به گزارش گروه بینالملل خبرگزاری تسنیم، هنری کسینجر وزیر خارجه اسبق آمریکا طی یادداشتی در «وال استریت ژورنال» پیش بینی کرد اگر با شیوع ویروس کرونا مقابله نشود اقتصاد جهانی به دلیل شیوع ویروس کرونا با تلاطم مواجه شود که نسلها ادامه داشته باشد.
در حالی که عملکرد دولت ترامپ در رابطه با شیوع کرونا در آمریکا با انتقادهای گسترده مواجه شده است اما کسینجر از «کار محکم» کاخ سفید برای «اجتناب از فاجعه» تقدیر کرد و نوشت دولت آمریکا حالا باید به صورت موثری کار کند تا این تهدید را مهار کند، «تا نه تنها اعتماد مردم آمریکا بلکه اعتماد جهان را مجدداً به دست آورد.»
کسینجر با اشاره به اینکه پس از پایان ویروس کرونا بسیاری از موسسات کشورهای جهان شکست خورده تلقی خواهند شد، خاطر نشان کرد: «واقعیت این است که جهان بعد از ویروس کرونا دیگر به همان شکل قبل نخواهد بود.»
این دیپلمات سرشناس آمریکایی در ادامه نوشته که آمریکا باید تلاش کند تا به داروی درمان بیماری کرونا دست یابد و همچنین به بازسازی اقتصاد جهانی کمک کند و «از نظم لیبرال جهانی» حمایت به عمل آورد.
🆔 @QasdWay
احسان ولدان، پژوهشگر اقتصادی:
تفاوت دانشگاه در ایران و در غرب را در پیام های زیر ببینید:
#رزمایش_مواسات باید مردمی باشد نه دولتی!
#رزمایش_همدلی باید از خانواده ها شروع شود نه از سازمانها!
#رزمایش_همدلی نباید محدود به احسان مالی باشد!
#رزمایش_مواسات باید مسجد محور باشد و در محله ها سازماندهی شود
و گرنه باید شاهد اتلاف و تبذیر و بی عدالتی باشیم.
https://ble.im/drlatifi
@meisamlatifi
💰 کرونا در ایستگاه اقتصاد..
🔹 در آستانه دوماهگی #کرونا در ایران و تعطیلی بسیاری از کسب وکارها، موجودی مالی بخشی از مردم صفر شده است اما این تنها مردم نیستند که مشکل مالی دارند. دولت نیز که عمر خود را در مذاکره هدر داد، حالا نفت و بخشی از درآمد مالیاتی را هم از دست داده است. حالا با #اقتصاد کرونا زده، چه باید کرد❓
💡 نکته امیدوار کننده آنست که پیرو تاکیدات و پیگیری های رهبر انقلاب و به برکت تحریم ها، بخش تولید تا حد زیادی آماده #جهش است و اگر مسولین همت کنند (که ظاهرا راه دیگری هم ندارند)، تولید داخل به خوبی رونق خواهد گرفت.با توجه به ظرفیت تامین مالی در بانک مرکزی که ذخایر ارزی بالایی دارد وهمچنین سرمایه صندوق توسعه ملی و حضور پررنگ نهادهای غیردولتی در عرصه اقتصاد، می توان به حمایت از#اقتصاد_بدون_نفت امیدوار بود💯
💠 در شرایطی که مردم و دولت، همزمان در مشکل اقتصادی قراردارندف می توان با تقویت مشاغل خانگی (مانند قالیبافی، کشت گیاهان دارویی، پرورش آبزیان، خیاطی، انواع تولیدات هنری)، هم صادرات و درآمد ملی را تامین کرد و هم مردم را تامین مالی کرد.
🔰 برداشتن موانع تولید، بزرگترین خدمت برای #جهش_تولید است. چرا باید راه اندازی یک دامداری 40مجوز لازم داشته اشد اما واردات گوشت تنها 3 مجوز بخواهد! چنین تسهیلی با همکاری سران قوا در کمترین زمان ممکن است.
🔆 در دوران قرنطینه و ضعف مالی، ترویج مفاهیمی مانند #قناعت و زهد شاید بی تاثیر نباشد.متاسفانه بخش زیادی از ما واقعا اسراف کار و تجمل گراییم؛ شاید کرونا ما را به زندگی ساده تر عادت دهد.
🔰روی آوردن به تهاتر و معامله های کالا به کالا که پیشنهاد آن توسط برخی نخبگان بصورت ارائه نرم افزار ارائه شده است و هر کسی می تواند بدون ارائه وجه، کالای تولیدی خود را در برابر کالای تولیدی دیگری تهیه کند.
🔰در این روزها ضرورت #مصرف_کالای_ایرانی از هر زمان دیگری بیشتر درک می شود و #ذهنیت مردم باید بیش از پیش نسبت به کالای داخلی بهتر شود.
🔰بخشودگی جرایم بانکی یا تعویق اقساط و تخفیف های مالیاتی و بیمه ای، اقدام حمایتی دولت است که راهگشاست.
🔰 روی آوردن به تولیدات هنری و فنی مانند نویسندگی، ویراستاری، طراحی و همچنین صنایع دستی نیز در دوران قرنطینه پیشنهاد می شود.
🔰بازار داخل و خارج از کشور بویژه کشورهای همسایه، ظرفیت بزرگی دارند. این بخش نیازمند فعالیت جدی وزارت خارجه است. شاید اگر دکتر ظریف کمی از خوش خیالی و #باور نسبت به غرب دست بردارد، می تواند دیپلماسی اقتصادی با همسایگان را جدی تر دنبال کند.
💠 اما مساله اساسی به دست مردم است که با ایجاد کمپین های کمک به هموطنان، ایثار و تعاون را به نمایش بگذارند.
🖋 با فعالیت جدی تر دولت، نهادهای غیردولتی و مردم، می توان بطالت در دوران #کرونا را به جهش تولید تبدیل کرد.
💥ویژه ها در مدرسه انقلاب
@darseenghelab
🎋کانال ابعاد اقتصادی و اجتماعی کرونا👇
🆔 @eghtasad_korona
🚨مقایسه قربانیان سقط جنین با قربانیان کرونا
❌براساس اطلاعات سازمان جهانی بهداشت Who، از اول سال ۲۰۲۰ تاکنون حدود ۱۱.۵ میلیون سقط جنین در جهان انجام شده است. سالانه حدود ۴۵ میلیون سقط جنین در جهان اتفاق می افتد، یعنی روزی تقریباً ۱۲۵ هزار سقط.
📌روسیه با شاخص ۵۴% بیشترین تعداد سقط جنین جهان را دارد. در آمریکا نیز از هر ۱۰ مورد بارداری حدود ۴ مورد به سقط می انجامد. سقط جنین در ۵۸ کشور از ۱۹۳ کشور عضو سازمان ملل، قانونی است.
👈 از ابتدای شروع کرونا، کلیه پتانسیل و امکانات بهداشتی بشریت به کار گرفته شده که جلو بیماری که تا الان حدود ۱۰۰ هزار کشته داشته، بایستند در حالی که در همین مدت بیش از ۷.۵ میلیون (۷.۵۰۰.۰۰۰) نفر کودک بیگناه سقط و کشته شده اند و هیچ کس حتی لحظه ای هم به فکر نجات این موجودات معصوم که قربانی خود خواهی بشر و مکاتب اومانیستی و فمینیستی شده اند نبوده است.
🔻تعداد آنلاین سقط جنین در دنیا:
https://www.worldometers.info/abortions/
#جنایت_سقط_جنین
🆔 @aboutwomens
16.44M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
با کرونا میخواهند ما در دنیای مجازی و #محبس_مجازی زندانی کنند و قفل دیگری بر حیات مادی بزنند. میخواهند با #حسگرها ما را مدیریت کنند. ولی موفق نخواهند شد.
#استاد_میرباقری
https://eitaa.com/mirbaqeri_ir/2583
☑️ @mirbaqeri_ir
shahidsadr_mirbagheri.mp3
21.75M
🔉🎧 استاد میرباقری | #شهید صدر و ارتقای سطح مواجهۀ #فقه با جهان، ۱۳۹۹/۱/۲۱
(به مناسبت چهلمین سالگرد شهادت شهید صدر)
💥 شهید صدر توجه کردند که مسئلۀ مستحدثۀ ما، تمامیت تمدن غرب است. ایشان میفهمیدند که چالش ما و غرب چالش تمدنی است. (مقدمۀ چاپ دوم اقتصادنا را بخوانید.)
💥 در نگاه شهید صدر، تمدن غرب توفیق نخواهد داشت در تسخیر لایههای باطنیِ جهان اسلام
💥 شهید صدر گمشدۀ خودشان را در انقلاب اسلامی و حرکت امام خمینی(ره) پیدا کردند.
☑️ @mirbaqeri_ir
🆔 @shahidsadr
یکی از دانشجویان من پیام داده است که:
⏪ «استاد، این شیوه که محتوای دروس را ضبط میکنید و ارسال میکنید، برای ما بهرهوری بیشتری دارد نسبت به وضعیتی که در کلاس حضوری شرکت میکنیم. چرا که هر زمانی که لازم باشد فیلم را نگه میداریم و جزوه را تکمیل میکنیم یا دوباره و سه باره فیلم را میبینیم و ...»
⏪ طبعا این سبک نگاه ممکن است ایشان و دیگر دانشجویان را متقاعد کند که دانشگاه مجازی بهتر از دانشگاه حقیقی است. و پیامدهای این نگاه در حکمرانی نیز این میشود که دانشگاه مجازی بهتر از دانشگاه حقیقی است.
⏪ این ناشی از سیطرۀ تفکری است که دانشگاه را نه محلی برای زندگی، نه مهارتآموزی عملیاتی، نه یادگیری تعامل انسانی و اجتماعی و نه تربیت روحی و فکری میداند.
⏪ در این نگاه، دانشگاه، صرفا محل یادگیری مفاهیم انتزاعی است و استاد نیز ضبط صوتی است که این مفاهیم را منتقل میکند. از آنجایی که استاد نسبت به مفاهیم کاملا منفعل است کاش بشود، سخنان او را همانند ضبط صوت به عقب برگرداند تا یک مفهوم را دوباره و سه باره بیان کند. کنترل حضور و غیاب و سکوت کلاس هم عنقریب است که توسط حسگرهای ماشینی بهطور کامل حاصل شود. و این سیکل به سوی زندگی مجازی به سرعت در حال طی شدن است. لذا چیزی نمانده که دولت اعلام کند برای کاهش هزینهها، دانشگاه را تعطیل میکند و به آموزش مجازی بسنده میکند.
⏪کرونا سربازی است که وظیفۀ مجازی سازی زندگی انسانها را در کمترین زمان ممکن و با بیسابقهترین هجمه روانی و رسانهای انجام داده است.
⏪ و این انتقال از محبس دنیا به محبس دنیای مجازی برای انسانی که از ملکوت آمده است ادامه دارد....
🌷 کانال تحلیل های اقتصادی دکتر حمیدرضا مقصودی
@hamidrezamaghsoodi
#فوری
♨️ آیت الله علوی گرگانی وام 12 درصدی دولت را حرام شرعی محسوب کرد.
✅ پاسخ استفتاء شما :
▫️بسمه تعالی
چون این وام به عنوان بهبود وضعیت معیشتی مردم می باشد لذا در قالب عقود مضاربه و مشارکت و وکالت قرار نمیگیرد لذا دریافت سود از این وام شرعا جایز نیست.
لازم به ذکر است که عقد جعاله را در این نوع وامها قبول نداریم.
🔘 سوال:
▫️با سلام. با توجه به اعطای وام یک میلیونی دولت با سود ۱۲ درصدی تحت عنوان تسهیلات و کمک به معیشت مردم برای تامین نیازهای روزمره در ایام کرونا؛ فروش و توزیع این وام توسط دولت ( و نه هیچ موسسه مالیای) انجام میگیرد لذا نمیتوان آن را تحت هیچ یک از عقود شرعی باز تعریف کرد و سود ۱۲ درصدی گرفت.
آیا با وجود این تفاسیر و اختصاص این وام به ۲۳ میلیون خانوار یارانه بگیر آن هم تحت عنوان کمک؛ این وام ربوی نیست؟ و دولت دست به یک ربای آشکار نمیزند؟! و این وام جامعه اسلامی را سوق به رباخواری نمیدهد؟
🔆 موسسه فقه اقتصادی طیبات
👇👇👇👇👇👇
🆔 @tayebat_public
🌐 Tyb.ir
🎋کانال ابعاد اقتصادی و اجتماعی کرونا👇
🆔 @eghtasad_korona
#یادداشت
#خبرگزاری_فارس
#جهش_تولید_در_یک_تجربه_تاریخی
✍️ یادداشت اخیر ساجد صمدی قربانی در خبرگزاری فارس با عنوان "جهش تولید در یک تجربه تاریخی" که به مداقه روی یکی از برشهای تاریخی نقل شده در مستند #محرمانه_کولا پرداخته است.
🔹 دولت آمریکا حتی از قدرت دیپلماتیک خودش برای بهرهبرداری از ظرفیتهای بازار جدیترین رقیب نظامیاش هم استفاده میکند و شخصی مثل نیکسون (در حد معاون رئیس جمهور این کشور) درگیر کارسازی برای صادرات یک نوشیدنی به بازار شوروی میشود.
📌 برای دریافت متن کامل یادداشت روی لینک زیر کلیک کنید:
👉 https://b2n.ir/590399
🔸مستند جذاب #محرمانه_کولا را از لینک زیر تماشا کنید:
🎦 https://b2n.ir/765019
@sinsadqaf
◀️ این پیام رو یکی از دوستان فرستاده:
"Go big. Act fast. Keep the lights on” is good advice for governments trying to flatten the epidemiological and recession curves simultaneously
این توصیه ریچارد بالدوین اقتصاددان معروف به دولت ها در مواجهه با بحران کروناست....
«بزرگ قدم بردارید، سریع عمل کنید، چراغها را روشن نگاه دارید. این توصیه مناسبی برای دولتهاست که تلاشکنند گستردهتر ببینند. منحنیهای رکود و اپیدمولوژی را همزمان با هم ببینید.
جالبه عبارت چراغ اقتصاد را روشن نگه دارید... به نظرم این پیامی بود که شما مدت ها توی کانال و گروه ها می دادید.
🌷 کانال تحلیل های اقتصادی دکتر حمیدرضا مقصودی
@hamidrezamaghsoodi
والله دو ماه است خواب ندارم... اما ...
قبول نمی کنند که بحران اقتصادی جدی است.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
این تنها گوشه بسیارکوچکی از ماجرایی بزرگ است.
بیاندیشیم و خوب عمل کنیم.
🌷 کانال تحلیل های اقتصادی دکتر حمیدرضا مقصودی
@hamidrezamaghsoodi
*نهاد آق سَقّل*
ظرف همین دو سه روز گذشته چندین نفر از راه های گوناگون برایم شماره کارت فرستاده اند!
که در #رزمایش_همدلی مشارکت کنید.
1⃣طیب الله! بارک الله که حرف رهبری را زمین نگذاشتید و به سرسلسله غمخوار عالمیان امیرالمومنین علیه السلام تمسک کردید.
2⃣ تشکر از اینکه بنده را هم قابل دانستید و اظهار لطف داشتید و شماره کارت فرستادید برای جمع آوری کمک
3⃣ اینکه مردمی بودن کار را حفظ کردید و تقویت کردید.
اما دوست دارم شما را با نهادی سنتی آشنا کنم که به درد این روزها می خورد و دیشب یکی از دوستان به من یادآوری کرد؛ *نهاد آق سَقَّل*
آق سقل یک کلمه ترکی است به معنای *ریش سفید*
قدیم ترها مرسوم بود که در شب عروسی و یا مراسم ختم یا هر واقعه مهمی و غیر مهمی، آق سقل فامیل جلو می افتاد و بقیه پشت سرش حرکت می کردند.
به اشاراتی کمک فامیل جمع می شد و به مستحقش می رسید.
در اصل ریش سفید گرو و ضمانت بود که کمک فامیل به جای خودش می رسد.
ولی از آنجایی که به مرور زمان سقل (ریش) تراشیده شد نسل آق سقل ها هم ور افتاد! به همین راحتی!😂
حالا پیشنهادم این است که رزمایش همدلی را مثل گذشته و سنت حسنه از ارحام و خانواده ها و همسایه ها شروع کنید.
بگردید در اطراف خودتان!
همین ایام از بستگان کسانی هستند که درآمدشان کم شده یا به صفر رسیده. اینها خانواده های محترمی هستند که شما بهتر از دیگران می شناسید چون از بستگان و آشنایانشان هستید.
مبادا این بزرگواران را رها کنید و به دنبال حل مشکلات دیگران باشید.
اگر خجالت می کشید خودتان کمک کنید در فامیل یک آق سقل پیدا کنید که رازدار است، خوش برخورد است، وزانتی دارد و خیراندیش است، او را واسطه کنید و از طریق او همدلی کنید.
در سیره امیرالمومنین علیه السلام که نگاه می کردم دیدم اغلب نخلستان ها و چاه هایی که حضرت ایجاد فرموده اند را *وقف ارحام و بستگان* کرده اند؛
بقول فقها *الاقرب فالاقرب و یمنع الابعد*
#رزمایش_همدلی
#رزمایش_مواسات
https://ble.im/drlatifi
@meisamlatifi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
❗️ معاون آموزشی دانشگاه علوم پزشکی قم برکنار شد!
✍️ دکتر سیدحسن عادلی پس از مصاحبه با برنامه اینترنتی «به وقت قم» و افشای اینکه همزمان با قم ۱۵ استان گزارش کرونا داشتند و اگر اصرار پزشکان باشرف قم نبود، شیوع کرونا آشکار نمیشد، ايشان در روز یکشنبه 24 فروردین از سرپرستی معاونت آموزشی دانشگاه علوم پزشکی قم برکنار شد.
❗️ دکتر عادلی گفته بود: ما در ۳۰ بهمن ماه، موارد مشکوک به کرونا را آزمایش کردیم و به تشخیص رسیدیم. در صورتی که اگر استانهای دیگر نیز بر خلاف پروتکل های وزارت بهداشت، از موارد مشکوک آزمایش میگرفتند، یقینا به عفونت کرونا ویروس میرسیدند.
👌بنابر این مهمترین جرم این دکتر عزیز قمی افشای دروغ دولت " قم منشأ کرونای کشور" بوده است. در این مدت چقدر به مردم قم جفا شد و چه توهین هایی شنیدند!
👈جا دارد مردم قم از دکتر عادلی تجلیل و از دولت روحانی و شخص رئیس جمهور شکایت کنند
❎ دکتر عادلی، فوق تخصص ریه و رییس سازمان نظام پزشکی استان قم است
https://eitaa.com/joinchat/2627469312Ce79e470920
به گزارش گروه بینالملل خبرگزاری تسنیم، هنری کسینجر وزیر خارجه اسبق آمریکا طی یادداشتی در «وال استریت ژورنال» پیش بینی کرد اگر با شیوع ویروس کرونا مقابله نشود اقتصاد جهانی به دلیل شیوع ویروس کرونا با تلاطم مواجه شود که نسلها ادامه داشته باشد.
در حالی که عملکرد دولت ترامپ در رابطه با شیوع کرونا در آمریکا با انتقادهای گسترده مواجه شده است اما کسینجر از «کار محکم» کاخ سفید برای «اجتناب از فاجعه» تقدیر کرد و نوشت دولت آمریکا حالا باید به صورت موثری کار کند تا این تهدید را مهار کند، «تا نه تنها اعتماد مردم آمریکا بلکه اعتماد جهان را مجدداً به دست آورد.»
کسینجر با اشاره به اینکه پس از پایان ویروس کرونا بسیاری از موسسات کشورهای جهان شکست خورده تلقی خواهند شد، خاطر نشان کرد: «واقعیت این است که جهان بعد از ویروس کرونا دیگر به همان شکل قبل نخواهد بود.»
این دیپلمات سرشناس آمریکایی در ادامه نوشته که آمریکا باید تلاش کند تا به داروی درمان بیماری کرونا دست یابد و همچنین به بازسازی اقتصاد جهانی کمک کند و «از نظم لیبرال جهانی» حمایت به عمل آورد.
🆔 @QasdWay
#کشندگی_کرونا
◀️ همان مدیرکل سازمان بهداشت جهانی که گفته بود کشندگی کرونا از آنفلونزا کمتر است امروز مصاحبه کرده که کشندگی کرونا ده برابر آنلفونزا است!
⏪مطابق با آمار همین سازمان، در سال ۲۰۱۸، ۳ تا ۵ میلیون نفر به آنفلونزا مبتلا شدهاند که ۶۵۰ هزار نفر از آنها مرده اند. یعنی ۱۳ تا ۲۱ درصد.
⏪ مطابق با آمار همین سازمان، تا کنون ۱میلیون و ۹۰۰ هزار نفر کرونا گرفته اند که ۱۲۱ هزار نفر از آنها مردهاند. یعنی ۶ درصد. حال اینکه چگونه ۶ درصد، ۱۰ برابر ۱۳ تا ۲۱ درصد است را الله عالم است!
⏪ گویا استرس کرونا این ها را گیج کرده است یا این که کاسه ای زیر نیم کاسه است!
☘کانال تحلیل های اقتصادی دکتر حمیدرضا مقصودی☘
https://eitaa.com/hamidrezamaghsoodi
اصلاح شده اقتصاد کرونا ۹۹۰۱۱۹.pdf
1.1M
گزارش تحلیلی گروه قصد از حکمرانی اقتصادی کشور در شرایط کرونا
🆔 @QasdWay
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#استاد_میرباقری : جامعه پزشکی ما میتواند الگوی جدید و بهتری طراحی کند.
#ما_می_توانیم پروتکلهایی خارج از #سازمان_بهداشت_جهانی تعریف کنیم.
#ما_می_توانیم الگویی جدای از نظام سلطه تعریف کنیم.
سازمانهای جهانی (#غرب ) حداقل متهم هستند.
#خودباوری_ملی
#غرب_باوری
#محمد_مهدی_میرباقری
⚜️قرارگاه یاوران اقتصادمقاومتی⚜️
🔹قیام🔹
@Qiam_ir
🔴 در رثای اخلاق سرمایهداری پستمدرن!
🔹من کاپیتالیزم هستم!
🔹من #کاپیتالیزم هستم و دخترانتان را با «باربی» بزرگ کردم، اگر از شما پول برای جراحّی #زیبایی طلب میکنند، تعجّب نکنید.
🔹من کاپیتالیزم هستم و به جهت منافعم صنعت #مُد را برای شما ایجاد کردم! نتیجه؟هفتاد و هشت درصد از #دختران هفده ساله از ظاهر خود خوشنود نیستند.
🔹من کاپیتالیزم هستم و کافی است زنی با پانزده دقیقه ورق زدنِ یک ژورنال، پنجاه درصد به ناخشنودیش نسبت به بدنش افزوده شود.
🔹من کاپیتالیزم هستم و این که انسانهای یک جامعه روزانه با پنج و نیم ساعت تماشای #تلویزیون اصالتِ خود را از دست میدهند من را به هیچ عنوان نگران نمیکند.
🔹همهتان یک مشت دروغگو هستید زیرا مرتّباً به خودتان میگویید اگر آن چه را که میخواهید بهدست آورید خوشحال خواهید شد ولی هیچ وقت خوشحال نیستید.
🔹در حالی که هر ساله بیست میلیون #کودک در جهان از #گرسنگی جانِ خود را از دست میدهند شما برای آب کردن چربیهای ناشی از پرخوریتان بر روی دستگاههای "ترِدمیل" عرق میریزید.
🔹به سببِ وجودِ من در دنیا ششصد میلیون انسانِ چاقِ ناشی از پرخوری و یک میلیارد و چهارصد میلیون گرسنه وجود دارد.
🔹من کاپیتالیزم هستم و یک #کشاورزِ صاحبِ مرزعه قهوه برای خریدِ یک فنجان #قهوه "استارباکس" میبایست درآمدِ سه روزش را صرف کند.
🔹من کاپیتالیزم هستم و بیست و چهار درصد #آمریکایی ها میگویند اگر با رد کردن خانواده مان میلیاردر میشدیم قطعاً این کار را میکردیم.
🔹من کاپیتالیزم هستم و روی سخنم با شما #زن ها است! لطفاً بدون در نظر گرفتن این که تبدیل به یک کالا شدهاید به فروشگاه "ویکتوریا سیکرت" بشتابید. این فروشگاه به زودی در ترکیه هم دایر خواهد شد. اطمینان میدهم با پرداخت هشتاد دلار برای یک زیرپوش نازک خیلی خوشحال خواهید شد.
🔹من کاپیتالیزم هستم و از شنیدن این که یک نوجوان پانزده ساله برای خرید یک دستگاه "آیپاد" کلیه خود را فروخت از خوشحالی در پوستِ خود نمیگنجم.
🔹من کاپیتالیزم هستم و "مَدونا" فقط در لندن صاحب هشت فقره خانه میباشد که میتوان ششصد بیخانمان را در آنها اسکان داد.
🔹من کاپیتالیزم هستم و یک نوجوان تایلندیای که در کارخانهی "دیزنی" کار میکند برای ورود به "دیزنیلند" باید پنجاه و پنج روز کار کند.
🔹قارّه #افریقا به رغم داشتن نود درصد از معادن #طلا فقط چهار نفر میلیاردر دارد.
🔹من کاپیتالیزم هستم و از معادن آفریقا سالانه مبلغ هشت و نیم میلیارد دلار #الماس استخراج میشود که این مبلغ برای نجات این قارّه از #فقر و گرسنگی کافی است.
🔹پر درآمدترین ورزشکار دنیا – بازیکنِ گُلف – "تایگر وودز" سالانه هفتاد و هشت میلیون دلار درآمد دارد؛ یعنی در هر ثانیه یکصد و چهل و هشت دلار!
🔹من کاپیتالیزم هستم و شصت و چهار درصداز ستارههای #هالیوود که شما از آنها تقلید میکنید #معتاد به کوکائین میباشند.
🔹من کاپیتالیزم هستم و در حالی که هر ساله بیست میلیون کودک در دنیا از گرسنگی تلف میشوند، شما از این که یک "تیشِرت" را دو بار در هفته بپوشید احساس شرم میکنید.
🔹هیچ کس از وجود هفت میلیون بیخانمان در ایالات متّحده آگاه نیست چون آمریکائیهایی را که در تلویزیون میبینید همه در خانههای دارای استخر زندگی میکنند.
🔹من کاپیتالیزم هستم و باز موفق شدم! تمام زنها را با وجود این که کمدهاشان پر از لباس است متقاعد کردم که برای پوشیدن هیچ چیزی ندارند.
🔴🔹من کاپیتالیزم هستم!
#سرمایه_داری #کاپیتالیسم #لیبرالیسم #اقتصاد_لیبرال
@SchoolofEconomics
بازار سرمایه در ایران یعنی فرار سرمایه از بخش حقیقی.
با همین یک جمله میتوان دریافت که چرا در موقعیت رکودی فعلی، این بازار سبز است.
من سبزی این بازار را شاخص فلاکت میدانم. البته سرخی آن را نیز بازگشت سرمایه به بخش، حقیقی نمیپندارم.
☘کانال تحلیل های اقتصادی دکتر حمیدرضا مقصودی☘
https://eitaa.com/hamidrezamaghsoodi
کتابی که در همین چندروزه توسط ریچارد بالدوین در موضوع بحران اقتصادی کرونا نگاشته شده است.
«کاهش آلام بحران اقتصادی کرونا. دست بجنبانید و هر آنچه کرونا لازم دارد انجام دهید».
☘کانال تحلیل های اقتصادی دکتر حمیدرضا مقصودی☘
https://eitaa.com/hamidrezamaghsoodi
پیشبینی کسری بودجۀ کشورها در اثر بحران کرونا
با توجه به اندازۀ اقتصاد آمریکا و شدت کسری بودجۀ آن، میتوان حدس زد که دولت این کشور چه میزان نقدینگی به بازار تزریق کرده است تا اقتصاد خود را سرپا نگه دارد.
برآوردهای صندوق بینالمللی پول نشان میدهد که کسری بودجۀ آمریکا بیش از ۳تریلیون دلار خواهد بود!
در شرایط بحرانی نباید از افزایش نقدینگی و اعطای کمکهای بلاعوض به مردم و کسبو کارها هراس داشت.
🆔 @QasdWay
تئوری ابتلای ۷۰ درصد از جمعیت، مرگ دانش اپیدمولوژی است. اپیدمولوژیست ها از هویت خود دفاع کنند و علیه سناریوهای بیمبنا بایستند.
اگر این سناریو و سناریوهایی که با منحنیهای نرمال پیشبینی میکردند صحیح بود، هم اکنون باید ۵۰ درصد از مردم کشورهایی که عکس العملی در برابر کرونا انجام نداده اند به کرونا مبتلا میشدند.
۴.۵ میلیارد نفر از مردم دنیا در کشورهایی زندگی میکنند که هیچ سیاستی را در برابر کرونا در پیش نگرفتند. با احتساب سناریو اپیدمولوژیستها، نزدیک به ۲ میلیاردنفر از مردم در این کشورها باید به کرونا مبتلا شده باشند. با روند ۳ درصد مرگ، تا کنون باید در این کشورها ۶۰ میلیون نفر از کرونا مرده باشند. حال آنکه واضح است این آمار، کاملا مضحک است.
به عنوان مثال، در پاکستان باید تا کنون از جمعیت ۲۰۶ میلیون نفری، نزدیک به ۱۰۰ میلیون نفر به کرونا دچار شده باشند و از این جمعیت باید بیش از ۳ میلیون نفر از کرونا مرده باشند.
دانش اپیدمولوژی دچار مرگ شده است یا اپیدمولوژیستها نمیدانند در کدام زمین بازی میکنند؟
حال دوباره مرکز پژوهشهای مجلس گزارشی را به نقل از وزارت بهداشت منتشر کرده است که نشان میدهد در سناریو عدم مداخله؛ تا ۴۰۰ روز، ۶۰ میلیون نفر از ایرانیها به کرونا مبتلا میشوند و با این بهانه، سیاستهای سهمگین بهداشتی قطعا ادامه پیدا کرد.
تداوم واسپاری کشور به دست اپیدمولوژیستها و وزارت بهداشت، نتیجه ای جز مرگ سیاسی، فرهنگی و اقتصادی کشور را نخواهد داشت. تهی بودن نظریات این افراد روز به روز آشکارتر میشود.
☘کانال تحلیل های اقتصادی دکتر حمیدرضا مقصودی☘
https://eitaa.com/hamidrezamaghsoodi
قسمتی از گزارش ستیران که در دهه ۵۰ تدوین شد. و امروز دقیقا این پیشبینی محقق شده است. هم اکنون بیش از ۴۰ سال از تدوین برنامه ستیران میگذرد و جمعیت شهرنشین، ۴ برابر روستانشینان است و غذای کشور عملا در روستاها تولید میشود. یعنی هر یک نفر روستایی، امروز غذای ۴ نفر از شهرنشین را تأمین میکند.
تقبیح شدید کشاورزی از سوی نئولیبرالها در شرایطی صورت میگیرد که کارامدترین و مفیدترین نیروی کشور، کشاورزان هستند.
امروز باید به شدت کشت را افزایش دهیم تا دچار کمبود ناشی از کرونا نشویم.
☘کانال تحلیل های اقتصادی دکتر حمیدرضا مقصودی☘
https://eitaa.com/hamidrezamaghsoodi
📌کرونا از عینک اقتصاد (قسمت چهارم)
"سیاست ایمن سازی جایگزین تعطیل سازی"
🖊به قلم : سید امیرحسین حسینی
کارشناس علوم اقتصادی
⚠️ سیاست تعطیل سازی به عنوان نسخه صرفا پزشکی توسط دستگاه تصمیم گیر کشور شاید توانسته باشد تا حدی از تلفات و آسیب های جسمی بیماری #کرونا را بکاهد اما آسیب های جبران ناپذیر فراوان اقتصادی و اجتماعی کرونا را عمیق تر ساخته است .
🔆 یکی از تبعات کمتر دیده شده ی شعار فراگیر #در_خانه_بمانیم ، ایجاد تنش های روحی و خستگی و کلافگی بیش از حد در افراد بوده که به تبعیت از آن نیروی جوان باانگیزه ، پرشور و کارا علاوه بر کاهش انگیزه ی فعالیت ، دچار نوعی بی میلی نسب به کار در آینده و احساس پوچی خواهد شد .
🧷 به همین خاطر پیشنهاد نگارنده در مورد حل این بحران و کاهش آسیب اجتماعی و اقتصادی ، بازگشایی برخی اماکن موثر در تقویت و ارتقای روحیه ی اجتماعی و نیز در نتیجه موثر در بهبود برخی آسیب های اقتصادی می باشد .
🔅 از جمله ی این اماکن می توان به مساجد و زیارتگاه ها در ماه مبارک رمضان ، پارک ها و بوستان ها و مراکز مشابه اشاره کرد .
❎ پیشنهاد بنده برای پروتکل بهداشتی بازگشایی مساجد و اماکن مقدسه ، برگزاری نماز فرادا با رعایت فاصله های ایمنی و نیز تجهیزات ایمنی از قبیل ماسک ، دستکش و تجهیز این اماکن به تجهیزات ضدعفونی و برگزاری مراسم سخنرانی و عزاداری یا شادی با رعایت همین موارد می باشد .
✅ از جمله آثار بازگشایی مساجد در ایام ماه مبارک رمضان ، رونق نسبی کسب و کارهایی از جمله حمل و نقل ، برخی اقلام غذایی از جمله خرما در سوپرمارکت ها ، زولبیا و بامیه در شیرینی فروشی ها ، آش و حلیم در رستوران ها ، لبنیات ، خدمات صوت، تصویر ،گرافیک ، تدوین و خدمات مرتبط ، سخنرانان مذهبی و مداحان و در کنار آنها اشتغال افراد بیشتری در صنایع خدمات بهداشتی مثل ماسک ، دستکش ، ژل ضدعفونی و ... را جهت تامین بهداشتی اماکن بازگشایی شده را در پی خواهد داشت .
همچنین آثار روحی و معنوی آن نیز غیرقابل انکار می باشد .
⭕️ سایر اماکن و مراکز اداری و تجاری را نیز می توان با نگارش پروتکل های مشابه ایمن سازی و راه اندازی نمود و قدری از آسیب های غیرجسمی #کرونا نیز کاست .
📊📈 به افرا (اقتصاد فردای روشن ایران) بپیوندید
اقتصاد با طعمی متفاوت😋😊🌷
@afra_eco