8.18M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
⭕️ تمام اختلاسهای بعد از انقلاب -از بابک زنجانی و خاوری و مرجان شیخالاسلامی بگیر تا چای دبش- را با هم جمع کنی در برابر این یکی، عددی به حساب نمیآید!
با همهمه همراه شوید🔻
@hamhamee
⭕️ اولین تصویر از همسر و فرزندان شهید قهرمان محمد ضیف و این هم منزل سادهشان!
🔹این زندگی محقر و ساده فرمانده حماس است! همان فرماندهانی که رسانههای ضدانقلاب مدام میگفتند در هتلها و کاخهای قطر و امارات ساکن هستند و مردم را در زیر بمباران جنگ رها کردند!
با همهمه همراه شوید🔻
@hamhamee
⭕️ تهران؛ خیابان علی دایی، فدراسیون کشتی جمهوری اسلامی ایران!
امیرحسین ثابتی نماینده مردم تهران در مجلس نوشت:
🔹در هفتهای که گذشت، به دعوت علیرضا دبیر رئیس فدراسیون کشتی، از این فدراسیون و بخشهای مختلف آن و همچنین قسمتهای در دست ساخت بازدید مفصلی کردم. در این بازدید فردین معصومی قهرمان پرافتخار آسیا و جهان نیز حضور داشت.
🔹بدون اغراق، امروز مجهزترین کمپ کشتی جهان متعلق به ایران است و به گفته دبیر، چنین امکانات مدرنی در هیچ کشور دیگری جز ایران وجود ندارد. همین مساله باعث شده تا بسیاری از تیم های کشتی مطرح جهان اردوهای آمادگی خودشان را در ایران برگزار کنند.
🔹امروز علاوه بر اینکه ایران در رشته کشتی حرفهای زیادی برای گفتن دارد و در همین المپیک گذشته قبل نیز با کشتی توانستیم مدالهای زیادی بگیریم، دبیر نشان داد میشود بدون حرف زدن کارهای بزرگ کرد و نماد یک مدیر موفق ورزشی است. امروز فدراسیون کشتی به خاطر مدیریت درست، تبدیل به یک الگو و نمونه برای سایر رشته های ورزشی شده.
🔹نکته مهم اینجاست که دبیر علاوه بر تمرکز بر کشتی حرفهای و قهرمانی، به تقویت پیوست فرهنگی این رشته نیز توجه کرده و همین باعث حملات مختلف و تخریبهای رسانههای ضدانقلاب و اصلاحطلب و برخی سلبریتیهای مدعی و فرصتطلب به اوست.
🔹درد واقعی همینجاست که مدعیانی که سالها با پول و امکانات کشور در سایر رشتههای ورزشی هیچ دستاورد قابل عنوانی کسب نکردند، امروز هم جز غر زدن کار دیگری ندارند، در حالی که باید پاسخ دهند با پولها و امکانات چند برابری که به نسبت کشتی در اختیار داشتند چرا نتوانستند در عرصههای جهانی برای کشور افتخارآفرینی کنند؟ پیشنهاد میکنم هرکس خواست معنای مدیریت موفق ورزشی را ببیند به آدرس زیر مراجعه کند؛ تهران، خیابان علی دایی، فدراسیون کشتی جمهوری اسلامی ایران!
با همهمه همراه شوید🔻
@hamhamee
6.86M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
⭕️ طی ۲۰۰ سال اخیر قبل از جمهوری اسلامی، ایران و ایرانی در کدام میدان پیروز شده؟!
با همهمه همراه شوید🔻
@hamhamee
⭕️ تا آخر فیلم را نگاه کنید
مسعود فروغی روزنامهنگار نوشت:
🔹دو سال پیش وقتی قرار بود جشنواره فجر برگزار شود تمرکز بالای اپوزیسیون روی بدنه سینما رفت تا مانع حضور در مهمترین رویداد سالانه برای آنها شوند. در میانه وقایع سال ۱۴۰۱ فضایی ایجاد کرده بودند که عادیترین امور زندگی مثل خرید کردن، تفریح کردن و... برای مردم عادی و کار آدمهای حرفهای در شئون مختلف مثل فیلم ساختن و اکران کردن آن تبدیل به امر غیرعادی شود. این وسط عدهای هم جوگیر شدند و هزینه زیادی دادند.
🔹زمان گذشت و حالا دوباره جشنواره فجر رسیده و تعداد قابل توجهی از بازیگران مشهور و درجهیک سینمای ایران در همان سازوکار در فیلمهای مختلف حضور دارند. جالبتر اینکه چند بازیگری که در آن سال با کارسازی قطعی سرویسهای بیگانه از ایران خارج شدند، هماکنون برای دیده شدن مجبورند در یوتیوب خاطره دوران حضور در ایران را تعریف کنند. شاید آنها اگر فیلم را تا انتها دیده بودند، آنقدر زود و بد تصمیم نمیگرفتند!
🔹همان دوسال پیش و در آن فضای کارتونی، اپوزیسیون نشستی خبری با حضور چند چهره برگزار کردند و طوری وانمود کردند که گویا کار ایران تمام است و فقط تعیینتکلیف شکل و ساختار نظام سیاسی آینده مانده! نشستی که به اقتضای مسائل روز تحت عنوان آزادی و دموکراسی برگزار میشد، شامل همه حقوقبگیران دولت آمریکا بود. یکی فرزند آخرین شاه ایران که اساساً مفتخر به دیکتاتوری و تمرکز قدرت بود... دیگری دبیرکل یک گروه تروریستی که اساس موضوعیت آن به داشتن سلاح و عملیات خرابکاری است. نفر بعدی بازیگر درجهچندم ایرانیآمریکایی که برای صحبت به زبان فارسی مشکل دارد.
🔹نفر دیگر خبرنگار سابق برخی رسانههای داخلی بود که بعد از افشای پولهای سنگینی که از آمریکاییها گرفته و چندمرتبه گزارش منفی از دیدار با برخی سران اروپایی و آمریکایی، از متن به حاشیه رفت. نفر آخر هم فقط به واسطه واقعه هواپیمای اوکراینی شهرت رسانهای پیدا کرده بود. درباره او نیز برخی اعضای خانوادههای آن واقعه افشاگری کردند. جالبتر اینکه با فاصله بسیار کوتاه بعد از آن نشست رسانهای که تحت عنوان «همبستگی اپوزیسیون» برگزار شده بود، اعضای آن اعلام جدایی کردند، تا جایی که حامد اسماعیلیون به خانواده پهلوی حمله کرد و گفت آنها درک کار جمعی ندارند!
🔹همان دو سال پیش وقتی تیم ملی ایران در جامجهانی بازی داشت، فشار سنگینی روی بازیکنان و اعضای فنی تیم وارد شد. خلاصه حرف و فضاسازی این بود که شرایط برای فوتبال بازی کردن خوب نیست و به قطر نروید! آنقدر فشار سنگین شد که در بازی اول، بازیکنان از لحظه سرود ملی نخواندن قافیه را باختند و آن روز تلخ جلوی انگلیس پیش آمد. به فاصله چهار روز بعد همان تیم موقع سرود ملی به تنظیمات یک بازیکن ملی برگشتند و بهترین برد تاریخ فوتبال ایران در تاریخ جامهایجهانی را به دست آوردند. فوتبالیستها تنها در چهار روز درک کردند اما برخی چهرههای مشهور رسانهای که دم از منفعت عمومی و ملی میزنند حتی تا ماهها بعد بازیکنان تیم ملی را بابت شادی بعد از گل بازجویی رسانهای میکردند.
🔹دو سال از این داستانها گذشته ولی همچنان داستان ما با دو گروه تمام نشده است. اول، گروهی که خاماندیشانه تصور میکردند با برگزار نشدن جشنواره فجر کار نظام سیاسی ایران تمام است، اما هم جشنواره فجر برگزار شد و هم نظام سیاسی به حیاتش ادامه داد. کسانی که زندگی و آینده خودشان را پای توهمی از تغییر و دگرگونی گذاشتند و چیزی جز حسرت دستگیرشان نشد. انسدادطلبان خودشان را هیچوقت در مسیر نیستی و نابودی قرار نمیدهند ولی کرورکرور آدم معمولی و متخصص در حوزههای مختلف را بیچاره میکنند. یکی از مسیرهای واجب برای عبور ایران از وضعیت فعلی، نابارورکردن انسدادطلبی است تا خودش را به شکلهای مختلف درنیاورد.
🔹گروه دوم، سادهسازان منفعل هستند که به اسم دفاع از ایران و نظام سیاسی موجود، دشمنتراشی میکنند. به اسم اینکه فلان چهره سینمایی حرف رادیکالی زده یا در بازی سرویس بیگانه افتاده، همه جامعه هنری و سینمایی را متهم به ضدیت با ارزشهای اجتماعی مثل دین و ملیت معرفی میکنند، دروغهای بزرگ درباره آنها میسازند و قرآن سر نیزه میزنند. هرکسی هم مخالفت کند، صورتی است! صورتی از کارخانه دشمنسازی این گروه را در این دو سال دیدیم.
🔹اگر سیستم مکانیزه برچسبزنی و تولید نفرت به اسم دفاع از ایران نبود، راحتتر میشد با کسانی که سؤال یا انتقادی دارند، مواجه شد و اجازه نداد دشمن قسمخورده ایران روی مغز و روح آنها رژه برود. تجربه دو سال اخیر نشان میدهد حل مسائل ایران و ایجاد چشمانداز متفاوت در گروی عبور از این دو نگاه رادیکال است. در انتخابات اخیر هم هر دوی این نگاهها شکست خوردند؛ هرچند نتایجی رقم زدند که کار تحولخواهان واقعی را سخت کردند.
با همهمه همراه شوید🔻
@hamhamee
⭕️ جامعه نباید عقلش را به ورزشکار بدهد!
🔹مهندس علی دایی بخوبی میداند که کشورهای عربی مثل قطر، امارات، کویت و سعودی به مهندس و شرکتهای بزرگ اروپایی، آمریکایی و چینی پول میدهند تا برایشان، ورزشگاه، سد، تاسیسات، فرودگاه و... بسازند! چون توان نیرو انسانی متخصص و فناوری ندارند.
🔹مهندس و شرکت ایرانی در کشورهای همسایه در رقابت با شرکتهای بزرگ و سرمایهدار چینی، اروپایی و آمریکایی در تاجیکستان سد میسازد. در ارمنستان نیروگاه میسازد. در عراق راه و ورزشگاه میسازد. و با این کار ارز وارر کشور میکند. توان دارد. این قدرت است نه ضعف. داستان را برعکس راویت میکنید آقای دایی!
🔹شرکتهای بزرگ خصوصی در جهان له له میزنند تا بازار بدست بیاورند ولی شما از اینکه مهندس و شرکت ایرانی در کشورهای دیگر قدرت حضور دارد داستان را کاملا برعکس جلوه میدهید.
🔹از طرف دیگر علی دایی و علیرضا دبیر هر دو ورزشکار ملی ما هستند. برای جامعه لحظات غرور و شادی خلق کردهاند. هر دو باید سَرجای خودشان باشند: ورزش.
🔹جامعه نباید عقلش را به ورزشکار بدهد. همانطور که اروپاییها عقلشان را به مسی و رونالدو نمیدهند. آنان نظریهپرداز، متفکر، اندیشمند، جامعهشناس، فیلسوف و دانشمند سیاسی نیستند تا با اظهارنظر آنان در کشور دو قطبی ایجاد شود. فقط ورزشکار برجسته ملی هستند و در تخصص خودشان باید بکار گرفته شوند. هرکس باید سرجای خودش باشد. نباید به هر بهانهای در کشور یک صفبندی ایجاد شود.
💬 علیرضا زادبر
با همهمه همراه شوید🔻
@hamhamee