براندازان و سادهلوحانی که حرفهای براندازا رو باور میکنن دقت کنن
این جمعیت دیشب تا صبح بیدار بوده، امروزم روزه بودن، تشنه، گشنه، ساندیس هم ندادن بهشون بلند شدن اومدن برای دفاع از یک کشور دیگه که مورد ظلم واقع شده. برای دفاع از خاک کشوری که غصب شده.
#قدس_ما_می_آییم
حالا بنظرتون این جماعت برای خاک کشور خودشون چیکار میکنن؟
#تاآخر_ایستاده_ایم🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷
🍃﷽🍃
#شبهات_دانش_آموزی
❓❓پرسش: چرا باید در راهپیمایی قدس شرکت کنیم؟
❓❓چرا پول های ایران باید صرف لبنان و فلسطین بشه؟
📝 پاسخ:
1️⃣ کمک کردن به کشورهای دیگر، امری رایج و جهانی و برگرفته از حس انسانیت و بر مبنای سیاست های کلان ملی و بین المللی است و فقط منحصر به ما نیست، کمک های دارویی که بعضی کشورها در دوران کرونا به سایر کشور ها ارسال کردند و یا کمک به پناهجویان افغانستانی، تنها گوشه ای از این قبیل کمک ها است.
2️⃣ جامعه جهانی🌏، اعضای یک پیکر هستند و جامعه اسلامی امت واحده آن،
نمی شود گفت که عضوی دردی داشته باشد و دیگر عضوها راحت باشند.
3️⃣ کاری که امروز ما برای ملت های مظلوم انجام می دهیم دقیقا مثل همان کاری است که در هشت سال دفاع مقدس، عراق، سوریه، بحرین، افغانستان و پاکستان برای ما انجام دادند و برای مقابله با رژیم بعث از جان و مالشان دریغ نکردند و بیش از ۴۰۰۰ نفر از ملت های دیگر در دفاع از آب و خاک ما به شهادت رسیدند.
4️⃣ کمک ایران🇮🇷 در قسمتی منهای بودجه بهداشتی و آموزشی و رفاهی فقط از بودجه دفاعی صورت می گیرد، یعنی ما به جای این که در مرزهای خودمان با دشمن رو به رو بشیم در داخل سرزمین های اشغالی دشمن را به محاصره در خواهیم آورد مثل وقایع این چند سال اخیر و جنگ های حزب الله لبنان و غزه و ... در واقع آن ها خط مقدم ایران 🇮🇷 را مقابل اسرائیل شکل می دهند.
و یا این که آمریکایی ها در نیمکره غربی کره زمین هستند؛ ولی ناوگان 🛳️خود را به نیمکره شرقی فرستاده اند. اگر از آمریکایی ها🇺🇲 بپرسند که شما در خلیج فارس چه می کنید و می گویند: منافع ملی ما ایجاب می کند که در خلیج فارس باشیم. منافع ایران 🇮🇷 هم ایجاب می کند که در منطقه خود، حضوری فعال داشته باشد.
✅ پیشگیری، همیشه مؤثرتر و کم هزینه تر از درمان است.
👌چند نکته تربیتی جزء 24
🔸1. پيامبر خدا صلى الله عليه و آله : خوابْ برادر مرگ است،و بهشتيان نمى ميرند [و در بهشت نمى خوابند]. [ كنز العمّال : 39321. ] توجه، تفکر و گفتگو در موضوع خوابیدن، بیدارشدن و خواب دیدن به عنوان نشانه قدرت خداوند و اثبات روح برای انسان در مسیر تربیت شناختی نوجوانان و جوانان بسیار مؤثر است.(زمر42)
🔸2. پیامبر مهربانی ها به بندگان من بگو هیچ کس به هیچ وجه از رحمت من ناامید نشود حتی اگر در گناه و جرم زیاده روی کرده باشد. حتی اگر کسی مانند وحشی قاتل حضرت حمزه باشد باز هم خدا آمرزنده است. البته به شرط توبه نصوح قبل از اینکه مرگ ... (زمر53)
🔸3. روزی بشود همین جوانان با تقوای ما چنان از آزادی و نعمت های بهشتی لذت ببرند که از شدت خوشحالی مدام فریاد بزنند: خدا صادق الوعد است.(زمر73و74)
🔸4. مراقب باشید تسلط کفار شبهه افکن بر رسانه ها و فضای مجازی شما را گول نزند.(غافر4)
🔸5. گاهی صفات رذیله ای مانند کبر، کینه و لجبازی و یا هیجانهای منفی مثل ترس و لذت زدگی باعث می شود نوجوانان و جوانان ما در مقابل دین بدون دانش کافی به جدال برخیزند، در چنین شرایطی بهترین پاسخ ها هم آنان را قانع نمی کند بنابراین باید قبل از شروع به گفتگو موانع اخلاقی یا احساسی پذیرش را در آنها از بین ببریم...(غافر35)
🔸6. آنهایی که امروز به وعده ها، وسوسه های و جو سازی های رسانه ای استکباری دلخوش کرده اند و با دین در افتاده اند، در میان شعله های آتش دوزخ به مستکبران خواهند گفت ما به فریب شما در آتشیم کمی از عذاب ما را به عهده بگیرید ....(غافر47و48)
🔸7. فرح و مرح دو عامل گمراهی نسل امروز ماست، همانی که دشمنان ما از راه های مختلف به آن دامن می زنند. (راه مقابله با این دو عامل مخرب؛ طراحی تفریحات سالم و ایجاد روحیه عزت نفس با محوریت توحید است.)(غافر75)
🔸8. قبل دعوت مخاطب به گزاره های دینی باید موانع پذیرش را در او بررسی کنیم و تاجای ممکن آنها را رفع کنیم. یکی از راه ها این است که به مخاطب ثابت کنید که خیر خواهش هستید...(فصلت5و6)
🔸9. چه می شود که یک شخص کارش به جایی می رسد که کوری را بیشتر از هدایت برای خودش می پسندد.(فصلت17)
🔸10. خداوندی که اعضا و پوست ما را خلق کرده می تواند روز قیامت آن را به نطق درآرود تا علیه ما شهادت بدهد.(فصلت20و21)
هر انسانی که خط مشی مشخص در زندگی دارد ؛ باتوجه به سخن و گفتار و اعمال خود دارای جاذبه و دافعه خواهد بود
👈از جاذبه های دنیایی و تعداد لایک ها و تاییدها نبایستی مغرور شد
👈و از دافعه های دنیایی و طعنه ها و کنایه ها نبایستی دلگیر شد
🔰مهم این هست که در این دنیا بتوانیم حق را بشناسیم حق را بگوییم و تا پای جان در مسیر حق حرکت کنیم
🚨در مسیر گفتن حق بایستی خود را آماده تمام سرزنش ها کرد و از سرزنش ها ذره ای هراس به خود راه نداد ..
✅امام علی علیه السلام فرمودند: در راه خدا از سرزنش هیچ ملامتگری نترسید تا خداوند شما را در مقابل کسی که آزارتان میدهد و بر شما تعدی میکند ، کفایت نماید .
( اصول کافی ج ۷؛ ص۵۲)
أَلَيْسَ اللَّهُ بِكَافٍ عَبْدَهُ
آیا خدا برای بنده اش کافی نیست ؟!
به قلم #محمدلو
امام علی علیه السلام فرمودند: حق سنگین اما گوارا است و باطل سبک است اما کشنده
حکمت ۳۷۶ نهج البلاغه
بنابراین شیعیان مولا علی علیه السلام هرگز از گفتن حرف حق هراسی به دل راه ندهند
✅شرکت در راهپیمایی و نماز خواندن و مصلا رفتن؛ #فریضه_دینی است و به خاطر خدا باید انجام داد
زمان رضاشاه با ممنوعیت نتوانستند ایمان مردم را نسبت به انجام فرائض از بین ببرند. الان هم با امتیاز دادن و کسر کردن و ..نمیتوانند کسی را مجبور به شرکت کنند .
✅هر کس شرکت کرده به خاطر خدا شرکت کرده و لاغیر
قبول باشه از همگی
✅ویژگی های #حق و راه تشخیص حق از باطل در کلام مولا علی علیه السلام
✅امام علی علیه السلام فرمودند: : #حق، #سنگین اما گوارا است ، و باطل سبک است اما کُشنده
📚حکمت ۳۷۶ نهج البلاغه
🚨شخصی در جنگ جمل که در یک طرف امام علی قرار داشت و در طرف دیگرطلحه و زبیر از پیشتازان اسلام و عایشه همسر پیامبر قرار داشت در حیرتی عجیبی قرار گرفته بود آمد محضر امام و سوال کرد
❓❗️آیا ممکن است طلحه و زبیر و عایشه بر باطل اجتماع کنند؟شخصیتهایی مانند آنان چگونه اشتباه می کنند و راه باطل را می پیمانند؟!
✅امام علي علیه السلام در جواب سخني دارد که دکتر طه حسين، دانشمند و نويسنده مصري، ميگويد :سخني محکمتر و بالاتر از اين نميشود؛ بعد از آنکه وحي خاموش گشت و نداي آسماني منقطع شد، سخني به اين بزرگي شنيده نشده است.
✅امام علی علیه السلام فرمودند:انَّک لَمَلْبُوسٌ عَلَيک، انَّ الْحَقَّ وَ الْباطِلَ لا يعْرَفانِ بِاقْدارِ الرِّجالِ، اعْرِفِ الْحَقَّ تَعْرِفْ اهْلَهُ وَ اعْرِفِ الْباطِلَ تَعْرِفْ اهْلَهُ "(روضه الواعظین ص۳۱ ):
👈"سرت کلاه رفته و حقيقت بر تو اشتباه شده. حق و باطل را با ميزان قدر و شخصيت افراد نميشود شناخت. اين صحيح نيست که تو اول شخصيتهايي را مقياس قرار دهي و بعد حق و باطل را با اين مقياسها بسنجي: فلان چيز حق است چون فلان و فلان با آن موافقند و فلان چيز باطل است چون فلان و فلان با آن مخالف. نه، اشخاص نبايد مقياس حق و باطل قرار گيرند. اين حق و باطل است که بايد مقياس اشخاص و شخصيت آنان باشند"
🚨این سخن امام نشان میدهدکه يعني بايد حق شناس و باطل شناس باشي نه اشخاص و شخصيت شناس؛ افراد را(خواه شخصيتهاي بزرگ و خواه شخصيتهاي کوچک) با حق مقايسه کني، اگر با آن منطبق شدند شخصيتشان را بپذيري و الّا نه.
✅در اينجا #علي عليه السلام معيار حقيقت را خود حقيقت قرار داده است و روح تشيع نيز جز اين چيزي نيست. و در حقيقت فرقه شيعه مولود يک بينش مخصوص و اهميت دادن به اصول اسلامي است نه به افراد اشخاص
🔺مسیرتشیع نیز همانند روح آن؛ تشخیص حقیقت و تعقیب آن است و از بزرگترین اثرات آن جذب ودفع است اما نه هر جذب و دفعی بلکه دفع و جذبی از سنخ جاذبه و دافعه علی
🔺زیرا #شیعه یعنی کپیه ای ازسیرتهای علی.شیعه باید مانند علی دو نیرویی باشد (ترکیبی از جاذبه و دافعه)
📚جاذبه ودافعه علی علیه السلام
این حدیث امام به خوبی راهگشاست
🚨 همیشه نباید و نیاز نیست همه انسان را تایید کنند چون انسانی که برای خود خط مشی مشخص دارد به تبع با هر حرکت و هر سخن خود همچون مولا علی علیه السلام ؛ جاذبه و دافعه هم خواهد داشت..
✅ انشاءالله بتوانیم در مسیر حق حرکت کنیم #حق_را_بگوییم و عمل کمک کنیم و در راه حق همچون مولایمان علی علیه السلام از سرزنش هیچ احدالناسی ترس و واهمه ای نداشته باشیم انشاءالله
یاعلی
به قلم #محمدلو
ابن مسعود میگوید: رسول خدا (ص) در بین گروهی از اصحابش نشسته بود که علی بن ابیطالب به جماعت روآورد. حضرت رسول فرمود: هر کس میخواهد به آدم در علمش و به نوح در حکمتش و به ابراهیم در بردباریاش نگاه کند، به علی بن ابیطالب بنگرد.۲
ابنابیالحدید این روایت را از مسند احمد بن حنبل و صحیح احمد البیهقی ـ که همه از علمای بزرگ اهل سنت هستند ـ چنین نقل میکند: هر کس میخواهد به نوح در ارادهاش و به آدم در علمش و به ابراهیم در بردباریاش و به موسی در زیرکیاش و به عیسی در زهدش بنگرد، به علی بن ابیطالب نگاه کند.۳
در کتاب شریف «شبهای پیشاور» گفتوگویی بین صعصعة بن صوحان و امیرالمؤمنین علی علیهالسلام نقل شده که مضمون آن به اختصار چنین است:
روز بعد از ضربت خوردن حضرت که آثار مرگ بر چهرهی ایشان نمایان بود، حضرت به امام حسن علیهالسلام فرمود: به شیعیانی که پشت در اجتماع کردهاند اجازهی ورود بدهید. در باز شد و مریدان حضرت وارد شدند و زار و نزار دور حضرت جمع شدند. حضرت فرمود: قبل از آنکه مرا از دست بدهید، هر سؤالی دارید بپرسید. صعصعة بن صوحان پرسید:
ـ شما فضیلت بیشتری دارید یا حضرت آدم علیهالسلام؟
حضرت پاسخ فرمودند:
ـ خوب نیست که انسان از خودش تعریف نماید؛ اما از آنجایی که خداوند فرموده: نعمتهایی که خدا به تو داده، بیان کن (ضحی، ۱۱)، میگویم: من از حضرت آدم برترم؛ زیرا او در بهشت از خوردن گندم منع شده بود ولی از آن خورد و از بهشت رانده شد؛ اما من با اینکه از خوردن گندم منع نشده بودم، هرگز نان گندم نخوردم و همواره به نان جو قناعت کردم.
مرید پیر مغانم ز من مرنج ای شیخ چرا که وعده تو کردی و او بهجا آورد۴
ـ شما برترید یا نوح علیهالسلام؟
ـ من از نوح (ع) نیز برترم؛ زیرا او بعد از آنکه از قوم خود اذیت و آزار بسیار دید، آنها را نفرین کرد و گفت: پروردگارا، همهی کافران را نابود کن و احدی از آنان بر روی زمین باقی نگذار! اما من با اینکه بعد از وفات رسول خدا آزار بیشتری از امت دیدهام، ولی صبر پیشه کردهام و هرگز آنها را نفرین نکردهام.
آخرین دعای غمبار حضرت در برابر آن همه آزار و اذیت ـ که با شهادتش مستجاب شد ـ این بود: خدایا مرا از اینان بگیر و بدتر از من را بر آنها مسلط کن و آنها را از من بگیر و بهتر از آنها را نصیب من بفرما!
ـ شما برترید یا ابراهیم علیهالسلام؟
ـ من از ابراهیم نیز برترم؛ زیرا او برای به دست آوردن اطمینان قلبی به معاد، از خدا خواست که روش زنده کردن مردهها را به او نشان بدهد و وقتی خدا از او پرسید: مگر به وعدهی من ایمان نداری؟! پاسخ داد: چرا؛ اما برای اینکه دلم آرام بگیرد میخواهم با چشم خود ببینم. اما من چنان یقینی در دل دارم که اگر همهی پردههای غیب کنار روند، ذرهای یقین من بیشتر نخواهد شد.
ـ شما برتر هستید یا حضرت موسی علیهالسلام؟
ـ من از موسی نیز برترم؛ زیرا وقتی خداوند او را مأمور به دعوت و ارشاد فرعون کرد، عرض کرد: خدایا من یک نفر از آنها را کشتهام و میترسم مرا بکشند. برادرم هارون را با من همراه کن تا یاریام کند (قصص، ۳۳)؛ اما وقتی رسول خدا (ص) مرا مأمور به ابلاغ آیات برائت به مشرکان مکه کرد، ذرهای هراس در دل نداشتم؛ با آنکه کمتر کسی از مشرکان مکه یافت میشد که یکی از بستگانش به دست من کشته نشده باشد.
ـ شما برترید یا حضرت عیسی علیهالسلام؟
ـ من از حضرت عیسی نیز برترم؛ زیرا زمانی که هنگام وضع حمل مریم سلاماللهعلیها فرارسید، به او وحی شد که از بیت المقدس بیرون شو و فرزندت را به دنیا بیاور؛ ولی وقتی مادر من را درد زایمان دربرگرفت، دیوار کعبه به اذن خداوند شکافته شد و من در داخل خانهی خدا ـ که بسی شریفتر از بیت المقدس است ـ به دنیا آمدم.
امام علی علیه السلام می فرماید:
لَوْ ضَرَبْتُ خَيْشُومَ الْمُؤْمِنِ بِسَيْفِي هَذَا عَلَى أَنْ يُبْغِضَنِي مَا أَبْغَضَنِي وَ لَوْ صَبَبْتُ الدُّنْيَا بِجَمَّاتِهَا عَلَى الْمُنَافِقِ عَلَى أَنْ يُحِبَّنِي مَا أَحَبَّنِي وَ ذَلِكَ أَنَّهُ قُضِيَ فَانْقَضَى عَلَى لِسَانِ النَّبِيِّ الْأُمِّيِّ ( صلى الله عليه وآله ) أَنَّهُ قَالَ يَا عَلِيُّ لَا يُبْغِضُكَ مُؤْمِنٌ وَ لَا يُحِبُّكَ مُنَافِقٌ .
اگر با شمشيرم بر بينى مؤمن بزنم كه دشمن من شود، با من دشمنى نخواهد كرد، و اگر تمام دنيا را به منافق ببخشم تا مرا دوست بدارد، دوست من نخواهد شد، و اين بدان جهت است كه قضاى الهى جارى شد، و بر زبان پيامبر امّى صلّى اللّه عليه و آله و سلّم گذشت كه فرمود: «اى على مؤمن تو را دشمن نگيرد، و منافق تو را دوست نخواهد داشت.»
نهج البلاغه، حکمت ۴۵
قضاوت های امیر المومنین
جماعتی از یهود در زمان خلافت عمر بر او وارد شدند، به او گفتند: آیا تو والی این امر بعد از پیامبرتان هستی؟ ما آمدیم چیزهایی از تو سئوال کنیم. اگر به ما خبر دادی به آن ایمان می آوریم و تو را تصدیق می کنیم. عمر گفت: آن چه به نظرتان می رسد، بپرسید.
یهود گفتند: به ما از قفل های آسمان هفت گانه و کلیدهای آن خبر ده، و خبر بده از قبری که با صاحبش حرکت کرد، به ما خبر بده از آن کسی که به قومش اخطار کرد که نه از جن بود و نه از انس، به ما خبر بده از جایی که خورشید در آن طلوع کرد و دیگر به آن برنگشت، به ما خبر بده از پنج تایی که در رحم خلق نشدند، خبر بده از یکی، از دو، از سه، چهار، پنج، شش، هفت، هشت، نه، ده، یازده، دوازده؟
عمر ساکت شد و سرش را پایین انداخت و جوابی نداد و عذرخواهی کرد و گفت: این مسائل را جز خدا نمی داند ولی پسر عموی رسول الله (ص) آن ها را جواب می دهد؛ پس کسی را به دنبال او فرستاد، هنگامی که حاضر شد عمر به او گفت: ای ابو الحسن، یهود از من سئوال هایی کردند، جواب آن ها را ندادم، آن ها تضمین کردند که اگر جواب را بگوییم به پیامبر (ص) ایمان بیاورند. پس یهود مسائل خود را مطرح کردند و آن به شرح زیر است:
یهود: قفل های آسمان ها چیست؟
امام: شرک به خدا.
یهود: کلیدهای آن ها چیست؟
امام: سخن لا اله الا الله.
یهود: چه قبری است که با صاحبش حرکت کرد؟
امام: ماهی که یونس در شکم او بود و در دریای هفت گانه سیر می کرد.
یهود: چه کسی بود که قومش را ترساند، که نه از جن بود نه از انس؟
امام: آن مورچه "سلیمان بن داود" بود.
یهود: چه موضعی بود که یک بار خورشید به آن تابید و دیگر به آن برنگشت؟
امام: آن دریایی بود که موسی و همراهانش را نجات داد و فرعون را غرق کرد.
یهود: آن پنج تایی که در رحم خلق نشدند چه بودند؟
امام: آدم و حوا، عصای موسی، ناقه صالح، قوچ ابراهیم.
یهود: یکی چیست؟
امام: خدای واحد قهار.
یهود: دو تا کدامند؟
امام: آدم و حوا.
یهود: سه تا کدامند؟
امام: جبرییل و میکاییل و اسرافیل.
یهود: چهارتا کدامند؟
امام:تورات، انجیل، زبور و فرقان.
یهود: پنج تا چیست؟
امام: نمازهای واجب پنج گانه بر پیامبر (ص).
یهود: شش تا چیست؟
امام: فرموده خدای عزوجل: (ولقد خلقنا السموات والارض وما بینهما فی ستة أیام)[1]: ما آسمان ها و زمین و مابین آن ها را در شش روز خلق کردیم.
یهود: هفت تا چیست؟
امام: فرموده خدای متعال: (وبَنَینا فوقکم سبعاً شداداً)[2]: بر فراز شما هفت آسمان بنا کردیم.
یهود: هشت تا کدامند؟
امام: فرموده خدای عزوجل: (ویحمل عرش ربّک فوقهم یومئذ ثمانیة)[3]: و عرش پروردگارت را آن روز هشت فرشته بر سر خود برمی دارند.
یهود: نه تا چیست؟
امام: آیات نه گانه نازل شده بر موسی بن عمران.
یهود: ده تا کدامند؟
امام: فرموده خدای متعال: (وواعَدنا موسی ثلاثین لیلة واتمَمناها بعشرٍ)[4]: با موسی سی شب وعده گذاشتیم و آن را با ده شب دیگر کامل کردیم.
یهود: یازدهمین کدام است؟
امام: فرموده یوسف به پدرش: (إنّی رأیت أحد عشر کوکباً): من در خواب یازده ستاره را دیدم.
یهود: دوازده کدام است؟
امام: فرموده خدای عزوجل به موسی است: (اضرب بعصاک الحجر فَانفجرت منه اثنتا عشرة عیناً)[6]: با عصایت به آن تخته سنگ بزن؛ پس دوازده چشمه از آن جوشیدن گرفت.
جماعت یهود بعد از شنیدن پاسخ های امام (ع) اسلام آوردند