﷽
🌸سوالات مسابقه تفسیر موضوعی دین و دینداری در قرآن و روایات؛🌸
💠 روز چهاردهم ماه مبارک رمضان: (دین چیست؟ دیندار کیست؟)💠
✅ سؤال اول
در آیات ابتدائی سوره مبارکه ابراهیم خداوند متعال چه کسانی را کافر میداند؟
1: کسانی که قران را باور ندارند
2: کسانی که قیامت را باور ندارند
3: کسانی که دنیا را به آخرت ترجیح میدهند
4: 2 و 3
✅ سؤال دوم:
با توجه به مطالب مطرح شده در این جلسه، کدام گزینه اشتباه است؟
1: هر کس عمدا حج نرود یا نماز نخواند کفر عملی دارد
2 : مسائل اخلاقی مثل راستگویی و امانتداری اصلیترین شاخصه دینداری هستند
3: پذیرفتن برخی از معارف دینی و نپذیرفتن برخی دیگر کفر حقیقی است
4: به کسانی که قران را تکه تکه کردهاند یعنی برخی از آن را قبول دارند و برخی از معارف آن را قبول ندارند وعده عذاب داده شده است.
جهت شرکت در مسابقه، جواب صحیح را در قالب یک عدد دو رقمی حتماً همراه با «ذکر نام و نام خانوادگی وشهرستان » تا ساعت 10 صبح روز بعد به شماره (10007441) پیامک نمایید.
شورای فرهنگی وامور دینی شرکت توزیع برق استان اصفهان
21.32M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#پندانه
بابای خانواده بدجور شد پیاده!
شعرخوانی در محفل طنز قندشکن یزد
🎥 @pandaaneh
#اطلاعیه
🌷پنجمین سالگرد شهادت شهید مدافع حرم مهدی دهقان
🕰️پنجشنبه ١٧ فروردین ماه ١۴٠٢ ساعت ٢٠
🕌 یزدل، آستان مقدس حضرت بی بی زینب(س)
🏳️قرارگاه فرهنگی منتظران ظهور کاشان
15.38M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#پندانه
زائران امام هشتم غافلگیر شدند!
حس و حال امام رضایی🙏
🔹حس فوقالعاده دریافت غذای متبرک حضرت از جایی که فکرش را هم نمیکردند.
🎥 @pandaaneh
💠 احادیثی که در برنامه حجت الاسلام والمسلمین نظافت با موضوع " نکاتی پیرامون ماه مبارک رمضان و چگونگی مواجهه با قرآن کریم " خوانده شد.
🔸 حضرت امام صادق (عليه السلام) فرمودند :
« كانَ أكثرُ عِبادَةِ أبي ذَرٍّ رحمه الله التَّفكُّرَ و الاعتِبارَ »
🔹 بيشترين عبادت ابوذر رحمه الله انديشيدن و پند گرفتن بود.
----------------
🔸 و قَالَ (عليه السلام) لِقَائِلٍ قَالَ بِحَضْرَتِهِ "أَسْتَغْفِرُ اللَّهَ": ثَكِلَتْكَ أُمُّكَ، أَ تَدْرِي مَا الِاسْتِغْفَارُ؟ الِاسْتِغْفَارُ دَرَجَةُ الْعِلِّيِّينَ وَ هُوَ اسْمٌ وَاقِعٌ عَلَى سِتَّةِ مَعَانٍ: أَوَّلُهَا النَّدَمُ عَلَى مَا مَضَى، وَ الثَّانِي الْعَزْمُ عَلَى تَرْكِ الْعَوْدِ إِلَيْهِ أَبَداً، وَ الثَّالِثُ أَنْ تُؤَدِّيَ إِلَى الْمَخْلُوقِينَ حُقُوقَهُمْ حَتَّى تَلْقَى اللَّهَ أَمْلَسَ لَيْسَ عَلَيْكَ تَبِعَةٌ، وَ الرَّابِعُ أَنْ تَعْمِدَ إِلَى كُلِّ فَرِيضَةٍ عَلَيْكَ ضَيَّعْتَهَا فَتُؤَدِّيَ حَقَّهَا، وَ الْخَامِسُ أَنْ تَعْمِدَ إِلَى اللَّحْمِ الَّذِي نَبَتَ عَلَى السُّحْتِ فَتُذِيبَهُ بِالْأَحْزَانِ حَتَّى تُلْصِقَ الْجِلْدَ بِالْعَظْمِ وَ يَنْشَأَ بَيْنَهُمَا لَحْمٌ جَدِيدٌ، وَ السَّادِسُ أَنْ تُذِيقَ الْجِسْمَ أَلَمَ الطَّاعَةِ كَمَا أَذَقْتَهُ حَلَاوَةَ الْمَعْصِيَةِ؛ فَعِنْدَ ذَلِكَ تَقُولُ أَسْتَغْفِرُ اللَّهَ.
🔹 امام علی (عليه السلام) به شخصى كه در حضور او (از روى غفلت و بى خبرى) استغفرالله گفت، فرمود: مادرت به عزايت بنشيند آيا مىدانى استغفار چيست؟ استغفار مقام بلندمرتبه گان است و واژه اى است كه بر شش معنا اطلاق مىشود (مراحل شش گانه اى دارد):
نخست پشيمانى از اعمال گذشته، دوم تصميم بر ترك هميشگى آنها در آينده. سوم اين است كه حقوقى را كه از مردم ضايع كرده اى به آن ها بازگردانى تا به هنگام ملاقات پروردگار (به هنگام مرگ يا محشور شدن در قيامت) حق كسى بر تو نباشد و چهارم اين كه هر واجبى كه از تو فوت شده است حق آن را ادا كنى (و قضاى آن را به جاى آورى). پنجم، گوشتهايى را كه براثر حرام بر اندامت روييده با اندوه بر گناه آب كنى تا چيزى از آن باقى نماند و پوست به استخوانت بچسبد و گوشت تازه در ميان آن ها برويد و ششم آن كه به همان اندازه كه لذت و شيرينى گناه را به جسمت چشانده اى زحمت و مرارت طاعت را نيز به آن بچشانى. پس از انجام اين مراحل مىگويى: استغفر الله.
----------------
🔸 حضرت امام رضا (عليه السلام) فرمودند :
« مَنِ استَغفَرَ بلِسانِهِ و لم يَندَمْ بقَلبِهِ فَقدِ استَهزَأ بنفسِهِ »
🔹 هر كه به زبانش آمرزش بخواهد و در دلش [از گناه خود] پشيمان نباشد، خودش را ريشخند كرده است.
----------------
🔸 حضرت امام رضا (عليه السلام) فرمودند :
« مَن لم يَقدِرْ على ما يُكَفِّرُ بهِ ذُنوبَهُ فَلْيُكثِرْ مِنَ الصَّلاةِ على محمّدٍ وآلِهِ فإنّها تَهدِمُ الذُّنوبَ هَدماً »
🔹 هر كه نمىتواند كارى كند كه به سبب آن گناهانش زدوده شود بر محمّد و خاندان او بسيار درود فرستد ؛ زيرا صلوات گناهان را ريشه كن مىكند.
----------------
🔸 امیرالمومنین امام علی (علیه السلام) فرمودند :
« اللّه َ اللّه َ في القرآنِ ، لا يَسبِقُكُم بالعَمَلِ بهِ غَيرُكُم »
🔹 خدا را! خدا را! درباره قرآن، مبادا ديگران با عمل به آن، بر شما پيشى گيرند.
#احادیث
#برنامه
➡️ @samtekhoda3
✨﷽✨
🌼امام مجتبى(ع) و اهتمام به امور مسلمين
✍شخصى كه محرم نبود، در كنار حضرت مجتبى عليه السلام شروع به طواف كرد، گفت: يابن رسول اللّه! من بدهكارم، مال مردم خور نيستم، اما ندارم كه بدهم، واقعاً قصد جدى دارم كه پول طلب كار را بدهم. او گريبانم را گرفته و مى گويد: طلبم را بده! من به او گفتم: به اين كعبه قسم ندارم، ولى طلب تو را مى دهم، مى گويد: اگر ندارى، بايد كسى ضامن شود كه اگر پول را ندادى، او پول مرا بدهد. من هيچ كس را در مكه غير از شما نمى شناسم.
امام عليه السلام فرمود: طلبكار كجاست؟ گفت: بيرون از مسجد الحرام است. حضرت با حال احرام از طواف بيرون آمد، به طلبكار گفت: اگر اين طلب تو را نداد، من ضامن هستم. قبول كرد. حضرت برگشت و بقيه طواف را انجام داد. در سعى بين صفا و مروه، كسى به حضرت عرض كرد: آقا! در طواف واجب، آن هم دور پنجم و ششم، چرا بيرون رفتيد؟- بعضى ها از امام و خدا جلوتر مى افتند- حضرت عليه السلام فرمودند:
💥كارى مهم تر از طواف به وجود آمد؛ و
آن هم نجات يك گرفتار بود
📚برگرفته از کتاب مرگ و فرصتها
نوشته استاد حسین انصاریان
🔰 @p_eteghadi 🔰