🔻 گزارش دیروز واشینگتن پست:
1⃣ بانک مرکزی ونزوئلا برای بنزین و قطعات دریافتی از ایران ۷۰۰ میلیون دلار پرداخت کرده است.
2⃣ شرکتهای روسی و چینی بخاطر فشار آمریکا ارتباط خود با ونزوئلا را قطع کردهاند، به این دلیل ادامه ارتباط با ایران برای این کشور حیاتی است.
3⃣ ایجاد حوزه نفوذ دیگری برای نیروی قدس سپاه ایران در نزدیکی ایالت فلوریدا آمریکا باعث نگرانی مقامات آمریکایی شده.
4⃣ ونزوئلا میتواند با کمک ایران با ایجاد پایگاهی در شمال این کشور تحرکات هوایی و دریایی آمریکا را رصد کند.
5⃣ رابطه راهبردی بین ایران و ونزوئلا به نفع دو کشور است.
@hadiyan19
🔴 اژدهای زرد تغییر مسیر می دهد؟‼️
🔻 کمونیستهای چینی در اجلاس سالانه خود شمشیر را از رو بستند. آنها میخواهند از طریق تصویب قانون جدید امنیت ملی با هدف جلوگیری از تظاهرات، مجازات جداییطلبی و براندازی و همچنین ممانعت از مداخله خارجی به سراغ سختگیریهای بیشتر علیه دولت- شهر هنگکنگ بروند.
🔻 در عین حال مقامات چین برای اولین بار طی ۳۰ سال گذشته از بیان هدفگذاری در زمینه رشد اقتصادی به بهانه ناشفاف بودن وضعیت در عصر کرونا خودداری کردهاند. اگرچه مسوولان دولتی چنین مسالهای را موقتی میدانند، ولی به زعم کارشناسان همین موضوع نشانهای از تغییر ریل حرکت اژدهای زرد از حوزه اقتصاد به مسائل سیاسی و امنیتی است!
@hadiyan19
با ستاره خلیج فارس
به دریای کارائیب رسیدیم
۱- بزک کنندگان برجام، ادعا کرده اند اگر برجام نبود، نمی توانستیم به ونزوئلا بنزین بفروشیم. واقعا؟! چرا نمی گویند قبل از برجام، 1/5 میلیون بشکه نفت صادر می کردیم و با برجام به زیر 200- 300 هزار بشکه رسید؟ چرا نمی گویند کشور را هفت سال با توهم جلب اعتماد کدخدا عقب انداختند؟
۲- آمریکا و اروپا نمی خواستند ما در تولید بنزین خودکفا باشیم تا بتوانند به راحتی تحریم کنند، اینها هم در داخل گفتند ساخت پالایشگاه و تولید بنزین به صرفه نیست! و کشور را تا زمان بازگشت تحریم، وارد کننده بنزین کردند.
۳- آمریکا می خواست اقتصاد ما را کانالیزه و راه های متنوع دسترسی ما به اقتصاد جهانی را محدود کند، اینها هم پذیرفتند به اندازه قبض و بسط دشمن، منحصرا نفت صادر کنند و با پول آن، کالاهای غالبا مصرفی وارد کشور نمایند.
۴- پذیرفتند کانال های واردات و صادرات ما از طریق برجام و FATF و...، تحت اِشراف غرب باشد. دور زدن تحریم را مسخره کردند و رفتار طبق امر و نهی آمریکا را "پیش بینی پذیری" و رفتار نُرمال در جامعه جهانی خواندند.
۵- شد آنچه در این چند سال شد: اقتصاد به درآمد نفت وابسته تر شد و به همین دلیل، تحت فشار تحریم های گسترده ای مانند کاتسا، ایسا و ویزا و... قرار گرفت که زیر ساخت اغلب آنها در دولت فریبکار اوباما چیده شده بود.
۶- اکنون هم جو بایدن نامزد دموکرات ها و اطرافیانش می گویند خواستار تغییر مفاد برجام و تمدید محدودیت های ایران مانند بند غروب هستند. می گویند ایران باید امتیازات جدید بدهد، شاید ما هم به برخی تعهدات برگشتیم (!)
۷- بنزین ایران -در ازای دریافت ۹ تن طلای مورد نیاز کشور- به ونزوئلا رسید؛ چون اولا برجام، درس های به غایت تلخی، حتی به خوابزده ترین ذهن ها درباره غرب داد. ثانیا نظام در برابر بدعهدی دشمن، دست روی دست نگذاشت و به تدبیر رهبر حکیم انقلاب، بر توانمندی های فنی، اقتصادی، نظامی و ژئوپلتیک خود افزود.
۸- ساخت پالایشگاه ستاره خلیج فارس به همت قرارگاه خاتم الانبیا (ص)، نه تنها کشور را خودکفا کرد، بلکه به صادرات بنزین رساند. این سیلی، به اندازه سیلی های آبدار هوا فضای سپاه و سپاه قدس بر گوش دشمنان، ضرب داشت. حالا بازتاب درخشش ستاره خلیج فارس، در دریای کارائیب هم قابل رویت است.
۹- کشور اکنون با عبور از دیپلماسی منحصر در اعتماد به غرب، در حال گشودن درهای دیپلماسی و تعامل و تجارت جهانی است. ما قبلا، در کشورهای آمریکای لاتین، خط تولید تراکتورو برخی خودرو ها را راه انداختیم.
۱۰- همچنین به همت مهندسان ایرانی، مسکن سازی انبوه کردیم و درآمد ارزی قابل توجهی کسب کردیم. و البته نیازهای خود را تامین کردیم. آری تعامل با کشورهای مستقل و دارای ظرفیت های اقتصادی و سیاسی، می تواند برد- برد واقعی باشد، مشروط بر این که شجاعت و همت و تدبیر به بند کشیده شده در برجام را آزاد کنیم.
@hadiyan19
⁉️پیامهایی که با نفتکش جابجا کردیم!
🔹 این اتفاق در وهله اول تحقیر آمریکا است. آمریکایی ها چند هفته ای است که به انحای مختلف ایران را تهدید کرده اند و حتی متوسل به تهدیدهای نظامی شده اند تا شاید بتوانند ایران را از ارسال محموله بنزین به ونزوئلا منصرف کنند ولی با ورود موفقیت آمیز اولین نفتکش ایرانی در واقع سخن معروف حضرت امام (ره) که فرمودند آمریکا هیچ غلطی نمی تواند بکند، رنگ و بوی عینی به خود گرفت.
🔹از سوی دیگر این اقدام موفقیت آمیز جمهوری اسلامی نشان داد که اگر ایران اعتماد به نفس خود را حفظ کند و به دنبال توافقات برد-برد واقعی باشد نه برد-برد خیالی، قطعا می تواند موفقیت های جدی را کسب کند.
🔹نکته بعدی این است که عده ای همواره در این سالها نقدی نادرست را به سیاست خارجی کشور وارد می کردند مبنی بر اینکه سیاست خارجی ما هزینه ساز است. این عده بر این باورند که اگر رابطه ایران با اروپا و آمریکا بهتر باشد، ایران می تواند از منافع اقتصادی و سیاسی این رابطه خوب بهره مند شود و در همین راستا جمله معروفی نیز در محافل حامی چنین ایده ای وجود دارد که می گویند آمریکا یک گاو شیرده است که ما هم اکنون به شاخ آن چسبیده ایم در حالی که باید به سینه او بچسبیم و از مواهب ارتباط با او منتفع شویم.
🔹در حالی که واقع امر این است که امروز مشخص شده که سیاست خارجی مستقل نه تنها برای کشور استقلال ایجاد می کند بلکه می تواند برای کشور منافع اقتصادی نیز به همراه داشته باشد. در شرایطی که کشور تحت تحریم های حداکثری آمریکا در فروش نفت و فرآورده های نفتی با مشکل روبرو شده، ما خریداران آماده و دست به نقدی چون ونزوئلا داریم که حتی پیش از ورود نفتکش های ایرانی به خاکش، تمامی هزینه های ارسال آن را پرداخت کرده است.
🔹نکته دیگر این است اقدام موفقیت آمیز اخیر ایران موجب می شود که دیگر کشورها نیز به نحوه سیاست ورزی جمهوری اسلامی و حتی ونزوئلا و موفقیت این سیاست در قبال آمریکا نگاه کنند و این مسئله به مرور موجب شکست حربه تحریم از سوی آمریکا خواهد شد.
🔹تحریم چندباره برخی مسئولان کشور به دلایل مختلف، نشان از بی اثر شدن تحریم های آمریکا دارد سیاست فشار حداکثری در آمریکا امروز در خود آمریکا تحت فشار است چراکه در عمل آمریکا را به هیچ یک از اهداف خود از جمله گرفتن امتیازهای بیشتر از جمهوری اسلامی و در نهایت سرنگونی نظام محقق نشد و امروز نیز سیاست مداران این کشور شاهد این هستند که تحریم ها علیه ایران با ارسال محموله نفتی به شکل رسمی زیر پا گذاشته می شود و این کشور نیز هیچ غلطی نمی تواند بکند.
🔹البته مقامات کشورمان باید در این روزها نهایت دقت را در اظهارنظرات خود داشته باشند و سیاست فشار حداکثری در قبال ایران را با بیان برخی اظهارات نادرست درباره مذاکره تداوم نبخشند. چرا که ابراز تمایل ایران برای نشستن پای میز مذاکره این آدرس غلط را به دولتمردان آمریکا می دهد که سیاست فشار حداکثری علیه ایران جواب داده است.
@hadiyan19
💎جرعه ای از نهج البلاغه
🔹صبر، زهد، تقوا و رضا
📜 امیرالمومنین علی (ع): ناتوانى آفت، پایدارى شجاعت، زهد در دنیا ثروت، و پاکدامنى سپر از بلاست. و حالت رضا خوب همنشینی است.
حکمت۴
#کلام_امیر
@hadiyan19
🚨#متن_کامل پیام رهبر انقلاب اسلامی
به مناسبت آغاز به کار یازدهمین دورهی مجلس شوراب اسلامی
@hadiyan19
⭕️ پیام های ورود نفتکش های ایرانی به ونزوئلا
🔹تا قبل از تصویب قطعنامه2231 در شورای امنیت (تیر 94) که پس از توافق برجام صورت گرفت، بر اساس قطعنامه 1929 (خرداد 89) کشورمان با محدودیت های شدید و غیرانسانی در حمل و نقل هوایی و دریایی خود روبه رو بود.
🔹قطعنامه 1929 شورای امنیت از همه کشورها می خواست تا «همه محمولهها به سمت یا از طرف ایران را در خاک کشور خود از جمله بنادر و فرودگاهها بازرسی کنند»
🔹قطعنامه 1929 حتی به یک کشور کوچک مثل جیبوتی این حق را می داد که کشتی های ایرانی را توقیف کند و ما نیز حق اعتراض به کشورها را نداشتیم
🔹این قطعنامه ظالمانه [...] براساس بند 7 قطعنامه 2231 لغو شد
🔹اما هنوز مشکل اصلی یعنی آمریکا باقی است.
🔹آن چه باعث شد این نفتکش ها بدون آزار آمریکا به ونزوئلا برسند، نامه ها و پیام های نظامی و هشدارآمیز مستقیم و غیر مستقیمی بود که تهران قبل و حین حرکت نفتکش ها به سمت ونزوئلا از طریق سفارت سوئیس، دبیرکل سازمان ملل و امیر قطر برای واشنگتن فرستاد
🔹در این میان البته همراهی برخی کشورهای دوست پرقدرت هم موثر بوده است که شاید در زمان مناسب گفته شود.
🔹ونزوئلا در سال2008 و در اوج تحریم بنزین علیه ایران محموله های بنزین خود را به ایران فرستاد و حالا ایران در جواب آن محبت و در شرایط بسیار سخت امروز، کاراکاس را تنها نگذاشته
🔹قرار است در قبال این محموله، کشورمان کالاهای مورد نیاز خود را دریافت کند.
🔹ایران یکی از وارد کنندگان آلومینا یا اکسید آلومینیم است [...] و به راحتی هم به ایران فروخته نمی شود، از آن سو ونزوئلا از تولید کنندگان اصلی این ماده است و این تبادل کالایی سود مهمی برای ایران نیز به همراه خواهد داشت.
🔹یک همکاری مناسب و راهبردی میان دیپلماسی، بخش نظامی و صنعت نفت در بالادست و بخش های مختلف در پایین دست باعث شد تا علاوه بر یک تبادل کالایی مهم در آن سوی جهان که فواید اقتصادی خاص خود را دارد، بتوانیم با شکستن دو حلقه محاصره سنگین علیه ایران و ونزوئلا ضمن آن که پیام سیاسی مهمی را به جهان مخابره کردیم که نشان دهنده مولفه دیگری از قدرت کشورمان است، ثابت کنیم که هم سیاست های یک جانبه آمریکا قابل شکست دادن است، هم دیگر نمی تواند با هیمنه سازی از خود، کشورهای دیگر را به پیروی از سیاست های قلدرمآبانه خویش وادار سازد.
✍️ هادی محمدی
@hadiyan19
💎14 هزار کیلومتر بدون مزاحم
🔹کاپیتان نفتکش «فورچون» که اولین شناور از ناوگان ۵ فروندی وارد شده به بندر «ال پاتیا» است، با اشاره به حضور معاون رئیسجمهور، وزیر انرژی و وزیر دفاع ونزوئلا در بندر «ال پالیتا» برای استقبال از ورود نفتکش فورچون به این بندر، خاطرنشان ساخت: «بنده و همکارانم که در طول این سفر زحمات زیادی را متقبل شدند، بسیار خوشحال هستیم که توانستیم با تحویل محموله به کشور مقصد، به وظیفه حرفهای خود به صورت کامل عمل کنیم.» وی افزود: «در طول مسیر حدود ۱۴۰۰۰ کیلومتری طی شده تمام سیستمهای ارسال سیگنال ردیابی مانند همیشه روشن بوده و عملیات دریانوردی در شرایط کاملاً طبیعی و انجام شده است.» او تأکید کرد: «موفقیتآمیز بودن این عملیات نشاندهنده آن است که قواعد، مقررات و معاهدات بینالمللی، ازجمله آزادی دریانوردی و حق تجارت آزاد بین کشورها بر اهداف سیاسی ارجحیت دارد و این موضوع برای ما دریانوردان که بر اجرای وظیفه حرفهای خود تأکید داریم، بسیار مهم است.»
@hadiyan19
🌐 کاندیدای اجارهای، تکرار یک برنامه همیشگی اصلاح طلبان!
🔹الیاس حضرتی، قائممقام حزب اعتماد ملی اخیراً در پاسخ به پرسشی مبنی بر اینکه «آیا اصلاحطلبان برای انتخابات ۱۴۰۰ باز هم به سراغ کاندیدای اجارهای میروند یا خیر؟» گفته است: «البته کاندیدای اجارهای کلمه خوبی نیست. اموز، هم آقای لاریجانی و هم آقای روحانی اصلاحطلب هستند و هر دوی آنها از گفتمان اصولگرایی عبور کردهاند. بهطورکلی یکی از افتخارات ما اصلاحطلبان این است که شخصیتهای اصولگرا را به شکلی محترمانه از اصولگرایی عبور داده و به اصلاحطلبی سوق دادهایم که این مسئله تنها محدود به آقای روحانی و آقای لاریجانی نیز نمیشود و در گذشته نیز آقای ناطق نوری چنین وضعیتی داشته است.» رفتار فریبکارانه افراطیون مدعی اصلاحات با لاریجانی در حالی است که آنها هنگام تصدی ریاست صداوسیما توسط لاریجانی، شعار میدادند سیمای لاریجانی تعطیل باید گردد. محمد عطریانفر عضو حزب کارگزاران نیز پیشازاین گفته بود: «درباره آقای لاریجانی باید این را هم در نظر داشت که شرایط او نسبت به سال ۸۴ در کل فرق کرده است؛ بههرحال تجربه سه دوره ریاست مجلس کافی است تا او به عنوان یکی از نامزدهای اصلی و شاخص انتخابات ۱۴۰۰ مطرح شود.»
@hadiyan19
⭕️اندیشکدههای غربی ۳۰ سال از رهبر انقلاب فاصله دارند
🔹مقام معظم رهبری از مدتها قبل موضوع افول آمریکا را تبدیل به یک گفتمان مطرح در عرصه بینالمللی تبدیل کرد، اما اکنون شخصیتها و اندیشکدههای غربی که شاهد فروریختن ستونهای قدرت کاخ سفید هستند به بیان و اعتراف افول آمریکا روی آوردهاند.
🔹گزارههای خبری: 1- مقام معظم رهبری در پنجم مردادماه سال ۷۹ در مورد افول آمریکا فرمودند: «نفوذ امریکا رو به افول است. بعد از دوران جنگ سرد، بعد از افول و انحلال شوروی، آنها ادّعا کردند که ما باید رئیس امپراتوری بزرگ دنیا باشیم؛ اما دنیا حتّی بهعنوان یک ابرقدرت نافذ الکلمه هم دیگر از آنها حرفشنوی ندارد.» ایشان در سال ۱۳۷۰ نیز فرموده بودند؛ «قدرت استكبارى امريكا هم از بين خواهد رفت، او هم متلاشى خواهد شد، اين قدرت جهنمى ماندنى نيست.» 2- «جان میرشایمر»، اندیشمند برجسته روابط بینالملل آمریکایی در آخرین مقاله خود در روزهای اخیر با نام «ملزم به افول؛ ظهور و افول نظم بینالمللی لیبرال» به تضعیف نظم لیبرال تحت هدایت آمریکا پرداخته و نوشته است: «با پایان جنگ سرد، یک دوره از تاریخ سیاست جهانی به پایان رسیده و دوره جدیدی در روابط بینالملل آغاز شده است؛ در این دوره، با ناکامیهای پیدرپی قدرتهای بزرگ بهویژه ایالاتمتحده مواجه هستیم.» 3- «جوزپ بورل»، مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا نیز معتقد است: «افول امریکا الآن پیش روی چشم ما در حال وقوع است.» 4- «ریچارد هاس» رئیس اندیشکده شورای روابط خارجی آمریکا نیز میگوید: «یکی از مشخصههای بحران کنونی، نبود نقش رهبری جهانی آمریکا است. آمریکا نتوانست دنیا را در تقلا برای مقابله با خود ویروس یا تأثیرات اقتصادی آن با هم همراه کند. حتی آمریکا نتوانست در نوع رسیدگی به این مشکل در داخل کشور خود بهعنوان الگویی برای جهان خود را نشان دهد. دنیای بعدازاین بحران، دنیایی است که آمریکا کمتر در آن سلطه دارد.»
🔹نکته راهبردی: جهان تقریباً سه دهه از پیشبینی رهبر معظم انقلاب عقب است. اگر مسئولان جمهوری اسلامی از همان روزها برای چنین روزی آماده میشدند، اکنون اقتصاد ما در یک وضعیت مناسبتری بود و در همراهی این اقتصاد قوی با نیروهای نظامی قدرتمند میتوانستیم عرضاندام جدیتری در عرصههای اقتصادی و صنعتی منطقهای و بینالمللی داشته باشیم.
@hadiyan19
امام صادق عليه السلام:
خداوند عزّوجلّ هيچ درى از روزى را بر مؤمن نمى بندد، جز اين كه بهتر از آن را براى او مى گشايد
ما سَدَّ اللّهُ عزّوجلّ عَلى مُؤمِنٍ بابَ رِزقٍ، إلّا فَتَحَ اللّهُ لَهُ ما هُوَ خَيرٌ مِنهُ
بحارالأنوار جلد72 صفحه52
@hadiyan19
✅ خبر ویژه
1️⃣ موفقیت کارزار «فشار حداکثری» زیر سؤال رفته است
فارین پالیسی با اشاره به ادعای آمریکا مبنی بر ضرورت تمدید تحریمهای تسلیحاتی ایران در برجام نوشت: «دو سال پس از خروج دونالد ترامپ از برجام، تهران غنیسازی اورانیوم را از سر گرفته، پژوهش و توسعه پیرامون سانتریفیوژهای پیشرفته را دوباره شروع کرده و با افزایش ذخایر سوخت هستهایاش، زمان لازم برای تولید سوخت مورد نیاز یک بمب هستهای را به ۶ ماه کاهش داده است. پیشرفتهای ایران، موفقیت کارزار «فشار حداکثری» کاخ سفید را زیر سؤال برده است. این مسئله همچنین اعتبار واشنگتن را حتی در میان متحدان سنتیاش کاهش داده و محدودیتهایی در روابط دیپلماتیک آمریکا ایجاد کرده است. چنین اقدامی از سوی واشنگتن، پرسشهای پیچیده سیاسی، دیپلماتیک و حقوقی به همراه خواهد داشت. ریچارد نفیو میگوید: من گمان نمیکنم شورای امنیت سرانجام بپذیرد که ما از لحاظ قانونی حق داریم سازوکار ماشه را فعال کنیم. پیامد عملی این رویکرد این است که چینیها و روسها بهشدت اعتراض خواهند کرد و این اقدام را غیرقانونی خواهند دانست. من تردید ندارم که آنها به ایران تسلیحات خواهند فروخت و این کار را خیلی فوری انجام خواهند داد.»
@hadiyan19
⭕️شباهت فتنه گران ونزوئلا و ایران در خدمت به آمریکا
در سال 2002، فتنه گران ونزوئلایی توانستند با هماهنگی ایالات متحده، حوزه نفت در کاراکاس را فلج کنند و فعالیت های زیر را انجام دادند:
۱. توقف حرکت نفتکش های ونزوئلا در دریا
۲. تعطیلی تمام سازمان های تکنولوژیکی شرکت نفت ونزوئلا
۳. تلاش برای به زانو درآوردن حکومت ونزوئلا، از طریق ممانعت از استخراج نفت و انتقال آن
۴. از بین بردن منبع اصلی درآمد در اقتصاد ونزوئلا
۵. شوراندن مردم علیه نظام حاکم، به دلیل تعطیلی نظام حمل و نقل و کمبود شدید فرآورده های نفتی لازم برای فعالیتهای مختلف، به دلیل کاهش استخراج نفت.
۶.همچنین فتنه گران ونزویلایی یک شرکت ونزوئلایی که مقر آن در ایالات متحده بوده و نقش اصلی در پالایش نفت و تبدیل آن به بنزین داشته است در جریان یک عملیات سرقت سازمان یافته، رابطه خود را با شرکت مادر که در ونزوئلا قرار دارد، قطع کرده و عواید این شرکت، به نفع اقتصاد آمریکا و گوایدو، ذخیره کرد، امری که به معنای ریشه کنی استقرار ونزوئلا، بدون هزینه کردن مستقیم و تنها با استفاده از اموال یک شرکت تاریخی و مهم آن است.
🔹فتنه گران ایران هم در درخواست برای تحریم ایران و افشای اطلاعات اقتصادی و مسیر دور زدن تحریم ها به آمریکا خدمات بی سابقه ای داشته اند که اگر مزدوری آنها نبود وضعیت بهتری در تقابل با تحریم ها داشتیم.
@hadiyan19
🌸روزنامه زنجیره ای یعنی همین
✅ این گوی این میدان عنوانی است که دو روزنامه مطرح جریان اصلاحات یعنی روزنامه های شرق و اعتماد برای خود اتتخاب کردند.
این هماهنگی نشان از اتاق فکر مشترک و هم نظری این دو روزنامه دارد! وقتی می گوییم روزنامه های زنجیره ای دقیقا منظور همین است. چرا که انگار آنها از یک مرکز هدایت و کنترل می شوند.
🔹مجلس یازدهم با شارلاتانیزم مطبوعاتی روزنامه های زنجیره ای هم مواجه است.
✍سعید میرزایی
@hadiyan19
🔴 درباره حکم جدید رهبرانقلاب برای لاریجانی
🔻 برای برخی حکم جدید رهبری انقلاب برای لاریجانی سوال برانگیز است. خاطرم هست این ابهام زمان انتصاب احمدی نژاد و مرحوم هاشمی نیز برای مجمع تشخیص مصلحت مطرح شد. این سوال ناشی از ۳ اختلاف راهبردی برخی با سبک مدیریت رهبری انقلاب است:
1⃣ یک اشکال فرهنگی ما این است که آدم ها را سیاه و سفید تحلیل می کنیم؛ آدم ها یا فرشته اند یا خباثت محض. گوئی اگر از کسی انتقاد داشتیم او از هر بر و حسنی بری است. رهبری آدم ها را اینطور تحلیل نمی کند. انقلابی گری از منظر رهبری انقلاب طیفی است و موسع، نه صفر و یک و ضیق.
2⃣ پایگاه اجتماعی افراد برای رهبری یک امت بسیار با اهمیت است هرچند متاسفانه هیچ جایگاهی در سبک تحلیل سیاسیون ندارد. اساسا هیچ وقت سیاسیون به این وجه از مساله توجه نمی کنند. لاریجانی با ۱۲ سال نمایندگی و ریاست بر نماینده های مردم دارای یک پایگاه اجتماعی است؛ ولو اندک. دقت کنیم که اسم لاریجانی مهم نیست بلکه منش و گرایش و رفتار اوست که اهمیت دارد و دارای طرفدار است. پایگاه های اجتماعی با حذف راس به سرعت حذف نمی شوند. جدا کردن پایگاه از راس نیازمند تبیین و روشنگری است نه حذف فیزیکی. تببین و روشنگری برخلاف حذف آدم ها نیازمند زمان است.
رهبری همین سبک رفتاری را با احمدی نژاد و مرحوم هاشمی داشتند. بالاتر از این، همین سبک رفتاری را با موسوی و کروبی داشتند. آنروزها که بسیاری فریاد می زدند که بگیرید و ببرید و اعدام کنید، رهبری مخالفت کردند و با روشنگری و سپردن به زمان، باعث شدند بخشی قابل ملاحظه ای از بدنه کم کم از راس جدا شود.
3⃣ رهبرانقلاب ۴۰ سال کشور را با همین مدیران اداره کرده است. به سبک و سیاق برخی از ما باشد همه باید حذف شوند تا کشور اصلاح شود و حال آنکه معلوم نیست چه کسی می تواند جایگزین شود. رشد کشور باحفظ آدم ها و استفاده از توانمندی های انها میسر است. حذف آنها حذف یک دارایی است. خانه نشینی لاریجانی با ۴۰ سال تجربه یک خطای مدیریتی است. خاصه این تجربه مدیریتی برای مجمع تشخیص مصلحت نظام اهمیت دارد که قرارست در تشخیص مصلحت و فهم جامع مسائل روز به رهبری انقلاب مشاوره دهد و فهم مصلحت نسبت روشنی با تجربه اجرایی و مدیریتی دارد.
🖌 #محسن_مهدیان
@hadiyan19
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔺علت غیبت برخی مسئولان در مراسم افتتاحیه مجلس یازدهم چه بود؟
🔹توضیحات رئیس ستاد برگزاری آیین افتتاحیه یازدهمین دوره مجلس در نشست خبری ششم خرداد ماه درباره محدودیت دعوت برخی از میهمانان
@hadiyan19
🔴 تحلیل یک دادگاه و یک محاکمه ‼️
🔻 یکشنبه این هفته رسیدگی به اتهامات بنیامین نتانیاهو نخستوزیر رژیم صهیونیستی که به تازگی کابینه جدید را تشکیل داده است آغاز شد. نتانیاهو در سه پرونده قضایی، موسوم به پروندههای ۱۰۰۰، ۲۰۰۰ و ۴۰۰۰ با اتهامات رشوه، کلاهبرداری و نقض اعتماد عمومی روبروست. این اولین باری است که یک نخستوزیر از این رژیم در مسند قدرت محاکمه میشود.
🔹 در حالیکه برخی محاکمه نتانیاهو را نشانه انعطاف و انصاف نهادهای حکومتی و کارایی دموکراسی نوپای رژیم صهیونیستی میدانند، برخی دیگر این امر را مایه شرمساری و نشاندهنده یک ضعف شدید میدانند که با طولانی شدن دادگاه بدتر هم میشود.
🔹 حامیان نتانیاهو معتقدند که او از طریق انتخاباتی دموکراتیک بر سر کار آمده و نباید مجبور به کنارهگیری شود اما مخالفان جدای از بحث فساد مالی نتانیاهو معتقدند که این دادگاه وضعیت او را متزلزل خواهد کرد و در چنین شرایطی ماندن او در این سمت به صلاح نیست. استدلال میشود که این رژیم با مجموعهای از چالشها روبروست و دادگاه نتانیاهو مانند تحقیقات اولیه در این خصوص، توجهات را از این چالشها منحرف میکند و در نتیجه باید استعفا دهد.
✅ #سرخط_تحلیلی : با این وجود نباید انتظار داشت این دادگاه تاثیر چندانی بر سیاستهای این رژیم چه در خصوص فلسطینیها و چه در سطح منطقهای داشته باشد. به علاوه نتانیاهو حتی اگر محکوم شود تا پایان رسیدگی به درخواست تجدیدنظر میتواند در قدرت بماند که چنین روندی ممکن است ماهها یا سالها طول بکشد.
@hadiyan19
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آقاجان
تا شنیدیم تویی #منجی و خواهی آمد
به #مناجات نشستیم و به نجوا ماندیم
بر سر جادّه ، سجّادهی #دل افکندیم
چشم بر کعبه ی #موعود به صحرا ماندیم
واژه ها در صف توصیف شما مانده و ما
آه ! از قافله ی قافیه ها جاماندیم
#الّلهُمَّ_عَجِّلْ_لِوَلِیِّکَـ_الْفَرَج
@hadiyan19
💎جرعه ای از نهج البلاغه
🔹صدقه
📜 امیرالمومنین علی (ع): صدقه دارویى است سودمند، و کردار بندگان در این جهان پیش روى چشم آنان در آن جهان است.
حکمت۷
#کلام_امیر
@hadiyan19
#دفن_دکترین_مونروئه
🔴 واسطه های آمریکا l امیر قطر و سلطان عمان؛ پاسخ روحانی به امیر قطر چه بود؟
🖌 #سعدالله_زارعی
🔻 آمریکاییها از روز اول، حرکت نفتکشهای ایران از بندر شهید رجایی واقع در سواحل بندرعباس را زیر نظر داشتند و هشدار هم دادند و چند نفر از جمله امیر قطر و سلطان عمان را واسطه کردند تا ایران متقاعد شود این اقدام با واکنش قطعی ارتش آمریکا مواجه میگردد
🔹ارتش آمریکا با اعزام چندین ناو جنگی و ناوشکن و سایر تجهیزات نظامی به دریای کارائیب»- ذیل عنوان دروغین مبارزه با مواد مخدر- سعی کرد واقعی بودن تهدید را به جمهوری اسلامی گوشزد نماید اما ایران از یک طرف از طریق همین واسطهها و نیز بصورت اعلام عمومی به تهدیدات آمریکا قاطعانه پاسخ داد و از طرف دیگر تمهیدات نظامی را برای واکنش در نظر گرفت و طرف آمریکایی را هم بطور کلی از ابعاد آن در منطقه آگاه کرد.
🔹 آخرین مورد از پیامهای قاطع و صریح ایران از طریق حجتالاسلام روحانی در تماس با امیر قطر به طرف آمریکایی منتقل گردید و حتمی بودن واکنش نظامی ایران برای طرف آمریکایی جا افتاد و لذا نفتکشها در زیر دید تجهیزات وسیع آمریکایی از دریای کارائیب عبور کردند و برخی نیز در حال عبور و پهلوگیری در سواحل ونزوئلا هستند و در واقع از این طریق دکترین ۱۹۷ ساله امنیتی آمریکا- موسوم به دکترین مونروئه- دفن شد و از بین رفت
@hadiyan19
🔴 قدیمی های ما این جور حرف ها را لاف در غریبی می گفتند‼️
✅ #تخیلات_هوک l ایران دو انتخاب دارد، مذاکره یا فروپاشی اقتصادی‼️
🔻برایان هوک نماینده آمریکا در امور ایران:
🔹ایران با برنامه هستهای خود مشغول باجگیری از جهان است. سران ایران باید تصمیم بگیرند یا مذاکره کنند یا فروپاشی اقتصادی را مدیریت کنند.
🔹ایالات متحده به استراتژی موفق فشار حداکثری ادامه میدهد.
🔹در تلاش هستیم در شورای امنیت برای تمدید تحریم تسلیحاتی ایران، حمایت کسب کنیم.
🔻 #پینوشت:
رمضان ۹۴ بود که اوباما رئیس جمهور وقت آمریکا از احتمال جنگ علیه ایران و شکست و فروپاشی جمهوری اسلامی میگفت. رهبر حکیم انقلاب در خطبه های عیدفطر همان سال با بیان یک ضرب المثل معنادار پاسخی به اوباما دادند که خواندن دوباره آن بعد از لفاظی های برایان هوک خالی از لطف نیست:
«این آقا (رئیس جمهور امریکا) گفته است می تواند ارتش ایران را نابود کند. قدیمی های ما این جور حرف ها را لاف در غریبی می گفتند. اگر می خواهند درست بفهمند اگر می خواهند از تجربه های خود درست استفاده بکنند بدانند اگر جنگی این جا اتفاق بیفتد آن کسی که سرشکسته از جنگ خارج خواهد شد آمریکای متجاوز و جنایتکار است.»
🖌 #مهدی_مهدیان
@hadiyan19
لطفا در ایتا مطلب را دنبال کنید
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔺 صوتی/ اختصاصی
دکتر علی قاسمی ( پژوهشگر اقتصاد سیاسی) پاسخ میدهد:
🔹اولویت های مجلس یازدهم
#ویژه هادیان و مسئولان سیاسی
#نشستهای بصیرتی
#طرح شهید کمالی
@hadiyan19