9.77M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🌺شعرخوانی زیبا به مناسبت آغاز امامت امام زمان عج
❤️درباره امام زمان (ارواحنافداه)
🌺به همراه دعای سلامتی امام عصر عج
توسط آقا محمدعلی ۷ ساله
4_1272657990159173543.mp3
6.69M
🔷 #حاج_میثم_مطیعی
🔶عاشقونه تو جمکران پی تو میگردیم (سرود) به مناسب آغاز امامت امام زمان(عج)
️حقیقت واصل
🌺السلام علیک یا صاجب الزمان🌺 سلام علیکم توفیق باشد خدا بخواهد ان شاءالله به مدت ۵ شب مراسم معنو
🌺السلام علیک یا صاجب الزمان🌺
سلام علیکم توفیق باشد خدا بخواهد ان شاءالله
به مدت ۵ شب مراسم معنوی یاد امام زمان (اروحنافداه) به مناسبت نزدیکی ۹ ربیع الاول برگزار میشود
این مراسم همراه با یک آیه قرآنی مهدوی و یک حدیث مهدوی و سخنرانی در خصوص امام زمان (اروحنافداه) و خواندن زیارت آل یاسین و دعای فرج امام عصر عج همراه خواهد بود انشاءاالله
🌹هر شب ساعت ۱۰:۳۰ -۱۱ در کانال حقیقت واصل
🌺امشب شب پنجم و آخر
@hagigatevasel
️حقیقت واصل
🌹آیات قرآنی مهدوی 🌹 ✅وعده خدا بر نعمت بر مستضعفان و پیشوایی آنان «وَ نُرِیدُ أَنْ نَمُنَّ عَلَى
🌺آیات مهدوی 🌺
✅خداوند نمی گذارد نور خدا خاموش شود
«یُرِیدُونَ لِیُطْفِؤُا نُورَ اللَّهِ بِأَفْواهِهِمْ وَ اللَّهُ مُتِمُّ نُورِهِ وَ لَوْ کَرِهَ الْکافِرُونَ»(صف/۸)
«مىخواهند نور خدا را به دهانهایشان خاموش کنند ولى خدا کامل کننده نور خویش است، اگر چه کافران را ناخوش آید»
✅دین اسلام دین جهانی وغالب خواهد شد
«هُوَ الَّذِی أَرْسَلَ رَسُولَهُ بِالْهُدى وَ دِینِ الْحَقِّ لِیُظْهِرَهُ عَلَى الدِّینِ کُلِّهِ وَ لَوْ کَرِهَ الْمُشْرِکُونَ»(صف/۹ ،توبه/۳۳)
«خدا فرستاده خود را با هدایت و دین حق فرستاد تا بر همه دینها غالب شود. هر چند مشرکین نخواهند».
🌺آقا جانمان، تشنه دیدار شما هستیم..🌺
@hagigatevasel
️حقیقت واصل
💎 جملهای قابل تأمل از حضرت حجت (عج)، امام زمان عزیز وغائب از نظر ما 🌹حضرت مهدی عجلاللهتعالیفر
🔅 #امام_سجاد علیه السلام فرمودند:
✍️ اَلْمُنْتَظِرُونَ لِظُهُورِهِ اَفْضَلُ اَهْلِ كُلِّ زَمانٍ
🔴 بهترين مردم هر زمان كسانى هستند كه منتظر ظهور حضرت مهدى عليه السلام هستند.
📚 بحارالأنوار، ج ۵۲، ص ۱۲۲
6.34M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🌹 ویژه سالروز آغاز امامت حضرت ولیعصر(عجل الله تعالی فرجه الشریف)
♦️ ببینید| رهبر معظم انقلاب: طلوع خورشیدِ حق و عدل در پایان این شب ظلمانی قطعی است.
♦️ ۴ نكته درباره امام زمان (عج) در بيانات رهبرمعظم انقلاب
🌹امام خامنه ای : عادت کنیم که همه اخلاص و فداکاری و محبت و همه قلب خود را به #امام_زمان علیه السلام تقدیم کنیم. ۹۴/۱۰/۱۹
@hagigatevasel
🌹اهمیت نهم ربیع🌹
🌺🌷یکی از روزهای مهم ماه ربیع الاول، روز نهم این ماه است؛ روزی که بسیاری به اشتباه تصور می کنند مناسبت این روز قتل خلیفة دوم است؛ حال آنکه مورخان، 28 ذی الحجه را روز درگذشت وی می دانند.
🌺🌸 نهم ربیع الاول نخستین روز امامت و ولایت یگانه منجی عالم بشریت، حضرت مهدی موعود عجل الله تعالی فرجه الشریف است که پس از شهادت پدر بزرگوارشان امام حسن عسکری علیه السلام، به این مقام نائل شده اند.🌺🌸
✅آغاز امامتِ امام عصر عجل الله تعالی فرجه الشریف چه اهمیتی دارد و چرا باید این روز را جشن گرفت؟
👈 همة انبیا و ائمه یک روزی، روز شروع و آغاز کارشان بود که به امر الهی اقدام به دعوت به سوی پروردگار کرده اند. ولی حضرت مهدی عجل الله تعالی فرجه الشریف، امام حی و زندة ما هستند و آخرین وصی و حجتِ الهی؛ بنابراین آغاز امامتشان یک تمایزی با آغاز ولایت دیگر اولیای الهی دارد، و ما با بزرگداشت این روز، توجه و وظیفة خودمان را نسبت به امر امامت آن حضرت ابراز می کنیم.
👈به همان دلیلی که باید «غدیر خم» را جشن گرفت و اهتمام ورزید و جایگاه امامت و رهبری امام معصوم را ارج نهاد، آغاز امامت هر امام نیز، شایستة تکریم است، ولی نسبت به ائمة دیگر چنین رسمی نبوده و معمولاً روز وفات یا شهادت هر امام، آغازِ امامتِ امام بعدی هم هست و در یک فرصت، هم داغ شهادت امام است، هم سرور برای امامتِ جانشین او؛ لیکن دربارة حضرت ولی عصر عجل الله تعالی فرجه الشریف این مسئله اهمیت خاصی پیدا می کند، چون آن امام، هم اکنون زنده است و دوران ما، دوران امامت اوست و آن حضرت، «امام عصر» ما است و برای این که دل ها و ذهن ها توجه بیشتری به آن حضرت پیدا کند و مسئلة امامت در عصر غیبت از یادها نرود و شوق انتظار در دل ها برافروخته تر شود، سالروز آغاز امامت آن حجت الهی را یاد می کنیم و جشن می گیریم؛ به خصوص با توجه به شرایط حاضر در جهان معاصر که نسبت به وجود آن حضرت، از سوی دشمنان اهل بیت، تشکیک می شود و «مهدی باوری» را زیر سؤال می برند، گرامیداشت این روز، تلاش برای ریشه دارتر کردن این باور اسلامی و شیعی در دل های اهل ایمان و منتظران ظهور آن حضرت است.
✅ اگر بدانیم که در این روز مأموریت اصلی، سه چیز است؛ اول، باید شناخت و معرفت به امام را در جامعه بیشتر کنیم، دوم، انس به آن حضرت را در جامعه افزایش دهیم؛ سوم این که وظایف و تکالیف مردم را در عصر غیبت بیان کنیم.
✅دربارۀ آغاز امامت امام زمان عجل الله تعالی فرجه الشریف، جشن باشکوه و ویژه می گیریم، اما باید مراقب باشیم که مرتکب اعمال خلاف شرع نشویم چرا که علمای ما اصرار دارند که به مقدسات دیگر مذاهب توهین نشود و سیرة اهل بیت علیهم السلام هم این گونه نبوده است که مجالسِ توهین آمیز برگزار شود. الآن هم در شبکه های ماهواره ای، گوشه هایی از برخی مراسمات غلط را برای مسلمانانِ جهان پخش می کنند و می گویند شیعیان چنین حرف هایی را دربارۀ صحابه می زنند؛ بنابراین برای برگزاری این گونه جشن ها باید یک تجدید نظر و تدبیر خاصی انجام شود. شادی در دین جایگاه مهمی دارد، ولی امروزه تندروی هایی در این باره صورت می گیرد که قطعاً اهل بیت علیهم السلام از آن راضی نیستند.
✅نهم ربیع الاول آغاز امامت امام مهدی عجل الله تعالی فرجه الشریف و نویدبخش حکومت عدل جهانی موعود و بشارت دهندة جامعة زیبای معنوی است. آرمان شهر الهی که در همة ادیان گفته شده است و همة مکاتب دربارة آن صحبت کرده اند، با تولد و به امامت رسیدن امام مهدی عجل الله تعالی فرجه الشریف وارد فاز عملیاتی شده است. غیبت آن حضرت به معنای انقطاع و دور دست بودن این جامعه نیست؛ بلکه به این معنا است که بشر باید خود را آماده کند. به همین سبب، این روز را باید بسیار بزرگ بدانیم.
✅✅ا✅❇ین روز، روز شکرانة ولایت و نعمت بزرگ الهی است. بنابراین جا دارد در مساجد و محافل و نشست ها، برنامة شکرگزاری داشته باشیم؛ حتی در مسیحیت هم یک روز شکرگزاری هست. چه خوب است که روز شکرگزاری ما روز آغاز امامت امام مهدی عجل الله تعالی فرجه الشریف باشد.
✅✅✅✅ این روز را برخی به نام عید الله اکبر، غدیر دوم بیان کردند. در غدیر با حضرت علی علیه السلام بیعت کردند. این روز هم ما با امام زمان عجل الله تعالی فرجه الشریف بیعت می کنیم؛ در این روز به نوعی اظهار علاقه خود را نسبت به امام زمانِ خودمان داشته باشیم.
✅آغاز امامت امام عصر عجل الله تعالی فرجه الشریف را برای این جشن می گیریم که ایشان تنها امامی است که زنده بوده و الآن غایب است و ما با برگزاری مجالس جشن و شادی در هر سال با امام زمان عجل الله تعالی فرجه الشریف تجدید بیعت می کنیم؛
✅✅✅✅ یعنی به نوعی می خواهیم این نگاه را داشته باشیم که در دوران عدم ظهور حضرت مهدی عجل الله تعالی فرجه الشریف و دوران غیبت کبری، امام، حاضر و ناظر بر برنامه ها و کارهای ماست.