#هذا_یوم_الجمعه
> مفاتیح نوین > فضیلت و اعمال شب و روز جمعه
فضیلت و اعمال شب و روز جمعه
📌کسى که بخواهد بر اساس روایت «إِنَّ لِلّهِ فِی أَیّامِ دَهْرِکُمْ نَفَحاتٌ ألا فَتَرصَّدُوا لَها»(1) در انتظار فرصتهاى مناسب و مترصّد وزش نسیمهاى رحمت باشد، باید بداند که👇
یکى از بهترین فرصتها، فرصت
🌟 شب و روز جمعه است;
فرصتى که مى تواند در آن، هم مغفرت حضرت حق را به سوى خویش جلب کند و هم رحمتش را; با مغفرت، گناهان گذشته را بپوشاند و با رحمت، کمبودها را جبران نموده، و نیروى تازه براى تلاشى جدید در روزهاى آینده به دست آورد.👌
📌آنچه بر این نکته دلالت دارد، تعبیرات فراوانى است که در روایات اهل بیت(علیهم السلام) در این زمینه وارد شده که به بعضى از آنها اشاره مى شود:
✅1ـ از روایتى که امام صادق(علیه السلام) از پدران خود از رسول گرامى اسلام(صلى الله علیه وآله) نقل مى کند به دست مى آید: خدایى که
👌در میان انبیا، پیغمبر اکرم(صلى الله علیه وآله) را و
👌در میان اوصیا، امیر مؤمنان على(علیه السلام) را و در میان ماهها، رمضان را و
👌در میان شبها، لیلة القدر و
👌در میان روزها، روز جمعه را انتخاب کرده است.(2)
🦋و در تعبیرى دیگر از امام صادق(علیه السلام) آمده است: «خداوند در تمام اشیا، چیزى را برگزیده است و از میان ایّام، روز جمعه را».(3)
✅2ـ در حدیث دیگرى از امام باقر(علیه السلام) مى خوانیم:
خورشید بر روزى طلوع نکرد که با فضیلت تر از روز جمعه باشد.(4)
✅3ـ به سندهاى معتبر از رسول خدا(صلى الله علیه وآله) نقل شده است که: فرشته اى از ابتدا تا انتهاى شب جمعه (از سوى پروردگار) ندا مى دهد:
📣 «آیا تقاضا کننده اى هست تا عطایش کنم؟
📣آیا توبه کننده اى هست تا توبه اش را بپذیرم؟
📣 آیا استغفار کننده اى هست تا مورد مغفرتش قرار دهم؟
📣 اى کسى که طالب خیرى! به سوى من آى، و اى کسى که طالب شرّى! دست نگه دار»
پیوسته این ندا را مى دهد تا این که صبح طلوع کند، زمانى که صبح طلوع کرد به جایگاه خودش در ملکوت آسمان برمى گردد.(5)
🦋نظیر همین بیان به سند معتبر دیگر (مطابق روایتى از امام صادق(علیه السلام))، در ارتباط با
📣 حاجات دنیا و آخرت،
📣توبه از گناهان،
📣 زیاد شدن روزى،
📣شفاى بیماران،
📣خلاصى از زندان و
📣نجات از ظلم، از فوق عرش از جانب خداوند سبحان، ندا داده مى شود.(6)
✅4ـ به سند معتبر از امام صادق(علیه السلام) نقل شده که حضرت یعقوب(علیه السلام) به فرزندانش وعده داد و فرمود:
«به زودى براى شما استغفار مى کنم» (سَوْفَ أَسْتَغْفِرُ لَکُمْ رَبِّى)(7) و زمانى که براى این استغفار در نظر گرفت تا درخواست او مورد قبول واقع گردد، سحرگاهان شب جمعه بود.(8)
✅5ـ مستحب است روز جمعه، خصوصاً جمعه ماه رمضان، زودتر از روزهاى دیگر به مسجد رود، چون از روایت امام باقر(علیه السلام) بدست مى آید که ملائکه مقرّبین، روز جمعه فرود مى آیند و اسامى واردشوندگان به مسجد را مى نویسند.(9)
✅6ـ طبق بعضى از روایات، قائم آل محمّد ـ عجّل الله تعالى فرجه الشریف ـ در روز جمعه ظهور مى کند.(10)
🤲🌟باید همواره ـ به خصوص در روزهاى جمعه ـ به یاد آن حضرت باشیم و جلسات خود را با یاد آن منجى جهان بشریت نورانى کنیم و تعجیل در ظهورش را از خداوند قادر متعال بخواهیم👌.
#منابع:
1. عوالى اللئالى، جلد 1، صفحه 296، حدیث 195.
2. کمال الدین، جلد 1، صفحه 281، حدیث 32.
3. کافى، جلد 3، صفحه 413، حدیث 3.
4. همان مدرک، حدیث 1.
5. فقیه، جلد 1، صفحه 421، حدیث 1240.
6. فقیه، جلد 1، صفحه 420، حدیث 1239.
7. سوره یوسف، آیه 98.
8. فقیه، جلد 1، صفحه 422، حدیث 1242.
9. کافى، جلد 3، صفحه 413، حدیث 2.
10. خصال، جلد 2، صفحه 394، حدیث 101.
┄┅═❁💠 http://eitaa.com/hamdelidoayefaraj 💠❁═┅
🌤أللَّھم عجل لولیڪ ألفرج🍃
#هذا_یوم_الجمعه
> مفاتیح نوین > اعمال شب جمعه
فضیلت و اعمال شب و روز جمعه
#قسمت_اول
📌اعمالى که براى شب جمعه نقل شده، بسیار فراوان است، در این جا به ذکر بعضى از آنها اکتفا مى شود:
✅1ـ ذکر لا إلهَ اِلاَّ اللّهُ، سُبْحانَ اللّهِ و الْحَمْدُ لِلّهِ را زیاد بگوید که سبب لطف ویژه خداوند است.(1)
✅2ـ قابل توجّه است که از بعضى از روایات استفاده مى شود که خوب است از روز پنج شنبه به استقبال شب و روز جمعه رود و چیزى که سبب ضعف او براى انجام عبادات جمعه مى شود میل نکند.(2)
به سند معتبر از امام باقر(علیه السلام) نقل شده که فرمود: به خدا قسم به من خبر داده شد که اصحاب پیامبر(صلى الله علیه وآله) از روز پنج شنبه خود را براى روز جمعه آماده مى کردند، چون فرصت جمعه براى مسلمین فرصتى محدود است.(3)
🦋و نیز مستحب است در آخر روز پنج شنبه به این صورت استغفار کند:
اَسْتَغْفِرُ اللهَ الَّذى لا اِلـهَ اِلاَّ هُوَ الْحَىُّ الْقَیُّومُ، وَ اَتُوبُ اِلَیْهِ تَوْبَةَ عَبْدخاضِع مِسْکین مُسْتَکین، لا یَسْتَطیعُ لِنَفْسِهِ صَرْفاً وَ لا عَدْلا، وَ لا نَفْعاً وَلا ضَرّاً، وَ لا حَیاةً وَ لا مَوْتاً وَ لا نُشُوراً، وَ صَلَّى اللهُ عَلى مُحَمَّد وَعِتْرَتِهِ الطَّیِّبینَ الطّاهِرینَ الاَْخْیارِ الاَْبْرارِ، وَ سَلَّمَ تَسْلیماً.(4)
✅3ـ بر محمّد و آل محمّد زیاد صلوات بفرستد; چون به سند معتبر از امام صادق(علیه السلام) روایت شده: شب و روز جمعه فرشتگانى از آسمان فرود مى آیند که کارشان تا غروب جمعه، تنها نوشتن ثواب صلوات بر محمّد و آل محمّد است، سپس فرمود: سنّت است در هر جمعه اى هزار مرتبه صلوات و در روزهاى دیگر صد مرتبه.(5)
🦋مطابق روایت دیگرى رسول گرامى(صلى الله علیه وآله) فرمود: در شب غرّا (بسیار درخشنده) و روز أزهر (بسیار روشن) یعنى شب و روز جمعه زیاد بر من صلوات بفرستید، سؤال شد مراد از زیاد چیست؟ فرمود: صد بار و هرچه بیشتر باشد بهتر است.(6)
🦋مطابق روایتى مستحب است صلوات به این صورت باشد:
«اَللّهُمَّ صَلِّ عَلَى مُحَمَّد وَ آلِ مُحَمَّد، وَ عَجِّلْ فَرَجَهُمْ، وَ أَهْلِکْ عَدُوَّهُمْ مِنَ الْجِنِّ وَالاِْنْسِ مِنَ الاَْوَّلینَ وَ الاْخَرینَ».(7)
✅4ـ قرآن، زیاد تلاوت کند; خصوصاً براى تلاوت بعضى از سوره ها مانند سوره هاى
📌 اسراء و
📌 شعراء،
📌 نمل،
📌قصص،
📌سجده،
📌ص،
📌احقاف،
📌واقعه،
📌جمعه،
📌کهف،
📌یس،
📌حم دخان،
📌بقره و
📌آل عمران سفارش شده است و براى تلاوت هر یک از این سوره ها ثوابهاى بسیارى نقل شده که روح را زنده و قلب را امیدوار مى کند.
✅5ـ امام صادق(علیه السلام) فرمود:
✨در نماز مغرب شب جمعه، سوره جمعه و سوره توحید خوانده شود
✨ و در نماز عشا سوره جمعه و سبّح اسم ربّک الأعلى(8) بخواند (و مطابق روایت دیگرى در نماز عشا سوره هاى جمعه و حشر(9) و مطابق روایت سوّمى جمعه و منافقین(10) را بخواند و هر کدام را انتخاب کند خوب است)،
در روایت دیگرى از آن حضرت سؤال شده است: شب جمعه چه چیزى بخوانم؟ جواب فرمودند: «انّا انزلناه فى لیلة القدر» و «قل هو اللّه احد».(11)
✅6ـ به سند صحیح از امام صادق(علیه السلام) روایت شده: هر کس شب جمعه بعد از نماز مغرب، چهار رکعت نافله مغرب را بخواند و در آخرین سجده از نوافل هفت مرتبه بگوید:
«اَللّهُمَّ اِنّى أَسْأَلُکَ بِوَجْهِکَ الْکَریمِ، وَ اسْمِکَ الْعَظیمِ، اَنْ تُصَلِّىَ عَلى مُحَمَّد وَ آلِ مُحَمَّد، وَ أَنْ تَغْفِرَ لی ذَنْبِىَ الْعَظیمَ».
سر از سجده بر نمى دارد مگر این که گناهانش بخشوده مى شود، و بهتر آن است که این عمل را هر شب انجام دهد.(12)
#منابع:
1. بحارالانوار، جلد 86، صفحه 314، حدیث 21.
2. فقیه، جلد 1، صفحه 427، حدیث 1261.
3. کافى، جلد 3، صفحه 415، حدیث 10.
4. مصباح المتهجّد، صفحه 257.
5. کافى، جلد 3، صفحه 416، حدیث 13.
6. بحارالانوار، جلد 86، صفحه 313، حدیث 20.
7. همان مدرک، صفحه 289.
8. بحارالانوار، جلد 86، صفحه 311، حدیث 16.
9. بحارالانوار، جلد 86، صفحه 311، حدیث 16.
10. همان مدرک.
11. همان مدرک.
12. همان مدرک.
#ادامه_دارد
💠❁═┅
http://eitaa.com/hamdelidoayefaraj
🌤أللَّھم عجل لولیڪ ألفرج🍃
🍀🌺 هر جمعه، پنج بار، قبر حسین بن علی علیه السلام را زیارت کن!
سَدیر گفت: حضرت صادق علیه السلام به من فرمود:
🌾اى سدير! آیا هر روز قبر حسين بن علی علیه السلام را زیارت می کنی؟ عرض کردم: خیر، فرمود:
🌾 چقدر شما جفاکارید! و سپس فرمود: در هر جمعه زیارت می کنید؟ عرض کردم: خیر، فرمود: در هر ماه زيارت مي كنید؟ عرض کردم: خیر، فرمود: در هر سال زيارت مي كنید؟ عرض کردم: گاهى زیارت می کنیم. فرمود:
ای سدير! چقدر به حسين عليه السّلام جفا مىكنيد! آيا نمي دانى خداوند دو میلیون فرشته ژوليده موى و خاك آلود دارد که به طور مداوم بر حسین بن علی علیه السلام گريه ميكنند و قبر او را زيارت مي كنند و خسته نمي شوند؟
ای سَدیر! چرا خود را مقیّد نمی سازی که هر جمعه پنج بار، و هر روز یک بار قبر حسین بن علی علیه السلام را زیارت کنی؟
عرض کردم: بین ما و قبر او فرسخ ها فاصله است! فرمود:
به بلندی برو، به سمت راست و چپ خود توجه کن، سرت را سوی آسمان کن، و سپس به سوی قبر حسین بن علی علیه السلام توجّه کن و بگو:
«السَّلَامُ عَلَيْكَ يَا أَبَا عَبْدِ اللَّهِ! السَّلَامُ عَلَيْكَ وَ رَحْمَةُ اللَّهِ وَ بَرَكَاتُهُ»
اگر چنین کنی، برای تو یک زیارت نوشته می شود، و هر زیارت معادل یک حجّ و یک عمره می باشد.
سدیر گفت: گاهی می شد که در یک ماه بیش از بیست بار این کار را انجام می دادم.
در روایت مشابهی که در «کامل الزیارات» نقل شده است، جناب سدیر در انتهای حدیث می گوید: فَرُبَّمَا فَعَلْتُهُ فِي النَّهَارِ أَكْثَرَ مِنْ عِشْرِينَ مَرَّةً. یعنی روزهایی می شد که بیش از بیست بار این کار را انجام می دادم.(كامل الزيارات، ص287/ بحارالأنوار، ج101، ص365 به نقل از کامل الزیارات)
عَنْ حَنَانٍ عَنْ أَبِيهِ قَالَ: قَالَ أَبُو عَبْدِ اللَّهِ عَلَیهِ السَّلامُ: يَا سَدِيرُ! تَزُورُ قَبْرَ الْحُسَيْنِ عَلَیهِ السَّلامُ فِي كُلِّ يَوْمٍ؟ قُلْتُ: جُعِلْتُ فِدَاكَ لَا، قَالَ: فَمَا أَجْفَاكُمْ! قَالَ: فَتَزُورُونَهُ فِي كُلِّ جُمْعَةٍ؟ قُلْتُ: لَا، قَالَ: فَتَزُورُونَهُ فِي كُلِّ شَهْرٍ؟ قُلْتُ: لَا، قَالَ: فَتَزُورُونَهُ فِي كُلِّ سَنَةٍ؟ قُلْتُ: قَدْ يَكُونُ ذَلِكَ، قَالَ: يَا سَدِيرُ! مَا أَجْفَاكُمْ لِلْحُسَيْنِ عَلَیهِ السَّلامُ! أَ مَا عَلِمْتَ أَنَّ لِلَّهِ عَزَّ وَ جَلَّ أَلْفَيْ أَلْفِ مَلَكٍ شُعْثٌ غُبْرٌ يَبْكُونَ وَ يَزُورُونَ لَا يَفْتُرُونَ، وَ مَا عَلَيْكَ يَا سَدِيرُ! أَنْ تَزُورَ قَبْرَ الْحُسَيْنِ عَلَیهِ السَّلامُ فِي کُلِّ جُمْعَةٍ خَمْسَ مَرَّاتٍ وَ فِي كُلِّ يَوْمٍ مَرَّةً، قُلْتُ: جُعِلْتُ فِدَاكَ، إِنَّ بَيْنَنَا وَ بَيْنَهُ فَرَاسِخَ كَثِيرَةً! فَقَالَ لِي: اصْعَدْ فَوْقَ سَطْحِكَ، ثُمَّ تَلْتَفِتُ يُمْنَةً وَ يُسْرَةً، ثُمَّ تَرْفَعُ رَأْسَكَ إِلَى السَّمَاءِ، ثُمَّ انْحُ نَحْوَ الْقَبْرِ وَ تَقُولُ: «السَّلَامُ عَلَيْكَ يَا أَبَا عَبْدِ اللَّهِ! السَّلَامُ عَلَيْكَ وَ رَحْمَةُ اللَّهِ وَ بَرَكَاتُهُ» تُكْتَبُ لَكَ زَوْرَةٌ، وَ الزَّوْرَةُ حَجَّةٌ وَ عُمْرَةٌ. قَالَ سَدِيرٌ: فَرُبَّمَا فَعَلْتُ فِي الشَّهْرِ أَكْثَرَ مِنْ عِشْرِينَ مَرَّةً.
📒(کافی، ج4، ص589)
┄┅═❁💠
http://eitaa.com/hamdelidoayefaraj
🌤أللَّھم عجل لولیڪ ألفرج🍃
💠❁═┅
💎 در تعقیبات نماز عصر روز جمعه، هر دعایی را ترک کردی، این صلوات و این دعا را ترک نکن؛
✅📌1) دعای در عصر غیبت: مرحوم سیّد بن طاووس در «جمال الاسبوع»، دعاهای بعد از نماز عصر در روز جمعه را نقل می کند و قبل از نقل «دعای در عصر غیبت» - که در انتهای مفاتیح الجنان آمده است- می نویسد:
«اگر بعد از نماز عصر روز جمعه، در خواندن هر یک از دعاهایی که آوردیم، عذر داشتی (و نتوانستی بخوانی)، امّا تو را بر حذر می دارم که در خواندن این دعا (یعنی دعای در عصر غیبت) اهمال ورزی، زیرا به فضل خدا، ما این دعا را شناختیم و خداوند ما را به آن مخصوص فرموده است. پس به آن اعتماد کن.» (جمال الأسبوع، ص521)
✅📌2) صلوات ضرّاب اصفهانی: مرحوم سیّدبن طاووس در «جمال الاسبوع»، پس از نقل صلوات ضرّاب اصفهانی – که در مفاتیح الجنان، در پایان اعمال روز جمعه آمده است- مینویسد:
«اگر تعقيبات نماز عصر روز جمعه را به جهت عذرى ترك كردى، پس اين صلوات را هرگز ترك مكن به جهت امری که خداوند جلّ جلاله ما را به آن آگاه کرده است.» (جمال الاسبوع، ص 494)
📣💎 دلیل این توصیه اکید:
مرحوم صدرالاسلام همدانی در «تکالیف الانام فی غیبة الامام» بعد از نقل عبارت سیّد بن طاووس مینویسد:
«استاد اعظم (یعنی مرحوم محدّث نوری) دامظلّه میفرماید: از کلام سیّدبن طاووس چنین مستفاد میشود که وی در این باب، چیزی از جانب حضرت صاحبالامر صلواتاللهعلیه به دست آورده است، و از مقام ایشان دور نیست.» (تکالیف الانام فی غیبة الامام، تکلیف 23)
💠
🌤#أللَّھم_عجل_لولیڪ_ألفرج
http://eitaa.com/hamdelidoayefaraj
💠❁═┅
#هذا_یوم_الجمعه
أین روزها
همه
برای عید
به دنبال ماه، می گردند
عیــد
منتظر رؤیت روی توست
کاش می دانستم کجاستی
در کوه رضوی
يا ذي طوی
يا جاي ديگری... 😔💔🥀
لَیتَ شِعْرِی أَینَ اسْتَقَرَّتْ بِک النَّوَی
بَلْ أیُّ أَرْضٍ تُقِلُّک أَوْ ثَرَی،
أَ بِرَضْوَی
أَوْ غَیرِهَا
أَمْ ذِی طُوًی
#ندبه
#جمعه
#عید_فطر
┄┅═❁💠
🌤#أللَّھم_عجل_لولیڪ_ألفرج
http://eitaa.com/hamdelidoayefaraj
💠❁═┅
🌺 فضیلت شگفت انگیز خواندن ۱۰۰ مرتبه سوره قدر در عصر جمعه :
🌺 امام کاظم علیه السلام می فرماید:
🌿📌برای خداوند در روز جمعه هزار نفحه رحمت است که هر بنده ای به اندازهای از این رحمت عطا می کند و هر کس این سوره را بعد از ظهر جمعه صد بار قرائت نماید خداوند همه آن هزار نفحه رحمت را به او خواهد داد.
📚 الامالی، صدوق، ص703
🔷 البته در مفاتیح الجنان آمده است که خداوند آن هزار رحمت را مضاعف میکند و به او عطا میکند.
🔴 همچنین حاج اقا رحیم ارباب می گوید :
آسيد جمال گلپایگانی نامهاي براي من نوشته و درآن نامه سفارش كرده که :
♦️در طول هفته هر عمل مستحبي را يادت رفت، اين را يادت نرود كه عصر جمعه صد مرتبه سوره قدر را بخوانی.
┄┅═❁💠
🌤#أللَّھم_عجل_لولیڪ_ألفرج
http://eitaa.com/hamdelidoayefaraj
💠❁═┅
🔴🔴 #فوری_فوری
❇️#نصرت_دعایی به جبهه حق و مقاومت
🌟 «نصر من الله و فتح قریب» (صف١٣)
🌟 «إن تنصروالله ینصرکم و یثبت اقدامکم» (محمد٧)
🔵یک بخش نصرتِ(مالي، سیاسی، دعایی و...) جبهه حق و مقاومت، #نصرت_دعايی است.
❇️#به_نیت_فرج_آل_محمد(ص)
👇( وقتی فرج برای آل محمد(ص) رخ دهد، همان، فرج ما خواهد بود و «ظهور» ، قسمت آخر و نهایی آن فرج آل محمد(ص) است.)
❎از همین امشب
♻️#بسم_الله! 👇
🔵📌قرائت جوشن صغیر
🔵📌زیارت عاشورا و علقمه
🔵📌دعای: «الهی عظم البلاء...»
🔵📌اذان گفتن در وقت نمازها و غیروقت
🔵📌سیل صلوات راه بیندازیم.
(صلوات، دعاهای ما به محمد و آل محمد(ص) است و درخواست اینکه فیوضات، از مسیر پاکیزه و باوسعت آنان به عالم برسد نه از مسیر ضعیف و بی مقدار ما.)
💢آخرین اتصال زنجیره انتشار پیام نباشید.💢
#قدس_غزه
#فلسطین_یمن
#لبنان_سوریه
#ایران_عراق
#جبهه_حق
#مقاومت
#انتخابات
#فرج_ظهور
┄┅═❁💠
🌤أللَّھم عجل لولیڪ الفرج والعافیةوالنصر
http://eitaa.com/hamdelidoayefaraj
💠❁═┅
هدایت شده از ...
Joshan.saghir-basem_YasDL.com.mp3
7.02M
هدایت شده از ...
ziyarat-ashura-010.mp3
2.7M
هدایت شده از ...
alghameh-meytham (1).mp3
2.48M
هدایت شده از ...
Farahmand2-Azomalbala-(vettr.blog.ir).mp3
2.15M
«إلهي عظم البلاء...»
#مداح: حاج محسن فرهمند
آیا رواست به یاد آن امام مهربانی نباشیم که همواره به یاد ماست؟
آیا رسم دوستی و دلدادگی این است؟
✨السلامُ علیک یا صاحب الزمان
┄┅═❁💠
🌤أللَّھم عجل لولیڪ ألفرج🍃
http://eitaa.com/hamdelidoayefaraj
💠❁═┅
💎 هرگاه در شدّت و سختی افتادی، زیاد بگو: ...
عَنْ أَبِي الْحَسَنِ الرِّضَا علیه السلام قَالَ: رَأَيْتُ أَبِي علیه السلام فِي الْمَنَامِ فَقَالَ: يَا بُنَيَّ! إِذَا كُنْتَ فِي شِدَّةٍ، فَأَكْثِرْ أَنْ تَقُولَ: «يَا رَءُوفُ يَا رَحِيمُ!» (مهج الدعوات، ص٣٣٣)
حضرت علیّ بن موسی الرضا عليه السلام فرمود:
در خواب، پدر خود، حضرت موسی بن جعفر علیه السلام را ديدم كه فرمود: اى پسرم! هرگاه در شدّت و سختى افتادی، پس اين دو كلمه را بسيار بگو:
«يَا رَءُوفُ يَا رَحِيمُ!»
┄┅═❁💠
http://eitaa.com/hamdelidoayefaraj
💠❁═┅
🌤أللَّھم عجل لولیڪ ألفرج🍃
اللهم صل علی محمد و آل محمد
و عجل فرجهم
والعن اعدائهم اجمعین
#سیل_صلوات.
💠❁═┅
http://eitaa.com/hamdelidoayefaraj
🌤أللَّھم عجل لولیڪ ألفرج🍃
مَنْ صَلَّی عَلَی النَّبِیِّ...
امام صادق، علیه السلام، فرمود:
هرکس که بر رسول خدا (و خاندان او) درود فرستد، به این معنا است که:
👌 من، به آن پیمان و عهدی که با خداوند بستم، هنگامیکه فرمود: «آیا من پروردگار شما نیستم؟ گفتند: آری»*، (به آن پیمان)، هنوز پایبندم.
* «أَلَسْتُ بِرَبِّکُمْ قالُوا بَلی» (اعراف١٧٢)
📒تفسیر اهل بیت علیهم السلام ج۱۲، ص۲۴۲
📒 البرهان
💠❁═┅
http://eitaa.com/hamdelidoayefaraj
🌤أللَّھم عجل لولیڪ ألفرج🍃
#سیل_صلوات
#تجدید_عهد