eitaa logo
حلب آنلاین
359 دنبال‌کننده
2.9هزار عکس
2.1هزار ویدیو
9 فایل
🔴📡به برکت خون شهدا و سیدالشهدای انقلاب اسلامی امام خامنه ای (ره)، مقاومت هر روز زنده تر از دیروز خواهد بود🇮🇷 ارتباط با ادمین @Halabonlineadmin
مشاهده در ایتا
دانلود
🔴 تلگرام کانال گروه هکری حنظله را مسدود کرد 🔹نرم‌افزار تلگرام اقدام به مسدود کردن کانال گروه هکری حنظله کرد تا از انتشار اطلاعات به دست آمده توسط این گروه جلوگیری کند.
3.7M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴غافلگیری عکاسان بیت رهبری با ورود آقا به مراسم شب عاشورا😍
فعلا قابلیت بارگیری به دلیل درخواست زیاد فراهم نیست
نمایش در ایتا
5.1M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥وصیت مهم امام زین العابدین(ع) به فرزند بزرگوارشان امام‌ باقر(ع) در آخرین لحظات عمر
حلب آنلاین
گروه هکری حنظله فایلی حاوی اطلاعات مرتبطان رسانه‌‎ای با اینترنشنال را منتشر کرد
🔴 اعتراف اینترنشنال به شکست در حمله سایبری 🔹پس از افشای اطلاعات گسترده رابطین و اداره کنندگان شبکه صهیونیستی اینترنشنال توسط یک گروهک هکری با نام حنظله، این رسانه وابسته به رژیم صهونیستی شکست در حمله سایبری را تائید کرد. 🔹چند ساعت پس از سکوت اینترنشنال و اینکه تمام اطلاعات هویتی رابطین و ادمین‌های آن و همچنین برخی ارتباطات خبرنگاران آن با عوامل موساد در فضای مجازی منتشر شد، بالاخره اینترنشنال تائید کرد که مطالب منتشرشده اخیر از حساب‌های تلگرام هک‌شده همکاران این‌ شبکه تلویزیونی است. 🔹اینترنشنال عنوان کرد این اطلاعات از طریق دسترسی به «کامپیوترهای همکاران هدف قرارداده‌شده» افشا شده است
🔴 دیدار جولانی با مشاور امنیت ملی رژیم صهیونیستی در ابوظبی 🔸 دیدار میان جولانی، و تساحی هنگبی، مشاور امنیت ملی رژیم صهیونیستی در ابوظبی برگزار شد. 🔸 این گفتگوها به عنوان یک تحول مهم در مذاکرات بین دمشق و تل‌آویو تلقی می‌شود. 🔸 منابع سوری فاش کرده‌اند که هماهنگی قابل توجهی در سطح بالا میان رژیم صهیونیستی و دستگاه‌های امنیتی جدید در دمشق برقرار است.
🔴 زائران اربعین بخوانند / شرایط دریافت ارز اربعین اعلام شد 🔹مهم‌ترین شرایط دریافت ارز دولتی اربعین ۱۴۰۴ به شرح زیر است: • ثبت‌نام در سامانه سماح الزامی است. • متقاضی باید حداقل ۵ سال سن داشته باشد. • ارائه مدارک هویتی معتبر الزامی است. • فروش ارز از اوایل مردادماه آغاز می‌شود. • ارز تنها از طریق هفت بانک عامل شامل بانک‌های ملی، ملت، تجارت، صادرات، سپه، پارسیان و پست بانک عرضه خواهد شد. 🔴نحوه دریافت گذرنامه زیارتی اربعین ۱۴۰۴ 🔹برای رفاه حال زائران و تسریع در روند صدور گذرنامه زیارتی، امسال امکان ثبت درخواست غیرحضوری از طریق اپلیکیشن «پلیس من» فراهم شده است. زائران می‌توانند بدون نیاز به مراجعه حضوری، درخواست خود را ثبت کرده و گذرنامه را در منزل دریافت کنند. هزینه صدور گذرنامه زیارتی همانند سال‌های گذشته حداقلی و مقرون‌به‌صرفه است. همچنین، زائرانی که گذرنامه زیارتی معتبر دارند، نیازی به تمدید آن نخواهند داشت. لازم به ذکر است مشمولان متولد ۱۳۸۶ مجاز هستند در ایام محرم تا پایان صفر، یک‌بار بدون نیاز به مجوز خروج از کشور، به زیارت عتبات عالیات اعزام شوند. 🔹نکات مهم در خصوص اربعین ۱۴۰۴ • ثبت‌نام در سامانه سماح شرط اصلی بهره‌مندی از ارز دولتی و سایر تسهیلات است. • قیمت دینار دولتی از نرخ بازار آزاد پایین‌تر است؛ لذا خرید ارز از مبادی رسمی برای زائران به‌صرفه‌تر خواهد بود. • اتباع خارجی مجاز برای شرکت در این مراسم مشکلی نخواهند داشت، اما ارائه خدمات به اتباع غیرمجاز مقدور نیست. • زائرانی که سال‌های گذشته در مراسم اربعین شرکت داشته‌اند و گذرنامه دارند، نیازی به صدور مجدد ندارند.
🔴 فقط یک میلیون دلار سرمایه‌گذاری می‌توانست جان این دختران را نجات دهد 🔹 روزنامه نیویورک پست با اختصاص تصویر صفحه نخست خود به کودکانی که در اثر سیل بزرگ تگزاس جان خود را از دست دادند، با انتقاد از مقامات تگزاس، اعلام کرد که این ایالت حاضر نبود یک میلیون دلار برای سامانه هشداری هزینه کند و جان این کودکان را نجات دهد. 🔹 بر اساس آخرین آمار منتشر شده تا کنون حداقل 104 نفر در اثر سیل ویرانگر تگزاس جان خود را از دست داده‌اند.
🔴سخنگوی وزارت خارجه: عراقچی در مسیر برگشت از برزیل به عربستان رفته و با مقامات این کشور دیدار می‌کند.
🔴 اطلاعیه گروه هکری حنظله 🔹ساعت‌هایی پیش، کانال بیست‌ویکم تلگرام حنظله پس از نفوذ موفق ما به شبکه ایران اینترنشنال، حذف شد. این اقدام تلگرام جای تعجب ندارد و یک‌بار دیگر، همکاری مستند و شناخته‌شده بین مدیران تلگرام و سرویس‌های اطلاعاتی صهیونیستی را تأیید می‌کند. ما این الگو را بیش از حد دیده‌ایم که بتوان آن را تصادفی نامید. 🔹تا اطلاع ثانوی، تمامی بیانیه‌های رسمی حنظله منحصراً از طریق وب‌سایت ما منتشر خواهد شد. از همه حامیان و علاقمندان می‌خواهیم که برای دریافت به‌روزرسانی‌های معتبر، ما را در آنجا دنبال کنند. 🔹نفوذ ما به شبکه ایران اینترنشنال همچنان عمیق، گسترده و تا حد زیادی کشف‌نشده باقی مانده است. وسعت کامل دسترسی ما هنوز در حال روشن‌شدن است، اما اشتباه نکنید: زیرساخت امنیتی آن‌ها شکسته شده است. 👌آنچه در پیش است: 🔹فردا، عملیات خود را با هدف‌گیری برخی کارکنان زن و تحلیل‌گران وابسته به این شبکه ادامه خواهیم داد. و درباره مجتبی پورمحسن، این هشدار نهایی ماست: صندوق پیام‌های صوتی واتس‌اپی را که به آن دسترسی یافتیم، بررسی کن. ببین چه چیزی فرستاده شده. 🔹اگر بار دیگر صدای تو را در گزارشی علیه ما بشنویم، چاره‌ای جز انتشار ویدیوی حساس نخواهیم داشت؛ تا درسی باشد برای تمام همکاران و مزدبگیران. و مجتبی، بله، ما از تماس بعدازظهرت با هگر، مأمور موساد، مطلعیم. شاید فکر می‌کنی هنوز در بازی هستی، اما پوشش تو لو رفته است. الان کنار بکش، پیش از آن‌که نامت بیشتر از دروغ‌هایت بسوزد. حنظله فراموش نمی‌کند. حنظله نمی‌بخشد. حنظله هرگز عقب‌نشینی نمی‌کند
🔴رحیم‌پور ازغدی: خدا را چه دیدی بسا که زمینه و زمانه برای حرکت زمینی به سوی قدس مهیا شود.