روزنامه دنیای اقتصاد که عرضه خودرو در بورس کالا را
خروج خودرو از حصر میدانست
و دائما برای تاثیرات آن در ارزان سازی و مدیریت بازار خودرو مدیحه می سرود،
امروز میگوید:
"خودروهای عرضهشده در بورس سیاستگذار را به توهم انداخته که یگانه مسیر بورس میتواند منجی کارخانه و بازار باشد؛
بهطوریکه نگاه مسوولان امر به این موضوع به شکل غیرواقعی خوشبینانه شده است.
بااینحال سیاستگذار بدون توجه به فاصله بسیار عمیق تقاضای خودرو با عرضه در بورس کالا، از مصرفکنندگان میخواهد بهجای خرید از بازار، برای خرید خودرو به تالار شیشهای بورس مراجعه کنند.
نتیجه چنین نگاهی است که در نهایت صنعت و بازار خودروی کشور را به وضعیت نابسامان کنونی میرساند."
دولت محترم و وزرای گرامی که به پای حرف لیبرال ها و مزدوران رسانه ای آنها با عرضه خودرو در بورس کالا باعث حذف طبقه متوسط و متوسط به پایین از بازار خودرو و تبدیل خودرو از کالای مصرفی نرمال به کالای لوکس سفته بازانه شده اند، بار دیگر طعم تلخ دور شدن از گفتمان اقتصادی انقلاب اسلامی را چشیدند و لیبرال ها نیز طبق عادت با گفتن "ما درست گفتیم ولی بد اجرا شد" مثل گذشته به ریش شما خندیدند و امروز آوار ناکارآمدی های توصیه های خود را گردن شما انداختند.
ای متن بماند برای مصادیق آیه شریفه "فاعتبرو یا اولی الابصار"
✍️سیدامیرحسین حسینی
✅به افرا بپیوندید:
@afra_eco
انتقاد به دولت در تقسیم ناصحیح انفال.mp3
5.9M
🎙 انتقاد شدید آیتالله میرباقری از نحوۀ تقسیم اَنفال در کشور
⏪غارت منابع سرزمینی کشور به نفع سرمایه داران با تصمیم سازی های غلط نظامات کارشناسی
▪️به سرمایه داران در سواحل مکران و جاهای دیگر هزاران هکتار زمین میتوانند بدهند اما برای تامین مسکن مردم و نیازمندان میگویند زمین نیست و نمیشود.
⏪ انفال نباید براساس «الگوی توسعۀ سرمایهداری» توزیع شود.
این فرمایش استاد میرباقری را به شدت منتشر کنید.
☘کانال تحلیل های اقتصادی دکترحمیدرضا مقصودی
@hamidrezamaghsoodi
هدایت شده از افرا (اقتصاد فردای روشن ایران)
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📺 فیلم/ ریشه اغتشاشات اخیر اقتصادی نیست/ موفقیتهای اقتصادی دولت در احیای جاده تمدنی ابریشم دشمن را به فکر ایجاد اغتشاش در کشور انداخت.
👤 دکتر حمیدرضا مقصودی، اقتصاددان و تحلیلگر مسائل اقتصادی در گفتگو با «نود اقتصادی»: ریشه اغتشاشات اخیر اقتصادی نیست و واکنشی به حرکت اقتصادی و اجتماعی عظیم دولت بود/ اگر قرار بود اغتشاشات اقتصادی باشد ۶ ماه پیش که ارز ترجیحی حذف شد این اتفاق میافتاد/ ریشه اغتشاشات را باید در موفقیتهای اقتصادی دولت دنبال کنیم نه در ضعفهای دولت/ اغتشاشات برعکس آبان ۹۸ منشا خارجی داشت/ دولت زمینه احیای جاده تاریخی ابریشم را فراهم کرده که یک اتفاق تمدنی بزرگ است، این یعنی این خارج شدن بعضی از بنادر و اسکلههای اروپا از سیکل تجاری دنیا/ تلاش میکنند در اوج ماجرای پیوستن ایران به شانگهای و سفرهای رئیس جمهور به آسیای مرکزی با این اغتشاشات به ما پاتک بزنند!
✅به افرا بپیوندید:
@afra_eco
دکتر حمیدرضا مقصودی
📺 فیلم/ ریشه اغتشاشات اخیر اقتصادی نیست/ موفقیتهای اقتصادی دولت در احیای جاده تمدنی ابریشم دشمن را
این مصاحبه رو که چندماه قبل انجام دادم، بازنشر کردم.
لطفا یک بار دیگر به دقت ببینید.
حال یک سوال:
آیا فوت وزیر وقت راه (مرحوم رستم قاسمی) کمی مشکوک نبود؟؟
خبر خاصی ندارم. تنها یک تحلیل است. کاری که رستم قاسمی آغاز کرده بود، بسیار تمدنی بود. سال گذشته و در سه جلسه مفصل، مباحثی را در زمینه احیای مسیر تجارت زمینی و نیز در زمینه زیستشهر اشتغالآفرین (خانههای ویلایی اشتغالآفرین) خدمت ایشان ارائه کرده بودیم.
به نظر من، انگیزه کافی برای ترور ایشان وجود داشت. هرچند از بیماری ایشان هم بیخبر نیستم.
امیدوارم آقای بذرپاش، جانشینی عالی برای این مسیر باشد.
☘کانال تحلیل های اقتصادی دکترحمیدرضا مقصودی
@hamidrezamaghsoodi
هدایت شده از کانال حسین دارابی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پیام سید حسینی از کالیفرنیا
چند دقیقه تا آغاز سال نو میلادی ۲۰۲۳ مونده و اینجا پایتخت کالفرنیا در تاریکی محض؛ برق نصف شهر قطع شده.
@The_End_Begins
حسیندارابی 👈 عضوشوید
@hosein_darabi
هدایت شده از بیداری ملت
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 امام جمعه چهاردانگه در خطبه های جمعه گذشته :
✨ #آقای_رئیسی شما رئیس جمهوری نیستید که بگوید من خودمم صبح فهمیدم ، توقع از شما بالاست ...
✨ بعضی جوانان اقتصاددان انقلابی معترض به حضور مریدان #مکتب_فریدمن ، بچه های #شیگاگو در تیم اقتصادی دولت هستند .
✨ بعضی از وزرای شما ضعیف هستند ، به وعده های خود نتوانستند عمل کنند ...
@Salarsanjary
عمده صادرات کشور ما -معالاسف- مواد خام و نیمه خام است. از ۴۹ میلیارد دلار صادرات غیرنفتی پارسال ۳۹.۶ میلیارد دلارش محصولات معدنی، فلزات پایه، محصولات شیمیایی و لاستیک و پلاستیک بوده است. در چنین شرایطی، کاهش انگیزه تولید با کاهش قیمت ارز، فریب بزرگی است که نباید زیر بارش رفت.
@syjebraily
بله برادر
#بچههای_شیکاگو، شیاطین تعلیم یافتهای هستند که به این راحتی ها از رو نمیروند. با مغالطات نخ نماشدهای مثل شفافیت و قیمت گذاری دستوری و بهرهوری، گوش فلک را کر کردند که قیمتگذاری را رها کنید و خودرو را به بورس کالا ببرید تا مسئله خودرو حل شود. حالا که با نسخههایشان، قیمت خودرو به شدت بالا رفته و مردم دادشان درآمده افاضه فرمودهاند که خیر، اینها کافی نیست خودرو را به بازار آزاد، بخوانیم #بازار_سیاه ، بسپارید. و باز هم که قیمتها منفجر شد، لابد میگویند کار ما نبود.
این آیه چقدر مناسب این قماش است:
«کمثل الشیطان اذ قال للانسان اکفر فلما کفر قال انی بریء منک انی اخاف الله رب العالمین» قرآن کریم، سوره مبارکه حشر، کریمه
«به مانند شیطان که به انسان گفت کافر شو. پس هنگامی که او کافر شد شیطان گفت من از تو تبری میجویم، من از خدا میترسم!!!»
کی ما، جامعه ما و مسئولان ما به این بلوغ میرسیم که این شیاطین را رجم کنیم؟
🖋سید محمدرضا رضی بهابادی، محقق اقتصاد مقاومتی
🇮🇷 #آنسوتر
@seyedrazy
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
تمام نتایج یارانه پنهان، وارونه و علیه اقتصاد کشور است.
@hemmatgholizadeh
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
همایش اقتصادی دانشگاه قم:
داستان بنزین، فرع ماجراست، اصل دولتی شدن نفت ملی ماست!
پ.ن: ریشه تورم های غیر متعارف و کاهش ارزش پول ملی در این مسأله نهفته است. پاسخ صحیح به مسأله راهگشاست.
@hemmatgholizadeh
🛑تولید و مصرف بنزین به نقطه مساوی رسید!
🔹مدیرعامل شرکت ملی پخش فرآوردههای نفتی: میانگین مصرف بنزین کشور از ابتدای امسال تاکنون، نسبت به مدت مشابه پارسال حدود ۲۱ درصد افزایش داشته است.
🔹مصرف بنزین کشور بهسرعت در حال رشد است و ناترازی بین تولید و مصرف را بهدنبال خواهد داشت.
✅اخبار تهران👇
https://eitaa.com/joinchat/2367422697Ccde4d4f394
عزیز من پارسال کرونا بود. مردم خونه نشین بودن.
چرا اصرار داری گیر بدی به مردم؟
☘کانال تحلیل های اقتصادی دکترحمیدرضا مقصودی
@hamidrezamaghsoodi
نئولیبرالیسم در یک کلمه یعنی "مکتب حرص". اگر در هر زمینهای -پول، شهرت، موفقیت، شهوت... حتی دانش- به دنبال حداکثری کردن سهم و منفعت خودتی، تبریک میگم تو دست پروردهی متعارف جهان نئولیبرال هستی. 👎
#یادگاری
🆔️ @yaminpour
✨محورهای گفت و گوی دکتر سیدیاسر جبرائیلی با روزنامه جوان پیرامون دگرگونی نظم جهانی
📃لیبرال دموکراسی دچار «بحران جذابیت و کارآمدی» شده است. امریکا نه قدرت اقتصادی لازم برای ترغیب دیگران را در رابطه با اهداف خود دارد، نه برای سایر ملتها یک الگوی موفق است که از آن تبعیت کنند، و نه قدرت نظامیاش را میتواند برای دستیابی به اهدافش اهرم کند.
📃امریکای امروز نه تنها قدرت مغلوب ساختن رقبا را ندارد، بلکه مکرر مغلوب اراده آنها شده است. کار بزرگ شهید حاج قاسم، که بزرگتر از شکست دادن امریکا در منطقه است، بیاعتبارسازی تهدید نظامی امریکا در جهان است.
📃مؤلفههای سیاسی، اقتصادی و نظامی قدرت، خود معلول عوامل زیربنایی قدرت هستند. اگر این منابعِ مولدِ قدرت، پایدار یا رو به رشد باشد، نوسان در مؤلفههای قدرت نمیتواند شاخص مناسبی برای ارزیابی فراز و فرود یک بازیگر باشد.
📃چین تبدیل به یک واحد قدرت اقتصادی و روسیه تبدیل به یک واحد قدرت نظامی شد. جمهوری اسلامی اما صرفا یک واحد قدرت تکبعدی خارج از نظم لیبرال نماند؛ ایران در مرکز حوزه تمدنی جهان اسلام قرار گرفته، مؤلفههای قدرتش متنوع و متکثر است و آنها را هماهنگ رشد داده است.
📃وقتی اسناد امنیت ملی امریکا طی ۷ دهه اخیر را بررسی میکنید، میبینید واشنگتن هسته اصلی نظم هژمونیک را مجموعهای از نظامهای سیاسی لیبرال-دموکرات تعریف کرده است. هرچه بر تعداد نظامهای سیاسی لیبرال-دموکرات در جهان افزوده میشد، این نظم جان و ثبات بیشتری میگرفت.
📃رژیمهای استبدادی تابع نظم لیبرال، با فرو ریختن این نظم، نقطه اتکای خود را از دست خواهند داد. تصور برخی حکام عرب این است که فیالمثل میتوانند چین را جایگزین امریکا کرده و به حیات سابق خود ادامه دهند. اخیرا دیدم «العربی جدید» نوشته که عربستان سعودی از نظر ژئوپلتیکی برای امنیت خود به ایالات متحده وابسته است، اما از نظر ژئواکونومیکی به سمت شرق تغییر جهت داده است. اما اولاً این زیست شترگاوپلنگی ممکن نیست. ثانیاً اتکای این رژیمها نه به امریکا به عنوان یک واحد قدرت، که به هژمون نظم لیبرال بوده است. سناریوی اتکا به چین، به همان دلیل که چین یک واحد قدرت است نه محور حوزه تمدنی، و نه هژمون نظم جدید، ممکن نیست. چین همزمان که با کشورهای عربی همکاری اقتصادی دارد، با جمهوری اسلامی ایران نیز پیمان راهبردی دارد و در تنازع الگوی مردمسالاری دینی با استبداد عربی، انگیزه و امکان قرار گرفتن در یک سوی ماجرا را ندارد؛ هرچند برقراری امنیت در منطقه را برای منافع اقتصادی خود حیاتی میداند.
🔅متن کامل را میتوانید در لینک زیر مطالعه فرمایید
https://www.javanonline.ir/fa/news/1125997/
از پستهای کانال تلگرامی عبدالله شهبازی:
سهشنبه، ۴ تیر ۱۳۹۸/ ۲۵ ژوئن ۲۰۱۹ علینقی عالیخانی درگذشت. بمناسبت فوت او مطالب تجلیلآمیزی منتشر شد از جمله پیام تسلیت منسوب به محمدباقر نوبخت، معاون رئیس جمهور و رئيس سازمان مدیریت و برنامهریزی، که به وسعت پخش شد و اگر جعلی است تاکنون تکذیب نشده.
پروپاگاندای سازمانيافته و گسترده بمناسبت مرگ علینقی عالیخانی مرا به این تصمیم رسانید که از این پس بیشتر درباره «شبکه» و کلپتوکراسی همبسته با آن بنویسم که در پیوند با هم «مافیای ایرانی» را پدید آوردهاند؛ مافیایی که نه «عامل اسرائیل» بلکه شریک قدرتمند آن است. ایرانی را بلعیدهاند و اینک در پی نابودی کامل این سرزمین هستند. پول و امکانات وسیع دارند و مانعی در برابر خود نمیشناسند.
اینجا فقط اشاره کنم آن مقام عالی شبکه گلادیو که طبق سند کشف شده از ارگنهکن ترکیه (نامه «غفور» به مصطفی ازبک درباره قتل خانم گالینا استاروویتووا نماینده دومای روسیه و داریوش فروهر) در زمان قتل فروهرها برای نظارت بر این قتل به تهران آمد به احتمال قریب به یقین باید مسعود عالیخانی (برادر علینقی) باشد. یادآوری میکنم که قتل فجیع داریوش فروهر و همسرش را تیمی به سرپرستی مهرداد عالیخانی انجام داد.
از منظر من، اقدامات ضدونقیض و گیجکننده ترامپ نه معطوف به جنگ با ایران بلکه تسهیل و تسریع انتقال قدرت تام به این «مافیای ایرانی» است؛ تحولی بزرگ که آن را «یلتسینیزاسیون ایران» خواندم.
بیشتر بخوانید:
https://t.me/abdollahshahbazi/4918
https://t.me/abdollahshahbazi/4914
https://t.me/abdollahshahbazi/4915
https://t.me/abdollahshahbazi/4916
@abdollahshahbazi
دکتر حمیدرضا مقصودی
از پستهای کانال تلگرامی عبدالله شهبازی: سهشنبه، ۴ تیر ۱۳۹۸/ ۲۵ ژوئن ۲۰۱۹ علینقی عالیخانی درگذشت. ب
در سال های اخیر لابی دنیای اقتصاد و جریان های وابسته و معلوم الحال به کرات در جهت تقدیس عالیخانی کوشیده است و کتاب هایی هم در این راستا منتشر کرده است.
نفع شخصی شما با نفع جامعه تعارض پیدا کرده است؟
برای نفع شخصیتان میخواهید دلار و سکه و ... بخرید اما میدانید همین کار باعث کاهش ارزش پول ملی و کوچکتر شدن سفره مردم میشود؟
دائما خودتان را توجیه میکنید که اگر من نخرم دیگران میخرند؟
دائما میگویید اگر این کار را نکنم ارزش پولم کم میشود و ضرر میکنم؟
فکر کنم یادتان رفته است در میانه جنگیم؟
یادتان رفته وسط جنگ اقتصادی اگر سفرهی دیگران را سپر سفرهی خودمان بکنیم بویی از انسانیت نبردهایم؟
اگر دیگران این خطا را کردند آیا من و شما هم باید به سفره مردم حمله کنیم؟
نه بزرگوار!
این حرفها توجیه نمیشود برای خیانت به مردم کشورت!
آن دلار و سکهای که میخرید تکههای سفره مردم است. قطرههای عرق کارگر است. آرزوهای کودکان محروم است. نگاه حسرتبار دختری پشت ویترین مغازه است. شرمندگی دستان خالی پدری پشت در خانه است. لرزش کودکی از سرما در حیاط مدرسه است. دردِ بیمُسَکّنِ دندانِ یک مادر است. زخم معدهی یک دانشجو است.
و البته قهقههی سرمایهداران و بورسبازها و دلارشماران شرکتهای خصوصی نفت و مدیران نجومیبگیر است.
صدای خندهی نئولیبرالهای اتاق بازرگانی را میشنوی؟
اگر نمیشنوی پنبه در گوشهایت نیست!
کَر هم نیستی...
ماجرا چیز دیگریست...
♨️ اقْتِصادْباطَعْمِمَلَسِرَسانِه: 🇮🇷
💠https://eitaa.com/joinchat/2550136832C0e295d7db7
مرد میدان، مرد همه میدان ها بود...
مردان خدا همیشه بر اساس تکلیف و ماموریت خود عمل کرده و هر جایی که لازم بوده وارد میدان شده و کنشگری عادلانه انجام داده اند...
سرباز هم از این رویه مستثنا نبود یک شخصیت جامع و چندبعدی داشت
زمانی که ضرورت و فوریت را در اقتصاد دید با نگاهی کارشناسی و عادلانه راهکار های را برای بهبود اقتصاد کشور با توجه ظرفیت بالفعل در پیش گرفت...
در این مقاله به بیان یکی از این راهکار ها می پردازیم
منظومه فکری- عملی سپهبد در سوریه و عراق، به دنبال این بود که چطور میتواند روابط اقتصادی ایران را با این ۲ کشور توسعه بدهد؟
اینکه چطور با توجه به نزدیکی در زمینههای سیاسی، نظامی و فرهنگی بین ایران، سوریه و عراق، میشود یک فضای اقتصادی هم ایجاد کرد که هم ایران منتفع شود و هم سوریه و عراق در تامین کالاهای وارداتی خود از یک شریک مطمئن برخوردار شوند. همین دغدغه و ایده باعث شد به ابتکار و خلاقیت ایشان، ستاد توسعه روابط اقتصادی ایران با عراق و سوریه تشکیل شود.
دغدغه ایشان این بود که با توجه به اینکه ظرفیتهای ایران برای تجارت و روابط اقتصادی با سوریه و عراق بسیار بالاست، اما دستگاههای دولتی و اداری ۲ کشور، یکسری قوانین دست و پاگیر و خاصی دارند که همه یادداشت تفاهمها در آن شکل صوری خودش باقی میماند و اثری که باید داشته باشد، ندارد یا خیلی مسائل ویژه به وجود میآید که روندهای معمول اداری نمیتواند حلش کند و کار قفل میشود. نظر ایشان این بود ستادی تشکیل شود که هم با هر ۲ مجموعه اداری و دولتی ۲ کشور ارتباط داشته باشد و هم اعتبار داشته باشد، که بتواند این ۲ مجموعه را به هم وصل و کار مبادلات را اصطلاحا هندل کند.
یکی از فرقهای جدی #جان_فدا با دیگران این بود که وقتی ایده یا فکری داشت، برای محقق شدنش پیگیری میکرد. خیلیها ایدهای را مطرح و بعد رهایش میکنند، اما #hero اینطور نبود. این ایده را مطرح کرد و تا انتها که این ستاد راهاندازی شد، آن را پیگیری کرد. در واقع ساختاربندی و سازماندهی این ستاد به دست سردار انجام شده است.
که نتایج قابل تاملی هم داشت مثلا قبل از تشکیل این ستاد در سال ۸۵ کل صادرات ما به عراق ۷۹۰ میلیون دلار بود، اما بعد از تشکیل این ستاد، سال ۹۲ به عدد ۱۲ میلیارد دلار رسیدیم! یعنی در یک بازه زمانی ۷-۶ ساله، رقم مبادلات ما با عراق، حدود ۱۲ برابر شد.
البته بدیهی است که جنگ در دو کشور توان خرید و واردات را کاهش داده اما این دلیل بر این نمی شود که بقیه مسئولان ما در گسترش و توسعه این بازار ها و بقیه بازار های منطقه تلاش نکنند!
یکسوی جهان عشق و دگر سوی زر و سیم
اینان که به جز عشق ... متاعی نخریدند
✍محمدحسن دهقانی
🔻عضو کانال شوید🔻
https://eitaa.com/joinchat/2777022496C4d8fb4a62f
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📺 فیلم/ توقف تولید ۵۰ کارخانه سیمانی دروغ محض است/ حتی اگر کارخانهها ۲.۵ ماه هم سیمان تولید نکنند مشکلی بوجود نمیآید/ انجمن سیمان درباره توقف تولید مصاحبه کرده تا قیمتها را در بورس کالا بالا ببرد
👤 سیف الله امیری، مدیرکل دفتر صنایع معدنی وزارت صمت در گفتگو با «نود اقتصادی»: هر هفته یک میلیون و ۲۵۰ تا ۳۰۰ هزار تن سیمان در بورس کالا عرضه میشود و تقاضای سیمان در کشور هم یک میلیون و ۲۰۰ هزار تن است/ ۱۴ میلیون تن کلینکر در انبار کارخانهها دپو شده و حتی اگر کارخانه ای ۲.۵ ماه هم سیمان تولید نکند مشکلی نداریم.
⚠️سر و صدا برای بالا بردن قیمت در بورس!!!
البورس ماالبورس؟
☘کانال تحلیل های اقتصادی دکترحمیدرضا مقصودی
@hamidrezamaghsoodi
سهام ایران خودرو از 7 آبان در قیمت 178 تومان به 308 تومان در امروز رسیده- مدیونید که فکر کنید بورس کالا نقشی نداشته.
بله گوشت رو دادید به گربه
بازار افتاد به سرفه
☘کانال تحلیل های اقتصادی دکترحمیدرضا مقصودی
@hamidrezamaghsoodi
📺 فیلم/ افزایش تورم، گرانی دلار و مسائل روانی سه دلیل آشفتگی در بازار خودرو است/ ارز تخصیص داده شده به موبایل را کم کنید، صرف واردات خودرو کنید/ خودروهای دست دوم وارد کنید
👤 مصطفی طاهری رئیس کمیسیون صنایع مجلس در گفتوگو با «نود اقتصادی»: قبل از دولت روحانی سالانه ۳ میلیون خودرو تولید میکردیم، از سال ۹۷ یکدفعه تولید سالانه خودرو به سالی ۶۰۰ هزار دستگاه خودرو رسید. تخصیص ۱ میلیارد دلار برای واردات خودرو اصلا کافی نیست، بهترین کار این است که خودروهای دست دوم تا ۵ سال کارکرده وارد کنیم. دولت باید یک و نیم میلیارد دلار ارز واردات تلفن همراه را کم و به واردات خودرو اضافه کند.
خدایا این نمایندگان محترم ما را هدایت بفرما. آخه این چه حرفیه برادر من؟؟؟
☘کانال تحلیل های اقتصادی دکترحمیدرضا مقصودی
@hamidrezamaghsoodi