید رهبرانقلاب برای لاریجانی
🔻 برای برخی حکم جدید رهبری انقلاب برای لاریجانی سوال برانگیز است. خاطرم هست این ابهام زمان انتصاب احمدی نژاد و مرحوم هاشمی نیز برای مجمع تشخیص مصلحت مطرح شد. این سوال ناشی از ۳ اختلاف راهبردی برخی با سبک مدیریت رهبری انقلاب است:
1⃣ یک اشکال فرهنگی ما این است که آدم ها را سیاه و سفید تحلیل می کنیم؛ آدم ها یا فرشته اند یا خباثت محض. گوئی اگر از کسی انتقاد داشتیم او از هر بر و حسنی بری است. رهبری آدم ها را اینطور تحلیل نمی کند. انقلابی گری از منظر رهبری انقلاب طیفی است و موسع، نه صفر و یک و ضیق.
2⃣ پایگاه اجتماعی افراد برای رهبری یک امت بسیار با اهمیت است هرچند متاسفانه هیچ جایگاهی در سبک تحلیل سیاسیون ندارد. اساسا هیچ وقت سیاسیون به این وجه از مساله توجه نمی کنند. لاریجانی با ۱۲ سال نمایندگی و ریاست بر نماینده های مردم دارای یک پایگاه اجتماعی است؛ ولو اندک. دقت کنیم که اسم لاریجانی مهم نیست بلکه منش و گرایش و رفتار اوست که اهمیت دارد و دارای طرفدار است. پایگاه های اجتماعی با حذف راس به سرعت حذف نمی شوند. جدا کردن پایگاه از راس نیازمند تبیین و روشنگری است نه حذف فیزیکی. تببین و روشنگری برخلاف حذف آدم ها نیازمند زمان است.
رهبری همین سبک رفتاری را با احمدی نژاد و مرحوم هاشمی داشتند. بالاتر از این، همین سبک رفتاری را با موسوی و کروبی داشتند. آنروزها که بسیاری فریاد می زدند که بگیرید و ببرید و اعدام کنید، رهبری مخالفت کردند و با روشنگری و سپردن به زمان، باعث شدند بخشی قابل ملاحظه ای از بدنه کم کم از راس جدا شود.
3⃣ رهبرانقلاب ۴۰ سال کشور را با همین مدیران اداره کرده است. به سبک و سیاق برخی از ما باشد همه باید حذف شوند تا کشور اصلاح شود و حال آنکه معلوم نیست چه کسی می تواند جایگزین شود. رشد کشور باحفظ آدم ها و استفاده از توانمندی های انها میسر است. حذف آنها حذف یک دارایی است. خانه نشینی لاریجانی با ۴۰ سال تجربه یک خطای مدیریتی است. خاصه این تجربه مدیریتی برای مجمع تشخیص مصلحت نظام اهمیت دارد که قرارست در تشخیص مصلحت و فهم جامع مسائل روز به رهبری انقلاب مشاوره دهد و فهم مصلحت نسبت روشنی با تجربه اجرایی و مدیریتی دارد.
🖌 #محسن_مهدیان
@hadiyan19
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔺علت غیبت برخی مسئولان در مراسم افتتاحیه مجلس یازدهم چه بود؟
🔹توضیحات رئیس ستاد برگزاری آیین افتتاحیه یازدهمین دوره مجلس در نشست خبری ششم خرداد ماه درباره محدودیت دعوت برخی از میهمانان
@hadiyan19
🔴 تحلیل یک دادگاه و یک محاکمه ‼️
🔻 یکشنبه این هفته رسیدگی به اتهامات بنیامین نتانیاهو نخستوزیر رژیم صهیونیستی که به تازگی کابینه جدید را تشکیل داده است آغاز شد. نتانیاهو در سه پرونده قضایی، موسوم به پروندههای ۱۰۰۰، ۲۰۰۰ و ۴۰۰۰ با اتهامات رشوه، کلاهبرداری و نقض اعتماد عمومی روبروست. این اولین باری است که یک نخستوزیر از این رژیم در مسند قدرت محاکمه میشود.
🔹 در حالیکه برخی محاکمه نتانیاهو را نشانه انعطاف و انصاف نهادهای حکومتی و کارایی دموکراسی نوپای رژیم صهیونیستی میدانند، برخی دیگر این امر را مایه شرمساری و نشاندهنده یک ضعف شدید میدانند که با طولانی شدن دادگاه بدتر هم میشود.
🔹 حامیان نتانیاهو معتقدند که او از طریق انتخاباتی دموکراتیک بر سر کار آمده و نباید مجبور به کنارهگیری شود اما مخالفان جدای از بحث فساد مالی نتانیاهو معتقدند که این دادگاه وضعیت او را متزلزل خواهد کرد و در چنین شرایطی ماندن او در این سمت به صلاح نیست. استدلال میشود که این رژیم با مجموعهای از چالشها روبروست و دادگاه نتانیاهو مانند تحقیقات اولیه در این خصوص، توجهات را از این چالشها منحرف میکند و در نتیجه باید استعفا دهد.
✅ #سرخط_تحلیلی : با این وجود نباید انتظار داشت این دادگاه تاثیر چندانی بر سیاستهای این رژیم چه در خصوص فلسطینیها و چه در سطح منطقهای داشته باشد. به علاوه نتانیاهو حتی اگر محکوم شود تا پایان رسیدگی به درخواست تجدیدنظر میتواند در قدرت بماند که چنین روندی ممکن است ماهها یا سالها طول بکشد.
@hadiyan19
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آقاجان
تا شنیدیم تویی #منجی و خواهی آمد
به #مناجات نشستیم و به نجوا ماندیم
بر سر جادّه ، سجّادهی #دل افکندیم
چشم بر کعبه ی #موعود به صحرا ماندیم
واژه ها در صف توصیف شما مانده و ما
آه ! از قافله ی قافیه ها جاماندیم
#الّلهُمَّ_عَجِّلْ_لِوَلِیِّکَـ_الْفَرَج
@hadiyan19
💎جرعه ای از نهج البلاغه
🔹صدقه
📜 امیرالمومنین علی (ع): صدقه دارویى است سودمند، و کردار بندگان در این جهان پیش روى چشم آنان در آن جهان است.
حکمت۷
#کلام_امیر
@hadiyan19
#دفن_دکترین_مونروئه
🔴 واسطه های آمریکا l امیر قطر و سلطان عمان؛ پاسخ روحانی به امیر قطر چه بود؟
🖌 #سعدالله_زارعی
🔻 آمریکاییها از روز اول، حرکت نفتکشهای ایران از بندر شهید رجایی واقع در سواحل بندرعباس را زیر نظر داشتند و هشدار هم دادند و چند نفر از جمله امیر قطر و سلطان عمان را واسطه کردند تا ایران متقاعد شود این اقدام با واکنش قطعی ارتش آمریکا مواجه میگردد
🔹ارتش آمریکا با اعزام چندین ناو جنگی و ناوشکن و سایر تجهیزات نظامی به دریای کارائیب»- ذیل عنوان دروغین مبارزه با مواد مخدر- سعی کرد واقعی بودن تهدید را به جمهوری اسلامی گوشزد نماید اما ایران از یک طرف از طریق همین واسطهها و نیز بصورت اعلام عمومی به تهدیدات آمریکا قاطعانه پاسخ داد و از طرف دیگر تمهیدات نظامی را برای واکنش در نظر گرفت و طرف آمریکایی را هم بطور کلی از ابعاد آن در منطقه آگاه کرد.
🔹 آخرین مورد از پیامهای قاطع و صریح ایران از طریق حجتالاسلام روحانی در تماس با امیر قطر به طرف آمریکایی منتقل گردید و حتمی بودن واکنش نظامی ایران برای طرف آمریکایی جا افتاد و لذا نفتکشها در زیر دید تجهیزات وسیع آمریکایی از دریای کارائیب عبور کردند و برخی نیز در حال عبور و پهلوگیری در سواحل ونزوئلا هستند و در واقع از این طریق دکترین ۱۹۷ ساله امنیتی آمریکا- موسوم به دکترین مونروئه- دفن شد و از بین رفت
@hadiyan19
🔴 قدیمی های ما این جور حرف ها را لاف در غریبی می گفتند‼️
✅ #تخیلات_هوک l ایران دو انتخاب دارد، مذاکره یا فروپاشی اقتصادی‼️
🔻برایان هوک نماینده آمریکا در امور ایران:
🔹ایران با برنامه هستهای خود مشغول باجگیری از جهان است. سران ایران باید تصمیم بگیرند یا مذاکره کنند یا فروپاشی اقتصادی را مدیریت کنند.
🔹ایالات متحده به استراتژی موفق فشار حداکثری ادامه میدهد.
🔹در تلاش هستیم در شورای امنیت برای تمدید تحریم تسلیحاتی ایران، حمایت کسب کنیم.
🔻 #پینوشت:
رمضان ۹۴ بود که اوباما رئیس جمهور وقت آمریکا از احتمال جنگ علیه ایران و شکست و فروپاشی جمهوری اسلامی میگفت. رهبر حکیم انقلاب در خطبه های عیدفطر همان سال با بیان یک ضرب المثل معنادار پاسخی به اوباما دادند که خواندن دوباره آن بعد از لفاظی های برایان هوک خالی از لطف نیست:
«این آقا (رئیس جمهور امریکا) گفته است می تواند ارتش ایران را نابود کند. قدیمی های ما این جور حرف ها را لاف در غریبی می گفتند. اگر می خواهند درست بفهمند اگر می خواهند از تجربه های خود درست استفاده بکنند بدانند اگر جنگی این جا اتفاق بیفتد آن کسی که سرشکسته از جنگ خارج خواهد شد آمریکای متجاوز و جنایتکار است.»
🖌 #مهدی_مهدیان
@hadiyan19
لطفا در ایتا مطلب را دنبال کنید
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔺 صوتی/ اختصاصی
دکتر علی قاسمی ( پژوهشگر اقتصاد سیاسی) پاسخ میدهد:
🔹اولویت های مجلس یازدهم
#ویژه هادیان و مسئولان سیاسی
#نشستهای بصیرتی
#طرح شهید کمالی
@hadiyan19
🔴 #حاشیه_نشینان_ یا #حاشیه_سازان | خشت اول را صحیح گذاشتید ؛ پیش به سوی ماموریت اصلی...‼️
🔻 علیرغم اصرار بر حاشیه سازی از سوی برخی چهره های رسانه ای و توئیتری آشنا در داخل و اپوزسیون خارج نشین ، انتخابات هیئت رئیسه مجلس یازدهم در فضایی آرام برگزار گردید. تیترهای سریالی و هماهنگ حاشیه ساز و اختلاف افکن روزنامه ی شرق و دیگر روزنامه های اصلاح طلب و تلاش جهت القاء اختلاف و جنگ قدرت حکایت از عزم جدی یک جریان خاص برای کج گذاشتن خشت اول بهارستان داشت؛
🔹حاشیه سازی های فراوانی که اولین تذکر در مجلس یازدهم از سوی تقوی ، رئیس سنی مجلس را به همراه داشت: « ما به دنبال حاشیه سازی نیستیم و به حاشیه سازان متذکر میشویم که تلاش نکنند ما را به حاشیه ببرند»
🔹پاسخ دوم به القای اختلاف و حاشیه سازی روزهای قبل، انتخاب هوشمندانه هیات رئیسه مجلس در فضای آرام بود. با نگاه به ترکیب متخبین هیات رئیسه مجلس( قالیباف، قاضی زاده، نیکزاد، امیرآبادی، حاجی دلیگانی، فرهنگی، سلیمی، موسوی لارگانی، کریمی, پیرهادی، متفکرآزاد، دهنوی) میتوان نشانه هایی از اولین لبیک نمایندگان مجلس را به توصیه های رهبر انقلاب دید: « درهمتنیدگی تجربهی مجرّبان با شور و حرارت جوانان و تازهواردان »
🔹 اما اکنون حاشیه سازان بازنده در سناریوی دوم با تقسیم کار بین خودشان ، گروهی سعی در بالا بردن آسانسوری توقعات مردم و طلب معجزه از سوی نمایندگان مجلس خواهند داشت و گروهی در راستای رقیب هراسی و به صورت خاص قالیباف هراسی مشغول خواهند شد . سناریویی که تبعات آن میتواند اقدامات شتابزده و هیجانی، جنگ های سیاسی پرهزینه بین دولت و مجلس، سرگرم شدن به حواشی زیان بار و نهایتا ناامیدی مردم از جبهه انقلاب باشد.
🔻اما رمز عبور از این سناریو چیست؟ رمز عبور از این مرحله توجه کارشناسی شده نمایندگان محترم مجلس به ماموریت اصلی شان در ۴ سال آینده و شناخت اولویت هایی است که رهبرانقلاب در روز افتتاحیه جهت دهی و ریل گذاری کردند. ایشان #اقتصاد و #فرهنگ را به عنوان اولویت اصلی کشور معرفی نموده و فرمودند : « در باب اقتصاد، علاوه بر مشکلات عمده مشهود، نمره مطلوبی در باب عدالت در دهه پیشرفت و عدالت بهدست نیاوردهایم و این واقعیتِ ناخواسته باید همه را به تلاش فکری و عملی در باب #معیشت طبقات ضعیف به مثابه اولویت وادار سازد.»
✅ #سخن_آخر: نمایندگان مجلس دغدغه ی مردم را در معیشت حاشیه نشینان ببینند نه حاشیه سازانی که دغدغه ی از دست دادن قدرت دارند و نه معیشت!
🖌 #محمد_صادق_سلطانزاده_بشرویه
@hadiyan19
🔴 سه خبر که لابلای اخبار دیگر نباید گم شود‼️
1⃣ موافقت رهبرانقلاب با تخصیص ۵۰ میلیون یورو از صندوق ذخیره ارزی برای رفع مشکل آب و فاضلاب اهواز؛ هرچند دستگاههای نظارتی باید مراقب نحوهی هزینهکرد آن باشند اما لااقل یکبار دیگر نشان داد که گویا اساساً دولت محترم در بودجههای سالانهاش هیچ نگاهی به حل مشکلات مردم نداشته و ندارد!!
2⃣ الحاق ۱۱۲ فروند شناور موشکانداز به نیروی دریایی سپاه؛ این شناورها که از نوع شناورهای تندروی نسل جدید هجومی ذوالفقار، میعاد،حیدر و.. هستند قابلیت تهاجمی نیروهای مدافع امنیت خلیج فارس را بیشتر و قدرت نیروی دریایی سپاه را دوچندان خواهند کرد...
3⃣ شهادت ۳ مرزبان کشورمان در درگیری با اشرار مسلح در سردشت؛ که همچون همیشه نه کسی (مخصوصا سلبریتیها و یقه چاک دهندگان حادثهی شناور کنارک) آنچنان برایشان دلسوزی کرد و نه حتی اسمشان را جویا شد!!
@hadiyan19
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔺#اقتصادی I سهام عدالت به زبان ساده
🔹بفروشیم یا نگهداریم؟
@hadiyan19
💎جرعه ای از نهج البلاغه
🔹شگفتی های خلقت انسان
📜 امیرالمومنین علی (ع): از این انسان شگفت زده شوید که با پیهى (حدقه چشم)مى بیند، با گوشتى مى گوید، با استخوانى مىشنود، و از حفره اى تنفس مى کند.
حکمت۸
#کلام_امیر
...یادداشت.pdf
298.1K
نسخه pdf
❇️یادداشت / چگونه مجلس «در رأس امور» قرار میگیرد؟
✅به قلم دکتر سعدالله زارعی
#ویژه هادیان و مسئولان سیاسی
#نشستهای بصیرتی
#طرح شهید کمالی
@hadiyan19
✅حرف روز
تکالیف مجلس و نقشه راه پیشرو
مجلس یازدهم از روز چهارشنبه (7 خردادماه) کار خود را با قرائت پیام رهبری آغاز کرد. پیام رهبری از یکسو نمایانگر تکلیف و هدف خطیری است که بر عهده مجلس یازدهم گذاشته شده و از سوی دیگر بیانگر نقشه راهی است در جهت چگونگی نیل به این تکلیف و هدف غایی. چنانچه بهدرستی به این نکات اساسی عمل شود، فلسفه وجودی مجلس (سرافرازی ملت و میهن و در رأس امور بودن برای مجلس) فراهم میشود:
الف) تکلیف:
۱- اقتصاد: نقطه تمایز مؤلفه معیشت و اقتصاد با دیگر مؤلفهها در این است که علاوه بر اینکه خود مرکز ثقلِ راهبرد دشمن است، وسیلهای نیز برای پیشبرد راهبردهای دیگر در زمینه فشار حداکثری میباشد. مضافاً اینکه اقتصاد از ملموسترین کارکردهای یک نظام در میان ملتش است؛ ازاینرو، امروزه بیشترین فشار دشمن بر مردم از این حوزه صورت میگیرد. این در حالی است که چارچوب کلی خروج از بحران فعلی تحت عنوان اقتصاد مقاومتی توسط رهبری معظم و کارشناسان تبیین گردیده است. چنانچه این تئوری در نظر و عمل مسئولین رسوخ کند، نقشههای دشمن را نقش برآب خواهد کرد. ۲- فرهنگ: مؤلفهای تقریباً فراموششده که بسیاری از مشکلات فعلی جامعه از همینجا نشئت میگیرد؛ جایی که دشمن از غفلت مسئولین استفاده کرده و هویت اسلامی ایرانی جوانان را به یغما میبرد. اگرچه اقتصاد و فرهنگ درهمتنیدهاند بهگونهای که خیلی از مشکلات فرهنگی ریشه اقتصادی دارند ولیکن اگر با ایجاد قوانین کارشناسی شده در مجلس، مراکز فرهنگی و جوانان مؤمن انقلابی تقویت شوند، خیلی از معضلات حل خواهد شد. ۳- عدالت: عدالت در معنای خاص آن، معیاری است که اعتبار یک نظام و کارگزاران آن در میان ملتش از این طریق سنجیده میشود. ایجاد قوانین کارشناسی شده، یا اصلاح قوانین گذشته، نظارت بر اجرای قوانین ازجمله ابزارهایی است که میتواند مجلس را در نیل به این هدف یاری نماید.
ب) نقشه راه:
ادای سه تکلیفی که در بالا به آن اشاره شد میسر نمیشود مگر با ریلگذاری درست کشور در بستر قوانین کارشناسی شده که خود مستلزم دوری از حواشی و اهتمام به همکاری همهجانبه در ساختار قانون اساسی است. بخش دیگر این نقشه راه، وظیفهای است که بر عهده تکتک نمایندگان است؛ کسب علم و تخصص روزافزون، ماندن در چارچوب ولایت و انقلاب، مردمی بودن، پرهیز از اشرافیت و ...
نکته راهبردی: مجلس یازدهم بهعنوان اولین ساختار قانونگذار در گام دوم انقلاب در حالی شکلگرفته است که از یکسو در بیرون از کشور راهبرد فشار حداکثری دشمن در قدمهای پایانی خود قرار دارد و مسیر روبهزوال دشمنان هموار شده است و از سوی دیگر فرصتی است برای تقویت امیدها و باورهایی که امام راحل در این سرزمین به ارث گذاشتند.
@hadiyan19