#سه_شنبه_ها
#دانستنی_های_قرآنی
#آیات_مهدوی
✨دانستنی های مهدوی قرآنی ۱✨
😊سلام بچه های گُل
📣یه خبرِ خوش 😍
قراره چند تا از آیات قرآنِ کریم که در مورد امام زمان علیه السلام و یارانشون هستش رو با زبانِ ساده براتون توضیح بدیم🤗
🔹️این قسمت: سوره انبیاء آیه ۱۰۵👇
وَلَقَدْ كَتَبْنَا فِي الزَّبُورِ مِن بَعْدِ الذِّكْرِ أَنَّ الْأَرْضَ يَرِثُهَا عِبَادِيَ الصَّالِحُون
*و در حقيقت، در زبور پس از تورات نوشتيم كه زمين را بندگان شايسته ما به ارث خواهند برد*
🍃توضیح آیه:👇
🦋اول اینکه ما چندین کتابِ آسمانی داریم که از طرف خدای مهربون❤️ برای راهنمایی و هدایت انسان ها نازل شدن. اسمِ دوتاشون (تورات و زبورِ) و آخرین و کاملترین شون قرآن کریم هستش😊
ِ
🕊بچه ها جون در این کتاب ها از روزهای ظهورِ امام زمان(ارواحنافداه) یاد شده که بندگانِ صالح و خوب خدا میان زمین رو به ارث میبرن یعنی فرمانروا میشن و زمین و پر از عدل و داد میکنن یعنی (یارانِ امامِ زمان علیه السلام) و دیگه هیچ ظالم و ستمگری باقی نمونه🤗
✨دعا کنیم که ان شاءالله هرچه زودتر این روزها از راه برسه. اللهم عجل لولیک الفرج🤲
#شاخصه_عشق_به_اهل_بیت
http://eitaa.com/hadyehasemani
دوران ابتدایی برای دانشمند شدن کودکان نیست، بلکه برای چشیدن طعم لذت باسواد شدن است.
با سخت گیری و ایجاد استرس این لذت بزرگ را از فرزند خود نگیرید.
http://eitaa.com/hadyehasemani
#تولید_محتوا
🔰 شاخصه تربیتی :محبت به #اهل_بیت_علیهم_السلام
🔰 موضوع :#ولادت_عبدالعظیم_حسنی
🔰 مخاطب :عموم
🌻ولادت با سعادت #حضرت_عبدالعظیم (علیه السلام) در چهارم ربیع الثانی سال ۱۷۳ هجری قمری در شهر مقدس مدینه واقع شده و ایشان فرزند عبدالله بن علی، از نوادگان حضرت #امام_حسن_مجتبی(علیه السلام) است و نسبش با چهار واسطه به آن حضرت می رسد.
🌻#حضرت_عبدالعظیم(علیه السلام) در مدّت ۷۹ سال عمر با برکت خود با دوران امامت چهار امام معصوم یعنی #امام_موسی_کاظم(علیه السلام)، #امام_رضا(علیه السلام)، #امام_محمّدتقی(علیه السلام) و #امام_هادی(علیه السلام)مقارن بوده و احادیث فراوانی از آنان روایت کرده است.
🌻منزلت #حضرت_عبدالعظیم(علیه السلام) به حدی است که #امام_هادی(علیه السلام) به یکی از اهالی ری می فرمایند: «اگر قبر #عبدالعظیم(علیه السلام) را که در نزد شماست زیارت می کردی مانند کسی بودی که #امام_حسین(علیه السلام) را در کربلا زیارت کرده است»
🌼میلاد #حضرت_عبدالعظیم مبارک🌼
http://eitaa.com/hadyehasemani
8.39M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
ولادت با سعادت حضرت عبدالعظیم حسنی مبارک
http://eitaa.com/hadyehasemani
حاج حسین سازور_۲۰۲۱_۱۱_۰۹_۱۷_۱۹_۰۰_۱۱۳.mp3
4.31M
سرود | راوی قرآن تویی مظهر ایمان تویی
🔺#میلاد_شاه_عبدالعظیم_حسنی
🔹#حاج_حسین_سازور
http://eitaa.com/hadyehasemani
شاهزاده اسیر.pdf
2.13M
#معرفی_کتاب
📘نام کتاب: شاهزاده اسیر🌼
🌛داستان حضرت نرجس خاتون مادر امام زمان عجل الله تعالی فرجه الشریف
✍نویسنده : حسین میرزایی
👦مقطع: دبستان
🔹نشر: آستان قدس رضوی
http://eitaa.com/hadyehasemani
🔰#شاخصه_تربیتی :خودشناسی
🔰 مخاطب :#مقطع_ابتدایی
امام حسن عزیز و مهربون گفتن:
آدم #عاقل با دیگران خوش رفتاری میکنه.
📒 برگرفته از بحار الانوار ج۷۸، ص۱۱۱،ح۶
http://eitaa.com/hadyehasemani
#سوال کاربر:
💠 من یه #پسر ۱۷ ساله دارم که مدتیه با یه دختر دوسته. دوس ندارم آسیب ببینه! چکار کنم باهم رابطه نداشته باشن؟ چون #رابطه_جنسی هم دیدم که داشتن! چکار کنم که از این کار دست برداره؟
🔴 پاسخ مشاور #مصطفوی
1⃣ در قدم اول باید بدانید تاحدودی طبیعی است که افراد با رسیدن به دوره نوجوانی-جوانی میل به رابطه با جنس مخالف دارند و چه بسا رفتارهایی که حاکی از #میل_به_ارتباط با جنس مخالف هست را از خودشان بروز بدهند، ولی اینکه فردی از خطوط قرمز رد شود و دست به رفتارهای پرخطر و گناه آلودی مانند ارتباط و #دوستی_با_جنس_مخالف بزند، اینجاست که نیاز به کنترل و مدیریت از سوی خود فرد و والدین دارد.
2⃣ بهترین واکنش #والدین در این زمینه، رفتار منطقی و باید در راستای حفظ رابطه والد-فرزندی باشد؛ بهتر است به جای اینکه احیانا بخواهید از طریق چک کردن تلفن همراه پسرتان یا ... او را زیرنظر بگیرید، اجازه بدهید که درباره این رابطه با شما صحبت کند. اگر خودش مستقیما با شما درباره این موضوع صحبت کرد که چه بهتر!
👈 اما اگر درباره این موضوع صحبتی نکرد، شما می توانید در یک فضای آرام و گفتگوی مادر-فرزندی درباره رفتارهای او با هم صحبت کنید. بدین صورت که ابتدا از ویژگی های مثبت او شروع کنید، سپس به صورت غیر مستقیم به او بگویید که اخیرا فکر می کنید که رفتارهایش یا اخلاقش کمی تغییر کرده است و علت را جویا شوید. در آن صورت احتمال اینکه با گفتگوی بیشتر جسارت پیدا کند و از رابطه اش به شما بگوید وجود دارد، اما عکس العمل شما در این زمینه باید چگونه باشد؟
👈 در اینجا بدون اینکه بخواهید ایشون رو قضاوت کنید؛ اول سعی کنید، خوب حرفهایش را بشنوید و بدون اینکه بخواهید سریعا واکنش نشان دهید، صحبتهایش را قطع نکنید؛ چرا که در میان حرفهایی که آقاپسرتان می زند، هرگونه واکنش منفی شما می تواند حرفهای بعدی او را سانسور یا حذف کند.
3⃣ بعد از اینکه حرفهای فرزندتان را گوش دادید و قضیه تمام شد. بدون هیچ گونه واکنش منفی از نحوه و شروع رابطه بپرسید و بعد بدون اینکه بخواهید وارد فاز نصیحت و توصیه و ... شوید، به صورت گفتگوی منطقی سوالاتی را از او بپرسید تا آن بخش شناختی و عقلی او در این زمینه فعال شود.مثلا از او بپرسید:
✔ از این رابطه دنبال چیست؟
✔ تا کی بناست این رابطه رو ادامه بدهد؟
✔ آیا به قطع رابطه و بعد از آن فکر کرده است؟
✔ آیا از تبعات و پیامدهای این رابطه مطلع است؟
...
این نوع سوالات باعث فعال شدن بخش منطق او می شود و چه بسا در خلوت خودش به سوالات شما فکر کند. این نوع دیالوگ سقراطی (پرسش گری فعال) در ادامه گفتگوهای آینده تون استفاده کنید. خوبی این نوع گفتگو این است که شما بدون اینکه فضای تند و تیز و هیجانی را ایجاد کنید، سعی می کنید بخش منطق و عقل فرزندتان را فعال کنید و قطعا ادامه این روند می تواند به او کمک کند تا به تدریج دست از این رابطه هنجارشکنانه بردارد و چه بسا از خود شما برای قطع این رابطه کمک بگیرد.
4⃣ در کنار این گفتگوی والد - فرزند لازم است بخش #معنویت و فطرت او را از طریق حضور در امکان مذهبی و دینی؛ مانند جلسات روضه، سخنرانی مذهبی، مسجد، اماکن متبرکه و ... فعال کنید.
👈 هرگاه شما به عنوان یک والد از یک طرف عقل و منطق و از طرف دیگر گرایشات دینی و فطری فرزندتان را فعال کنید، طبیعتا نرخ و میزان رفتارهای هنجاری و مثبت فرزندتان بیشتر و نرخ رفتارهای منفی و هنجارشکنانه او به حداقل ممکن می رسد. به شرطی که در این کار مداومت و شکیبا باشید و از رفتارهای هیجانی منفی جدا دوری کنید.
📎 #خانواده_سبک_زندگی
📎 #مشاوره
http://eitaa.com/hadyehasemani