فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🚫 بهتر از این نمیشد یه تولیدکننده رو تخریب کرد!
🔻مجری غیر متخصص، تولیدکننده موبایل ایرانی #آلفاموب رو تحقیرش میکنه و اجازه پاسخگویی به مهمان برنامه رو نمیده !!!
😳واقعا این برخورد شایسته #رزمندگان_جنگ_اقتصادی هست؟؟؟
🙏🙏ازتون میخوایم با روابط عمومی صداوسیما به شماره ۱۶۲ تماس بگیرید و از این نوع برخورد زشت آقای #اسفندیاری مجری برنامه #حرف_حساب شکایت کنید.
🔻 این برنامه ۱۵ تیرماه سال #جهش_تولید ساعت ۱۶ از شبکه یک پخش شد.
🆔 @mashgh626
دکتر حمیدرضا مقصودی
🚫 بهتر از این نمیشد یه تولیدکننده رو تخریب کرد! 🔻مجری غیر متخصص، تولیدکننده موبایل ایرانی #آلفاموب
این مجری قطعا باید اخراج شود. بی سواد، بی غیرت و پر رو.
آبمیوه فروش بود. پشت تلفن میگفت:
با کارت ملی میتونی ۲۰۰۰ دلار بگیری. همینکه بیای بیرون و بفروشی ۲ میلیون سود میکنی...
کاری به این ندارم که اطلاعاتش درست بود یا نه ولی:
خدا لعنت کنه اون تفکری رو که مردم کوچه و بازار رو سفته باز کرد...
این آدم با این تصور، دیگه آب میوه میفروشه؟ ته دلش نمیگه باید صبح تا شب چندتا هویج رو آب بگیرم که بشه دو میلیون؟
@hamidrezamaghsoodi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
راه چاره ای جز نماز شب نداریم ......
#درس اخلاق رهبر عزیز و فرزانه انقلاب اسلامی ،حتما گوش بفرمائید
@emam_dar_rahe
هشدار وزارت بهداشت نسبت به چاقی و اضافه وزن کودکان و نوجوانان در دوران کرونا!
آیا وزارت بهداشت با عملکردی که در کرونا داشته انتظار دیگری دارد؟
تا کنون ۵۰۰ هزار نفر در دنیا در طول ۷ ماه از کرونا فوت کردهاند. این در حالی است که در همین مدت، ۴ میلیون نفر از دیابت و ۵ میلیون نفر از فشار خون فوت کرده اند.
زمانی که عدد و رقم جای خود را به ترس و وحشت و جوگیری بدهد، همین میشود. دانش ریاضیات تا کنون هیچ گاه به این حد از چگونگی نرسیده بود.
۵۰۰ هزار برزگتر از ۴ میلیون
۵۰۰ هزار بزرگتر از ۵ میلیون
ادامه بدهیم. اشکالی ندارد. چون جوگیری جهانی به همراه ماست نگران کرونا هستیم اما نگران مرگ نیستیم...
☘کانال تحلیل های اقتصادی دکتر حمیدرضا مقصودی
@hamidrezamaghsoodi
نمودار نرخ مرگ و میر ناشی از بیماریهای مختلف در ۲۰۱۷ را ببینید و با کروناهراسی که امروز جهان را فراگرفته است مقایسه کنید.
قضاوت با خودتان...
عکس را با کیفیت کمی بالاتر در این پست قرار دادم. پوزش از تکرار پست
☘کانال تحلیل های اقتصادی دکتر حمیدرضا مقصودی
@hamidrezamaghsoodi
دکتر حمیدرضا مقصودی
به کجا داریم میریم ؟! @hzamanim
و اینگونه بود که در سال ۱۳۹۹، بورس به جهش تولید کمک کرد.
آیا نمیشود گفت: بروید سراغ تولید؟
آیا نمیشود گفت: بهانه نیاورید؟
آیا نمیشود گفت: سختی کار دلیلی بر بطلان آن نیست و از شما رفع تکلیف نمی کند؟
☘کانال تحلیل های اقتصادی دکتر حمیدرضا مقصودی
@hamidrezamaghsoodi
حرف دکتر طغیانی حرف خوبی است. چون سوال و استیضاح متاسفانه بر خلاف رسالت ذاتی، ابزاری شده برای دعوای حزبی و گروهی
حرف بدی است: چون اگر الان سوال نکنند دقیقا چه زمانی سوال کنند؟ آیا اگر سوال و استیضاح برای این دولت ناکارامد و پس از هفت سال عقب گرد معنا نداشته باشد، بهتر است از قانون اساسی حذف شود. چون به نظر نمی رسد دیگر کاربرد خاصی داشته باشد.
☘کانال تحلیل های اقتصادی دکتر حمیدرضا مقصودی
@hamidrezamaghsoodi
این اقتصاددانان مردم را به انتخاب آقای روحانی تشویق کردند و شد آنچه شد...
متن از رجانیوز:
این افراد در نامه حمایتیشان از روحانی نوشته بودند: اگر در دولت دوازدهم رقبای اصلی آقای روحانی، دولت را به دست گیرند، بهانه کافی به دشمنان اصلی کشورمان خواهد داد تا ائتلاف جدیدی را با امنیتی سازی مجدد کشورمان در سطح بینالمللی تشکیل دهند. چنین وضعیتی بیگمان هزینههای بس سنگینی را متوجه رفاه عموم مردم و بهویژه گروههای کمدرآمد و محروم جامعه خواهد کرد.
در بخشی دیگر از نامه آمده بود: اگر روحانی رأی نیاورد، دولتی همچون دولتهای نهم و دهم روی کار خواهد آمد که زمینههای رشد فسادهای گسترده و بیسابقه اقتصادی را در مقیاسهای خانمانبرانداز فراهم میسازد که هزینههای آن به صورت رشد تورم، رکود گسترده و عمیق، فقر و نابرابری متجلی خواهد شد؛ درحالی که تداوم دولت آقای روحانی با نظارت موشکافانه رقبای سیاسی ایشان همراه خواهد بود و مانع از تحقق فساد در مقیاسهای ذکر شده خواهد شد.
اقتصاد دانان حامی روحانی در بخش پایانی نامه نیز با اعلام اینکه مردم باید بین عقلانیت(روحانی!) و احساسات هیجانی(رقبای حسن روحانی) یکی را انتخاب کنند، عنوان کرده بودند: ما در آستانه انتخاب بین دو دولت، دو سیاست یا دو فرد قرار نداریم. ما در آستانه انتخاب بین عقلانیت یا احساسات هیجانی، انتخاب بین تداوم یک جامعه کودکواره یا عبور به یک جامعه بالغ و نهایتاً انتخاب بین یک جامعه توسعهنیافته یا حرکت شتابان به سوی توسعه قرار داریم.
@hamidrezamaghsoodi
دکتر حمیدرضا مقصودی
این اقتصاددانان مردم را به انتخاب آقای روحانی تشویق کردند و شد آنچه شد... متن از رجانیوز: این افراد
اقتصاد کشور را به دست این کاردانها سپردیم...
در مورد برجام هم مرتب از جانب دولت گفته میشد که این نیست و آن است...
و بعدها کاشف به عمل آما که اتفاقا این هست و آن نیست...
اعتماد نداریم...
☘کانال تحلیل های اقتصادی دکتر حمیدرضا مقصودی
@hamidrezamaghsoodi
🔹امروز هر کسی بتواند به اقتصاد کشور کمک بکند، یک حرکت جهادی انجام داده است. این جهاد است؛ البته جهادی است که ابزار خودش را دارد. شیوه های مخصوص خود را دارد. باید این جهاد را همه با تدبیر مخصوص خود و سلاح مخصوص خود انجام بدهند.
۱۳۹۴/۱/۱
این فرمان آتش به اختیار علی الخصوص به نیروهای متخصص اقتصادی است که از ۵ سال قبل صادر شده است.
☘کانال تحلیل های اقتصادی دکتر حمیدرضا مقصودی
@hamidrezamaghsoodi
ویرایش نهایی برنامه همکاری های جامع ایران و چین.pdf
11.76M
📄 متن «برنامه همکاریهای جامع ۲۵ ساله ایران و چین»
✅ کانال آخرین اخبار و تحلیلهای روز اقتصاد ایران↙️
@akhbare_eghtesady
دکتر حمیدرضا مقصودی
📄 متن «برنامه همکاریهای جامع ۲۵ ساله ایران و چین» ✅ کانال آخرین اخبار و تحلیلهای روز اقتصاد ایران
نمیدانم این متن مستند هست یا نه. از خواندن متن سردرد گرفتم. احساس کردم کشوری هستیم عقبمانده و داری هیج ظرفیت انسانی و اقتصادی به جز پهنه سرزمین و نفت که بناست این دو را بدهیم تا سرمایهگذاری کنند برایمان تا پیشرفت کنیم!
در واقع با این متن، از این به بعد، ایران را دهها برابر بیش از پیش چینی خواهیم دید...
نقد تفصیلی باشد برای فرصتهای بعد. پیشنهاد می کنم این متن را خوب بخوانید.
☘کانال تحلیل های اقتصادی دکتر حمیدرضا مقصودی
@hamidrezamaghsoodi
دکتر اصغر بالسینی در اینستاگرام نوشت:
در دوسال اخیر با ثبت رکوردهای جدید در رشد منفی اقتصادی اقتصاد ایران بیش از 12درصد کوچکتر شده است.
در شرایط کنونی نسبت قیمت به درآمد کل بورس تهران به ۲۵ رسیده است. سه چهارم بنگاه های بورسی از سوددهی ناچیز یا زیاندهی برخوردار هستند. نیمی از بنگاه های بورسی به یک عمر (۵۰ تا بیش از ۱۰۰ سال) نیاز دارند تا اصل سرمایه گذاری خود را جواب بدهند. بیش از ۱۰ درصد بنگاههای بورسی اصولا زیانده هستند.
اما؛ درماه ژوئن بورس ایران با ثبت بازدهی حدود 67درصدی 10برابر رتبه دوم بازدهی داشته ضمن اینکه باثبت بازدهی 157درصدی درسال 2020 یعنی سال همه گیری کرونا_سال تشدید تحریم ها و سال جولان مدیریت باری به هر جهت دراقتصاد نگاهها را به خود جلب کرده است.
به راستی این حجم از تناقض را چطور میتوان هضم کرد وآیا کسی به فردای اقتصاد ایران پس از نمایان شدن چهره واقعی نوسانات بورس فکر کرده است؟
@hamidrezamaghsoodi
♨️نصرالله: سیاست تحریم و محاصره آمریکا علیه لبنان، حزبالله را قدرتمندتر خواهد کرد
دبیر کل حزبالله لبنان شامگاه سهشنبه به تشریح اوضاع کنونی و شرایط اقتصادی لبنان پرداخت و با انتقاد از سیاستهای تحریمی آمریکا علیه این کشور گفت که آمریکاییها از این اقدامات خود متضرر خواهند شد.
«سید حسن نصرالله»، دبیرکل جنبش حزبالله لبنان شامگاه سهشنبه در مورد تحولات لبنان و منطقه غرب آسیا سخنرانی کرد
سید حسن نصرالله در ابتدا یاد پیروزی در جنگ تموز (جنگ ۳۳ روزه) و خاطره شهدای این جنگ و شکست دشمن صهیونیستی و طرح آمریکایی "خاورمیانه جدید" را گرامی داشت. جنگ مذکور ۱۲ ژوئیه ۲۰۰۶ با حملات رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان آغاز شد.
دبیرکل حزبالله لبنان همچنین با اشاره به سالروز درگذشت آیتالله محمد حسین فضل الله، از علما و مراجع تقلید لبنان او را شخصیتی بزرگ و حامی مقاومت در این کشور دانست.
سید حسن نصرالله به شرایط اقتصادی لبنان اشاره کرد و گفت که ارزیابی اوضاع اقتصادی باید ارزیابی ملی و مشمول تلاشهای همه لبنانیها باشد و حتی کسانی که در لبنان مقیم هستند.
نگاه به شرق به معنای قطع روابط با غرب نیست
او گفت که در سخنرانی گذشته خود نگاه به شرق را مطرح کرده ولی این سخنان وی به معنای این نیست که لبنان کاملا از غرب و داشتن روابط با کشورهای غربی قطع رابطه کند.
دبیر کل جزبالله لبنان گفت که لبنان به جز رژیم صهیونیستی میتواند بر حسب ضرورت و نیاز با کشورهای غربی روابط و همکاری داشته باشد.
سید حسن نصرالله گفت: «برخی تلاش کردند که موضوع نگاه به غرب را به جای دیگر سوق دهند؛ برخی میگویند غرب برای ما به منزله اکسیژن است. ما از شما نخواستیم که این اکسیژن را رها کنید ولی اگر غربیها این اکسیژن را از ما قطع کند، ما باید چه کار کنیم؟
نصرالله به برداشتهای اشتباه برخی در رابطه با اظهارات قبلی خود مبنی بر نگاه به شرق و برقراری روابط تجاری و اقتصادی با ایران اشاره کرد و گفت که برخی چنین برداشت کردند که نگاه به شرق و برقراری روابط با ایران، به این معناست که ما میخواهیم لبنان را به مدل ایرانی تبدیل کنیم. ولی ما چنین چیزی نگفتیم. ما از ایران خواستیم به ما کمک کند. هنگامی که ایران با فروش مشتقات نفتی و بنزین آن هم با لیره لبنان موافقت کند، بدین معناست که ایران لطف و فداکاری بزرگی انجام میدهد.
او در ادامه، مقاومت ایران در برابر تحریمهای ظالمانه آمریکا طی چند دهه را ستود و به مقایسه ایران و لبنان پرداخت و گفت: «مطمئن باشید که لبنان عناصر و عوامل مدل ایرانی را ندارد؛ مدلی که باعث شد که ایران در برابر تحریمهای آمریکا بایستد و مقاومت کند.
سید حسن نصرالله افزود: «ایران تقریبا در مواد غذایی خودکفاست و صنایع و تجهیزات آن پیشرفته و توسعه یافته و توانسته است به فضا ماهواره ارسال کند و در تولید بنزین، گازوئیل، برق خودکفا شود و به خارج دارو صادر کند ولی لبنان عناصر و پتانسیلهای مدل ایران را ندارد؛ مطمئن باشید. اگر ایران بخواهد به لبنان کمکی [اقتصادی] بکند، باید محترمانه این موضوع بررسی شود و نباید کسی آن را مایه نگرانی بداند».
لبنان و ایران میتوانند به جای دلار پولهای ملی خود استفاده کنند
دبیر کل حزب الله تصریح کرد: «[راهکار دیگر، اقدامات بانک مرکزی است]، خرید مشتقات نفتی از ایران با لیر چقدر برای بانک مرکزی [مصرف دلار] را صرفهجویی میکند؟ من این را ضمانت میکنم و این را به مسئولان لبنان و به دور از چشم رسانهها پیشنهاد کردیم و گفتیم این گزینه را آزمایش کنیم تا ببینیم این مسیر ما را به کجا میرساند».
وی گفت: «ایران چهل سال است که در برابر تحریمها مقاومت کرده است ولی در لبنان ما همینکه کمی تحریم و تهدید آمد، دیدیم که برخی برای تسلیم شدن در برابر آمریکا عجله دارند. ما در لبنان قصد نداریم این کشور را به کشوری دیگر تبدیل کنیم».
باید همه راهها و گزینهها را برای برون رفت از بحران فعلی آزمود
دبیرکل حزبالله لبنان با بیان اینکه در لبنان باید با هرکشوری که به دنبال کمک به این کشور است، روابط برقرار کرد، اظهار داشت که نباید برای برون رفت از اوضاع کنونی تنها یک راه و روش را انتخاب و بر آن اصرار و تأکید کرد.
او افزود برخی میگویند برای برونرفت از اوضاع کنونی به سراغ صندوق بینالمللی پول برویم، ما گفتیم مانعی نیست ولی این بدین معنا نیست که گزینههای دیگر را رها کنیم. سید حسن نصرالله گفت که باید در لبنان مسیرهای ممکنی که مانع از فروپاشی اقتصادی و گرسنگی در لبنان میشود را رفت و نباید به یکی اکتفا کرد.
دولت و ملت در کنار هم میتوانند تهدید اخیر را به فرصت تبدیل کنند
♨️اخبار داغ روحانیت
♨️ @khabarehowzeh
کنترل جمعیت و الگوی توسعه .MP3
4.43M
🎧 استاد میرباقری | کنترل جمعیت و برنامۀریزی توسعه (۱۳۹۴)
⚡️ از سال هفتاد که طرح #کنترل_جمعيت مطرح شد، حقیر بهشدت مخالف بودم؛ گفتم که اين يک #پيوستار و #زنجیره است؛ يا همۀ اين بسته را با هم قبول کنيد، يا اگر قبول نداريد از اول رد کنيد.
⚡️ کنترل جمعیت نتیجۀ تبعیت از الگوی توسعۀ غربی و الگوی سرمایهسالاری بود.
⚡️آنها كه در دوران جنگ تحميلي به ما «نخ بخيه» هم نمیدادند، بخش زيادي از هزينههاي كنترل جمعيت را به عهده گرفتند.
(کمکیفیت _ با هدفون بشنوید)
@mirbaqeri_ir
@SchoolofEconomics
طرح ۲ فوریتی ساخت ۶میلیون مسکن/ تامین ۶۰درصد هزینه با وام ارزان و زمین رایگان
«اقبال شاکری» عضو کمیسیون عمران مجلس:
🔹طرح دوفوریتی و ۶ساله برای ساخت سالانه ۱میلیون مسکن با تامین ۶۰درصد هزینه با وام دولت و زمین رایگان تصویب شد.
🔹در تهران، دستگاههای دولتی موظف به تامین زمین هستند و احتمال توسعه مناطق ۲۲ گانه هم وجود دارد.
🔹خرید مسکن که هیچ، اجاره نشینی هم آرزوی دست نیافتنی شده است.
🔹رئیس جمهور باید مسئول کم کاری در حوزه مسکن را به مردم معرفی کند.
🔹 اینطور نیست که وزیر بگوید هیچ مسکنی نمی سازم، هیچ کاری نمی کنم. سه بار استیضاح شد و هر بار هم با رای بیشتری به وزارتخانه بازگشت! آخر کار هم استعفا بدهد و از هر گونه پیگیری هم مصون بماند.
🔹چه کسی مسئول این همه مصیبت وارد شده بر مردم است؟
📝متن کامل گفتگو را در لینک زیر بخوانید👇
tn.ai/2303388
✅ کانال آخرین اخبار و تحلیلهای روز اقتصاد ایران↙️
@akhbare_eghtesady
دوستانی که در برجام عینک فنی می زدند و بند بند برجام را نقد فنی می کردند به قرارداد چین که رسیدند، عینکشانرا برداشته اند و عینک سیاسی زده اند و کشته مرده قراردادی شده اند که هنوز درون آن مشخص نیست...
و بر عکس...
دابل استانداردها
هوا خیلی خوبه...
خسته نباشید....
@hamidrezamaghsoodi
🔹مالک شریعتی، نماینده مردم تهران در مجلس، خطاب به ظریف: بند ۸ اصل ۴۳ قانون اساسی می گوید: «جلوگیری از سلطه اقتصادی بیگانه بر اقتصاد کشور» و "دلار" مهمترین ابزار سلطه اقتصادی آمریکا بر کشورهای دیگر از جمله ایران است.
➕ لذا شاخص موفقیت دولت در این زمینه بررسی میزان تسلط و تاثیر دلار بر معیشت امروز مردم ایران است.
🔸معاونت اقتصادی شما بسیار ضعیف عمل کرده است! امروز سهم ما از بازار ۱۲۰۰ میلیارد دلاری منطقه زیر ۲ درصد است، پیمانهای پولی دوجانبه رها شده است و تقریبا تمام قراردادهای انرژی منطقه ای ما که مزیت اقتصادی ماست، به تعطیلی انجامیده یا محکوم شده ایم.
.
#آقایی_دلار_را_بشکنید
#پیمانه_پولی_دوجانبه
#دلار
.
⚜️قرارگاه یاوران اقتصادمقاومتی⚜️
🔹🔹قیام🔸🔸
🆔 @Qiam_ir
از توسعه نظام هایپرمارکتینگ بپرهیزیم و اشتباه چین را تکرار نکنیم
حجت الاسلام خسین مهدی زاده:
دولت چین در دو دهه گذشته، دستفروشهای چینی را مجبور کرد که بساط خود را از خیابانها جمع کنند تا هم شهرهای بزرگ این کشور تصویری تمیزی داشته باشند، هم سطح امنیت غذایی و بهداشت بالا رود و هم تجارت قانونمند شود
اما حالا که اقتصاد چین، دچار رکود شده، رهبران این کشور تصمیم گرفتهاند که نه تنها مغازهداری خرد را رواج دهند بلکه دوباره به دستفروشها، کافیشاپهای سیار و ماشینی و انواع خردهفروشیها اجازه کار دهند
لی کقیانگ نخست وزیر این کشور گفته است که «کارآفرینی خیابانی حیاتیتر از کسبوکارهای بزرگتر و لوکستر برای چین است».
بسیاری از تحلیلگران اقتصادی معتقدند که تصمیم جدید دولت چین مبنی بر اجازه فعالیت دوباره به دستفروشها منطقی است، چون پاندمی کرونا بیش از همه به افراد کمدرآمد و کسبوکارهای کوچک آسیب زده است
این همان چیزی است که ایران ما تا چند سال پیش از موهبت کامل آن برخوردار بود
نظام توزیع و فروشی که از گذشتگان ما به ارث رسیده بود، ریشه در آموزههای دینی ما مبتنی بر قناعت و مذمت طمع داشت اما متاسفانه شهرداریها، وزارت اقتصاد و چند نهاد مالی دیگر با دخالت سرمایهدارهای پول پرست به این سیستم بومی پخش و مصرف ایرانی لطمات جدیای را وارد کردند
حالا که کورونا در جهان فراگیر شده و اقتصادها را یکی پس از دیگری تخریب میکند، به اهمیت این نوع از سیستم فروش بیشتر پی میبریم
باید بدانیم که حفظ سوپرمارکتهای خرده فروش هم برای اقتصاد محلی ایران از منظر پدافند غیرعامل ضروری است، هم برای مبارزه با سرمایهداری افسار گسیختهای که رواج پیدا کرده است و هم برای کارآفرینیهای خُرد که امروز مشکل چینیها در رفع رکود شده
هایپرمارکتها با از میان بردن سوپریها در کشور باعث میشوند که اولا طبقه متوسط به طبقه ضعیف تنزل پیدا کند؛ بدین معنا که کسانی، روزگاری خودشان مغازهدار بودند و به اصطلاح خودمانی آقای خودشان بودند، در رقابت با هایپرمارکت ها شکست خورده و زیر دست سرمایهداراهای صاحب هایپرمارکت شوند، ثانیا موجب میشود مصرفگرایی افسارگسیخته و فرهنگ خرید بیش از حد نیاز رواج پیدا کند
ثالثا به این موضوع هم باید توجه شود که فروشگاههای زنجیرهای از تولید کنندگان خُرد محلات و روستاها خرید نمیکنند، بلکه فقط محصولات برندهای معروف را میفروشند که باعث کاهش توانمندی و اشتغال در اقتصاد روستایی و شهرستانی خواهد شد
از طرفی این امر باعث میشود که زنجیره مویرگی انتقال محصول هم از بین برود و در شرایط بحران مثل همین کورونا یا مثل سیل، زلزله، جنگ و ... اصول پدافند غیرعامل نیز خدشهدار شود
سوپرمارکتها یا بقالیها به اندازه مصرف هرمنطقهای، آذوقه و موارد جانبی را انبار میکنند و این کار در مدیریت بحران بسیار کمک کننده است
اگر سوپر مارکتهای محلی کامل حذف شوند، در شرایط بحران، هایپرمارکتها دردسر آفرین خواهند شد و علاوه بر مسئله کمبود و خالی شدنشان، موضوع احتکار هم مطرح است
دولت و مجلس باید سریعتر جلوی حذف بقالیها و گسترش ویران کننده هایپرمارکتها را بگیرند
مردم نیز نباید به خاطر مقداری تخفیف، به نابودی کسب و کار هموطن خود و سود سرمایه دارهای گردن کلفت کمک کنند
✅دکتر قائمی نیک:
ما در این هایپرمارکت ها شاهد شکل گیری نوعی از مناسک سازی هم هستیم.
من تی بیشتر این چیزی که شما فرمودید، نگران آن فرهنگی هستم که پیرامون هایپر مارکت ها دارد شکل می گیرد و آنهم، ماجرای جایزه دادن های عجیب و غریب است.
جایزه هایی که همراه با مسئلۀ «شانس» است. یعنی امرِ غیر قابل پیش بینی.
مراسمی که حول و حوش این جایزه دادن ها شکل می گیره هم خیلی جالبه: مراسم قرعه کشی همراه با جشن. محور جشن ها و سرورها خرید بیشتر اقتصادی میشه.
@hamidrezamaghsoodi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 نگرانی دکتر کامران ندری، تحلیلگر مسائل اقتصادی بابت بالارفتن عجیب شاخص بورس در ماههای اخیر: رشد شاخص طبیعی نیست و توسط یک عده در حال مدیریت شدن است، آنها با رشد شاخص، سپر انسانی تشکیل دادهاند و افراد زیادی از جامعه را درگیر بورس کرده اند تا دولت جرات اصلاح بازار را نداشته باشد!
👤 نودِ اقتصادی
✍️بیداری ملت
@bidariymelat