eitaa logo
همراه‌بامردم همگام‌بامسئولین
2.3هزار دنبال‌کننده
1 عکس
2 ویدیو
0 فایل
ایتا فقط کانال مارو کم داشت😆 ارتباط با موسا: @Mouses
مشاهده در ایتا
دانلود
باید بگیریم ترامپو قبل کشتن مثل غلام شمر نعلش کنیم
ضِربی نوکر نبود گوهر بود
میمیک صورتِ غلام شمر منو یاد احمدی نژاد میندازه
ولی رفقا یه چیزی رو دلی بهتون بگم از منه منتقد مذاکره کننده‌ها بپذیرید با همه‌ی نقدهایی که به قالیبافو اینا داریم؛ یکم بمب بارون‌ها شدت بگیره و تهرانو دوباره بزنن، بعید نیست ایشونم به فیض شهادت نائل بیاد!
مثل قضیه لاریجانی نشه، که یسریا که ماها انقلابی میدونستیمشون، میگفتن کلا این خاندان لاریجانیا، یهودیِ آنوسیَن! خلاصه از این نسبت‌های ناروا و چمیدونم خائنو این حرفا، که بعد از شهادتش خیلی از همینا شرمنده‌ شدنو، خیلیا اصلا به روی خودشونم نیاوردن که تا دیروز طرف رو تکفیر میکردنو چه نسبتایی میدادن!
قبلا هم گفتم، نقد میکنم، شوخی میکنم، گاهی طعنه هم شاید زدم اما اهانتو خائن انگاریو اینارو سعی میکنم انجام ندم شمارو نمیدونم، هرکار میخواید بکنید صلاح کار خویش خسروان داند من صلاح میدونم تا این حد پیش برم و از این حد تجاوز نکنم، یکی یجور دیگه ممکنه صلاح بدونه.
اومده پیوی میگه تو امشب گفتی غلام شمر شبیه احمدی نژاده اگه فردا بمب خورد و شهید شد چطوری میخوای با وجدانت کنار بیای😆
قشنگ معلومه که سیستم، سیستمِ امریکاییه! ملاعین همه‌ی تلاششون رو میکنن که توی جنوب جنوب کردنشون اشاره‌ای به بمب بارون کننده‌ی جنوب، یعنی امریکا نکنن، از طرفی اگه از سر مجبوری اسمی از میناب اوردن، در کنارش حتما اسمِ یه سرباز به درک واصل شده رو هم بیارن!
یه براندازی تو فامیل این روزا تولدشه وگرنه این کلیپه رو براش میفرستادم😆
یه تئوری هست تو ایران؛ میگه اگه تو و دشمنت در جنگ، قراره هردو باهم دهنتون سرویس شه، دشمنت بیشتر از تو سرویس میشه؛ و این در عمل یه بُرده برات. و اگه توی صلح و آتش‌بس، قراره هردو استراحت کنید، دشمن بیشتر استراحت میکنه، و این در عمل یه بُرده براش!