🔴 چند خط از #شهید_مطهری بخوانیم؛
یک آدمهای کج سلیقهای پیدا میشوند که به خودشان یا به بچهشان که تحت کفالت تربیتشان است، فشار میآورند. بچه احتیاج به بازی دارد و خود این احتیاج به بازی یکی از حکمتهای پروردگار است.
یک مقدار انرژی در وجود کودک ذخیره است که او فقط به وسیله بازی میتواند این انرژی را دفع کند. بچه غریزهای دارد برای بازی کردن. حالا انسان اشخاصی را میبیند که میگویند میخواهم بچهام را تربیت کنم. خوب، چطور میخواهی تربیت کنی؟ نمیگذارد بچه پنج، شش ساله برود با بچهها بازی کند، هر مجلسی که خودش میرود بچه را هم میبرد برای اینکه تربیت بشود، جلوی خنده او را میگیرد، جلوی خوراک او را میگیرد!
📕آزادی معنوی (ص ۱۱۵)
#حمید_کثیری 👇
@hamidkasiri_ir
کانال حمید کثیری
▪️جلسه اول #جمعیخوانی ▪️کتابِ کودک، خانواده، انسان (این جلسه از ابتدای کتاب تا صفحه ۲۸ بوده که در
👆👆
صوت جلسه اول رو گوش دادید؟!
هر هفته یک صوت میگذارم.
👈 مینی دوره رایگانِ تربیت فرزند
دیشب
نصف شب
به سرم زده بود
و داشتم فکر میکردم؛
👈 چگونه میشود بسیاری از نمادهایی که در اغتشاشات اخیر از بین رفتند را ترمیم کرد؟ چگونه میشود بسیاری از مواردی که قبحزدایی شدند را بازسازی کرد؟ چگونه میشود بسیاری از عقبگردهایی که در فهم از انقلاب اسلامی و در فهم مسئلههای مردم داشتیم را نوسازی کرد؟! چگونه میشود اعتبار و وجاهت برخی از نهادهای مسئول در برقراری نظم در کشور را بازگرداند؟ چه تغییراتی در برخورد ما با مسئلهها؛ پیش و پس از اغتشاشات به وجود آمده است؟ آیا فهم ما از رسانه و کار رسانهای نباید تغییر کند؟ وظیفه رسانههای رسمی و نارسمی در بحرانها چیست؟! نقطه شروع برای بازسازی اعتبار رسانه ملی کجاست؟! و ...
اما یک چیز مهمتر از قبل شده بود؛
👈 آیا فهم ما از #تربیت باید تغییر کند؟! محصولی که در پایان دو دهه اول زندگی دنبالش هستیم، چه ویژگیهایِ بیشتر یا متفاوتی نسبت به قبل دارد؟! آیا ما برای بحرانها تربیت شدهایم؟! بحرانهای اینچنینی چه تأثیری در دستگاه معرفتی، اخلاقی و رفتاریِ مربی و مُتِرَبّی دارد؟! و دهها سوال دیگر از این جنس ...
ببخشید اینها بخشی از فکرهایی بود که میآمد و میرفت. گفتم شاید گفتنش فرصتی به وجود بیاورد تا بتوانیم با هم روی اینها فکر کنیم 🌹✋
#حمید_کثیری 👇👇
https://eitaa.com/joinchat/2151219200Cf6cb8914a4
اینها بخشی از واکنشها به مرگ #پیروز یوزپلنگ ایرانی است!
حقیقتاً برایم این حجم از بلاهت و یا اَدابازی حیرتآور است.
طرف نوشته است «ضربهش از دلار سختتر بود»، آن یکی نوشته «این دیگه تیر خلاص بود واقعاً»، بعدی نوشته «برای اشکهایی که از صبح بند نمیاد!»، بعدی نوشته «دلمون به قد کشیدنت خوش بود!» و ...
به جماعتی که از هر چیز، یک دستاویز برای #خودبَدبَختپنداری میسازند، فقط میشود به دیده عبرت نگاه کرد! بگذریم که خیلی از اینها اگر اسم پیروز در آهنگ شروین گفته نمیشد، اصلاً از وجودش مطلع هم نمیشدند!
پیروز مُرده و طبیعتاً هیچ کس از این اتفاق خوشحال نیست اما باید توجه کرد که اصل به دنیا آمدن پیروز یک نماد از پیشرفت ایران است. کاری که کمتر از ده کشور در دنیا موفق به انجام آن شدهاند و از قضا همین امروز هم ظرفیت تولید مجدد آن وجود دارد. کاری که میتواند با تجربه پیروز به نحو بسیار بهتری اتفاق بیفتد.
این دقیقاً مثل این است؛ ماهوارهای که ایران به فضا پرتاب کرده بعد از مدتی سقوط کند. سقوط ماهواره مایه خوشحالی نیست اما از جهت اینکه کشور ظرفیت تولید و پرتاب ماهواره را دارد، مایه مباهات است.
#حمید_کثیری 👇👇
https://eitaa.com/joinchat/2151219200Cf6cb8914a4
جلسه دوم کودک، خانواده، انسان رو گوش بدید. حتماً برای دیگران هم بفرستید 👇👇
کودک، خانواده،انسان(2).mp3
22.72M
▪️جلسه دوم #جمعیخوانی
▪️کتابِ کودک، خانواده، انسان
(این جلسه از صفحه ۲۹ تا صفحه ۴۴ کتاب بوده که درباره احساسات و هیجانات در بچهها و نحوه مواجهه درست با اونها گفتگو کردیم. به نظرم جلسه مهمی هست 👌)
👈 مینیدوره رایگان تربیت فرزند
(برای دیگران هم ارسال کنید)
(چهارشنبهها بارگذاری میکنیم)
(جلسه دو از نُه جلسه)
#حمید_کثیری 👇👇
https://eitaa.com/joinchat/2151219200Cf6cb8914a4
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
نهایی کردن محتوای کارگاه امروز
«راهکارهای شکلگیری عزت نفس در فرزندان»
پخش زنده
فعلا قابلیت پخش زنده در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کارگاه «راهکارهای شکلگیری عزت نفس در فرزندان»