ادب عباس علیهالسلام آب را شرمنده کرد و تاریخ هنوز در برابر ادب و شجاعت او سر تعظیم فرود میآورد.
بابالحوائج است و گرهها را باز میکند حتی در محشر کبری که حضرت صدیقه دو دست فرزندش را برای شفاعت امت پدرش وثیقه قرار میدهد.
کَفانا لِاَجلِ هذا المقام الیَدانِ المَقطوعتانِ مِن ابنی العباس..
💐«میلاد با سعادت قمر بنیهاشم، حضرت ابوالفضل العباس علیهالسلام و روز جانباز مبارکباد🌸🌸
با همهمه همراه شوید🔻
@hamhamee
12.81M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
⭕️ فضائل حضرت عباس علیهالسلام در کلام اهل بیت علیهمالسلام
🔹حجتالاسلام رفیعی
با همهمه همراه شوید🔻
@hamhamee
⭕️ جریانشناسی سه جریان و گروه در درون دولت پزشکیان
🔹در میان اصلاحطلبان طیفی هستند که به پزشکیان نقدهای صریحی دارند؛ اما همۀ اقدامات ظریف را توجیه میکنند؛ ریشه این ماجرا چیست؟ ما با سه گروه و جریان در درون دولت مواجهیم.
🔹گروه اول را افراد و چهرههای همراه و همراستا با رئیسجمهور تشکیل میدهند؛ افرادی که یا سابقه کار و همراهی چندینساله با رئیسجمهور دارند یا به طور کلی ایده و مبنای عملشان با رئیسجمهور در یک راستا قرار دارد. معاون اجرایی رئیسجمهور را میتوان از جمله افراد این جریان دانست.
🔹جریان دوم سیستم بروکراسی دولت را در اختیار دارند؛ ایدههایی مثل تمرکززدایی از پایتخت و تفویض اختیار به استانداردها و انتقال پایتخت، ایدههای محوری آنهاست که فارغ از امکان تحقق یا عدم تحقق آن، به نظر میرسد به طور جدی آن را دنبال میکنند. عارف، معاون اول رئیسجمهور، هدایت آن را به عهده دارد.
🔹جریان سوم درون دولت نیز حول محمدجواد ظریف تعریف میشود؛ جریانی که حمایت بخش زیادی از اصلاحطلبان و به طور خاص آن طیف از اصلاحطلبی را به همراه دارد که در تقسیمبندیهای درون اصلاحطلبان نیز عمدتاً مواضعی رادیکال دارند. این جریان محمدجواد ظریف را نماینده یک ایده و فکر خاص درون دولت میداند و از آنجا که حمله به ظریف را حمله به ایده جریان خود میداند، اصل را بر حمایت و طرفداری از ایده ظریف قرار میدهد.
🔹این جریان در حمایت از ایده خود که چهره آن را در دولت وفاق، معاون راهبردی میداند، حمایت از ظریف را مهمتر از حمایت از دولت و شخص رئیسجمهور تعریف میکند. موضعگیری جریان سوم این گزاره را پررنگ میکند که برای آنها نشان دادن حمایت از ظریف تا آنجا اهمیت پیدا میکند که حتی این احتمال وجود دارد که دولت را به خاطر عدم حمایت از ظریف مورد انتقاد قرار دهند. گویی کارآمدی و ناکارآمدی دولت در حمایت یا عدم حمایت از معاون راهبردی تعریف و قضاوت میشود.
🔹مصداق موضعگیری و حمایت بیچون و چرای جریان حامی ظریف را میتوان در ماجرای مصاحبه او در داووس دید. مواجهه منطقی برای وفاداران به گفتمان وفاق این بود که ضمن حمایت از صحبتها و اقدامات مثبت ظریف در داووس، نیمچه توصیهای به ظریف برای وفادار ماندن به گفتمان وفاق بکنند. اما آنچه برخی رسانههای اصلاحطلبی و چهرههایی که خود را وفادار به گفتمان وفاق معرفی میکردند، انجام دادند، توجیه و حمایت از صحبتهای معاون راهبردی رئیسجمهور بود.
🔹همزمان با آن، رسانههای حامی ظریف به منتقد رئیسجمهور تبدیل شدند و به مسعود پزشکیان توصیه کردند بیلزدن را رها کند و به مسائل مهمتر بپردازد. انتقاد از اقدام رئیسجمهور در حالی که اگر مثبت هم نباشد، قطعاً مضر نبوده، در عین حمایت از مصاحبه محمدجواد ظریف، نشان میدهد که برای برخی از اصلاحطلبان اصل بر حمایت از ظریف است، حتی به غلط، حتی اگر معاون رئیسجمهور ضدوفاق عمل کند./ فرهیختگان
با همهمه همراه شوید🔻
@hamhamee
15.47M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
⭕️ جرئت طوفان
🔹چرا میگوییم ایران اکنون مستقل شده است؟ چون قبل از انقلاب یک مستعمره بود. چند مورد از موارد استعماری زمان پهلوی را مرور کردیم
با همهمه همراه شوید🔻
@hamhamee
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️ زلزله شهر جدید موشکی ایران بر جان مزدوران تلویزیون فارسیزبان موساد!
🔹مجری و تحلیلگر نظامی اینترنشنال: رونماییهای جدید ایران سطح جدیدی از توان نظامی این کشور را نشان میدهد؛ ایران در زمینه موشکی، پدافندی و دریایی از توانایی و تنوع بالایی برخوردار است.
با همهمه همراه شوید🔻
@hamhamee