فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 رهبرانقلاب: نبود آقایان یزدی و مصباح، برای مجلس خبرگان خسارت است
#مصباح_عزیز
#علامه_مصباح
@hagigatevasel
مروری بر پیام تسلیت رهبر معظم انقلاب امام خامنه ای ؛ در پی رحلت حضرت علامه آیت الله مصباح یزدی رحمه الله علیه.
#مصباح_عزیز
#علامه_مصباح
@hahigatevasel
🔹آیت الله حائری شیرازی🔹
آیتالله مصباح، #مطهری_زمان ماست و در اخلاص #کم_نظیر است.
هدایت شده از ️گنج نهفته
final_sample.pdf
12.8M
ده روز تا آغاز هفتهی #عفاف_و_حجاب
نسخهی پیدیاف سه کتاب کاربردی؛
▫️کتاب ترگل (دلایل عقلی حجاب)
پرشمارهترین کتاب حجاب در سالهای اخیر.
▫️کتاب شاخه نبات
راهکارهای کنترل شهوت و نگاه
▫️کتاب اینترنت پاک
چگونه اینترنت را برای کودکان امن کنیم؟
🔺با ارسال این فایل برای دیگران، در ثواب نشر آن شریک باشید.
@gangenahofte
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
♨️کلیپ♨️
🔹آیت الله حائری شیرازی🔹
🔸در یک ثواب بزرگ، شریک شدید!🔸
🎥 کسانی که در انتخابات شرکت کردند و با تحقیق رأی دادند، در ثواب تمام خدماتی که رئیس جمهور در ۴ سال آینده انجام می دهد، شریک هستند، اما در گناه کارهای بد او شریک نیستند!
#رای_ما_رئیسی #رئیسی
@hagigatevasel
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹ببينيد | زمزمه صلوات خاصه امام رضا (علیهالسلام) توسط رهبرمعظم انقلاب
🍃اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَى عَلِيِّ بْنِ مُوسَى الرِّضَا الْمُرْتَضَى الْإِمَامِ التَّقِيِّ النَّقِيِ
🌹وَ حُجَّتِكَ عَلَى مَنْ فَوْقَ الْأَرْضِ وَ مَنْ تَحْتَ الثَّرَى الصِّدِّيقِ الشَّهِيدِ
🍃صَلاَةً كَثِيرَةً تَامَّةً زَاكِيَةً مُتَوَاصِلَةً مُتَوَاتِرَةً مُتَرَادِفَةً كَأَفْضَلِ مَا صَلَّيْتَ عَلَى أَحَدٍ مِنْ أَوْلِيَائِكَ
@hagigatevasel
🌺السلام علیک یا اباصالح المهدی عج🌺
#سلام_مولای_مهربانم♥
دیدن روی ماهتان همچنان
آرزوی چشمانم است...
شنیدن صدای دلانگیزتان نیز
حسرت شده برای گوش هایم...
اما خدا را شکر که هر صبح
زبانم با سلام به شما باز میشود
🌤أللَّھُـمَ ؏َـجِّـلْ لِوَلیِڪْ ألْـفَـرَج🌤
هدایت شده از ️گنج نهفته
🚨پیشگیری از آسیب و تهدیدات فضای مجازی
پیشگیری از آسیب ها و تهدیدهای فضای مجازی بیتردید از بزرگترین چالشهای پیش روی والدین در فضای مجازی است. الزامی است که کودکان و نوجوانان از انضباط رفتاری در فضای مجازی برخوردار باشند. پیامهای بسیاری ممکن است بصورت اشتباهی ارسال شود یا از آنها برداشت نادرستی شود و موجبات سو استفاده از ارسال یا دریافت کننده را فراهم آورد.
۱. هرگز در تولید محتوا از اطلاعات شخصی استفاده ننمایید.
نام و نام خانوداگی، آدرس محل اقامت، تحصیل و تفریح، شماره تلفن ثابت و همراه، همگی از جمله اطلاعاتی است که منجر به یافتن شما خارج از فضای مجازی میگردد. درصورت استفاده از اینستاگرام، حتماً صفحه خود را بر روی حالت خصوصی تنظیم نموده و همچنین قبل از بارگذاری تصاویر، از حاضرین در عکس اجازه قبلی بگیرید.
۲_ قبل از ارسال پیام، از صحت کامل ID گیرنده اطمینان حاصل نمایید.
حتماً از درستی ID مخاطبین خود اطمینان حاصل نمایید. این امر زمانی از اهمیت فوق العاده برخوردار است که با مخاطبین جدید و برای نخستین بار از طریق فضای مجازی ارتباط حاصل نمودهاید. شایان ذکر است بسیاری از جوانان با عدم دریافت پاسخ از طرف مقابل، سریعاً خشمگین شده و با مخاطب خود درگیر میشوند، در حالی که در مورد هرزنامه و اشکالات احتمالی فنی اپلیکیشنها اطلاع چندانی ندارند.
۳. زود باور نباشید.
به صرف اینکه شخصی در فضای مجازی خود را سیزده ساله معرفی نموده، بدین معنا نیست که وی واقعاً سیزده سال سن دارد و یا واقعاً دختر یا پسر است. مشکل اصلی فضای مجازی قابلیت تغییر هویت و عدم امکان کسب شناخت اولیه از مخاطب ناشناس است. پس هرگز از دوستی با کاربران اینترنتی ناشناس و قرار ملاقات با آنها خودداری نمایید.
۴.به پیامهای خشونتآمیز را با عصبانیت پاسخ ندهید.
به هنگام خشم، حتماً از گوشی یا رایانه خود دور شوید و قبل از ارسال پیام خوب فکر کنید. پیامهای نسنجیده و احساسی اغلب توهینآمیز و ناراحت کننده هستند و از طرفی پشیمانی شدید شما را در پی خواهد داشت. ارسال پیامهای خشونت آمیز، تهدید و آسیب بدنبال داشته و منجر به ارتکاب قلدری سایبری میشود. اگر چنین پیامی دریافت کردید، مورد وسوسه پاسخگویی قرار نگیرید. واکنش دقیقاً آن چیزی است که طرف مقابل به دنبالش است. "اوباش سایبری" لذت را در قدرت مأخوذ از ترس و خشم قربانی خود میدانند. تنها راه مقابله با قلدری اینترنتی، بی تفاوتی است
۵.هرگز به پیام کاربران ناشناس اهمیت ندهید.
صحبت نکردن با غریبهها از توصیههای همیشگی والدین است. این اصل در فضای مجازی نیز صادق است. اگر از فرستنده پیام شناخت ندارید، کنجکاوی را کنار بگذارید و پیام را حذف کنید. این دست از پیامها نه تنها ممکن است برهم زننده آرامش باشد بلکه در مواقعی حامل ویروس و بدافزار نیز است.
۶.از فوروارد (بازنشر) پیامها خودداری کنید.
گرچه اکثر اشخاص از پیامهای سرگرم کننده استقبال میکنند ولی همگی از وقت و حوصله کافی برخوردار نیستند. برخی از شکارچیان سایبری با بازنشر پیام در فضای مجازی بدنبال جذب علاقمندان از طریق واکنش گیرندگان آن هستند. شمار زیادی از پیامهای در گردش، شایعات نگران کننده و یا واقعیات غیر مرتبط با رده سنی فرزندان است.
از طرفی فرزندان مهارت و اطلاع کافی از واکنش صحیح با بازخوردهای منفی گیرنده پیام را ندارند.
۷. به هنگام ارسال ایمیل به بیش از یک نفر از BCC استفاده کنید.
توصیه میشود بههنگام ارسال یک پیام برای چندین نفر(ایمیل) حتماً از گزینه BCC استفاده نمایید. با BCC قادر خواهید بود آدرس ایمیل گیرندگان را از یکدیگر مخفی نمایید. به این ترتیب هرزنامه و دیگر تهدیدات جدیتر خنثی شده و از حریم خصوصی گیرندگان نیز حفاظت به عمل میآید.
۸. قبل از ارسال پیام آن را خوب بخوانید.
از آنجایی که پیامهای کتبی فاقد لحن کلام میباشد، بعضاً افراد در دریافت و برداشت از این پیامها دچار سو تفاهم میشوند. حتی المقدور از خلاصه نویسی و استفاده از اختصارات دوری کنید. پیام ارسال شده خود را بخوانید و اگر امکان ویرایش وجود ندارد، سریعاً توضیحات خود مبنی بر رفع سوتفاهم احتمالی را اضافه کنید. اگر چنانچه احساسات مخاطب خود را جریحه دار ساختهاید، از عذرخواهی باکی نداشته و در انجام آن درنگ ننمایید.
۹. از ارسال اطلاعات محرمانه در فضای مجازی خودداری کنید.
در صورت وجود ضرورت نسبت به تحویل اطلاعات و اسناد محرمانه، به هیچ وجه از بستر فضای مجازی استفاده ننمایید چرا که احتمال خطا در ارسال اطلاعات حیاتی هرگز برابر با صفر نمیباشد. از طرفی مراجع قضایی اختیار لازم مبنی بر دستور بررسی ادله دیجیتال را دارند همچنان که مدیران و کارفرمایان قبل از جذب نیرو، ازOSINT استفاده مینمایند.(جستجوی پیشرفته ردپا در فضای مجازی) بخاطر سپاریم که محتوای بارگذاری شده در فضای مجازی ماندگار خواهد بود
هدایت شده از ️گنج نهفته
🚨چه راهکارهایی برای مقابله با آسیب های فضای مجازی برای کودکان وجود دارد ؟
راهکارهای مقابله با آسیبهای فضای مجازی توسط والدین و خانوادهها را میتوان به راهکارهای سلبی و ایجابی تقسیم کرد.
🔺راهکارهای سلبی شامل اقداماتی که از سوی والدین در جهت کنترل، نظارت و حتی در مواقعی حذف فضای مجازی از برنامه کودکان میشود.
✅ و برنامهها و اقدامات ایجابی مربوط به مدیریت استفاده از فضای مجازی و توانمندسازی کودک در مواجه با فضای مجازی، بهینه سازی فضای مجازی و... را در بر میگیرد.
✅راهکارهای ایجابی
۱- تقویت ارتباطات عاطفی و منطقی در خانواده و جایگزین کردن تفریحهای سالم
۲- هدفمندی و جهت دهی به استفاده کودکان از فضای مجازی
۳- آشنایی والدین با فضای مجازی
🚨راهکارهای سلبی
۱- نظارت
۲- ایجاد محدودیت در استفاده از اینترنت
۳_استفاده از اینترنت پاک
@gangenohofte
هدایت شده از ️گنج نهفته
✅استفاده از اینترنت برای کودکان
برای کودکان زیر ۷ سال توصیه به استفاده از اینترنت نمیشود . تا حد امکان این کودکان را با بازیهای جسمی در خانه یا طبیعت مشغول کنید .
چون استفاده از اینترنت از لحاظ جسمی به بچه ها آسیب میزند .
🔺هم به چشم بچه ها آسیب میزند
🔺 و هم استفاده طولانی مدت باعث عدم تحرک
🔺در نتیجه چاقی مفرط و آسیب های آن در کودکان میشود.
🔺اما در صورت استفاده کودکان از اینترنت باید والدین آگاهی های خود را بالا ببرند
🔺۱_هم مدیریت کنند نحوه استفاده از اینترنت را
🔺هم تعداد ساعات استفاده کودک را با برنامه ریزی #محدود کنند .
🔺هم اینکه استفاده از فضای مجازی برای بچه ها و نوجوانان در مکان عمومی خانه باشد
✅ نکته مهم : هر چه قدر رابطه والدین با فرزندان، با رفاقت بیشتر و صمیمی تر باشد. و هر چه قدر تفریحات و سرگرمی های فرزندان در خانواده بیشتر باشد . این بچه ها کمتر نیاز به استفاده از اینترنت میکنند در نتیجه از آسیبهای آن در امانند.
بنابراین تاحدامکان سعی کنید بچه ها را با شادی های حقیقی سرگرم کنید
📝 محمدلو
@gangenahofte
سلام علیکم کانال گنج نهفته کانال دوم ماست با مدیریت یکسان در موضوعات زن، خانواده ،حجاب و عفاف
@gangenahofte
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
❤️امام خامنه ای:ما منتظريم تا حاج احمد متوسليان برگردد
♦️همراه با فيلم سخنان ديده نشده سردار احمد متوسلیان؛ بمناسبت سالگرد ربوده شدن وی
امروز ۱۴ تیرماه، سالروز اسارت سردار جاویدنشان حاج احمد متوسّلیان به دست مزدوران اسرائیل جنایتکار است
رهبر معظم انقلاب:
«ما منتظریم که آقای حاج احمد متوسّلیان انشاءالله بیاید؛ نگویید شهید، ما که خبر نداریم از شهادت ایشان. خداوند انشاءالله که فرزند شما را -هرجا که هست، هرجور که هست- مشمول لطف و فضل خودش قرار بدهد. ما که آرزو میکنیم انشاءالله خداوند این جوان مؤمن و صالح را برگرداند. بله، آقای حاج احمد متوسّلیان با همین آقای حاج همّت هم دوست و رفیق و همکار بودند؛ خداوند انشاءالله همهشان را مشمول لطف خودش قرار بدهد».
بیانات در دیدار جمعی از خانوادههای شهدای سپاه ۱۳۷۵/۹/۲۵
✅ علامه یا کانت ایرانی
استادخسروپناه: اگر آیت الله مصباح یزدی در آلمان بود همچون کانت، حرمت تفلسف او نگه می داشتند و اگر در آمریکا بود، اندیشه او را معیار ایدئولوژی خود می ساختند.
حوزه/ حجت الاسلام والمسلمین عبدالحسین خسروپناه در یادداشتی به جایگاه مرحوم آیت الله مصباح یزدی پرداخته است که متن آن بدین شرح است:
بسم الله الرحمن الرحیم
دوستان و دشمنان در حق علامه استاد مصباح یزدی کوتاهی یا ستم کردند. برخی از دوستان ناآگاهانه تنها چهره سیاسی از وی نشان دادند و او را پدر معنوی حزبی خواندند.
دشمنان هم آگاهانه به تخریب این دانشمند و حکیم برجسته معاصر پرداختند و جاهلان و بیماران ادامه دادند.
اگر آیت الله مصباح یزدی در آلمان بود همچون کانت، حرمت تفلسف او نگه می داشتند و اگر در آمریکا بود، اندیشه او را معیار ایدئولوژی خود می ساختند.
ای کاش شاگردانش به ترویج اندیشه حکمی او می پرداختند.
اما استاد مصباح یزدی کیست؟ بنده از آغاز دهه شصت با معظم له آشنا شدم. ابتدا مباحث معارف قرآن این قرآن شناس عمیق را استماع می کردم و سپس شرکت در جلسات وی در دزفول که روشنگر اهل معرفت بود.
اولین کتاب فلسفی که خواندم فلسفتنا شهید صدر بود که به توصیه معظم له درس هایشان را استماع کردم و ایشان متواضعانه اشکالات این مسکین را برطرف می کرد.
این فقیر تا آخر عمر با برکت این مفسر حکیم، خوشه چین دانش او بود و ممکن نبود دیداری شود و درسی نیاموزد.
علامه مصباح یزدی متفکری حکیم و نظریه پردازی دقیق بود. فلسفه را با روش استدلالی و معارف قرآن را با روش استظهاری و استنطاقی و تفقه را با روش اجتهادی بحث می کرد.
«وَمَا کَانَ الْمُؤْمِنُونَ لِیَنفِرُوا کَافَّةً فَلَوْلَا نَفَرَ مِن کُلِّ فِرْقَةٍ مِّنْهُمْ طَائِفَةٌ لِّیَتَفَقَّهُوا فِی الدِّینِ وَلِیُنذِرُوا قَوْمَهُمْ إِذَا رَجَعُوا إِلَیْهِمْ لَعَلَّهُمْ یَحْذَرُونَ»
حقا که این مجاهد علامه، نظریه پرداز در فلسفه اخلاق و علم النفس و هستی شناسی و معرفت شناسی و دین شناسی و فلسفه الاجتماع بود.
وقتی توفیق دیدار حاصل می شد هویت متواضعانه و متعبدانه او نمایان بود.
چقدر خوش می گذشت وقتی به ایشان در نماز اقتدا می کردم؛ نماز ملکوتی آیت الله العظمی بهجت را تداعی داشت. رکوع و سجودش مملو از توجه بود.«إِنَّمَا یخْشَی اللّه مِنْ عِبَادِهِ الْعُلَمَاءُ».
درس اخلاق استاد در دفتر مقام معظم رهبری، سیراب کننده اهل اخوت با مومنان بود «إِنَّمَا الْمُؤْمِنُونَ إِخْوَةٌ فَأَصْلِحُوا بَیْنَ أَخَوَیْکُمْ وَاتَّقُوا اللَّهَ لَعَلَّکُمْ تُرْحَمُونَ».
استاد مصباح یزدی ولایت مداری باورمند به مردم بود و نقش مردم در حکومت داری را حداکثری می دانست؛ نقشی که مدعیان مردم داری نه در نظر و نه در عمل بدان اعتقاد نداشتند. ولایتمداری او هم با ولایتمداری سیاسیون متفاوت بود؛ واقعی و حقیقی و خالصانه، زیست ولایتمدار داشت.
مرحوم حکیم مصباح یزدی اهل تجارت نبود؛ اگر بود فقط با خدا بود و لذا اهل ذکر و نماز و انفاق و خشیت الهی بود.
«رِجَالٌ لَّا تُلْهِیهِمْ تِجَارَةٌ وَلَا بَیْعٌ عَن ذِکْرِ اللَّهِ وَإِقَامِ الصَّلَاةِ وَإِیتَاءِ الزَّکَاةِ یَخَافُونَ یَوْمًا تَتَقَلَّبُ فِیهِ الْقُلُوبُ وَالْأَبْصَارُ»
اسلام علامه مصباح، اسلام ناب محمدی و اسلام امام خمینی بود و همین بس است که هرچه متحجران و مرتجعان، تخریب و توهینش کنند؛ اما هیچ تخریبی و توهینی، این حکیم نظریه پرداز را به حاشیه نمی راند.
علامه مصباح یزدی همیشه در متن انقلاب زنده است.
«الَّذِینَ آمَنُوا وَعَمِلُوا الصَّالِحَاتِ طُوبَیٰ لَهُمْ وَحُسْنُ مَآب»
والسلام علیکم و رحمة الله و برکاته
عبدالحسین خسروپناه، شاگرد علامه آیت الله مصباح یزدی
#علامه_مصباح_یزدی
#مصباح_عزیز
@hagigatevasel
🔊 پدیده هایی چون قدیانی را چطور تحلیل کنیم؟
🔻 توهین به ساحت #علامه_مصباح یزدی، مصداق بارز تراژدی فرهنگ بود. افول و ابتذال فرهنگ، فقط در عریان شدن جنسیتی نهفته نیست. اما نکته اینجاست که باید رفتار سینوسی سوژه ها را درست تبیین نمود.
🔹ضریب اضافی دادن به خطاها، #خطای_راهبردی خواهد بود که باید مهار می شد که الحمدلله در کوتاهترین زمان صورت گرفت.
اگر #جبهه_انقلاب، کنش هیجانی را عقلانی معامله کند، برآیند بهتری خواهد داشت. بدلایل مختلف، افراد دچار هیجان و اختلال شناختی می شوند.
🔹شاید مبانی ضعیف باشد، شاید درک درستی از مسائل ندارند و شاید در بخشی از زیست سیاسی و فرهنگی، زخمی شده اند و شاید یکسری خصوصیات شخصیتی خاص دارند و کودک درونشان لجباز و مغرور است، نمی دانم.
🔹 علل متعددی برای رفتارهای به ظاهر یکسان می توان تراشید اما وقتی بناست رفتار یک کنشگر رسانه ای همچون #قدیانی تبیین شود که بقول خودش بیست سال، خاک صحنه رسانه را خورده، کار، کمی پیچیده تر می شود.
🔹اینکه رفتار زشت و هتک حرمتی عجیب و غیرقابل انتظار صورت گرفت، حرفی نیست. رگ غیرت حزب الله و ولایت مداران را به جوش آورد، حرفی نیست. ساحت معلم انقلاب و همردیف شهید مطهری را به باد توهین گرفت و دل دوستداران و شاگردان مکتبش را سوزاند، حرفی نیست. اما میارزید که یک شب حوصله کنیم و شاهد توبه اش باشیم.
🔹 کسی که ایام فتنه با انقلاب بود و سر #سفره_انقلاب بزرگ شد و امروز با وطن امروز و دیلی حق شهرت یافته است و با جوان و نوجوان جامعه، ارتباط موثری گرفته، جای تاسف داشت که از مرزهای ایدئولوژیک ما فاصله بگیرد. جای تاسف هم داشت که بخواهیم با بیانیه نویسی و توزیع شماره اش جهت اعتراض در فضای مجازی و قیام حوزه علمیه علیه یک جوان منتسب به انقلاب بخاطر یک جهالت سخیف و شبانگاهی اش که با نگاهی پدرانه همچون حسین شریعتمداری، قابل رفع بود،بخواهیم یک حادثه را به یک جریان تبدیل کنیم و از یک خطا به یک خط مشی دامن بزنیم.
🔹 تجربه ای بود که #جوان_انقلابی را جدی بگیریم و هم نسبت به مبانی فکری مان حساس تر شویم و هم در دایره انقلاب، صبورتر عمل کنیم. آنارشیسم رفتاری جوانی از مکتب انقلاب، نباید با دگماتیسم فکری و نظری مواجه شده و کنشگری منجمد و بلغمی را سبب شود. توزیع شماره شخصی یک نفر در فضای مجازی یا توهین متقابل بهیچوجه راه علاج نبوده، نیست و نخواهد بود.
🔹توهین به علامه مصباح، ذهنمان را آشفته و روحمان را زخمی کرد ولی صبر و بصر علوی و رفتارپدرانه، می تواند راهبرد اداره موقعیت های چالشی در دایره انقلاب باشد. ما از این اختلافات خاطره خوشی نداریم که دودش فقط به چشم انقلاب رفته و سیل و طوفانش، بدنه انقلابی را مجروح کرده است.
✍ علیرضامحمدلو، سردبیر پایگاه خبری تحلیلی #صدای_حوزه
🆔 @sedayehowzeh