قبرستون پر از آدماییه که میخواستن فردا برن ورزش کنن . پر از آدماییه که فردا میخواستن برن درس بخونن . پر از آدماییه که فردا میخواستن کار های خوب بکنن . پر از آدماییه که میخواستن برن بهش بگن دوستش دارن .
پس دوست من ، اگه فکر میکنی کاری که میخوای بکنی درسته ، همین الان انجامش بده
6.45M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
خیلی عالیه👆👆👆
تا آخر ببینید👆👆👆
💬 گفتگوی علیرضا پناهیان با جوانی که مرگش قطعی بود ...
@Panahian_ir
#تنها_راه_نجات_کشور👇
#دولت_جوان_حزب_اللهی
#به_مدد_الهی_آمریکا_را_شکست_می_دهیم
#ما_ملت_امام_حسینیم
@garargahevelayat
♦️شهید رضا اسماعیلی اولین شهید فاطمیون، داعشیها در حالیکه او را اسیر کردند بیسیم اش را روبروی دهانش گرفته همزمان سر از بدنش جدا میکردند تا با صدای ناله های او روحیه همرزمانش را تضعیف کنند؛ در حالیکه او تا لحظه آخر پشت بیسیم یاعلی میگفت.
💠 @Sepahiy.. اخبار سپاه پاسداران
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹سردار سلامی در سال۹۷: یک پیام به رژیم صهیونیستی؛ البته او در تراز تهدید ما نیست، حزب الله برای در هم پیچیدن آن کافی است؛ شنا کردن در مدیترانه را تمرین کنید چون به زودی هیچ راهی جز به دریا گریختن ندارید.
💠 @Sepahiy.. اخبار سپاه پاسداران
⁉️ آیا خرید کالای ایرانی ثواب هم دارد؟
✍ جواب طبق فتوای امام خامنه ای (حفظه الله)
@BidarBash_Net
#کالای_ایرانی #نظام_اسلامی #احکام
💫💫💫به مناسبت #سالگرد_آتش_سوزی_هاریسون دفتر آیت الله تبریزیان منتشر می کند ...
🔰بیانات آیت الله تبریزیان :
#قسمت_چهارم (بسیار مهم) :
1️⃣ امروزه درآمد #شرکت_های_دارویی از #شرکت_های_نفتی بیشتر است زیرا این طب براساس تجارت ومنفعت بنا شده است وما می بینیم برای کسب درآمد بیشتر شرکت های دارویی ابتدا مردم را #بیمار می کنند سپس #دارو می فروشند واین چرخه ادامه دارد برای مثال اول کرونا را #درست_کردند سپس #هیاهو_وترس راه انداختند سپس شروع به #فروش_واکسن آن می نمایند لذا این طب یک #طب_تجاری وسوخته است که کارش #بیمار_کردن و #فروش_داروی بیشتر است .
2️⃣ #سرطان طی 10 سال آینده در ایران #دو_برابر خواهد شد آیا جای سوال نیست این پزشکی دارد چه #غلطی می کند ؟ علت این رشد بیماری ها همین کتاب هاریسون است .
نظر بنده بر این است که تمامی #قرص_های_شیمیایی #سرطان_زا است زیرا اینها از #خاک_معادن تهیه می گردد و #خوردن_خاک در #شریعت ما #حرام است و در خوردن خاک #شفایی نیست .
3️⃣ آیا می دانید چرا #رشد_سرطان در ایران جزو بیشترین کشور های جهان است ؟؟؟ زیرا پزشکان ایران بسیار #وابسته به #کتاب_هاریسون هستند .
در اروپا وآمریکا هنگامی که شخص بیمار به پزشک مراجعه می نماید پس از ویزیت های متعدد در نهایت تعداد بسیار کمی دارو برای او تجویز می شود اما در ایران به گونه ای شده است که هنوز بیمار نیامده پزشک صفحه بیمار را تا پایین پر از دارو می نماید .
4️⃣ بیش از 30 میلیون نفر در کشور مبتلا به فشار خون هستند ؟؟؟
بیش از 11 میلیون نفر در کشور مبتلا به دیابت هستند ؟؟؟
آیا جای سوال نیست چرا با روی کار آمدن این پزشکی #تعداد_بیماران در حال #افزایش است ؟
امروزه با مجوز سازمان غذا ودارو در #سبد_غذایی مردم #شکر_سفید ، #نان_بدون_سبوس ، #روغن_نباتی ، #نمک_شیمیایی وارد می کنند وآنان را به انواع بیماری ها مبتلا می کنند سپس داروهایشان را می فروشند (با غذا بیمار کن با فروش دارو تجارت کن)
💫💫💫 مردم باید نسبت به این مسائل بیدار شوند تا ان شاء الله بتوانیم با کمک هم تحولی در #امر_سلامتی ایجاد کنیم ...
#پایان_دوره_طب_شیمیایی_نزدیک_است
🌐 دفتر آیت الله تبریزیان 🌐
14.92M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
عالیه👆👆👆
🎥 اکیپ تزریق واکسن فایزر در تهران مستقر شد!
🔹واکنش مردم به پیشنهاد تزریق واکسن آمریکایی.
@Farsna
#تنها_راه_نجات_کشور👇
#دولت_جوان_حزب_اللهی
#به_مدد_الهی_آمریکا_را_شکست_می_دهیم
#ما_ملت_امام_حسینیم
@garargahevelayat
23.26M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴وزیر خارجه آمریکا: اگر ایران به تعهدات خود ذیل برجام برگردد، آمریکا هم به برجام برمیگردد. اما کمی طول میکشد چون بازگشت ایران به برجام باید راستی آزمایی شود. بعد از آن میتوانیم درباره مسائل دیگر که مورد نگرانی ما و متحدانمان است با هم مذاکره کنیم.
✍ این هم دولت بایدن که این همه اصلاح طلبان از آمدنش ذوق زده شده بودند!! معلوم نیست تا چه زمانی باید ایران به غربی ها امتیاز بدهد و تحقیر شود.
@روانبخش
#تنها_راه_نجات_کشور👇
#دولت_جوان_حزب_اللهی
#به_مدد_الهی_آمریکا_را_شکست_می_دهیم
#ما_ملت_امام_حسینیم
@garargahevelayat
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔸 قدر همسرانتون رو بدونید ...
🔹 استاد مسعود عالی
#درس_اخلاق
@Afsaran_ir