eitaa logo
حقایق
66 دنبال‌کننده
9هزار عکس
8.9هزار ویدیو
60 فایل
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
گلزار شهدای کرمان ، مردم دوباره امروز راه افتاده اند دقیقا در همان مسیری که دیروز 100 نفر آنجا شهید شدند. از دیروز رفتار کرمانی ها عجیب بوده است انگار میخواهند بگویند: ما همه با همیم ما همه دلمان گرفته اینجا ترس معنایی ندارد شمشیری اگر هست ، کاش ما را هدف میگرفت ، نه دیروزی ها را .... 🏴 @entekhabatqods
17.24M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
😭بچها گناه ندارن؟ دیگر تنها گریه حالم را میداند از عشق دلتنگی هایش میماند 💔
13.98M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
شبکه افق انتقام بازدارنده
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
حنجرهای بریده شده فریاد بیشتری دارند. آنها از نسل حاج قاسم هراس دارند و ناجوان مردانه این هراس خود را به نمایش میگذارند، اما نور خداوند و جبهه حق خاموش نخواهد شد و با این شهادت ها پر نور تر خواهد تابید. شهادت هم وطنان عزیزمان را تسلیت میگیویم.
🔷توییت صفحه عربی رهبر انقلاب: ‏فليعلم الأعداء أنّ هذه الفاجعة سيعقبها ردّاً قاسياً، بإذن الله 🔹ترجمه: دشمنان بدانند این فاجعه پاسخ سختی را به دنبال خواهد داشت به خواست خدا.
19.5M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥| چه بسا گروه کمی که بر گروه زیادی پیروز شده‌اند... 👆لحظاتی از دیدار جوانان فلسطینی با علامه محمدتقی مصباح یزدی (قدس‌سره)
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔻توصیه سردار_سلیمانی به استاد رحیم_پور_ازغدی ⬅️ همین خط رو ادامه بده...
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 آنها که در خواست و دمیدن در شورِ انتقام خواهیِ مردم داغدیده که غیرت و غرور دینی و انسانی و ایرانی شان جریحه دار شده را خلاف مصلحت دانسته، تندروی و جلوتر از رهبر حرکت کردن قلمداد می کنند بدانند که نظام اسلامی همواره برای پیشبرد اهداف متعالی به اعلام آمادگی و دلگرمی از جانب مردم نیاز دارد و بحمدلله که خوب مردمی داریم: همراه و پیشرو ✍ مریم اشرفی گودرزی ☑️ به وارد شوید. @PastoyeFarhangVaSiyasat
♨️ تصویر شهید ابوتقوی و خودرویی که این شهید بزرگوار و همراهش در آن قرار داشتند و توسط پهپاد آمریکایی مورد هدف قرار گرفت. 🔹 اطلاعاتی درباره حمله تروریستی اشغالگران آمریکایی به مقر حشد الشعبی در بغداد این حمله به‌وسیله 4 موشک اجرا شده که 3 موشک در ابتدا به ساختمان و یک موشک دیگر به سمت خودروی ابوتقوی شلیک شده است. تا کنون اطلاعاتی در خصوص اینکه این حمله توسط اسرائیل و یا اشغالگران آمریکایی انجام شده، وجود ندارد. سوای از 2 شهید، 6 نفر در این حمله زخمی شده‌اند. این جنایت در شرایطی رخ داده که نیروهای عراقی درحال آمادگی برای برگزاری جشن سالگرد تاسیس ارتش بودند. جلسه شورای امنیت ملی عراق، به ریاست نخست‌وزیر قرار است به‌منظور بررسی این حادثه برگزار گردد. ابوتقوی فرمانده حشد الشعبی و نجباء به محض حضور در مقر فرماندهی تیپ 12، مورد هدف قرار گرفته است.
حرز سلیمانی