🔹آیت الله حائری شیرازی🔹
🔸طبعاً نهی از منکر، رنج دارد🔸
طبعاً نهی از منکر، رنج دارد، زحمت دارد، به انسان تهمت میزنند، به انسان خلاف میگویند، به انسان ایراد میگیرند. شیطان که بیکار نمینشیند! هر کسی که بخواهد در راه خدا تبلیغ بکند، به یک سبکی، شیطان فشار میآورد که این فرد را از میدان به در بکند و بگوید: من بروم کار و زندگی خودم را بکنم.
@haerishirazi
سینـما و بایستهها.mp3
36.5M
🔊 بشنوید
🔻سخنرانی
سینما و بایستههای آن
♨️ مباحث مطرح شده:
▫️دو نگاه متضاد؛
سینما هرجور باشد اشکالی ندارد
سینما مطلقا چیز بدی است
▫️ماجرای اختلاف قدیمی علما دربارۀ رادیو
▫️برای فعالیت مثبت در سینما، صبر بسیار باید داشت
▫️لباس هنر، باید به تن صاحبش بنشیند، چه مداح باشد چه سینماگر
▫️اگر بیحجابی متأثر از سینماست، نماز هم متأثر از سینماست
▫️علف میداد و دنبال دنبه بود!
باور به سینمای خوب و مثبت، تدریجاً ایجاد میشود
▫️آنها در تمدن ما عیبجویی میکنند، اما ما عیوب واضح تمدّن آنها را به نمایش نمیکشیم
▫️برای سینمای پاک، نمیتوان با آدمهای ناپاک همکاری کرد
▫️قهرمانسازی از شخصیت منفی خطاست؛ ماجرای محاکمۀ صدام
▫️«اشاعۀ فحشا» یعنی القای اینکه «همۀ» مردم ناپاکند. نه بیان موارد استثنا.
@haerishirazi
﷽
▪️ “العلماء باقون ما بقی الدَهر”
به مناسبت هفتمین سالگرد ارتحال عالم ربانی حضرت آیت الله حاج سید حسین یعقوبی قائنی رضوان الله تعالی علیه مجلس یادبودی در شهر مقدس قم برگزار می گردد.
🕰زمان: جمعه ۱۹ بهمن ماه ۱۴۰۳ بعد از اقامه نماز مغرب و عشا
💠مکان: قم- بلوار الغدیر _ مسجد الغدیر
در ضمن، مجلس خواهران نیز در همان مکان برقرار می باشد.
@haerishirazi
🔹آیت الله حائری شیرازی🔹
🔸ما حتی در جزئیات امورتان هم حضور داریم!🔸
▫️سال ۶٧ بود. قطعنامه پذیرفته شده بود و عراق مجدداً به سمت اهواز حمله کرد. رهبری که آن موقع رئیسجمهور بود، یک اطلاعیۀ ویژهای داد که «من به سمت سرنوشتم میروم ...»؛ یعنی یا عراق را برمیگردانیم، یا من برنمیگردم. این خیلیها را تکان داد و یک جمعیت بیسابقهای به اهواز آمدند.
تابستان بود و دانشگاه شهید چمران هم تعطیل بود. آیت الله جزائری خوابگاهها را برای روحانیونی که آمده بودند گرفت. اسامی روحانیون را میگذاشتند در یک گلدان و شمارههای اتاقها را هم میگذاشتند در یک گلدان دیگر. دست میکردند در گلدانها و میگفتند آقای فلانی، اتاق فلان.
▫️ آقای «فقیه»، امام جمعۀ نیریز به من خبر داد که سوئیت شما بغل سوئيت ماست. من همیشه میرفتم در واحد اعزام مبلغ سازمان تبلیغات و بین طلبهها استراحت میکردم. راحت بودم. میگفتم این تشریفات برای چیست؟! ایشان گفت بیا اینجا. من هم رفتم یک سَری به آقای فقیه بزنم. وقتی رفتم، ایشان گفت «این سوییت شماست». تا شماره را نگاه کردم، به بچهها گفتم وسایلم را بیاورید اینجا! گفت چطور شد این همه اصرار میکردیم و قبول نمی کردی؛ اما تا این شماره را دیدی قبول کردی؟!
▫️من سال ۴٠، طلبۀ مدرسه حجتیه بودم. یعنی ٢٧ سال قبل از این قضیه. در مدرسه حجتیه، حجرۀ آقای فقیه ١٠۵ بود. حجرۀ من هم شماره ١٠۴ بود. الان هم که بعد از ٢٧ سال، قرعهکشی کردهاند، حجرۀ آقای فقیه ١٠۵ بود و حجرۀ من ١٠۴ !! هیچکدامشان خبر نداشتند که ما طلبههای مدرسه حجتیه بودیم که بخواهند این اسم و شماره را در بیاورند. اینکه در اینهمه سوئیت و از بین اینهمه روحانی، ۱۰۴ به من بخورد و ۱۰۵ هم به آقای فقیه، آیا میشود گفت تصادفی است؟ شما صد میلیون مرتبه این کاغذهای قرعهکشی را بریزید در گلدان و بیرون بیاورید. با حساب احتمالات دیگر تکرار نمیشود.
▫️عالَم این است. امام زمان(ع) میخواهد به ما علامت بدهد که «ما حتی در #جزئیات_امورتان هم حضور داریم!». این آقای جزائری نیست که حجره تقسیم میکند؛ #من دارم قسمت میکنم. «من» این جا را سهم تو کردم.
تو میخواهی بروی سازمان تبلیغات؟ کار، دست «من» است. «من» دارم توی بشقابهای شما میریزم. «من» دارم به شما قسمت میدهم؛ شکایت به چه کسی میکنی؟ گِله از چه کسی میکنی؟ «من» کم و زیاد میکنم، «من» گرسنه میکنم، «من» سیر میکنم، «من» مرض میدهم، «من» شفا میدهم. چرا از چشم دیگران میبینی؟ چرا دیگران را ولیّ خود میدانی؟!
ما که حتی در تقسیم حجرههای شما حضور داریم، در چیزهای دیگر شما را به حال خودتان وا میگذاریم؟! وقتی در این سر سوزن دخالت کردیم، در چیزهای درشت، شما را به حال خودتان میگذاریم؟
اینها نشانۀ #محبت خداست.
@haerishirazi
🔹آیت الله حائری شیرازی🔹
🔸نکتهای مهم دربارۀ نحوۀ بیان مشکلات سیاسی و اقتصادی در محیط خانه و نزد بچهها🔸
با یک کم و زیاد [در مسائل سیاسی یا اقتصادی]، نباید سریع رنجیده شوی و داخل خانه با بچهها صحبت کنی. اگر مسئولی، اشتباهی دارد مطرح نکنید و بزرگش نکنید. بچهها ظرفیت ندارند. اگر مدام از مشکلات گفتی، بچه نسبت به حکومت، عقده پیدا میکنند. اینهایی که بچههایشان گروهکی شدند، یک علتش این بود که داخل خانه مدام علیه حکومت صحبت میکردند. خودش اصل حکومت را قبول داشت اما نقهایی هم داشت. بچه ظرفیت نداشت و در نتیجه دشمن حکومت شد و علیه حکومت اسلحه دست گرفت! بعد هم بچه اعدام شد. بعد هم میگفت: بچهام چرا اینطور شد؟ کسی گفت: «همین که پای کرسی نشسته بودی و نق زدی، اینطور شد. ناراحتیهایی که داشتی به خانه منتقل کردی، نتیجهاش این شد!»
بچه، مثل حوضچه کوچک است که اگر یک پاره آجر بیندازی، نصف آبش بیرون میریزد. آدم بزرگ، مثل یک استخر بزرگ است. یک سنگ دهمَنی هم که بیندازی داخل آن، آبش نمیپرد بیرون. تحمل اینها برای خودت آسان است، اما برای بچهها آسان نیست. در صحبتهای خانوادگی مواظب حکومت و علاقه بچهها به حکومت باشید.
@haerishirazi
نکات و تمثیلات آیت الله حائری شیرازی
🔹آیت الله حائری شیرازی🔹 🔸ما حتی در جزئیات امورتان هم حضور داریم!🔸 ▫️سال ۶٧ بود. قطعنامه پذیرفته شد
ما-حتی-در-جزئیات-امورتان-هم-حضور-داریم!.jpg
1.35M
ما حتی در جزئیات امورتان هم حضور داریم!
فایل وضعیت
@haerishirazi
نکات و تمثیلات آیت الله حائری شیرازی
🔹آیت الله حائری شیرازی🔹 🔸نکتهای مهم دربارۀ نحوۀ بیان مشکلات سیاسی و اقتصادی در محیط خانه و نزد بچ
نحوۀ بیان مشکلات سیاسی و اقتصادی در محیط خانه.jpg
1.14M
نکتهای مهم دربارۀ نحوۀ بیان مشکلات سیاسی و اقتصادی در محیط خانه و نزد بچهها
فایل وضعیت
@haerishirazi
🔹آیت الله حائری شیرازی🔹
🔸انتقال فرهنگ از طریق راهپیماییها🔸
بچهها را در راهپیمایی بیاورید. ما در شرایطی به این راهپیمایی میآییم که نه کسی به ما تیر میزند، نه تانکی روبهروی ماست. ملت فلسطین، در حالی به راهپیمایی میآید که جلویشان تانک است و به آنها تیراندازی میکنند. ممکن است اینجا نهایتاً بارانی باشد. اما بهسمت آنها تیر میآید! حالا ما بچه کوچکمان را در باران نیاوریم؟ باید بیاوریم! انتقال فرهنگ از نسلی به نسل دیگر در همین مراسمات است. یعنی شما با آوردن فرزندانتان در این راهپیماییها، یک کتاب از مطالب نسل گذشته را به امضای این بچه میرسانید و بچه رشد فرهنگی پیدا میکند.
@haerishirazi
🔹آیت الله حائری شیرازی🔹
🔸توصیه به اصفهانیها: ماهی یکبار بصورت گروهی به زیارت جمکران بیایید🔸
شما اصفهانیها فاصلهتان با مسجد #جمکران زیاد نیست؛ می توانید ماهی یک بار دستهجمعی بیایید و در این حرکت دستهجمعی، اُنستان با هم زیادتر بشود. پیش آقای [آیت الله] شوشتری(1) بروید. آدم خوبی است. با آقای [آیت الله] ناصری بجوشید (2). آقای ناصری خیلی در این حال خودش نور دارد. امام زمان (علیه السلام)، نفسِ دوستداشتنش سازنده است. اصلاً ذکرش #سازنده است.
به یاد آقا امام زمان، بصورت دورهمی #دعای_ندبه داشته باشید. بچههایتان هم آرامآرام به خودتان ملحق میشوند. اصفهان #ظرفیتش_خوب است.
احوال همدیگر را بپرسید؛ در #حل_مشکلات همدیگر ملول نشوید؛ #راز همدیگر را بپوشانید. با هم #مجادله و ممارات نکنید. بچههای همدیگر را #تربیت کنید. مثلاً ممکن است یکی از شما دوست داشته باشد بعضی تذکرات را به بچهاش بدهد. اما راه دستش نیست. اما شما راه دستتان است. به شما میگوید با بچه من رفیق بشو. بعد هم این نکات را به او بگو. گاهی هست که شما میتوانید بچه او را تربیت کنید، او هم میتواند بچه شما را تربیت کند. این بهترین خدمتی هست که به هم میتوانید بکنید.
(1) آیت الله عبدالقائم شوشتری، در 1 اسفند 1402 رحلت فرمودند.
(2) آیت الله ناصری در 4 شهریور 1401 رحلت فرمودند.
#سه_شنبه_های_مهدوی
@haerishirazi