📝دکتر آمریکایی به خانهات برگرد
🔹این تیتر یکی از شعارنوشتههایی است که پشت در اتاق دکتر چمران در اهواز زده بودند. داستان چمران داستان غریبي است. او زندگی بسیار متلاطمی داشت از زمانی که به نهضت خداپرستان سوسیالیست گرایش داشت تا زمانی که به آمریکا رفت تا زمانی که به لبنان رفت و پردهي پایانی زندگیاش در ایران پس از انقلاب.
🔹شاید اگر چمران 31 خرداد 60 شهید نمیشد روزهای بسیار سختتری در انتظارش بود، روزهایی که او را در یک تنگنای شدید سیاسی قرار میداد.
🔹برخی انقلابیها دلایلشان را برای بدبینی به چمران کافی میدانستند. او رفیق و وزير دفاع بازرگان و از همراهان بازرگان در سفر معروف به الجزایر و دیدارش با برژینسکی(مشاور امنیت ملی جیمیکارتر) در 11 آبان 58 بود. سالها در آمریکا زندگی کرده بود، برای آنها که دشمن شریعتی بودند علاقهي فراوان و رفاقت چمران و شریعتی جرم بود؛ همچنین عشق چمران به امام موسی صدر که برخی او را مخالف امام معرفی میکردند و عامل شاه ايران در لبنان.
🔹در کنار این موضعگیریهای سیاسیاش، انتقادش از برخی مسایل در سپاه، مخالفت با اعتبارنامهي حسن آیت در مرداد 59 و ... را هم اضافه کنید. حالا اگر او در فضای پرتنش پس از 31 خرداد زنده میماند معلوم نبود دچار چه تنشهایی میشد.
🔹این تنشها حتی میتوانست پس از مرگ او نیز ادامه پیدا کند اما پیام امام (اول تير 60) برای شهادتش شاید جرات را از بسیاری از منتقدان چمران گرفت: «او جنگجويى پرهيزكار و معلمى متعهد بود كه كشور اسلامى ما به او و امثال او احتياج مبرم داشت... هنر آن است كه بيهياهوهاي سياسى و خودنماييهاى شيطانى براى خدا به جهاد برخيزد و خود را فداى هدف كند نه هوى، و اين هنر مردان خداست.»
🔹البته برخی نیز پشیمان شدند و دریافتند دلایلی که برای بدبینی به چمران داشتند کافی نبوده است و خدا میداند شبیه این دلایل، چه بسیار افرادی را كه از صحنه خارج نکرده است.
🔹در جبههي جنوب، سپاه خوزستان به شدت با چمران اختلاف داشت. ابتداي جنگ و در زمان فرماندهي پرتنش بني صدر بر نيروهاي مسلح علی شمخانی، فرمانده وقت سپاه خوزستان، جمله معروفي دارد: «ما يك دشمن داشتيم به نام عراق، يك مخالف داشتيم به نام ارتش و يك رقيب داشتيم به نام گروه چمران».
🔹از سوی دیگر چمران اهل هياهو عليه مدعيان انقلابیگری نبود؛ اما در دستنوشتههايش حرفهايي كم اما بسيار جدي وجود دارد: «گروهی ادعای انقلابیگری دارند. دیگران را غیرمنطقی، غیرانقلابی، لیبرال... قلمداد میکنند... درحالیکه به سهولت میتوان دید ایشان بیش از هر دشمنی لطمه به انقلاب زدهاند، انقلاب ایران را به لب پرتگاه سقوط کشاندهاند، همه مردم را از انقلاب زده کردهاند، هرجومرج و آشوب و بینظمی در نظر آنان انقلاب معنی میدهد و تصور میکنند با بیبرنامگی و شعارهای تند و احساسات کور و کارهای غیرمنطقی میتوانند انقلاب را به پیروزی برسانند... ما میگوییم باید با آمریکا مبارزه کرد، ولی نه در شعار و حرف، بلکه در عمل باید برنامه ریخت و آرام و مستمر و شبانهروزی کار کرد... ما نمیگوییم متخصص بیتقوا را بپذیرید، ولی میگوییم هر بیتقوایی را به صرف آنکه ضدمتخصصین است بر کاری که اصلا نمیداند نگمارید. ما میگوییم متخصصین زیادی در این کشور هستند که تقوای آنها به مراتب زیادتر از مدعیان انقلابی و تقوا است، به جرم آنکه آنها متخصص و غربرفته هستند آنها را زیردست و زبون نکنید.... تقوا چیست؟ آیا ریشگذاشتن است؟ آیا ادعاهای گزاف بافتن است؟ کسانی ادعای تقوا میکنند که در نظر من بیتقواترین آدمها هستند، اسم اسلام و انقلاب را ضایع میکنند، دروغ، تهمت، شارلاتانی، زدوبند و حقهبازی، لجنمالکردن مردم بیگناه، شایعه دروغ ساختن و مخالفین خود را با قلدری و زرنگی از میدان به در بردن، … اینها متقی نیستند... ما را لیبرال، نوکر آمریکا، غربزده، متخصص بیتقوا و غيره میخوانند.» (از کتاب حماسه، عشق و عرفان)
✅ @Masaf
⏪ آنهایی که به نام رهبری، مردم، بسیجیان و طلاب را به بورس دعوت می کنند مراقب باشند که با چه شدتی در حال مصادره ایشان هستند.
⏪ حداقل تحریفی که اینها در حال انجام دادن آن هستند این است که نظام اولویتهای رهبری در اقتصاد را کاملا معکوس جلوه میدهند. تغییر اولویتها خود بزرگترین انحراف است.
⏪ بازار سرمایه نه اسلامی است و نه ایرانی و نه نسبتی با اقتصاد مقاومتی دارد. بازار سرمایه، در واقع بازار پشتیبان نظام پولی برای گسترش مجال برای خلق پول توسط بانکداران است. این بازار، همانند نظام بانکی، سرمایههای خردی که در اقتصاد ایرانی از کارایی بالایی برخوردارند را از میان مردم جمع میکند و در اختیار سرمایهداران کلانی قرار میدهد که نه کارا عمل میکنند و نه آن را در تولید ایرانی استفاده میکنند.
⏪این آخرین تذکر از موضع همدلی است. پس از این در صورت تداوم، فاشتر خواهم نوشت. به هیچ وجه اجازه نمیدهیم آنچه در سیاستهای کلی اصل ۴۴ و در سیاستهای تنظیم جمعیت بر سر مردم آوردند را در اینجا تکرار کنند. هر دوی آن سیاستها، تحمیل کارشناسان لیبرال بر رهبری بود و این هم ....
رهبری در زمینه تنظیم جمعیت و در سیاستهای کلی، بارها تأکید کردهاند که در آن دوران، نظر کارشناسان چنین بود...
⏪ من به عنوان یک کارشناس و بخشی از بدنه کارشناسی اقتصاد کشور، با صدای بلند مخالفت خود را با هم سیاستهای کلی اصل ۴۴، هم با سیاستهای تنظیم جمعیت و هم با واگذاریهای سهام عدالت و اموال بیتالمال در بازار سرمایه اعلام میکنم و این سیاستها را خلاف مصالح ملی، منافع مردم و مضر به حال انقلاب اسلامی میدانم.
☘کانال تحلیل های اقتصادی دکتر حمیدرضا مقصودی
@hamidrezamaghsoodi
990201 خطر بورس بازی مردم.mp3
38.52M
حجه الاسلام محسن خاکی
دکتری اقتصاد:
درسته که موج اولیهء ورود مردم به بورس فروکش کرده؛ اما شاید این فایل 90 دیقه ای که توی 3 محور اقتصادی، شرعی-اخلاقی و ملی-سیاسی دربارهء بورس بازی هست بتونه به بعضی سؤالای عمومی که برخی ها برای وارد شدن یا نشدن توی بورس دارن جواب بده.
@satliyat
مبلغ قبض موبایلم در یکی از اپ ها: 46600
مبلغ قبض موبایلم در پیامک همراه اول: 43200
😳😳😳😳😳😳😳
🔴 سیامک قاسمی، دكتراى مديريت كسب و كار:
🔹وقتی میشود با سرمایهگذاری در بازاری مثل بازار بورس فقط در فصل بهار ۱۴۸ درصد سود کرد، برای چه باید رفت دنبال سختیِ تخصص و خلافیت و تولید و کارآفرینی و ایجاد شغل برای دیگران ؟
🔹نتایج این عدم تعادلهای اقتصادی و پیامی که به باورهای جامعه منتقل میشود را سالهای بعد خواهیم دید.
✅ کانال آخرین اخبار و تحلیلهای روز اقتصاد ایران↙️
@akhbare_eghtesady
مدعیان #بورسزده و گرفتار منافع!
من دهها #تولیدکننده خُرد خارج شده از تولید برای سرمایهگذاری در بورس نام میبرم👌
شماها اگر یک مثال بلعکس زدید میتوانید ادعا کنید بورس در مسیر #اقتصاد_مردمی و #اقتصاد_مقاومتی است
اینکه #بورس امروز به جان تولید افتاده نیاز به تحلیل ندارد چشم میخواهد
#حسین_زمانی_میقان
@hzamanim
دکتر حمیدرضا مقصودی
رئیس کل بانک مرکزی: 🔹نقدینگی تا ۱۵ خرداد ۶.۲ درصد رشد کرد. 🔹رشد اقتصادی منفی ۶ درصدی در بدبینانهتر
کاش بانک مرکزی همراه با کنترل نرخ بهره بین بانکی، به افزایش پایه پولی و اصابت مستقیم آن به پروژههای تولیدی تمرکز میکرد. سیاستی که ضمن جلوگیری از تشنج پولی، رکود را تعمیق نمیکند.
بانک مرکزی با هدفگیری تورم، درواقع تورم را افزایش میدهد و در سیاست خود نیز موفق نخواهد بود.مگر آنکه مجرای تنفس را برای بخش تولیدی فراهم کند.
☘کانال تحلیل های اقتصادی دکتر حمیدرضا مقصودی
@hamidrezamaghsoodi
تبلیغای تلویزیون عالیه😂
طرف از سرکار میاد یه خونه داره هیژده هزار متر
دوتا بچه داره با موهای طلایی متولد پاریس...
بعد نهار لوبیا میخورن😂😂😂😂
😊 @khompareh129 ☺️
دکتر حمیدرضا مقصودی
تبلیغای تلویزیون عالیه😂 طرف از سرکار میاد یه خونه داره هیژده هزار متر دوتا بچه داره با موهای طلای
این ماجرا جوک نیست. یک واقعیت است. و مردمی که اینها را باور می کنند. مدرنیسم که دنیای سنت را به بی سوادی و خرافه پذیری متهم میکرد، انسانهایی ساخته که به شدت خنگ و زودباورند....
☘کانال تحلیل های اقتصادی دکتر حمیدرضا مقصودی
@hamidrezamaghsoodi