✅ نامزدها از برنامههای خود چه گفتند؟
🔹نامزدهای انتخابات در برنامههای تلویزیونی به تشریح برنامهها و دیدگاههای خود پرداختند که البته اولین نطق تلویزیونی مسعود پزشکیان با آشفتگی و عصبانیت افراطیون مدعی اصلاحات مواجه شد. این طیف کنشگری انتخاباتی را خارج از چارچوب نظام اسلامی و قانون اساسی میخواهد.
🔹سعید جلیلی، نامزد چهاردهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری در برنامه «با مردم» از حماسه حضور مردم در تشییع تاریخی رئیسجمهور شهید و جمعی از شهدای خدمت قدردانی کرد و گفت: شما مردم، شهادت رئیسجمهور صادق و خدمتگزار را به حماسه تبدیل کردید و در ۴۵ سال گذشته بارها و بارها نشان دادید.
🔹جلیلی بیان داشت:
برنامه تدوین شده باید بر پایه مطالعات عمیق و با استفاده از تجربههای علمی و عملی باشد و به درکی عمیق از ریشههای مسائل کشور رسیده باشد، همچنین این برنامه باید به راهکارهای حساب شدهای دست یافته باشد و سالها روندهای جهانی را با بینشی عمیق دنبال کرده باشد و از دستاوردهای مردم ایران آگاهی داشته باشد، با مطالعه شب امتحانی نمیشود در این بزنگاه تاریخی، تصمیم درست گرفت.
🔹حجتالاسلام مصطفی پورمحمدی، کاندیدای چهاردهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری نیز با اشاره به اهمیت و ابزار تحقق شادی برای زندگی، گفت:
مفهوم شادی یک گرانیگاه در همه عرصهها است که در وهله نخست دل شاد میخواهد که خود، با زندگی خوب و آرام شکل میگیرد.
🔹حجتالاسلام پورمحمدی تاکید کرد:
باید یک تفکر شادیزا آن هم شادی ماندگار و عمیق را تولید کنیم و دولت موظف است در این زمینه سرمایهگذاری داشته باشد.
وی با تاکید بر اینکه دولت باید بستر شادی را در جامعه ایجاد کرده و گسترش دهد، گفت: دولت باید با مقوله شادی هوشمندانه برخورد کند و در فضای حذف، طرد، تنگ نظرانه و اخم و غضب برخورد نکند.
🔹سید امیرحسین قاضی زادههاشمی دیگر نامزد چهاردهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری در برنامه تلویزیونی «با مردم» با تسلیت مجدد شهادت آیتالله رئیسی گفت: باور نمیکردم کمتر از ۳ سال بگذرد و من مجددا برای انتخاب رئیسجمهور جدید در قاب تلویزیون با مردم صحبت کنم.
وی افزود:
ملت بزرگ ایران! رئیسجمهور شهید ما عملکرد مردمی داشت، کارهای بسیار خوبی شروع شده که برخی به نتیجه رسیده و در حال انجام است این سید عزیز دیروز برادر بزرگ انقلابی ما بود اما امروز من به عنوان الگو و اسوه سخت کوشی، صداقت و مردم داری در عرصه دولتمردی او را میشناسم و خود را مکلف به ادامه راه و مسیر شهید عزیز میدانم. اکنون خود را عهدهدار مسئولیت سنگین ادامه دادن مسیر شهید عزیز میدانم.
🔹مسعود پزشکیان، کاندیدای انتخابات ریاست جمهوری نیز با حضور در برنامه گفتوگوی ویژه خبری در پاسخ به این سؤال که چه برنامهای برای تحقق برنامههای بالادستی کشور از جمله برنامه هفتم توسعه دارد، گفت: من در روز ثبتنام انتخابات ریاستجمهوری و در ۵ دقیقه زمانی که برای تبیین برنامههای خودم داشتم، تصریح کردم که ما قرار نیست برنامه جدیدی بنویسیم و سیاست جدیدی را در کشور اعلام کنیم.
وی افزود: سیاستهای کلی مقام معظم رهبری مشخص است و نهایتا کاری که دولت محترم در گذشته بر اساس کارشناسی انجام داده، تبدیل به قانون شده و طبیعتاً باید هر دولتی که روی کار میآید، برنامه توسعه را بر مبنای سیاستهای کلی ابلاغی از سوی رهبر انقلاب اجرائی کند.
🔹خبر دیگر اینکه، محسن رضایی عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام در حساب کاربری خود در فضای مجازی نوشت:
در نشست صمیمانه مجمع اجماع نیروهای انقلاب، آخرین وضعیت و سازوکار اجماع نیروهای انقلاب بررسی شد و نمایندگان گروهها و احزاب جبهه انقلاب نظراتشان را اعلام کردند. نیروهای انقلاب چارهای جز اجماع بر نامزد مقبول ندارند و مشارکت همه گروهها در «مانا» تا زمان اجماع و پس از آن ادامه مییابد.
به حقیقت بپیوندید👇
@hagheeghat
✅ از ما اصلاحطلبان برنامه اقتصادی نخواهید
🔹عباس عبدی:
چه کسی گفته کار رئیسجمهور ارائه برنامه اقتصادی است؟
رئیسجمهور وظیفه کلانتری دارد که بسیج بهترین نیروهای کارشناسی براساس ارزشهای مورد قبول مردم است
🔹تفاوت پزشکیان با نامزدهای دیگر این است که عدم تخصص در حوزه اقتصاد را صادقانه ابراز میکند.
#انتخابات
#انتخاب_اصلح
به حقیقت بپیوندید👇
@hagheeghat
✅ بلومبرگ: آمریکا با دقت انتخابات ایران را دنبال میکند
🔹یک خبرگزاری آمریکایی تاکید کرد که انتخابات ایران در بحبوحه شرایط بحرانی خاورمیانه برای واشنگتن مهم است و آمریکا با دقت، انتخابات ایران را زیر نظر گرفته است.
🔹بلومبرگ نوشت:
انتخابات در ایران قرار است ۲۸ ژوئن برگزار شود و پیشبینیهای عمومی بر این اساس است که یک نامزد تندرو یا محافظهکار برنده این انتخابات شود. این در حالی است که همزمان با جنگ غزه و بحران در خاورمیانه، دولت ایالات متحده آمریکا با دقت فرآیند انتخابات را در ایران دنبال میکند.
🔹آمریکا، در شرایطی که خصومتها با تهران به دلیل جنگ اسرائیل و حماس در غزه و همچنین پرونده برنامه هستهای ایران تشدید شده، با دقت نتایج این انتخابات را دنبال میکند. نامزدها تا ۲۷ ژوئن فرصت دارند که کارزار تبلیغاتی خود را پیگیری کنند و انتظار میرود که در ۵ برنامه زنده تلویزیون ملی با یکدیگر مناظره کنند. قاضیزاده هاشمی در انتخابات سال ۲۰۲۱ شرکت کرده بود و نفر چهارم شد، درحالیکه در آن انتخابات زاکانی و جلیلی به نفع سید ابراهیم رئیسی از رقابتها کنار کشیدند.
🔹میانهروها و اصلاحطلبها شانس بسیار کمی در انتخاباتهای ایران داشتند و لیست نهائی نامزدها نشان میدهد که تا چه اندازه از نفوذ و اثرگذاری آنها در قدرت کاسته شده است. پزشکیان که در حال حاضر پنجمین دوره نمایندگی خود را در مجلس پشت سر میگذارد، تنها نامزد اصلاحطلبان است. پزشکیان به دلیل مواضع انتقادی صریح و شفافش در مورد کانون تندرو قدرت، به خصوص پس از آنکه این نیروها در دوران ریاستجمهوری رئیسی قدرتمندتر شدند، شناخته شده است.
🔹ایران بهعنوان اصلیترین حامی حماس و حزبالله لبنان، پیش از این وارد نبرد شده است و در ماه آوریل برای نخستین بار حمله مستقیم نظامی به اسرائیل انجام داد. هم حماس و هم شاخه نظامی حزبالله از سوی ایالات متحده آمریکا و اتحادیه اروپا به عنوان گروههای تروریستی تلقی شدهاند.
به حقیقت بپیوندید👇
@hagheeghat
✅ تهران به صدور قطعنامه ضدایرانی در شورای حکام پاسخ خواهد داد
🔹نماینده روسیه در سازمانهای بینالمللی واقع در وین:
کشورهای غربی میگویند که دیگر نمیتوانند در سکوت عدم همکاری فعال ایران با آژانس بینالمللی انرژی اتمی را نظارهگر باشند اما طی این سالها کارهای مشابهی رخ داده است.
🔹همه باید بدانند که گامهایی ازجمله اتخاد قطعنامه ضدایرانی و یا بیانیه علیه ایران همیشه با پاسخی از سوی ایران همراه خواهد بود.
🔹این پاسخ نیز متاسفانه منجر به ایجاد مشکلات بیشتر در روابط میان تهران و آژانس بینالمللی انرژی اتمی خواهد شد.
🔹نویسندگان قطعنامه تنها مسیر کار کردن بازرسان خود در آژانس اتمی جهت فعالیت در ایران را مسدود کردند.
به حقیقت بپیوندید👇
@hagheeghat
✅ کاسبی با رنج مردم
✍ سید محمدعماد اعرابی
🔹۲۲ خرداد ۱۳۸۸ یک روز بهیادماندنی در تاریخ سیاسی جمهوری اسلامی ایران بود. روزی که با حضور حدود ۸۵ درصدی واجدان شرایط در انتخابات دهمین دوره ریاست جمهوری، حد نصاب جدیدی در میزان مشارکت انتخاباتی به ثبت رسید. این رخداد شیرین اما با آشوبآفرینی برخی بازندگان، در کام ملت ایران تلخ شد. آشوبی که از مدتها پیش توسط دولت آمریکا برای آن زمینهسازی شده بود و ناظران سیاسی داخلی نیز نسبت به وقوع آن هشدار داده بودند.
🔹پروژهای که دولت «جورج بوش» پایهریزی کرده بود پس از برگزاری انتخابات دهمین دوره ریاست جمهوری ایران در ۲۲ خرداد ۱۳۸۸ با قدرت توسط «باراک اوباما» دنبال شد. تنها یک هفته از انتخابات ایران گذشته بود که اوباما در گفتوگو با تلویزیون CBS پشتیبانی آمریکا از آشوبگران را اعلام کرد و گفت در کنار آنها ایستاده است.
🔹اما ایالات متحده پیش از سرمایهگذاری بر روی پروژه انقلاب مخملی در ایران؛ پروژهای دیگر نیز داشت که سرعت پیشرفت آن برای مقامات واشنگتن چندان راضیکننده نبود. ۲۲ می۲۰۰۷ «ایبیسی نیوز» از دستور «جورج بوش» رئیسجمهور وقت آمریکا برای اجرای یک «عملیات مخفیانه» در ایران خبر داد و نوشت:
«این طرح شامل تخریب اقتصاد ایران با دستکاری نرخ ارز و معاملات مالی بینالمللی است.»
🔹«بروس ریدل» افسر بازنشسته CIA در امور ایران و منطقه غرب آسیا در این زمینه به «ایبیسی نیوز» گفته بود:
«فشار اقتصادی بر ایران میتواند مؤثرترین ابزار در دست CIA باشد. به خصوص پیگیری حسابهای مورد استفاده برای تأمین بودجه برنامه هستهای و معاملات سپاه پاسداران.» آشوبهای تابستان ۱۳۸۸ و عوامل آن سرعت مناسب را برای این پروژه بایگانی شده فراهم کردند. «جان بولتون» نماینده پیشین آمریکا در سازمان ملل، همان زمان گفت: «این ناآرامیهای ایران در سال ۸۸ بود که گزینه تحریم ایران را که بیش از دو سال از دستور کار خارج شده بود، مجددا به روی میز برگرداند.»
🔹دو سال بعد وقتی ایران طعم خیانت مدعیان اصلاحات را در تحریمهای فلجکننده آمریکا میچشید؛ آنها پشت سر آقای حسن روحانی به عنوان یکی از نامزدهای انتخابات ریاست جمهوری سال ۱۳۹۲ صف کشیدند و او را با وعده «لغو تحریمها» به قدرت رساندند. از این منظر بزرگترین «کاسب تحریم» مدعیان اصلاحات بودند.
🔹این روزها و در کوران رقابتهای انتخاباتی اگر این جریان سیاسی باز هم از «تحریمها» و دلسوزیاش برای «لغو تحریمها» گفت؛ یقین داشته باشید باز هم پای یک کاسبی دیگر در میان است. آنها نشان دادند حتی به قیمت افزایش رنج مردم به دنبال کسب کرسی قدرت هستند؛ با حضور «بانیان تحریم» هیچ تحریمی «لغو» نخواهد شد همانطور که در دولت آقای روحانی ۸۰۲ تحریم ضدایرانی تبدیل به بیش از ۱۵۰۰ تحریم شد.
به حقیقت بپیوندید👇
@hagheeghat
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✅ بهائی یا داعشی!؟
🔹بهائیان توتالیتر هستند؛ سازمانی که می خواهد جهان را فتح کند و هدف نهایی آنها پاکسازی زمین از لوث هر مشرک مطرود با کشتن غیر بهائیان است.
#بهائیت
به حقیقت بپیوندید👇
@hagheeghat
✅ نظرسنجی جامع انتخاباتی
🔹شما به کدام نامزد رأی می دهید
همه نظر بدید👇
https://EitaaBot.ir/poll/wfv3
🔹جهت بالا رفتن جامعه ی آماری، برای دیگران نیز ارسال نمایید.
به حقیقت بپیوندید👇
@hagheeghat
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✅ شلیک بیش از ۱۰۰ موشک از لبنان به شمال اسرائیل
🔹رسانههای رژیم اسرائیل از شلیک بیش از ۱۰۰ موشک و راکت از سمت لبنان به سمت اراضی اشغالی فلسطین خبر دادند.
🔹این حملات موشکی گسترده حزبالله به سمت فلسطین اشغالی در واکنش به ترور فرماندهان خود است.
به حقیقت بپیوندید👇
@hagheeghat
✅ سربازان ذخیره ارتش اسرائیل: دولت نتانیاهو از پشت به ما خنجر زد
🔹روزنامه یدیعوت احارانوت در گزارشی به نقل از نظامیان ذخیره ارتش اسرائیل نوشت:
«دولت با قانونی که تندروها را از خدمت اجباری معاف میکند از پشت به ما خنجر زد».
🔹این نظامیان قانون منع خدمت سربازی یهودیان حریدی را یک «رسوایی» خوانده و گفتند: «دولت به جای بسیج عمومی برای یک جنگ دشوار، برای بقای سیاسی خود بسیج میشود و احساس میکنیم که به ما خیانت کرده است».
به حقیقت بپیوندید👇
@hagheeghat
✅ ملت ایران یادتان هست:
سال ۱۳۹۶، تعداد ۱۶۳ اقتصاددان! بیانیه نوشتن و گفتن اگر حسنفریدون رأی نیاره، اقتصاد ایران نابود میشه؛ و البته بعد از فجایع دولت حسنفریدون، به روی خودشون هم نیاوردن؟!
🔹خواستم بگم مواظب باشید باز اینجوری گولتون نزنند ...!
#انتخابات
#انتخاب_اصلح
به حقیقت بپیوندید👇
@hagheeghat
✅ پرونده هستهای برخلاف سال ۹۲ نمیتواند تاثیرگذار اصلی در انتخابات باشد
🔹یک رسانه وابسته به اپوزیسیون اذعان کرد رأیدهندگان ایرانی برخلاف سال ۱۳۹۲ نسبت به پرونده هستهای بیاعتنا هستند.
🔹وبسایت رادیو فردا در تحلیلی نوشت:
یازده سال پیش، در خردادماه ۱۳۹۲، وقتی حسن روحانی در رقابتهای تبلیغاتی انتخابات ریاست جمهوری از جیب خود کلیدی بیرون آورد و وعدۀ باز شدن قفل تحریمهای هستهای را مطرح کرد، نقطۀ عطفی در باب اهمیت فعالیتهای هستهای پدید آمد؛ ترازی تازه برای ارزیابی وعدهها و شعارهای انتخاباتی و عملکرد رؤسای جمهور در ایران.
🔹روحانی با عنایت به همان وعدهها برای رفع تحریمها و توافق با قدرتهای جهانی موفق شد بر رقبای خود که رویکرد مشخص و راهگشایی در قبال گفتوگوهای هستهای و تحریمهای شورای امنیت نداشتند، پیروز شود.
🔹او در شرایطی موفق شد از گفتمان «حل مسئله هستهای» برای پیروزی خود در انتخابات آن سال بهره ببرد که شورای امنیت سازمان ملل در مدت هشت سال ریاست جمهوری محمود احمدینژاد، شش قطعنامه علیه تهران تصویب کرده و با این حال، رئیسجمهور وقت آن قطعنامهها را «کاغذپاره» خوانده بود.
🔹حالا گروهی از تندروهای وابسته به حلقههای مرکزی قدرت، نگران تکرار تجربۀ سال ۹۲ هستند.
🔹بهنظر میرسد پس از ۱۸ ماه، کشورهای غربی و بهویژه اروپایی به این نتیجه رسیدهاند که رویکرد پیشین در قبال ایران پاسخگو نیست و مقامهای جمهوری اسلامی قصد ندارند گامی مثبت در جهت تنشزدایی و اعتمادسازی بر سر برنامۀ هستهای خود بردارند.
🔹حتی کسانی که در جریان رقابتهای انتخاباتی از لزوم احیای برجام و مذاکرات هستهای و رفع تحریمها سخن بگویند، نمیتوانند چشم خود را بر عمر کوتاه دستاوردهای دیپلماسی دولت حسن روحانی در این عرصه ببندند. با وجود شوق و امیدی که بعد از حصول آن توافق در ایران ایجاد شد، همۀ آرزوهای آن دوران خیلی زود بر باد رفت و حالا دیگر از برجام، چیزی جز یک نام باقی نمانده است.
به حقیقت بپیوندید👇
@hagheeghat
✅ اطلاعیه شماره ۳ ستاد انتخابات کشور - شناسه انتخاباتی نامزدها اعلام شد
🔹به اطلاع مردم شریف ایران اسلامی می رساند پیرو اطلاعیه شماره (۲) ستاد انتخابات کشور، اسامی و شناسه انتخاباتی نامزدهای انتخابات چهاردهمین دوره ریاست جمهوری اسلامی ایران که صلاحیت آنان از سوی شورای نگهبان احراز شده است، به ترتیب حروف الفبا و به شرح زیر اعلام می گردد:
آقای مسعود پزشکیان- فرزند محمد علی- شناسه نامزد ۲۲
آقای مصطفی پورمحمدی- فرزند حسین- شناسه نامزد ۳۳
آقای سعید جلیلی- فرزند محمدحسن- شناسه نامزد ۴۴
آقای علیرضا زاکانی- فرزند حسین- شناسه نامزد ۵۵
آقای سید امیرحسین قاضی زاده هاشمی- فرزند سید حسن - شناسه نامزد ۶۶
آقای محمدباقر قالیباف- فرزند حسین- شناسه نامزد ۷۷
🔹یادآور می گردد، بر اساس بند(۲) ماده (۳۶) قانون انتخابات ریاست جمهوری، سن انتخاب کنندگان در انتخابات جاری ۱۸ سال تمام می باشد. بنابراین کلیه متولدین روز ۸ تیرماه سال ۱۳۸۵ و قبل از آن می توانند با همراه داشتن شناسنامه یا کارت ملی در روز جمعه مورخ ۱۴۰۳/۴/۸ در انتخابات چهاردهمین دوره ریاست جمهوری شرکت نمایند.
به حقیقت بپیوندید👇
@hagheeghat
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✅ اعتراض مهمان ایرانی بیبیسی به القای ناامیدی این شبکه به جامعه ایرانی
🔹شما به صورت هدفمند در گزارشات و سوالات خود سعی در القای یأس و نا امیدی به بخش گستردهای از جامعه، برای دور کردن آنها از انتخابات دارید.
#انتخابات
#انتخاب_اصلح
به حقیقت بپیوندید👇
@hagheeghat
✅ سالگرد فاجعه بزرگ اسپایکر و کشتار ۱۶۰۰ و به روایتی ۳۹۰۰ نفر از شیعیان در تکریت
🔹سال۲۰۱۴ در چنین روزی گروهک تروریستی داعش هزاران دانشجوی افسری نیروی هوایی عراق را قتل عام کرد. کشتار شیعیان توسط گروهک تروریستی داعش و انداختن آنها در رود دجله باعث قرمز شدن آن شد.
به حقیقت بپیوندید👇
@hagheeghat
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✅ سخنان تکان دهنده سردار سلیمانی در خصوص درخواست داعش از شهدای پایگاه اسپایکر تکریت
🔹حاج قاسم سلیمانی:
با این شمشیرهای براق برنده را، این جوان هایی که از شیعه درتکریت گرفتند ۱۶۰۰ نفر را، به هر یک از آنها گفتند پشت کن به مذهب خودت، اهانت کن به اصول خودت حاضر نشد. تیزی شمیر را بر گلوی خودش حس میکرد.
به حقیقت بپیوندید👇
@hagheeghat
✅ قیمت نجومی ملک برای ستادهای انتخابات / ۸۰۰ متر ماهی ۱ میلیارد تومان!
🔹این روزها که بحث انتخابات به شدت داغ است شاهد اتفاقی عجیب در بازار مسکن هستیم.
🔹تبلیغات مختلفی برای اجاره واحدهای مختلف مناسب ستاد انتخابات در بازار به چشم میخورد.
🔹قیمت واحدها هم با توجه به متراژ و موقعیت بسیار متغیر است.
🔹به عنوان مثال یک واحد ۸۰۰ متری در مطهری با قیمت ماهانه ۱ میلیارد تومان ویژه ستاد انتخابات اجاره داده میشود.
🔹یک واحد ۷۰۰ متری دیگر در شریعتی ماهی ۱.۵ میلیارد تومان اجاره داده میشود./سرانه
به حقیقت بپیوندید👇
@hagheeghat
✅ رضایی «مانا» را تشکیل داد
🔹 محسن رضایی که در این دوره انتخابات ریاست جمهوری به دنبال ایجاد وحدت بین نیروهای اصولگراست در پیامی که در شبکه اجتماعی ایکس منتشر کرده خبر از تشکیل نشست مجمع اجماع نیروهای انقلاب موسوم به مانا داد.
🔹 رضایی گفته نیروهای انقلاب چاره ای جز اجماع بر نامزد مقبول ندارند و مشارکت همه گروهها در مانا تا زمان اجماع و پس از آن ادامه می یابد.
#انتخابات
#انتخاب_اصلح
به حقیقت بپیوندید👇
@hagheeghat
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✅ رایدادن در کدام کشورها اجباری است؟
به حقیقت بپیوندید👇
@hagheeghat
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✅ حضور خانواده های شهدای اسپایکر به دست داعش در محل شهادت آنها در قصر صدام تکریت در دهمین سالگرد آنها
به حقیقت بپیوندید👇
@hagheeghat
✅ آیا پزشکیان می تواند توفیق روحانی در سال ۹۲ را کسب کند؟
🔹مهدی پناهی سردبیر ایسنا:
در تحلیل من پزشکیان در انتخابات ریاست جمهوری چهاردهم نمیتواند سناریوی سال ۹۲ را تکرار کند و همچون روحانی با جذب آرای تحریمی و خاموش رئیسجمهور ناگهانی و شگفتیساز شود، در واقع به چند دلیل سناریوی سال ۹۲ تکرار ناپذیر است...
🔹هاشمی رفسنجانی زنده نیست تا همچون سال ۹۲ از پزشکیان حمایت کند، اصولا بسیاری از پدران معنوی جریانهای سیاسی فوت کردهاند یا مرجعیت سیاسی خود را از دست دادهاند، مثلا سید محمد خاتمی دیگر مثل سال ۹۲ اثرگذار نیست و نمیتواند باعث تحریک آرای خاکستری و تحریمی شود...
🔹 پزشکیان حرف نویی ندارد در حالی که روحانی سال ۹۲ دوگانه هستهای و اقتصاد یا تحریم و مذاکره را پیش کشید که برای مردم و قشر خاکستری رای نده جذاب بود.
🔹به علاوه این که شرایط سال ۹۲ و شوکهای تحریمی مردم را تشنه این حرفها کرده بود...
اما الان نه حرف تازهای هست و نه شرایط ۹۲. بلکه شرایط سیاسی بسیار بهتر از سال ۹۲ است؛ عملکرد و شهادت آقای رئیسی هم چیزی نیست که بتوان از آن مترسکی درست کرد یا به آن حمله رادیکال کرد، در واقع شرایط همچون سال ۹۲ بحرانی و قابل بهرهبرداری انتخاباتی نیست...
🔹 نکته مهمتر اینکه اظهارات پزشکیان در روز اول ماراتن انتخابات ریاست جمهوری چهاردهم نشان داد که مواضعش خلاف نگاههای اصلاحطلبان و قشر خاکستری رادیکال است؛ پزشکیان خود را مدیون رهبری میداند، مدافع سپاه است، از لزوم مالیات و افزایش قیمت بنزین حرف میزند؛ هرچند کلی و غیردقیق
🔹با این حال حتی اگر پزشکیان با مشارکت بالا قشر خاکستری رئیسجمهور شود، طبق مشی رهبری باز هم جمهوری اسلامی برنده شده چون علاوه بر آرای خاکستری، حتی تحریمکنندگان و براندازان را هم پای صندوق رای خود آورده است، آنهم در فضایی که در سال۱۴۰۱کار ایران را تمام شده میدانستند!
#انتخابات
#انتخاب_اصلح
به حقیقت بپیوندید👇
@hagheeghat
✅ پزشکیان، آنگونه که هست
آنگونهکه افراطیون میخواهند
۱) مسعود پزشکیان دو دهه قبل، وزیر بهداشت بوده و پس از آن، از کارهای اجرائی دور بوده است. او اصلاحطلب حزبی نیست، و دارودسته جداگانهای برای خود ندارد. در این شرایط، برخی افراطیون مدعی اصلاحات بر آن شدهاند که او را بکوبند و از نو -آنگونه که میخواهند و برای رادیکالیسم و گلادیاتور بازی خود نیاز دارند- بسازند!
۲) صلاحیت آقای پزشکیان در کنار پنج نامزد دیگر، در حالی تایید شد که نامزدهای بسیاری از طیفهای کوناگون تایید نشدند. صلاحیت وی در انتخابات اسفند ماه گذشته مجلس، از سوی هیئتهای اجرائی تایید نشده بود، اما در شورای نگهبان تایید شد. او ۸ فروردین ۱۴۰۳، درباره ماجرای تایید صلاحیتش گفته بود: «بنده از جاهای مختلف این را شنیدم. رهبری فرموده بودند چرا این کار را کردید؟ شورای نگهبان هم اعلام کرد که ما هیچ وقت رد نکردیم و همیشه تایید کردیم، بلکه هیئت اجرائی رد کرده بود».
۳) پزشکیان همچنین دی ماه پارسال خبر داده بود: «اگر دخالت رهبری نبود، امکان ردصلاحیت من در انتخابات مجلس وجود داشت. از زمانی که خود را شناختیم، سعی کردیم برای انقلاب و نظام کار کنیم. از جاهای مختلف شنیدم که مقام معظم رهبری، اسم مرا آوردند و سؤال کردند که به چه دلیل در هیئت اجرائی اینطور شده، و مرا مدیون خودشان کردند».
۴) پزشکیان دوشنبه شب در برنامه تلویزیونی گفت:
«- ما قرار نیست برنامۀ جدید بنویسیم و سیاست جدیدی اجرا کنیم. قدم اول ما این است که مسیری که دولت پیش گرفته را ادامه دهیم.
- هر دولتی که بخواهد بیاید، باید برنامۀ هفتم توسعه را اجرا کند. قطعا اولویت ما رفتن به سمت سیاستهای کلی و مسیری است که ما را به اهداف برساند.
- معطل ماندن برنامههای ما -یا به چشماندازی که رهبر انقلاب مشخص کردند و قرار بوده اول (منطقه) شویم و فقر را از بین ببریم و نرسیدیم- نشان میدهد ما در اجرا نتوانستیم سیاستها و اهداف را پیاده کنیم.
- قدم اول ما این است که مسیری که دولت پیش گرفته را ادامه دهیم. اگر در ارزیابیها ببینیم برنامه یا نیروها نواقصی دارند، اصلاحاتی باید در مسیر شکل بگیرد. مشکل این است که هر کسی که میآید، مسیر را عوض میکند.
- برخلاف اروپا ما از مالیات فرار میکنیم، باید دارایی مردم مشخص شود. اگر دادهها شفاف شود فساد کاهش پیدا میکند. در داخل کشور FATF را حداقل اجرا کنیم، قانون هم دارد».
۵) اما این سخنان به مذاق برخی افراطیون خوش نیامد. چنان که نوشتند:
«- برنامه زنده تلویزیونی پزشکیان پایینتر از حد انتظار گروههای هوادار اصلاحطلبان بود. او اگر در برنامههای بعدی با همین دست فرمان حرکت کند، توانایی برانگیختن سازمان رأی اصلاحطلبان را نخواهد داشت.
-اولین نطق پزشکیان بازخورد منفی داشت.
-آقای پزشکیان! مسیر را اشتباه شروع کردید. آنها که قرار است برای شما پای صندوق بیایند، خواهان تغییر اساسی هستند.
- تا اومدیم ببینیم این موج چیه که میگن پزشکیان راه انداخته یا میتونه راه بندازه، با مصاحبه تلویزیونی بیرمقش کرد».
همچنین احمد_ ز ، یکی از افراطیون گفته: «باید بررسی بشود چرا پزشکیان تایید صلاحیت شده است؟».
این فضاسازی در حالی است که شبکه اینترنشنال وابسته به موساد، در چند نوبت به پزشکیان به خاطر این که گفته بود «فکر نمیکردم خاتمی به جایی برسد که رای ندهد»، «نامزد شدم تا مشارکت در انتخابات افزایش پیدا کند»، و «برنامه توسعه را بر مبنای سیاستهای رهبری اجرا میکنم»، حمله کرده بود.
۶) منافقین و تندروهای غربگرای که نسبت به نطق پزشکیان ابراز نارضایتی و طلبکاری از موضع بالا کردهاند، همانهایی هستند که در ادوار مختلف به تناوب، دور کسانی مانند مرحوم هاشمی، خاتمی، کروبی، عارف، روحانی، همتی و... جمع شده و تا عرش بالا برده بودند، و ضمنا به وقتش هم که توقعاتشان به قدر کافی برآورده نشده، پنجه بر صورت همین شخصیتها کشیده و از بدترین توهین و تخریب دریغ نکردهاند. آنها بارها، هاشمی را «انحصارطلب، پدرخوانده، و عالیجناب سرخپوش قتلهای زنجیرهای»، خاتمی را «اردک لنگ، جزو بدترینها در مجمع روحانیون، شاه سلطان حسین بیعرضه»، «کروبی را یک دنده، مرتجع و سادهلوح» و «عارف را اصلاحطلب قلّابی و برانگیخته نهادهای امنیتی» خواندهاند.
۷) منافقین جدید، ادامه منافقینی هستند که حضرت امام(ره) دربارهشان فرمود: «خدا میداند که من مکرر به این (بنی صدر) گفتم که آقا اینها تو را تباه میکنند، این گرگهایی که دور تو جمع شدهاند و به هیچ چیز عقیده ندارند، تو را از بین میبرند، گوش نکرد، هی قسم خورد که اینها فداکار هستند». آقای پزشکیان که به درستی خود را خدمتگزار نظام و انقلاب میداند و در تشییع شهید رئیسی از ارادت خود به آن شهید گفت، قطعا آن قدر تجربه و تدبیر دارد که به بدخواهان کشور و ملت پهلو ندهد و فاصلهگذاری منطقی داشته باشد.
✅ اعتمادا! نعل را وارونه زن
🔹روزنامه اجارهای اعتماد که سابقه طولانی در تخریب و توهین دارد، در فرآیند فرافکنی و مظلومنمایی اصلاحطلبان مدعی شد: کلونیهای تخریب علیه پزشکیان در انتخابات دست به کار شدند.
🔹اعتماد در یک خبرسازی گل درشت و فاقد سند و خبر مینویسد: «فيتيله انتقاد، اتهام و تخريب عليه مسعود پزشكيان را بالا بكشيد.» اين فرماني است كه گفته ميشود[!!؟] از سوي برخي افراد و جريانات راديكال خطاب به كانالها، پيجها و صفحات مجازي همسو صادر شده است. فرماني كه به دنبال ايجاد جوي منفي عليه نامزدي است كه ميبايست يك تنه با لشگري ۵ نفره از نامزدهاي اصولگرا روبهرو شود. اما پدرخواندههاي راديكال به همين وضعیت غير متناسب و غير متعادل هم قانع نشده و به دنبال استفاده از رويكردهاي تخريبي عليه پزشكيان شدهاند. حجم، اندازه و گستره اين تخريبها عليه پزشكيان به اندازهاي بالاست كه به نظر ميرسد، برخي ستادهاي تبليغاتي به جاي تأكيد و تكيه بر تواناييها، دستاوردها و ظرفيتهاي نامزد مورد نظر خود، هم و غم خود را معطوف تخريب پزشكيان قرار دادهاند.
🔹روزنامه اعتماد در ادامه برای خالی نبودن عریضه، ادامه تحلیل باسمهای خود را به انتخابات سال ۱۳۷۶ حواله داده و متن مطولی را به ادعای بیسند خود در مقدمه افزوده است!
🔹فرافکنی روزنامه زنجیرهای در حالی است که این روزنامه و همقطارانش روزانه سرگرم تخریب و تهمتپراکنی و تحریف و ترور شخصیت نوع مدیران خدمتگزار و فعالان انقلابی هستند. به تعبیر شاعر، تا نشان سُمّ اسبت گم کنند- ترکمانا نعل را وارونه زن!
#انتخابات
#انتخاب-اصلح
به حقیقت بپیوندید👇
@hagheeghat
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✅ دستگاه دیپلماسی اقتصادی قدرتمند در دولت شهید رئیسی
به حقیقت بپیوندید👇
@hagheeghat
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✅ رسانه چینی بررسی میکند:
🔹چگونه اقدام ایران در رابطه با بندر استراتژیک چابهار، چین را نگران کرده است؟
به حقیقت بپیوندید👇
@hagheeghat