eitaa logo
ثامن سلمان ۱
53 دنبال‌کننده
5.1هزار عکس
3.6هزار ویدیو
363 فایل
مشاهده در ایتا
دانلود
تفقه در دین مفتاح بصیرت.m4a
27.31M
🍃 اَلسَّلاَمُ عَلَيْكَ يَا مَوْلاَيَ يَا مُوسَي بْنَ جَعْفَرٍ وَ رَحْمَهُ اللَّهِ وَ بَرَكَاتُهُ.🍃 🎙 سخنرانی در مسجد صاحب الزمان ، علیه السلام ، شهر سجزی به مناسبت شب شهادت حضرت موسی بن جعفر ، علیهما السلام . 🍃🌺 با موضوع : 🍃🕯دشمنی دشمن و استقامت در مقابل فشار و تحریم ، نشانه حقانیت و سلامت راه است.
🍃🌺 قَالَ موسی بن جعفر علیه السلام : ⚘تَفَقَّهوا فی دینِ الله ⚘فإنَّ الفقه مفتاحُ البَصیرة ⚘وتَمامُ العِبادة ⚘و السّببُ إلی المنازل الرفیعة ⚘و الرُّتبِ الجَلیلة فی الدین و الدنیا ⚘و فَضلُ الفَقیه علی العابد کَفَضلِ الشمسِ علی الکواکب ⚘و مَن لَم یَتَفَقَّه فی دینهِ لَم یَرضَ اللهُ لهُ عملاً. 🌹در دین خدا، دنبال فهم عمیق باشید 🌹 زیرا فهم عمیق در دین، کلید بصیرت است 🌹و کمال عبادت می باشد 🌹و سبب تحصیل مقام‌های والاست 🌹و مراتب شکوهمند در امور دین ودنیاست 🌹و برتری فقیه بر عابد، مانند آفتاب است بر کواکب 🌹و کسی که در دینش فهم ِعمیق نجوید، خداوند هیچ عملی را از او نپسندد. 📚 تحف العقول ص. ۴۱۰
🇮🇷🍁 🍁 🌀 یادداشت 💠 موضوع: بازار داغ نامزدها ✍️نویسنده: مهدی سعیدی 🔹🌺🔸 🔻 در غياب رئيس‌جمهور حاضر، آقاي دکتر روحاني در صحنه رقابت‌هاي انتخاباتي برگزار خواهد شد. نبود او در صحنه انتخابات، شرايط متفاوتي را براي انتخابات رياست جمهوري فراهم آورده و بازار شايعات و طرح اسامي نامزدهاي انتخاباتي را داغ کرده است! ✅نکات تحلیلی: 🔹 1- نبود رئيس‌جمهور حاضر در صحنه رقابت‌هاي انتخاباتي، شرايط را براي حضور افراد مختلفي آماده ساخته و نوعي توازن در رقابت‌هاي انتخاباتي ايجاد کرده است. اين امر موجب شده تا افراد بيشتري خود را مستعد موفقيت در انتخابات ديده و با نوعي شوق و شور نامزدهاي متعدد براي حضور در ميدان رقابت انتخاباتي مواجه باشيم. اين وضعيت برخلاف انتخابات دور دوم ریاست‌جمهوری‌ها در کشور است که تقریباً در آن‌ها پيروزي رئیس‌جمهور حاضر از قبل قابل پیش‌بینی است؛ همان‌طور که در طول چهار دهه اخير چنين بوده است. 🔸۲- حضور افراد متنوع با گرايش‌هاي سياسي مختلف در عرصه انتخابات در ذات خود اقدام مذمومي نيست و بايد به آن به‌مثابه فرصتي براي کشور توجه کرد. اينکه تعداد بيشتري از فعالين سياسي و مديريتي در خود اين توان را مي‌بينند که وارد اين ميدان شوند، حکايت از استعداد بالقوه نيروي انساني کشور دارد؛ و حضور اين افراد بر شور و شوق انتخاباتي کشور مي‌افزايد. 🔹3- اين روزها نام‌هاي مختلفي به‌عنوان نامزدهاي احتمالي با آب‌وتاب فراواني در رسانه‌اي مختلف شنيده مي‌شود. بايد توجه نمود که بخش عمده‌اي از اين اخبار، شايعات احتمالي و گمانه‌زنی‌هایی است که براي تحقق آن بايد تا زمانه ثبت‌نام کانديداها منتظر باشیم. هنوز معلوم نيست اسامي شنیده‌شده تا چه اندازه تمايل ورود به انتخابات را دارند. 🔺4- اگر از منظر جرياني به تکثر نامزدهاي انتخاباتي توجه گردد، بايد گفت پيروز انتخابات، جرياني است که بتواند صحنه تکثر نامزدها را در اردوگاه سياسي خود کنترل کرده و آنان را متناسب با شرايط و مبتني بر تقسيم کاري دقيق در صحنه نگه داشته و مبتني بر برنامه‌ای حساب‌شده، با فعال‌سازی پايگاه رأی نامزدهای آن جریان و انتقال به‌موقع رأی آنان به سبد نامزد نهايي، درنهایت نامزد نهايي را با سنگين‌ترين سبد رأی در ميدان رقابت سياسي پیروز گرداند؛ اما اگر چنين مديريتي در صحنه رقابت سياسي در اردوگاهي سياسي نباشد، حاصل تکثر موجود، تفرق و رقابت درون‌گروهی بوده و نتيجه‌اي جز تضعيف و ناکامي نخواهد داشت.
يكي از ترفندهاي رسانه هاي معاند در القاي يك مطلب به مخاطب 🖇شایعه 📎شایعه در فرهنگ و بستر چنین تعریف شده است: روایت یا گزارش جاري در افواه مردم، در محدوده قدرت شناخته شده، بدون وجود مدرك مطمئن براي حقیقت آن. فرهنگ معین شایعه را گزارش یا روایت یا گفتاري تأییدنشده می داند که در بین جماعت، جاري است. در همین حال رالف روستو روانشناس معروف معاصر، در تعریف شایعه چنین می گوید: شایعه، قضیه یا مسئلهاي است که در افواه مردم جریان دارد و تشخیص درست یا نادرست بودن آن ممکن نیست. 🖌صلاح نصر، نویسنده مصري در کتاب خود با عنوان جنگ روانی، شایعه را داراي دو هدف میداند: یک هدف آن است که فکر انسان را فلج کند و آن را به انقیاد درآورد، همانگونه که گله گوسفند در انقیاد چوپانی است که او را به سمت آیندهاي مجهول هدایت میکند و هدف دیگر آن است که انسان را مانند یک طوطی به سخن گفتن وادارد. طوطی نمیداند چه تکرار میکند و از چیزي صحبت میکند که آن را نمیفهمد 📚در پیدایش شایعه دو شرط اصلی وجود دارد: الف) موضوع شایعه براي گوینده و شنونده اهمیت داشته باشد؛ ( ب) وقایع حقیقی در هاله ای از ابهام باشد.
21.mp3
4.3M
🇮🇷🍁 🍁 📢 💠 موضوع: نظام فکری انقلاب و نظام اسلامی 🎙 کارشناس برنامه: دکتر ابوذر یاسری 🔸🌺🔹 📛ویژه هادیان سیاسی و سخنرانان
🔴 | درس‌هایی از رفتار سیاسی پیامبر(ص) 🔻 از همان ابتدایی که حکومت پیامبر(ص) در جامعه‌ی نوپای مدینه شکل گرفت، دشمنان آن هم شروع به کار کردند. پیامبر(ص) در دوران حکومت خود، حداقل با سه گروه دشمن مواجه بود: 1️⃣ دشمن اول، قبایل نیمه وحشی‌: که اطراف مدینه زندگی می‌کردند «و تمام زندگی آنها عبارت از جنگ و خونریزی و غارت و به جان هم افتادن و از همدیگر قاپیدن است.» ۸۰/۲/۲۸؛ پیامبر «در هر کدام از آنها اگر نشانه‌ی صلاح و هدایت بود، بست ... و بر و پیمان خودش، بسیار پافشاری می‌کرد و پایدار بود.» اما آنهایی که شریر و بودند، «پیغمبر سراغ آنها رفت و آنها را منکوب کرد و سر جای خودشان نشاند..» 2️⃣ دشمن دوم، و اهل قریش: «پیغمبر احساس کرد اگر بنشیند تا آنها سراغش بیایند، یقیناً آنها فرصت خواهند یافت؛ لذا سراغ آنها رفت؛ منتها به طرف مکه حرکت نکرد. راه کاروانىِ آنها از نزدیکی مدینه عبور می‌کرد؛ پیغمبر تعرّض خودش را به آنها شروع کرد، که جنگ بدر، مهم‌ترینِ این تعرّض‌ها در اوّلِ کار بود. پیغمبر تعرّض را شروع کرد؛ آنها هم با تعصّب و پیگیری و لجاجت به جنگ آن حضرت آمدند. تقریباً چهار، پنج سال وضع این‌گونه بود؛ یعنی پیغمبر آنها را به حال خودشان رها نمی‌کرد؛ آنها هم امیدوار بودند که بتوانند این مولود جدید - یعنی نظام اسلامی - را که از آن احساس خطر می‌کردند، ریشه کن کنند. و جنگ‌های متعدّد دیگری که اتّفاق افتاد، در همین زمینه بود.» آخرین جنگ پیامبر(ص) با این دشمنان، جنگ خندق بود و پس از آن، ماجرای صلح حدیبیه پیش آمد و پیامبر(ص) با آنان پیمان صلح امضا کرد. اما سال هشتم بعثت، «که کفّار نقض عهد کرده بودند، پیغمبر رفت و مکه را فتح کرد، که فتحی عظیم و حاکی از تسلّط و اقتدار آن حضرت بود.» 3️⃣ دشمن سوم، یهودی‌ها: «یعنی بیگانگانِ نامطمئنی که علی‌العجاله حاضر شدند با پیغمبر در مدینه زندگی کنند؛ اما دست از موذیگری و اخلالگری و تخریب برنمی‌داشتند... پیغمبر تا آن‌جایی که می‌توانست، با اینها مدارا کرد؛ اما بعد که دید اینها مدارابردار نیستند، مجازاتشان کرد. هرکدام از این سه قبیله عملی انجام دادند و پیغمبر بر طبق آن عمل، آنها را مجازات کرد. اوّل، بنی‌قینقاع بودند که به پیغمبر خیانت کردند؛ پیغمبر سراغشان رفت و فرمود باید از آن‌جا بروید؛ اینها را کوچ داد و از آن منطقه بیرون کرد و تمام امکاناتشان برای مسلمان‌ها ماند. دسته‌ی دوم، بودند. اینها هم خیانت کردند لذا پیغمبر فرمود مقداری از وسایلتان را بردارید و بروید؛ اینها هم مجبور شدند و رفتند. 🔹دسته‌ی سوم بودند که پیغمبر امان و اجازه‌شان داد تا بمانند؛ اینها را بیرون نکرد؛ با اینها پیمان بست تا در جنگ خندق نگذارند دشمن از طرف محلاتشان وارد مدینه شود؛ اما اینها ناجوانمردی کردند و با دشمن پیمان بستند تا در کنار آنها به پیغمبر حمله کنند!... بعد که قریش و هم‌پیمانانشان شکست خوردند و از خندق جدا شدند و به طرف مکه رفتند، پیغمبر به مدینه برگشت. همان روزی که برگشت، نماز ظهر را خواند و فرمود نماز عصر را جلوِ قلعه‌های بنی‌قریظه می‌خوانیم؛ راه بیفتیم به آن‌جا برویم؛ یعنی حتّی یک شب هم معطل نکرد؛ رفت و آنها را محاصره کرد. بیست‌وپنج روز بین اینها محاصره و درگیری بود؛ بعد پیغمبر همه‌ی مردان جنگی اینها را به قتل رساند؛ چون خیانتشان بزرگ‌تر بود و قابل اصلاح نبودند.» بنابراین در هیچکدام از این قضایا، پیغمبر نقض عهد نکرد اما در مقابل نقض عهد آنان، ساکت نماند و پاسخ خیانت‌شان را با کامل داد.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🇮🇷🍁 🍁 🎥 ✅ موضوع: سخنرانی در عید مبعث پیامبر اعظم (ص) 🔸🌺🔹 🌺مقام معظم رهبری: 💠 بعثت به معنای برانگیختگی انسان برگزیده خدا یعنی رسول اکرم (ص) و اتصال او به علم مطلق الهی است. 💢 سنگین ترین مسئولیت عالم وجود بر دوش پر توان پیامبر (ص) قرار داده شد.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 بصیرت و صبر، دو عنصر لازم برای مواجهه با دشمن 🔹رهبر معظم انقلاب: دو عنصر مهم برای مواجهه با دشمنان لازم است: بصیرت و «صبر و استقامت». 🔹اگر این دو عنصر وجود داشته باشد در مردم دشمن هیچ توفیقی با مواجهه با نظام اسلامی به دست نمی آورد.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💢 رهبر انقلاب: قطع "تواصی به حق و صبر" و "وارونه جلوه دادن واقعیت" دو هدف دشمن در جنگ نرم است 🔻 باید جوانان ما که افسران جنگ نرم هستند، در فضای مجازی امیدآفرینی کنند، توصیه به ایستادگی، تنبلی نکردن و خسته نشدن کنند 💬 حضرت آیت‌الله خامنه‌ای رهبر انقلاب اسلامی به مناسبت سالروز عید مبعث پیامبر اعظم (ص) - ۹۹/۱۲/۲۱
21.pdf
323.2K
🇮🇷🍁 🍁 🌀 ✅موضوع: چگونگی افزایش مشارکت مردم در 📛ویژه هادیان سیاسی و سخنرانان 🔹🌺🔸
📝 متن کامل بیانات در سخنرانی تلویزیونی به مناسبت عید مبعث منتشر شد. 🔍 بخوانید: https://farsi.khamenei.ir/speech-content?id=47510
☑️ اندیشکده شورای آتلانتیک: با تهدید نمی‌توان ایرانیان را محدود کرد 🔹 مدیر مرکز مطالعات امنیت و بین‌الملل دانشگاه مریلند آمریکا گفت: مادامیکه ایرانیان احساس تهدیدشدن داشته باشند، بعید است با شروطی که موجب محدودشدن فعالیت‌هایشان شود، موافقت کنند. 🔹 نانسی گالاگر، در نشستی با عنوان " افکار عمومی ایرانیان در دوره بایدن " که اندیشکده شورای آتلانتیک برگزار کرد در تشریح نتایج نظرسنجی که سپتامبر و اکتبر ۲۰۲۰ و بعد از روی‌کار آمدن بایدن در ژانویه و فوریه ۲۰۲۱ صورت گرفت افزود: ایرانیان معتقدند با برنامه‌های دفاعی و موشکی، احساس امنیت بیشتری دارند و فشارهای بیرونی، این حس آنان را تقویت می‌کند. 🔹 مدیر مرکز مطالعات امنیت و بین‌الملل دانشگاه مریلند آمریکا تاکید کرد ایرانی‌ها بر این باورند که فعالیت‌های سپاه، موجب افزایش امنیت آنان شده است.
📌 لاریجانی روزه سیاسی‌اش را در وقتش افطار می کند سایت اصولگرای جهان نیوز درباره آخرین تحرکات انتخاباتی با انتشار گزارشی تحت عنوان " تحرکات زیر پوستی«لاریجانی»/ تاکتیک انتخاباتی اصلاحات در زمین رسانه" نوشت: آنطور که از فضا و از مناسبات سیاسی برمی‌آید، جامعه روحانیت مبارز، تمایل به نامزدی علی لاریجانی، رئیس پیشین مجلس در انتخابات پیش رو دارد و در صدد است تا سایر اصولگرایان را نیز با نظر خود همگام کند. چندی پیش علیرضا زاکانی، عضو جمعیت رهپویان و رئیس مرکز پژوهش‌های مجلس در اظهاراتی با اشاره به هدف اصلی جریان سیاسی برآمده از دفتر سیاسی جامعه روحانیت مبارز به ریاست مصطفی پورمحمدی، خبر داد: «این جریان، جریان ثانوی است که فعال شده است. سلیقه این جریان ثانوی آنطور که از فحوای کلام برخی از این‌ها برمی‌آید، امثال علی لاریجانی است.» آدرس دیگر جهت احتمال نقش آفرینی «لاریجانی» در عرصه انتخابات به موضع‌گیری جواد لاریجانی برادر بزرگ‌تر وی برمی‌گردد، او در گفتگویی پیش‌بینی کرد رقابت اصلی حول «رئیسی»، «قالیباف» و «علی لاریجانی» شکل خواهد گرفت. براین اساس نمی‌توان با قاطعیت «علی اردشیر لاریجانی» را از سبد گزینه‌های احتمالی ریاست جمهوری بیرون گذاشت، به دلیل آنکه چه او بخواهد و چه نخواهد بخشی از جریان‌های سیاسی تمایل به کاندیداتوری وی دارند از این رو احتمال می‌رود او در حاشیه، برنامه‌های خود را جهت حضور در میدان رقابت نفس‌گیر در خرداد سال آینده آماده و در زمان معین روزه سیاسی‌اش را افطار می‌کند. به هرحال باید منتظر رویدادهای مهم در یک ماه آینده ماند. https://basirat.ir/fa/news/327390
📌۴ حمله به کاروان در عراق 🔹منابع خبری عراقی خبر دادند که کاروانهای حامل تجهیزات لجستیک متعلق به نظامیان تروریست آمریکا در غرب و جنوب عراق چهار بار هدف قرار گرفت. 🔹هنوز فرد یا گروهی مسئولیت این حملات را برعهده نگرفته است. با این حال، گروهی عراقی که خود را «مقاومت بین‌الملل» خوانده، مسئولیت عملیات اول را با انتشار فیلمی از لحظه انفجار بمب برسر کاروان نظامی آمریکا در فلوجه الانبار برعهده گرفته است. 🔹گروه عراقی سرایا اولیاء الدم عراق حمله به چهارمین کاروان لجستیک نظامیان آمریکا در استان بصره را برعهده گرفت.
⭕️ شرایط زندگی مردم بی‌نهایت سخت شده است 🔻حضرت‌آیت‌الله علوی‌گرگانی در دیدار با رحمانی فضلی وزیر کشور: ◻️ باید خدا را شاکر باشید در کشوری وزیر هستید که ملتی بامعرفت و کمال دارید و در این موقعیتی که وجود دارد اگر غیر از ملت ایران بودند با مشکل روبرو می‌شدید. باید در فرصت باقی‌مانده حُسن عمل خود را نشان داده و مردم رضایت داشته باشند. ◻️ شرایط زندگی مردم بی‌نهایت سخت شده و مردم باسیلی صورت خود را سرخ نگه‌داشته‌اند، نوسان قیمت بازار پدر مردم را درآورده است و اجناس بسیار گران شده و هرروز یک قیمتی دارد. ◻️ از رئیس‌جمهور می‌خواهم در انتهای دولت یک خدمت و محبتی انجام دهد و مردم در زندگی خود کمی رفاه داشته باشند. واقعاً این مردم شایسته هستند و هرچه خدمت داشته باشید کم است. باید نسبت به رفع مشکلات جامعه اهتمام داشته باشید.
🇮🇷🍁 🍁 💠 ❣رهبر معظم انقلاب: 🌺 ما نباید فکر کنیم که چون امام زمان ( عج) خواهد آمد و دنیا را پُر از عدل و داد خواهد کرد، امروز وظیفه‌ای نداریم؛ نه، بعکس، ما امروز وظیفه داریم در آن جهت حرکت کنیم تا برای ظهور آن بزرگوار آماده شویم. ۸۱/۰۷/۳۰ 🔸❤️🔹 ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ 🆔
📌سردار : دیوار اطراف را خراب می‌کنیم فرمانده نیروی قدس سپاه: 🔹هر روز نظام اسلامی به جلوتر پیش می‌رود. 🔹اسراییل امروز به دور خودش دیوار می‌کشد و مطمئن باشد که ما آن دیوار را هم خراب خواهیم کرد. 🔹رزمندگان فلسطینی هم از شهدای ما درس مقاومت را یاد گرفتند و اکنون موشک‌هایی می‌سازند که پایتخت اسراییل را به راحتی در رصد دارد.
14.84M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🇮🇷🍁 🍁 📹 ✅ موضوع: انتخاب درست 🔸🌺🔹 🔻حضرت آیت‌الله خامنه‌ای: « در کشور ما یک فرصت بسیار بزرگ است؛ این فرصت را نباید از دست داد. 🔹 البتّه مخالفین جمهوری اسلامی نمیخواهند جمهوری اسلامی از این فرصت استفاده کند. ... اگر شرکت مردم پُرشور باشد، این یقیناً به آینده‌ی کشور کمک خواهد کرد. 🔺 البتّه اگر این شرکت پُرشور مردم همراه بشود با یک انتخاب درست که حقیقتاً یک نیروی کارآمد و باایمان و پُر‌انگیزه و علاقه‌مند به کار انتخاب بشود به وسیله‌ی مردم، خب این نورٌعلیٰ‌نور است.» ۹۹/۱۱/۲۹
📌اصلاح طلبان وقتی می‌بازند می‌گویند مهندسی شده! 🔸مشارکت حداکثری مردم در انتخابات، مهم‌ترین مسئله برای جریان اصولگرایی است و در دوره‌های گذشته نیز شاهد بودیم که هر کسی از هر حزب و جناحی انتخاب شود، مورد احترام جریان اصولگرایان است.اما اصلاح‌طلب ها در صورت شکست در انتخابات، مدعی می‌شوند که این انتخابات مهندسی‌شده و تقلب صورت گرفته است و طبل آشوب می‌کوبند. https://basirat.ir/fa/news/328919
🇮🇷🍁 🍁 ❇️یادداشت کوتاه ❌ موضوع: تبعات کاهش حضور گسترده در انتخابات ✍️ دکتر قاسم حبیب زاده 🔸🌺🔹 ✅ تبعات کاهش حضور گسترده در انتخابات ۱) انتخاب کسی که مطلوب شما نیست ۲) احتمال انتخاب یک دولت ضعیف یا بدون پشتوانه ۳) سلب حق مشارکت خود در برون رفت از وضعیت موجود ۴) تداوم شایعات و هرز روی ظرفیت‌های کشور ۵) خدشه بر عزت و اقتدار کشور ۶) تداوم فشار سلطه‌گران بر ایران ۷) گستاخی بیشتر بدخواهان ملت ایران ۸) تهدید منافع ملی و امنیت ملی کشور ۹) خدشه بر کارآمدی نظام و اعتماد مردم به آن و در نتیجه تداوم مشکلات موجود
5.pdf
306.3K
🇮🇷🍁 🍁 🌀 🌐نسخه pdf ✅موضوع: باند، جایگزین تحزب! ✍️دکتر عبدالله گنجی- مدیرمسئول روزنامه جوان 🔹🌺🔸 🆔eitaa.com/rasul313 🇮🇷🍁 🍁
📌اصلاح طلبان وقتی می‌بازند می‌گویند مهندسی شده! 🔸مشارکت حداکثری مردم در انتخابات، مهم‌ترین مسئله برای جریان اصولگرایی است و در دوره‌های گذشته نیز شاهد بودیم که هر کسی از هر حزب و جناحی انتخاب شود، مورد احترام جریان اصولگرایان است.اما اصلاح‌طلب ها در صورت شکست در انتخابات، مدعی می‌شوند که این انتخابات مهندسی‌شده و تقلب صورت گرفته است و طبل آشوب می کوبند.
📌 به ایران در مدیترانه 🔹سخنگوی شرکت کشتیرانی ایران در گفتگو با نورنیوز: چهارشنبه ۲۰ اسفند، به‌دنبال اصابت شیء انفجاری به کشتی کانتیربر ایران شهرکرد در آب‌های بین‌المللی دریای مدیترانه، بخشی از بدنه کشتی دچار آسیب شد. 🔹پس از اصابت شیء انفجاری به بدنه کشتی، آتش‌سوزی مختصری در محل انفجار رخ داد که با تلاش به‌موقع فرمانده و خدمه کشتی آتش بلافاصله مهارشد. اینگونه اقدامات تروریستی مصداق راهزنی دریایی و برخلاف قوانین بین‎المللی است. پیگیری‎ها برای شناسایی عاملان انجام خواهد شد.
🇮🇷🍁 🍁 ❇️یادداشت کوتاه ❌ موضوع: ائتلاف نانوشته در رقابت با عمل گرایی انقلابی؟ ✍️ دکتر قاسم حبیب زاده 🔸🌺🔹 ✅ در سپهر سیاسی کشور سه جریان سیاسی فعالند: 1️⃣ شعارگرایی: این جریان عمدتاً چشم به تحولات بیرونی دارد و در ۸ سال گذشته انبوهی از شعارها را مطرح کرده، اما امروز رکورددار عدم محبوبیت در افکار عمومی است، چرا که بسیاری از آن وعده ها نه تنها تحقق نیافته، بلکه اوضاع معیشتی مردم را بدتر از قبل کرده است. 2️⃣ انحراف: مجموعه ای که تحت عنوان انحراف از آن یاد می‌شود، به معنای واقعی جریان نیست، بلکه چند نفرند که در سال‌های ۸۴ تا ۹۲ سابقه خوبی از خدمت دارند، هرچند در دو سال آخر دولت ایشان، رویه متفاوتی در پیش گرفته شد. مظلوم نمایی مصنوعی و اتکا به آن سابقه ۶ ساله، عمده ترین راهبرد آنهاست، اما سابقه دو سال آخر ایشان مملو از تفرقه افکنی، بحران سازی و هدر روی ظرفیت های کشور است. 3️⃣ عملگرایی: مجموعه ای که خود را نوکر و خادم ملت می دانند و مبنای فکری آنها حل مشکلات کشور با استفاده از ظرفیت های درونی و پیگیری است. خدمت بی منت، عدالت محوری و مبارزه با مفاسد اقتصادی و تبعیت از ولایت فقیه، از ویژگی‌های این جریان است. 💠 نکته آن که رقابت اصلی بین ائتلاف نانوشته شعار گرایی و انحراف با جریان عمل گرایی انقلابی است. 🆔 eitaa.com/rasul313 🍁 🇮🇷🍁
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🇮🇷🍁 🍁 📢 💠 موضوع: چرا احمدی نژاد بحث ترور خود را مطرح کرد؟ 🎙 کارشناس برنامه: دکتر حسین عبداللهی‌فر 🔸🌺🔹 ✅ احمدی نژاد اهداف فرا انتخاباتی را دنبال می کند. 💢 تلاش احمدی نژاد برای گرفتن امضای میلیونی برای امتیازگیری از شورای نگهبان! ❇️ یکی از موانع به قدرت رسیدن احمدی نژاد احتمال رد صلاحیت ایشان است. 🆔 eitaa.com/rasul313 🍁 🇮🇷🍁
🇮🇷🍁 🍁 ❇️یادداشت کوتاه ❌ موضوع: مطالبه گری از دولت یا مردم؟ ✍️ دکتر قاسم حبیب زاده 🔸🌺🔹 🔻به طور طبیعی پیکان مطالبه‌گری همواره به سوی دولت بوده و هست چرا که او شعارهایی داده و مسئولیت هایی پذیرفته و باید پاسخگوی عملکرد خود باشد، اما زمان این مطالبه گری از شروع به کار دولت تا پایان کار آن است، هر چند در ماه های پایانی دولتی که دور دومش را سپری می کند، چندان اثربخش نیست. 🔹اما زمان ، مطالبه‌گری و روشنگری باید از مردم و برای مردم باشد، به سخن دیگر آنها باید انتخاب آگاهانه و صحیحی داشته باشند و مسئولیت‌ها را به افرادی بدهند که از تخصص و کارآمدی لازم و روحیه خدمتگذاری برخوردار باشند، تا بتوان از آنها مطالبه خدمت نمود. 🔻افراد خسته و پا به سن گذاشته که روحیه جوانی خود را از دست داده و در مقاطعی مانند ۶۸ تا ۷۶ و دوره کنونی تورم افسار گسیخته را بر جامعه تحمیل کردند، نمی‌توان انتظار تامین معیشت افراد کم درآمد را داشت. لذا اکنون زمان مطالبه از انتخاب کنندگان است، یعنی حضور گسترده و آگاهانه.