eitaa logo
ایده‌بازها 👌
220 دنبال‌کننده
159 عکس
36 ویدیو
6 فایل
کانال «ایده‌بازها» 👌 محلی برای اشتراک ایده‌های ناب تربیتی، تبیینی و بصیرت‌افزایی از اهالی نخبه👇 ایده‌های شما در قالب نوشته، صوت، عکس و فیلم به اسم خودتون در کانال «ایده‌بازها» به اشتراک گذاشته می‌شه. ارتباط با ادمین: @javadhajy
مشاهده در ایتا
دانلود
. 🔘 یک عمر تغییر ذهن 🔴 حداقل سی سال است که دشمن با تکنیک‌های رسانه‌ای مؤثر (از رسانه‌های هالیوودی و سکوهای مجازی گرفته تا رسانه ملی و فیلم‌های مجوزدار وزارت ارشاد) ذهنیت مردم را نسبت به کلیدواژه‌هایی مثل «حجاب»، «حیا»، «عفاف»، «حزب‌اللهی»، «ازدواج»، «فرزندآوری» و ... تغییر داده است. ⚫️ وقتی ذهنیت نوجوان کمال‌گرا و آرمان‌خواه از «حجاب» ✖️ امُل بودن، ✖️ عقب‌ماندگی، ✖️ تحجر، ✖️ بی‌کلاسی، ✖️ نجسب، ✖️ و ... است ⚫️ و از سوی دیگر «بی‌حجابی» را ✔️ تمدن، ✔️ به‌روز بودن، ✔️ جذاب بودن، ✔️ آزاد بودن، ✔️ زیبا بودن، ✔️ و ... بپندارد، 🔴 طبیعی است که هر چه تذکر بدهی و دلیل و آیه بیاوری، باز قلبش نسبت به «حجاب» نرم نمی‌شود؛ مگر اندک و موقتی. ⚫️ برای اکثر کلیدواژه‌های مهم زندگی دینی و ارزشی این تغییر را انجام داده‌اند. ✅ اگر ما بخواهیم روند اصلاحی داشته باشیم؛ ناچاریم راهکارهای تغییر ذهنیت را اجرا کنیم. ❓چطوری؟ 📣 خواهیم گفت ... 👈 @hami_vasfetoba 🌱 هر چه ارادت دارید، نشر دهید! .
. 📣 ادامه دارد ... 👈 @hami_vasfetoba 🌱 هر چه ارادت دارید، نشر دهید! .
. 🔘 وبینار «دشمن خودی» ⚠️«خطر انقلابی‌گری در پیام‌رسان‌های خودی» ⚠️ ⁉️ نکند چوب دو سر فلان شده‌ایم؟! ⁉️ هم پیام‌رسان‌های پرمخاطب «اینستاگرام» و «تلگرام» و «واتساپ» رو از دست دادیم و هم در «ایتا» و «روبیکا» و «آپارات» به خودمان مشغول شده‌ایم؟! ❓ آیا جریان انقلابی‌گری در پیام‌رسان‌های خودی به نفع مملکت کار می‌کند؟ ❓به نظر شما توانسته‌ایم «منویات رهبری» را در فضای مجازی حداقل در پیام‌رسان‌های خودی محقق کنیم؟ چه اندازه؟ ⁉️ اگر نه! خُب چرا؟ شرکت در وبینار برای عموم، به ویژه مربیان، معلمان، مبلغان، اندیشمندان و اهالی نخبه آزاد و رایگان است 👈 @hami_vasfetoba لینک وبینار اعلان خواهد شد... 👈 @hami_vasfetoba ا➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ا 📆 دوشنبه 20 آذر 1402 (روز واریزی یارانه‌ها😍) 🕖 ساعت 19:00 الی 20:30 🗣 ارائه دهنده: جواد حاج حسینی 🔸 45 دقیقه اول: ارائه مباحث 🔸 45 دقیقه دوم: گفتگوی آزاد .
ایده‌بازها 👌
. 🔘 وبینار «دشمن خودی» ⚠️«خطر انقلابی‌گری در پیام‌رسان‌های خودی» ⚠️ ⁉️ نکند چوب دو سر فلان شده‌ایم
با سلام خدمت دوستان و اعضاء گرامی در صورت تمایل در نشر این پیام کوشا باشید. با تشکر فراوان از بذل محبتتان .
. 🔘 قسمت چهارم: شیوه‌های تهاجم شناختی 🔘 شیوه اول: بمباران اطلاعات غلط! ❓این جملات پر تکرار نوجوانان و جوانان از کجا آمده؟ 👇 🔸 هر کسی رو تو گور خودش می‌خوابونن! 🔸 این فکرا دیگه قدیمی شده! 🔸 غرب چون درگیر تعصبات مذهبی نشد، پیشرفت کرد! 🔸 چرا در تفکر اسلام زن و مرد مساوی نیستن؟! این ظلم به زن است! 🔸 به نظر من خدا به چند تا تار مو گیر نمی‌ده! 🔸 (آیا) من به تو می‌گم که چطوری باش که تو به من می‌گی اینجوری باش؟!! 🔸 خدا می‌بخشه؛ تو نمی‌بخشی؟! 🔸 من می‌خوام آزاد باشم‌؛ به تو ربطی نداره! 🔸 تعریف من از دین با اون چیزی که آخوندا می‌گن، متفاوته! 🔸 و ... 🔴 حرکت‌های پروپاگاندایی و بمباران اطلاعات که بر اساس دو عامل «تکرار» و «احساس» در سطح گسترده‌ای اثرگذار است، به مرور زمان تفکر غلطی را در ذهن جامعه تزریق می‌کنند؛ طوری که اعتقادات و ذهنیت‌ها را تغییر می‌دهد! 🔴 گاهی طوری جو این تفکر قوی می‌شود که شما جرأت بیان حق و تبیین اشکالات آن را پیدا نمی‌کنید؛ خصوصاً وقتی که این تفکر غلط با جملات کلیشه‌ای و «مَثَل» گونه‌ای فراگیر شود. 🔘 فرمول تهاجم: اطلاعات نادرست ➕ تفکرات غلط ✖️ (تکرار➕احساس) به توان قدرت رسانه‌ای 🔚 تغییر باور 📣 ادامه دارد ... @hami_vasfetoba 🌱 هر چه ارادت دارید، نشر دهید! .
. 🔘 راهکار مقابله با بمباران اطلاعات غلط ✳️ باید بر اساس «تکرار» و «احساس» تفکرات مبنایی صحیح را به مخاطب آسیب‌دیده رسانید. 1️⃣ تفکر صحیح تبیین شود؛ نه صرف انتشار اخبار منفی! 2️⃣ به مخاطبان آسیب‌دیده که اکثراً در ایتا نیستند، رسانده شود. 3️⃣ تکرار مشمئزکننده و خسته‌کننده نباشد. 4️⃣ احساسات به صورت صحیح و قوی ایجاد شود. 🔘 فرمول مقابله: اطلاعات درست ➕ تفکرات دینی ✖️ (تکرار➕احساس) به توان قدرت رسانه‌ای 🔚 اصلاح باور مشروح راهکارها در قسمت پنجم بیان خواهد شد. ان شاء الله. 📣 ادامه دارد ... @hami_vasfetoba 🌱 هر چه ارادت دارید، نشر دهید! .
. 🔘 قسمت چهارم: شیوه‌های تهاجم شناختی 🔘 شیوه دوم: خوراکی‌ها 🔘 بخش اول: اثرات مثبت خوراکی‌ها بر مغز (علم شناختی): ❇️ مصرف قرص مسکن 🔚 اثری بر مغز و سلسله اعصاب می‌گذارد که باعث عدم احساس درد می‌شود. ❇️ مصرف قرص خوب آور 🔚 احساس آرامش و کاهش فعالیت مغز باعث خوابیدن فرد می‌شود. اگر وی را صدا بزنند، بیدار می‌شود. ❇️ مصرف مواد بیهوشی🔚 فعالیت مغز و اعصاب شخص طوری غیر فعال می‌شود که با صدا زدن هم بیمار بیدار نمی‌شود. ❇️ داروهای اعصاب 🔚 منجر به احساس آرامش و رفع نگرانی و استرس های بیجا می‌شود. ❇️ داروهای رفع فراموشی 🔚 باعث می‌شود بیمار حافظه خود را هر چند موقتی بازیابد. ❇️ مصرف مویز، زعفران، عسل و برخی خوراکی‌ها به سفارش اسلام 🔚 موجب عملکرد بهتر مغز می‌شود. 📣 ادامه دارد ... @hami_vasfetoba 🌱 هر چه ارادت دارید، نشر دهید! .
. 🔘 قسمت چهارم: شیوه‌های تهاجم شناختی 🔘 شیوه دوم: خوراکی‌ها 🔘 بخش دوم: اثرات منفی خوراکی‌ها بر مغز (جنگ شناختی) ❌ مصرف بیش از حد داروهای روانپزشکی 🔚 مرگ ❌مصرف قرص های روان گردان 🔚 اختلال در فعالیت مغز و حواس ❌مصرف مشروبات الکی 🔚 اختلال در فعالیت مغز ❌مصرف مواد مخدر 🔚 اختلال در حواس و تمرکز ذهن ⛔️ مصرف زیاد برخی غذاهای فست فودی و سرد مزاج 🔚 کاهش فعالیت‌های ذهنی و ادارکی 🔴 یکی از راه‌های جنگ شناختی دشمن، ترویج و بسترسازی استفاده از مأکولات و مشروباتی است که اثرات کوتاه یا بلند مدت بر کارکرد مغز می‌گذارد و باعث پیامدهای زیر می‌شود: ✖️ کاهش قدرت درک ✖️ احساس کسلی و خستگی مفرط ✖️ افسردگی ✖️ عصبی شدن ✖️ بی‌حوصله‌گی ✖️ اختلال در فعالیت‌های مغز ✖️ بیماری MS (سردی مغز) ✖️ آلزایمر ✖️ ناامیدی ✖️ پوچ‌بینی ✖️ ترس و اضطراب ✖️ کاهش قوای جنسی ✖️ و .... 🔘 راهکار مقابله: تبعیت از دستورات خوراکی اسلام، رعایت حلال و حرام؛ مستحبات و مکروهات خوردن و آشامیدن. مشروح راهکارها در قسمت پنجم بیان خواهد شد. ان شاء الله. 📣 ادامه دارد ... @hami_vasfetoba 🌱 هر چه ارادت دارید، نشر دهید! .
. 🔘 قسمت چهارم: شیوه‌های جنگ شناختی 🔘 شیوه سوم: ژنتیک 🔴 حدود سال 1376 (26 سال قبل) شنیدم که صهیونیسم مسیحیت (آمریکایی) در حال پژوهش بر روی ژن‌ها هستند تا به گونه‌ای آنها را دستکاری کنند که بتوانند عقاید خودشان را بهتر در نسل‌های بعدی بباورانند؛ یعنی کاری کنند که نسل‌های بعدی عقاید تند، خشن و فسادآلود مسیحیت صهیونیست را بهتر و راحت‌تر قبول کنند! 🔴 این که دشمن بخواهد با «ژن» شهوت‌ها، هوس‌ها، تفکرات و روحیات غلط خودش را در نسل‌های بعدی نهادینه کند، مطلبی است که به خاطر پیچیدگی‌ها و ابهامات زیادی که در مسئله ژن هست، نمی‌توان به راحتی آن را اثبات یا رد کرد؛ اما این را می‌دانیم که سرمایه‌دارن و سیاستمدارن بزرگ دنیا برای رسیدن به منافع خود، از دهه‌ها قبل بر مسائل ژنتیک تحقیقات زیادی انجام داده‌اند که نتایج آن بر ما پوشیده است. 🟣 وراثت، رفتار انسان، محیط زندگی (خانواده، دوستان، جامعه و ...) و محیط زیست (آب و هوا، نور خورشید، اشعه ماوراء بنفش، امواج صوتی، مخابراتی، مغناطیسی و ...) و مسائل بیرونی زیادی بر ژن‌ها اثر دارند و ژن‌ها بر آینده فرد و فرزندانش اثرگذار هستند. 🔬 این که مسائل ژنتیکی چه اندازه و چگونه اثرپذیر و اثرگذار هست، از مسائل پرابهامی است که هنوز دانشمندان برای کشف دقیق‌تر آن تلاش می‌کنند. 🔎 🔘 حالا ژن چیست؟ 🧬خلقت «ژن» واقعاً عجیب است. 🧬می‌توان تنها با دانستن اندکی در مورد ژن به قدرت سیستماتیک خداوند متعال پی برد و با ژن می‌توان حقانیت اسلام را اثبات کرد. 📣 ادامه دارد ... 👈 ایده‌بازها یا @hami_vasfetoba 🌱 هر چه ارادت دارید، نشر دهید. .
. 🔘 ژن و DNA چیست؟ (1) 🔸 بدن انسان 37,000,000,000,000 (سی و هفت هزار میلیارد) سلول دارد. 🔸 هر سلولی هسته‌ای دارد. 🔸 بخشی از هسته هر سلولی حاوی رشته‌های دوتایی و تابیده DNA هست. هر سلولی 46 DNA دارد. 🔸 در مجموع بدن انسان 1,702,000,000,000,000 (هزار و هفتصد و دو هزار میلیارد) DNA دارد. 🔸 هر DNA حدود 20,000 ژن دارد و هر ژنی حاوی دستورالعمل‌های ساخت و عملکرد موجودات زنده است. 🧬 ژن‌ها صفات، ویژگی‌ها و عملکردهای مختلف یک موجود زنده را تعیین می‌کنند. آنها مسئول کدگذاری اطلاعات مورد نیاز برای تولید مولکول‌های RNA هستند. ✳️ شگفتی خلقت خداوند در تناسب و هماهنگی صدها هزار میلیارد ژن در بدن هر موجود زنده است که همانند یک کهکشان عمل می‌کنند. ✳️ ژن‌ها در قسمت‌های مختلف بدن (مغز، قلب، کلیه، کبد، رگ، خون، گوشت، استخوان‌ها، دندان، لثه، پوست، مو، ناخن و ...) ضمن این که هر کدام وظیفه اصلی خود را انجام می‌دهند، نسبت به عوامل وراثتی، رفتار خود شخص، محیط زندگی، محیط زیست و طبیعت متناسب عمل می‌کنند. ✳️ کنش‌ها و واکنش‌های ژنتیک یک موجود زنده، می‌تواند دلیل قانع‌کننده‌ای بر وجود سیستم یک‌پارچه و بسیار پیچیده خلقت هر موجود زنده باشد. ❇️ گویا خداوند برای هر موجود زنده‌ای، کهکشانی قرار داده است.✨ ❇️ سنُرِيهِمْ آيَاتِنَا فِي الْآفَاقِ وَفِي أَنْفُسِهِمْ حَتَّى يَتَبَيَّنَ لَهُمْ أَنَّهُ الْحَقُّ (فصلت / 53) به زودی نشانه‌های خود را در کرانه‌ها و اطراف جهان و در نفوس خودشان به آنان نشان خواهیم داد تا برای آنان روشن شود که بی تردید او حق است. 📣 بیشتر خواهیم گفت... 👈 ایده‌بازها یا @hami_vasfetoba
. 🔘 اثرات ژن بر درک انسان 🟣 بسیاری از ژن‌ها در رشد، عملکرد و نگهداری مغز نقش بسزایی دارند؛ مسائل ژنتیکی از 50% تا 70% در بر توان شناختی افراد اثرگذار است؛ لذا در «علوم شناختی» به آن بهای زیادی می‌دهند. (منبع و منبع) 🟣 اثرات ژنتیک بر ویژگی شناختی انسان (ادراک، هوش، حافظه، قدرت یادگیری و ...) ملموس است. این ژن‌ها به جنبه‌های مختلف رشد مغز، اتصال عصبی، عملکرد سیناپسی، تنظیم انتقال دهنده‌های عصبی و سایر فرآیندهای عصبی کمک می‌کنند. 🟠 با سبک زندگی مثل تغذیه، شیوه درمان، ورزش و ... می‌توان ژن‌ها را ویرایش کرد. (Genome Editing) 🔴 با توجه به تحقیقات بسیار گسترده ای که غرب در مورد مسائل ژنتیک انجام داده است، دشمن می‌تواند با تغییر سبک زندگی، شیوه درمان و ... اثرات مخربی را بر نسل‌های آینده بگذارد و یا حداقل قدرت درک و توان ذهنی را کاهش دهد. (جنگ شناختی) 📣 در ادامه از نقش اسلام خواهیم گفت ... 👈 ایده‌بازها یا @hami_vasfetoba 🌱 هر چه ارادت دارید، نشر دهید! .
. 🔘 اصلاح نسل با ویرایش ژن 🟣 همانطور که ژن پدر و مادر در رشد فرزند مؤثر است، عوامل درونی (تفکر، تدبر و رفتار خود فرد) و عوامل بیرونی (محیط زندگی، محیط زیست و ...) هم بر ژن‌ها اثرگذار هستند و آرام آرام در سلول‌های جدیدی که تولید می‌شوند، اثر می‌گذارند. 🟣 از این رو اشخاص می‌توانند با تمرین و تمرکز ژن خود را تغییر دهند (اپی ژنتیک) و ضمن این که خودشان رشد می‌کنند، زمینه رشد فرزندانشان را نیز مهیا سازند. 🟢 اکثر احکام، سفارشات و دستورالعمل‌های اسلام در راستای اصلاح ژن و نسل‌هاست؛ لذا نسلی که شیعه باشد، از همان کودکی بهتر و راحت‌تر قوانین اسلام و محبت اهل بیت علیهم السلام را می‌پذیرد. 🟢 فرزندی که از پدر و مادر متدین به دنیا می‌آید، هر چند از همان نوزادی بدون پدر و مادر و در یک محیط کفرآلود بزرگ شود، زمینه هدایت را بیشتر از دیگران خواهد داشت. 🔴 حال ببینیم که دشمن با فرزندان ما چه می‌کند که در آغوش پدر و مادر دلسوز و متدین، دختر بی‌حجاب و یا پسر دخترباز تربیت می‌شود. 🔵 ما در جنگی نابرابر هستیم؛ از این رو باید شبانه‌روزی برای تربیت و هدایت فرزندانمان جهاد و تلاش و دعا کنیم. 📣 ادامه دارد ... 👈 ایده‌بازها یا @hami_vasfetoba 🌱 هر چه ارادت دارید، نشر دهید! .
ایده‌بازها 👌
. 🔘 اصلاح نسل با ویرایش ژن 🟣 همانطور که ژن پدر و مادر در رشد فرزند مؤثر است، عوامل درونی (تفکر، تدب
ناگفته نماند که «ژن»ها تنها بستر شناخت و شرایط یادگیری را فراهم می‌کنند؛ اما خود عملیات یادگیری و درک مفاهیم با تمرین و تلاش خود شخص انجام می‌شود؛ به ویژه این که چه چیزی را یاد بگیرد یا چه راهی را برای رشد و شکوفا شدن استعدادهایش انتخاب کند، به خود شخص بستگی دارد. نظرات شما رو می خوانم: @JavadHajy .
. 🔘 تقابل موسیقیایی! 🤔 خیلی کنجکاو بودم که نتیجه جستجوی «آسیب‌های موسیقی بر مغز» در دنیای مدرن امروز چه خواهد بود؟ 🎧 چون از طرفی نوجوانان و جوانان بسیار علاقه‌مند و شیفته استفاده از لذت‌های سمعی هستند و هر کسی که با موسیقی‌شان مخالفت کند، گویا هویت و شخصیت آنها را لگدمال کرده است!! 🎼 💵💰و از سوی دیگر: موسیقی ابزار بسیار ارزشمند جهان پوچ‌گرای غرب برای جذب مخاطب و ایجاد ثروت است و مشتاق است انسان ها (بخوانیم: مشتریان) بدون احساس گناه یا احساس ضرر از مصرف‌کنندگان آن باشند. ❇️ و مهم‌تر از همه، از سوی سوم: اسلام موسیقی را به سه گونه «حلال» (آرامش‌بخش یا قابل استفاده در فیلم‌ها و کلیپ‌ها جهت القاء بهتر مفاهیم صحیح) و «حرام» (قابل استفاده در مجالس رقص و شهوت و شراب) یا «لغو» (نه ضرری داره و نه سودی) تقسیم کرده و تنها نوع اول را جایز و حتی نوع دوم را حرام و گناه‌آلود معرفی می‌کند. ❓حال با توجه به تقابل اسلام و غرب، ببینیم نتایج مقالات علمی در دنیای مدرن در موضوع «موسیقی» چیست؟ 📣 ادامه دارد ... 👈 ایده‌بازها یا @hami_vasfetoba 🌱 هر چه ارادت دارید، نشر دهید! .
. 🔘 قسمت چهارم: شیوه‌های جنگ شناختی 🔘 شیوه چهارم: امواج صوتی 🔊 امواج صوتی نیز می‌تواند بر کارایی مغز و قدرت درک انسان تأثیر بگذارد. 〰️ تحقیقات نشان داده است که فرکانس‌های خاصی می‌توانند توجه، حافظه و یادگیری را بهبود بخشند، در حالی که برخی دیگر می‌توانند باعث حواس‌پرتی و اختلال در عملکرد مغز شوند. 🎼 برای مثال، مطالعات نشان داده‌اند که گوش دادن به موسیقی با سرعت و صدای متوسط می‌تواند به عملکرد بهتر دانش‌آموزان در آزمون‌ها کمک کند، در حالی که موسیقی با سرعت تند یا صدای بالا می‌تواند حواس‌تان را پرت کرده و مانع کارتان شود. (منبع) ❇️ لازم به ذکر است که به طور کلی موسیقی، حتی موسیقی‌های حلال، هر چند که به طور موقت باعث آرامش و تمرکز می‌شوند؛ اما به مرور زمان باعث خسته شدن مغز و اعصاب شده، شخص را در سنین بالاتر با مشکلات شناختی و عصبی مواجه می‌کند. 🚫 به نظر بنده این موضوعی است که به طرز عجیبی در منابع پژوهشی (مقالات انگلیسی) سانسور علمی شده است. ⛔️ عمده این مقالات از موسیقی به همان اثرات موقت آن (آرامش، تمرکز و ...)آن هم در سنین نوجوانی و دانش‌آموزی اشاره می‌کنند؛ در حالی که به اثرات بلندمدت آن اشاره‌ای نمی‌کنند. 📕اما با مطالعه رفتار، سبک زندگی و امید به زندگی خوانندگان و نوازندگان مطرح دنیا به آسیب‌های وحشتناک موسیقی پی خواهیم برد. 😱 در ادامه از آسیب‌های باورنکردنی اهالی موسیقی از منابع غربی خواهیم گفت. 😱 📣 ادامه دارد ... 👈 ایده‌بازها یا @hami_vasfetoba 🌱 هر چه ارادت دارید، نشر دهید! .
. 🔘 فساد اهالی موسیقی تمامی این اطلاعات از منابع آمریکایی، انگلیسی و غربی است. ⭕️ موسیقی‌دانان سه برابر بیشتر از مردم عادی دچار افسردگی و اختلال دو قطبی (احساسات و رفتارهای غیرطبیعی، نشاط‌زدگی، تحریک‌پذیری، اختلال تمرکز، خودبزرگ‌بینی و خوش‌بینی افراطی) می‌شوند. ⭕️ مطالعات دانشگاه وست‌مینستر انگلستان نشان می‌دهد که نزدیک به 70% موسیقی‌دانان تجربه افسردگی را داشته‌اند و بیش از 70% دچار اضطراب‌های شدید و یا حملات پانیک شده‌اند. (منبع) ⭕️ برخی از مشکلات سلامت روانی که نوازندگان تجربه می‌کنند، عبارتند از: ✖️ افسردگی، ✖️ اضطراب، ✖️ حملات پانیک، ✖️ فرسودگی شغلی، ✖️ استرس ناشی از کار، ✖️ مشکلات روابط، ✖️ تحریک پذیری، ✖️ عزت نفس پایین، ✖️ مشکلات خواب، ✖️ اضطراب عملکرد ✖️ مصرف مواد مخدر ✖️ و ... (منبع) ⭕️ متوسط عمر موسیقی‌دانان 25 سال کمتر از مردم عادی است. (منبع) ⭕️ امید به زندگی موسیقی‌دانان از این قرار است: ✖️ ستاره‌های هیپ هاپ: 30 سال. ✖️ ستاره‌های راک و پاپ: 45 سال ✖️ ستاره‌های اروپایی: 39 سال ✖️ خوانندگان کلاسیک: 67 سال. ⭕️ علل مرگ و میرها موسیقی‌دانان: ✖️ مصرف بیش از حد مواد مخدر ✖️ ایدز (فساد جنسی) ✖️ تصادفات رانندگی در حال مستی ✖️ خودکشی، تیراندازی و قتل (منبع) ⭕️ ژانر موسیقی که یک هنرمند می‌نوازد، عامل اصلی در امید به زندگی آنهاست. به عنوان مثال، هنرمندان هیپ هاپ پنج تا 32 برابر بیشتر از ژانرهای دیگر قتل دارند. (منبع و منبع ) 📣 ادامه دارد ... 👈 ایده‌بازها یا @hami_vasfetoba 🌱 هر چه ارادت دارید، نشر دهید! .
ایده‌بازها 👌
. 🔘 فساد اهالی موسیقی تمامی این اطلاعات از منابع آمریکایی، انگلیسی و غربی است. ⭕️ موسیقی‌دانان سه
. 🔘 دم خروس تحقیقات موسیقی ❓ می دونی چی ذهن منو مشغول کرده؟ اینکه: 💢 با تمام وجود آسیب‌های فراوانی که در هنرمندان و اهالی موسیقی هست، باز منابع پژوهشی تأکید فراوان بر بیان این نکته دارند که: موسیقی بر آرامش روان و سلامت ذهن افراد اثرات مثبتی دارد! 💢 در حالی که این آرامش و سلامت محدود، موقتی و گذراست و در دراز مدت همان بلایی که سر موسیقیدانان آورده است، بر سر آنها نیز خواهد آورد؛ این نکته‌ای است که به نظر بنده «سانسور علمی» شده است. با توجه به شیوه بیان آسیب‌های هنرمندان درمی‌یابیم که: ‼️ که اکثر رسانه‌ها این لکه‌های زندگی موسیقی‌دانان و هنرمندان را نه به عنوان «آسیب»، بلکه به عنوان مسئله‌ای «رومانتیک» و «تراژدی» بیان می‌کنند!! ✳️ در ادامه به اثرات موسیقی در روایات موسیقی می‌پردازیم. ✅ با ما همراه باشید .... 👈 ایده‌بازها یا @hami_vasfetoba 🌱 هر چه ارادت دارید، نشر دهید! .
. 🔘 موسیقی در رسانه ملی به ساز دشمن می‌رقصد! 🔴 یکی از آسیب‌هایی که رسانه ملی به جامعه ما زده، این است که مرز موسیقی حلال و حرام را در اذهان جابجا کرده است. موسیقی‌های رقص‌آلود و مطرب با شعرهای عاشقانه غیرمعنوی به راحتی پخش می‌شود که قبح این گناه در نسل جدید و حتی در خانواده‌های مذهبی از بین رفته است!! ⭕️ این هم یک نوع است؛ یعنی عادی‌سازی موسیقی حرام که خود عامل ایجاد بسیاری از مشکلات ذهنی و روحی و یکی از راه‌های جنگ شناختی دشمن است. 💢 در حالی که آثار بسیار زیان‌باری برای موسیقی حرام در روایات بیان شده است که در ادامه بیان خواهیم کرد... 👈 ایده‌بازها یا @hami_vasfetoba 🌱 هر چه ارادت دارید، نشر دهید! .
. ⚫️ آثار موسیقی حرام در روایات 🔘 یک: گرایش به فحشاء 🟤 یکی از مهمترین آثار موسیقی مطرب و غنا این است که انسان به راحتی گناه می‌کند و واقعاً زمینه فساد را مهیا می‌کند. می‌بینیم که اکثر مجالس موسیقی مطرب همراه با گناه‌های شرب شراب و مصرف مواد مخدر و روانگردان و رقص و ... است. ❇️ رسول اکرم صلی الله علیه و آله و سلم: غناء نردبان زناست. (1) بعضی از علماء «غناء مطرب» را همانند «شراب» کلید گناهان و فحشاء و فجور دانسته‌اند. ا➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ا (1) اَلْغِنَاءُ رُقْيَةُ اَلزِّنَا (بحار الانوار، ج 74، ص 247) ✅ ادامه دارد ... 👈 ایده‌بازها یا @hami_vasfetoba 🌱 هر چه ارادت دارید، نشر دهید! .
. 🔘 سؤالی که مرا شیعه کرد! پای منبر سیاه‌پوست آفریقایی بودم. 🔸 او گفت: استادی در دانشگاه به منِ (سنی) گفت: قبر فاطمه دختر پیغمبر کجاست؟ 📚 رفتیم و تحقیق کردیم و معلوم شد که قبر ایشان در «بقیع» هست. 🔹 آمدیم خدمت استاد و گفتیم که «قبر حضرت فاطمه (سلام الله علیها) در بقیع است.» 🔸 استاد گفت: «کجای بقیع؟» 🔹 گفتم: مگر مهم است؟! 🔸 گفت: بله؛ بگردید در کتب و ببینید که دقیقاً قبر حضرت فاطمه (سلام الله علیها) کجاست؟ 📚 وقتی کتب و تاریخ را مرور کردیم، فهمیدیم که قبر فاطمه سلام الله علیها به خاطر ناراحتی و بغضی که از اولی و دومی داشت، مخفی است و مرقد او هنوز نامعلوم است! ✳️ همین امر باعث شد که به حقیقت داستان سقیفه و حقانیت علی (علیه السلام) پی ببرم و شیعه بشوم. ا➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ا ✅ مطالب غیرتکراری در کانال ایده‌بازها 👈 @hami_vasfetoba 🌱 هر چه ارادت دارید، نشر دهید! .
. 🔘 واقعه سقیفه در دیدگاه مادلونگ 👤 ویلفرد مادلونگ، اسلام‌شناس و شیعه‌پژوه آلمانی که حدود ۲۰۰ کتاب و مقاله در حوزه مطالعات اسلامی مرتبط با شیعه تألیف و منتشر کرده است، در کتاب «جانشینی پیامبر اسلام(ص)» بیان می‌کند: ✍️ ابوبکر قبل از رحلت پیامبر (ص) برای تصدی عنوان خلافت تصمیم داشته و برای رسیدن به این آرزو، قصد داشته است مخالفان قدرتمند خود را از راه بردارد. ✍️ در رأس این مخالفان، اهل‌بیت محمد(ص) قرار داشت که در قرآن مرتبه‌ای بالاتر از سایر مسلمانان به آنان عطا شده بود. ✍️ ابتکار عمل انصار در برگزاری اجتماع سقیفه، فرصت مناسبی برای ابوبکر در جهت رسیدن به هدفش فراهم آورد، وی ابتدا عمر و ابوعبیده را که در آن جمع هیچ احتمال پیروزی ندارند به‌صورت نمایشی به‌عنوان نامزدهای جانشینی مطرح می‌کند و روشن است که این پیشنهاد جدی نبوده و فقط برای ایجاد مشاجره بین جمعیت بوده است تا در نهایت قضیه به نفع وی تمام شود. ✍️ به اعتقاد مادلونگ، استدلال اهل‌سنت و دانشمندان غربی مبنی بر اینکه علی(ع) به دلیل جوان و بی‌تجربه بودن نسبت به سایر صحابه مانند ابوبکر و عمر داوطلبی جدی نبوده، کاملا خلاف واقع است و دلایل دیگری از جانب ابوبکر موجب عدم مطرح شدن علی(ع) شده است.» منبع: 👈 (ویکی شیعه) ا➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ا ✅ مطالب جالب تربیتی در کانال ایده‌بازها 👈 @hami_vasfetoba 🌱 هر چه ارادت دارید، نشر دهید! .
. 🔘 مظلومیت فاطمه در وصیتش به علی 😭 🔴 ابابکر و عمر شرکت نکنند! 🔸 حضرت زهرا(س) در تداوم مبارزات منفی علیه کودتاگران سقیفه، به امام علی(ع) وصیت کرد: اِنِّی اُوصیِکَ اَنْ لایَلِیَ غُسْلِی وَ کَفَنِی سِواکَ وَ اِذا اَنَا مِتُّ فَادْفِنِّی لَیْلاً وَ لا تُؤذِّنَّنَ بِی اَحَداً، وَ لا تُؤذِنَنَّ بِی اَبَابَکْرِ وَ عُمَرَ وَ بِحَقِّ مُحَمَّدٍ رَسولِ اللهِ(ص) اَنْ لا یُصَلِّیَ عَلَیَّ اَبُوبَکْرٍ وَ لا عُمَرُ 🔹همانا من تو را وصیت می‌کنم که غسل و کفن کردن مرا کسی غیر از تو انجام ندهد و وقتی وفات کردم، مرا شب دفن کن و هیچ کس را خبر نکن و ابوبکر و عمر را نیز مطّلع نساز و تو را سوگند می‌دهم به حق رسول خدا(ص) که ابوبکر و عمر بر جنازه من نماز نخوانند. (منبع) 🟢 چه کسانی شرکت کنند! 🔸 امام صادق(ع) نقل فرمود که حضرت زهرا(س) در لحظه‌های آخر زندگی خطاب به علی(ع) فرمود: اِذا تَوَفَّیْتُ لا تُعْلِمْ اِلاّ اُمَّ سَلَمَةَ وَ اُمَّ اُیْمَنَ وَ فِضَّةَ وَ مِنَ الرِّجالِ اَبْنَیَّ وَ الْعَبّاسَ وَ سَلْمانَ وَ عَمّاراً وَ المِقْدادُ وَ اَبّاذَرَ وَ حُذَیْفَةَ وَ لا تُدْفِنِّی اِلاّ لَیْلاً وَ لا تُعْلِمْ قَبْرِی اَحَداً 🔹 وقتی وفات کردم به هیچ کس اطلاع نده، جز اینکه از زنان به امّ سلمه و امّ ایمن و فضّه، و از مردان به دو فرزندم حسن و حسین(ع) و عبّاس و سلمان و عمّار و مقدار و اباذر و حذیفه خبر ده. مرا دفن نکن، مگر در شب و قبر مرا به هیچ کس اطلاع نده تا مخفی بماند. (منبع) ا➖➖➖➖➖➖➖ا ✅ مطالب جالب تربیتی در کانال ایده‌بازها 👈 @hami_vasfetoba 🌱 هر چه ارادت دارید، نشر دهید. .
. 🟤 آثار موسیقی حرام در روایات به نظر شما کسایی که اهل موسیقی حرام هستند، چه ویژگی‌هایی دارند؟ 🔹 یک: .... 🔹 دو: .... 🔹 سه: .... 🔹 چهار: .... 🟤 در روایات موارد زیر به عنوان آثار غناء (آواز) و موسیقی حرام ذکر شده است: 🔹 گرایش به فساد و فحشاء 🔹 بی‌غیرتی 🔹 بی‌برکتی 🔹 مبتلا به مصیبت و بدبختی 🔹 نزول بلاهای ناگهانی 🔹 قساوت قلب: به تعداد قتل در گروه‌های موسیقیایی آمریکایی توجه کنید: 👇 https://eitaa.com/hami_vasfetoba/166 🔹 عمر کوتاه: باز به اینجا مراجعه کنید. 👇 https://eitaa.com/hami_vasfetoba/166 🔹 عدم استجابت دعا 🔹 غفلت از یاد خدا (لذا به افسردگی و پوچ‌بینی و...مبتلا می‌شوند.) 🔹 عذاب شدید در آخرت (منبع) ✅ با ما همراه باشید .... 👈 ایده‌بازها یا @hami_vasfetoba 🌱 هر چه ارادت دارید، نشر دهید! .
. ◾️جنگ شناختی یعنی: ▪️تخریب قدرت درک انسان ▪️و کندی در پذیرش حقیقت. 💢 چرا بعضیا به راحتی سخنان بی‌اساس و مخرب رو می‌پذیرن؛ اما حرف حق رو نه؟!! 💢 کسانی که دچار «جنگ شناختی» می‌‌شن، چه شکلی هستن؟ 💢 راه‌های «جنگ شناختی» به عنوان اصلی‌ترین روش انحراف و ایجاد فساد و فحشا چیه؟ 💢 راهکارهای مقابله با «جنگ شناختی» برای مربیان، مبلغان، معلمان و والدین چیست؟ ✳️ در اینجا بررسی می کنیم.... 👈 ایده‌بازها یا @hami_vasfetoba 🌱 هر چه ارادت دارید، نشر دهید! .
. 🔘 قسمت چهارم: شیوه‌های جنگ شناختی ▪️ شیوه پنجم: امواج الکترومغناطیسی 🟣 برخی تحقیقات نشان می‌دهد که قرار گرفتن طولانی مدت در معرض میدان‌های الکترومغناطیسی (EMFs) می‌تواند به توانایی شناختی و فعالیت طبیعی مغز انسان آسیب برساند و آسیبی مشابه بیماری آلزایمر ایجاد کند؛ همچنین می‌تواند اختلالات عصبی، سردرد، لرزش، سرگیجه، از دست دادن حافظه، از دست دادن تمرکز، اختلال خواب و تخریب عصبی قابل توجه در مغز، به ویژه هسته‌های پایه و هیپوکامپ ایجاد کند. 🟣 نمونه‌هایی از امواج الکترومغناطیسی عبارتند از: موبایل امواج رادیویی، مایکروویو، اشعه مادون قرمز، نور مرئی، اشعه ماوراء بنفش، اشعه ایکس، اشعه گاما. 🟣 تا اینجا یعنی امواج الکترومغناطیسی می‌تواند بر مغز انسان اثر منفی داشته باشد؛ اما این که دشمن در «جنگ‌های شناختی» چگونه با کنترل و ارسال امواج الکترومغناطیسی به عملکرد ذهن انسان ها ضربه می زند، باید بگوییم: 🔹 اولا: این یک قضیه محرمانه است و طبیعتاً دشمن درصدد افشای خود برنمی‌آید. 🔹 ثانیا: با توجه به شناختی که از دشمن داریم، از هر وسیله‌ای برای خراب‌کاری و تضعیف ملت‌ها استفاده می‌کند تا به منافع خودش نائل آید. ✳️ از این رو باید هوشیار بود. ✅ با ما همراه باشید .... 👈 ایده‌بازها یا @hami_vasfetoba 🌱 هر چه ارادت دارید، نشر دهید! .
هدایت شده از نان و آب و درد
27.02M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🥇 اولین اثر با موضوع فرزندآوری در حوزه کودک‌و‌نوجوان با عنوان «خوش‌قدم» 💯 پایان حدود ۹ ماه تلاش بی‌وقفه 🎼 شاعر و آهنگساز: سیدصادق آتشی 🎬 کارگردان: مهدی حافظیه 🎞 مدیرتولید: رقیه عادل 🔶 استان یزد؛ شهرستان ابرکوه زمان جمعیت قوی از امر امر
. 🔘 قسمت چهارم: شیوه‌های جنگ شناختی 🔘 شیوه ششم: توهم‌زایی 🔘 توهم یادگیری دانش آموزان درس‌خوان را به دو گروه تقسیم کردند و سؤال درسی را به دو گونه از آنها پرسیدند: 🔹 از گروه اول پرسیدند: «رئیس جمهوری چین کیست؟» (36 درصد پاسخ صحیح دادند.) 🔹 به گروه دوم لیستی از اسامی را دادند و گفتند که از بین این اسامی، کدام رئیس جمهور چین است؟ (60 درصد پاسخ صحیح دادند.) 🟣 نتیجه آزمایش: عده زیادی از دانش‌آموزان به «توهم یادگیری» گرفتار شده‌اند. یعنی ذهن آنها دچار اشتباه شده است و خیال کرده‌اند مطلبی که فهمیده‌اند را حفظ هم کرده‌اند؛ در حالی که فقط درس را فهمیده؛ ولی حفظ نکرده‌اند. (منبع) 🔘 توهم فهم 🔸 همچنین وقتی فرزند شما بخشی از کتاب درسی را بارها و بارها بازخوانی می‌کند، احساس می‌کند که در حال حفظ و درک کامل مطالب است؛ در حالی که این طور نیست. (منبع) 🔸 یعنی حفظ کلمات کلیدی و مطالب کتاب، به معنای فهم واقعی آنها نیست. اینجاست که برخی از دانش‌آموزان دچار «توهم فهم» می‌شوند؛ یعنی آن چه در ذهن آنها نقش بسته با آن چه واقعیت دارد متفاوت است! با توجه به این آزمایش: 1️⃣ چرا اکثر نوجوانان خیال می‌کنند که جو دوستان، پیامدهای تکنولوژی، آسیب‌های اجتماعی، فکری و حتی شیوه تربیت را بهتر از پدر و مادرشان می‎فهمند. این «توهم فهم» از کجا آمده است؟ 2️⃣ فیلم‌های تخیلی و انمیشن‌های توهم‌زا بر ذهن کودک و نوجوان چه اثراتی می‌گذارد؟ 3️⃣ آیا نوجوانان ما دچار شده‌اند؟ ادامه دارد .... 👈 ایده‌بازها یا @hami_vasfetoba 🌱 هر چه ارادت دارید، نشر دهید .
. 🔘 نقش فیلم‌های تخیلی در درک مفاهیم دینی باز به دنبال نقش فیلم‌های تخیلی در زندگی فرزندانمان هستیم. ❓ کودک و نوجوانی که دیدن فیلم‌های تخیلی یکی از تفریحات روزانه‌اش شده است، چه تصوری می‌تواند از معجزات پیامبران، علم لدنی و کرامات اهل بیت علیهم السلام داشته باشد؟ ❓ اگر از عصای حضرت موسی (علیه السلام) و تبدیل به اژدها شدنش یا شکاف رود نیل به کودکان و نوجوانان امروزی بگوییم، چه تصوری خواهند داشت؟ ❓ آیا معجزه عصا را کار خارق‌العاده‌ای از طرف خدا می‌داند یا همچون جادوی سینما، آن را یک «توهم جذاب» می‌پندارد؟! ❓ آیا حضرت موسی (علیه السلام) را پیامبری که برای هدایت بشر آمده است توصیف می‌کند یا او را در زمرة قهرمانان هالیوود ارج می‌نهد؟! ❓ معنویت را چطور معنا می‌کند؟ ❓ آیا معنویت در ذهن آنها یک داستان جذاب متافیزیکی است که می‌تواند درست باشد یا غلط؟ ا➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ا ◀️ با یه گفتگوی ساده سؤالات بالا را به بیان خودتان از فرزندان یا دانش‌آموزان بپرسید و پاسخ آنها و تحلیل خودتان را به آیدی بنده @JavadHajy ارسال کنید. ❇️ این باعث می‌شود که تصویرسازی ذهن نوجوانان را در مورد معجزات و کرامات اهل بیت ع بهتر درک کنیم. ✅ ادامه دارد .... 👈 ایده‌بازها یا @hami_vasfetoba 🌱 هر چه ارادت دارید، نشر دهید! .
. 🔘 کارکردهای تخیل 🟢 از سویی تخیل می‌تواند اثرات مثبتی بر کودکان و نوجوانان داشته باشد: ✅ افزایش خلاقیت فرد ✅ ایجاد هیجان و انرژی ✅ تسهیل یادگیری ✅ موجب آرامش و احساس لذت ✅ حس استقلال و بزرگی ✅ اعتماد به نفس ✅ ایجاد ارتباطات اجتماعی ✅ بیان احساسات خود (منابع: این و این و این و این ) 🔴 اما از سوی دیگر می‌تواند زمینه موارد زیر را نیز مهیا کند: ❌ توهم فهم (خیال می‌کند درست و کامل فهمیده است.) ❌ هیجانی شدن (اقدام بدون فکر و تدبیر) ❌ عدم تمرکز کافی ❌ تصمیمات عجولانه ❌ امید غیرواقعی پیدا کردن ❌ ناامیدی ❌ افسردگی ❌ عدم تمرکز ذهنی ❌ عدم حوصله یادگیری ❌ و ... ✳️ توهم می‌تواند یک «دنیای خصوصی» (Personal World) را در ذهن فرد ایجاد کند؛ طوری که شخص بتواند تجربه‌های جدیدی را کسب و آینده را پیش‌بینی کند یا از واقعیت دور شود و خودش را هم نشناسد❗️ ❗️ در مقالات علمی، بیشتر اثرات مثبت تخیل ذکر شده است. 🤔 ا➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ا ◀️ از نظرات شما استفاده می‌کنم: 👈 @JavadHajy ✅ ادامه دارد .... 👈 ایده‌بازها یا @hami_vasfetoba 🌱 هر چه ارادت دارید، نشر دهید! .
. 🔘 شبکه‌سازی ذهن (1) 1️⃣ یه روزی فاطمه گفت: 2️⃣ مدرسه‌ام دور بود. 3️⃣ آدمای زیادی من را نگاه می‌کردند. 4️⃣ سارا گفت: «بیا بریم کافه.» 5️⃣ با تعجب گفتم: «من؟!!» 6️⃣ «شوخی کردم بابا!» ✳️ ذهن شما به طور خودکار جملات بالا را به هم متصل می‌کند و جاخالی‌ها را پر می‌کند تا به یک داستان برسید. ♻️ یک بار دیگر شش جمله بالا را بخوانید. 👆 ❓با خواندن جملات بالا تصویرسازی ذهن شما چگونه خواهد بود؟ 👇 ✅ در ادامه توضیح خواهیم داد 👈 ایده‌بازها یا @hami_vasfetoba 🌱 هر چه ارادت دارید، نشر دهید! .