متروی #مشهد
چادر و شب قدر
روز نوزدهم ماه مبارک سوار مترو شدم. ۴، ۵ دختر مدرسهای حدود ۱۲، ۱۳ ساله کلاه به سر در مترو بودن. ناخواسته قسمتهایی از مکالماتشان را شنیدم. بخشی از آنچه دیدم و شنیدم اینها بود:
یکیشون گفت دیشب میخواستم برم احیاء اما مامانم چادرم رو گم کرده بود. یک چادر گلگلی آورد که بیا با این بریم، منم گفتم روم نمیشه و نرفتم.
یکی دیگه گفت منم اتفاقا چادر مشکی نداشتم، مامانم گفت با این وضعت نمیبرمت و خودش رفت مراسم و من موندم خونه و ...
همینطور بحث چادر مشکی داشتن و نداشتن گرم بود که یک خانم ۵۰، ۶۰ ساله چادری گفت من براتون چادر میفرستم، هر چند تا که خواستین. شمارهمو بنویسید، زنگ بزنید سایز بدین براتون میفرستم.
دخترها خیلی خوشحال شدن و مشغول به صحبت و تلفن دادن و گرفتن.
بعد اون خانم گفت همهتون دخترای من، من یک دختر دارم نوهم هم پسره، دختر خیلی خوبه.
دخترها شروع کردن به خوشحالی و پرسیدند:
+ خونتون هم بیایم؟
- آره.
+ حیاط دارین؟
- آره.
+ آخ جون بریم حیاط حاج خانم و دور هم، چقدر کیف میده.
یکیشون گفت من از مامان بزرگم بدم میاد، نوههای پسری رو فقط دوست داره، همه دخترها دوستش ندارن!
بعد گفتند:
+ حاج خانم چکاره هستین؟
- دبیر و معاون مدرسه بودم.
+ ایول ما معاون اینقدر باحالِ چادری نديده بودیم! الآن ما سه نفر رو از مدرسه قبل عید مدیرمون اخراج کرده!
- ئه! چرا؟! چه بد! فامیل مدیرتون چیه؟ ببینم کسی آشنا در میاد باهاش که شما رو دوباره مدرسه قبول کنه ...
اون خانم سه ایستگاه جلوتر پیاده شد و بچهها خوشحال گفتند که زنگ بزنیم چادر سفارش بدیم و فردا شب بریم احیاء حرم و ... تمام
همین قدر ساده
همین قدر تلخ
همین قدر شیرین
👈 راستی خانواده کجای این ماجراست؟! اصلاً نقشی داره؟!
حمید کثیری
https://eitaa.com/ghete50
امشب برای هم دعا کنیم
که ما هم راهیِ راه مجاهدان و شهیدان بشویم.
که ما را هم در خیل سربازان او بپذیرند...
اللهم عجل فرجه
و سهل مخرجه
و انجز له ما وعدته...
یا کاشف الضر عن المکروبین
اکشف الضر عن ولیک...
https://eitaa.com/ghete50
بازی ِ شهادت می کنند بچه های فلسطین😊😔
ان شاالله تا اینها به نوجوانی و جوانی برسند، غده ی سرطانیِ بدخیم صهیونیستی به درک واصل شده🤲
https://eitaa.com/ghete50
بیماری سرطان که سراغم آمد، دریچههای تازهای به رویم باز شد. یک سالی که درگیر این بیماری هستم، دریچههایی برایم باز شد که در غیر این صورت باز نمی شد. با همه وجودم درک کردم که دنیا چهقدر حقیر است. قبلا شنیده بودم اما شهودش نکرده بودم. اکنون به اینجا رسیدهام که دنیا سراسر عشق است و غایت عشق هم رسیدن به ذات اقدس حضرت حق است. من خدا را خیلی دوست دارم و واقعا با هیچ چیز عوضش نمیکنم.
باور کنید که شوق به رفتن دارم؛ خیلی دوست دارم هرچه زودتر بروم. به خدا قسم از صمیم قلب میگویم. این حرف را به دکترم هم گفتم و او گفت افسرده هم شدهای؟ گفتم کسی که با نهجالبلاغه آشناست و مرگ را از زاویه حضرت امیر دیده و شناخته است افسرده نمیشود اما شوق به رفتن پیدا می کند. به تعبیر حضرت امیر(ع): دنیا را باید شنید و آخرت را باید دید.
حالا شاید بگویید یعنی با این روحیه درمان را ادامه نمیدهی؟ میگویم هرچند که این قدر شیمیدرمانی شدهام که دیگر خسته شدهام اما من تا کنون دو عمل انجام دادهام. عمل اول را که کردم و وارد شیمیدرمانی شدم گفتند لکههایی سیاه در کبدت پیدا شده است. بعد از دوازدهبار شیمیدرمانی گفتند بهتر است بازهم عمل کنی و باز هم عمل کردم. چندبار دیگر شیمیدرمانی کردم که گفتند سرطان روده رفع شده اما لکههایی روی کبد هنوز هست. میگویند احتمالا عمل سوم را هم باید انجام دهی که بعید است زیر بار آن بروم. واقعا سخت است. حالا به هر حال سرطان روده رفع شده اما این لکهها روی کبد هست که باید رفع شوند، اگر هم نشد نشد دیگر. دلم میخواهد بگذارند قدری کارم را انجام دهم؛ اکنون می خواهم یک پروژه دلی قرآنی و روایی انجام دهم و باید مطالعه کنم و نیاز به تمرکز دارم. به دکترم گفتم آقای دکتر حداقل یک وقفه یکیدوماهه بینداز که قدری پروژهام را پیش ببرم.
مصاحبه مرحوم عماد فروغ
چهارم دی ماه ۱۴۰۱
https://eitaa.com/ghete50
قتل حسین علیه السلام، کار مشکلی نیست!
عشق (شهوت) كه در دل من آمد، محبوبيت پيدا مى كند و اين محبوبيت براى من توجيه مى شود و وقتى برايم موجَّه و مزيَّن شد، ديگر حقّ خودم مى دانم كه هر كارى را انجام دهم. اين زينت، كار سادۀ شيطان است، كه خود قسم ياد كرده:«لَأُزَيِّنَنَّ لَهُمْ»
با اين توجه، آيا خيال مى كنى قتل ابا عبداللّه كار مشكلى است؟
من شخصيتم را دوست دارم، عنوانم را دوست دارم، پرستيژم را دوست دارم، رفتارم را دوست دارم.
اين نياز و احتياج، اگر مورد علاقۀ من شد و مزيّن هم شد، به اين نتيجه مىرسم كه بايد اين كار حتماً انجام شود.
عقل، تجربه، توهّم، تخيّل، تفكّر، تأمّل، مشورت و قلب و شهوت تو، همه به يك نتيجه مى رسند كه حسين را بكشى!
آيا خيال مى كنيد بعد از اين انسان مى ايستد يا براى كشتن او از هر وسيلۀ ممكن استفاده مى كند؟!
اين نكته كه آدم هاى بدِ تاريخ يا آدم هاى بدِ موجودِ امروز را، خيلى بد مى بينيم و مى گوييم خدا لعنتشان كند، به خاطر اين است كه خودمان را در آن فضاء و در آن محيط حس نمى كنيم، در حالى كه هر كدام فرعونى هستيم، فقط مصرهاى ما كوچك و بزرگ شده است.
استاد علی صفایی حائری
کتاب اخبات ص ۱۴
https://eitaa.com/ghete50
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سخنان آیتالله جوادی آملی پیش از اقامه نماز میت بر پیکر مرحوم #عماد_افروغ
بخشی از سخنان آیتالله جوادی آملی به شرح زیر است:
انسان دو بار مهمان خداست. یکی در سفر مکه و یک بار در ماه مبارک رمضان. خدا اعلام کرد من دو بار از شما دعوت کردم و مهمانی از شما را قبول کردم. من هرجا نمیروم.
https://eitaa.com/ghete50
امام حسن (سلاماللهعلیه):
نِعمَ العَونُ الصَّمتُ في مَواطِنَ كثيرَةٍ وإن كُنتَ فَصِيحا .
در بسيارى جاها ، چه ياور نيكويى است خاموشى؛ هر چند كه سخنور باشى.
معاني الأخبار : ۴۰۱ / ۶۲
https://eitaa.com/ghete50
مراسمزدگی چه بر سر فرهنگ میآورَد؟
برجستهترین نمودِ فعالیت فرهنگیِ رایج، چیزیست که به #مراسم مشهور است؛ گردهمآیی گروهی از افراد به مناسبتی در مکانهایی مانند سالن یا مسجد و حسینیه و بهجای آوردن آداب، مناسک و ترتیبات خاص و مشخص.
آیا ما به مراسم نیاز نداریم؟ چرا. حتماً نیاز داریم. مراسم میتواند موجب انسجام و همدلی و هماهنگی افراد شود. کارکردهای پنهان هم دارد که بسته به جهتگیری مراسم، قابل بررسی است.
اما دو اتفاق، موجب سربرآوردنِ یک آسیب بزرگ و خطرناک به نام #مراسم_زدگی میشود:
یک. همهی شکلها و امکانهای کار فرهنگی به نفع مراسم فرهنگی تعطیل شوند و در پاسخ به هر نیاز فرهنگیای بلافاصله یک پوستر چاپ شود و یک مراسم ترتیب داده شود و همین!
دو. حتی همین مراسمها هم همسان شوند؛ مخاطبان، سخنرانان و مداحانِ تقریباً ثابت و مشابه!
مثلاً در شهری به بزرگی تبریز، هزار نفر به تناوب در همهی مراسمها شرکت میکنند و اغلب، همدیگر را میشناسند! باقی عناصر و ارکان هم تقریباً همینطورند.
به این ترتیب، همهی آنچیزی که به نام فرهنگ و امر فرهنگی و فعالیت فرهنگی میشناسیم، تحتالشعاع پدیدهای به نام «مراسمزدگی» قرار میگیرد. پدیدهای عادتشده، که به مرور، ارضاکننده هم شده است و بیآنکه خبردار شویم، پیلهای به دور ما کشیده و از اجتماع دورمان انداخته!
بزرگترین پرسشی که میتواند فرهنگ را از بند مراسمزدگی رها کند این است که اینهمه مراسم به کدام #مسائل ما پاسخ میدهد؟ ما با مراسم، کدام مسائلمان را حل میکنیم و کدام گرهها را میگشاییم؟
اصلاً آیا مراسم برای پاسخ به مسئله است؟ آیا اساساً میتوان از مراسم، چنین کارکردی متوقع بود؟
از پاسخ به این پرسش، فعلاً میگذریم.
اما بهنظر میرسد مراسمزدگی، بیش و پیش از هر چیزی، ما را از چند موضوع بنیادین در فرهنگ، دور و بینیاز کرده است:
یک. اندیشیدن و فکرورزی
دو. مسئلهمندی و ضرورت حل مسئله
سه. تولید محصول
وقتی مراسم، جای همهچیز را میگیرد، دیگر در شهرهایمان کرسیهای فکر و اندیشه دیده نمیشود؛ هیچ بحث جدی فکری و فرهنگی به چشم نمیخورد؛ خبری از هیچ محصول فرهنگی درجهیک و الهامبخش و مردمانهای نیست؛ و فهرست مسائل حلناشدهمان، بلند و بلندتر میشود.
مراسمزدگی یا به تعبیر دقیقتر، اعتیاد به مراسم، پویایی را از فرهنگ میگیرد، مبانی را به فراموشی میسپارد، مخاطبان را مصرفکننده بار میآورد، در برابر پیشامدها منفعل و مغلوب میکند، چشمهی تربیت را میخشکاند.
روح الله رشیدی
#کار_فرهنگی
#به_اضافه_مردم
https://eitaa.com/ghete50
دست از اسلام مالی برداریم!
آیت الله جوادی آملی:
اگر میخواهید انسانی زندگی کنید، باید جهانی فکر کنید. کسی بدون جهانبینی نمیتواند کشوری را اداره کند. قرآن متعلق به همه بشریت است و منحصر به طبقه و گروه خاصی نیست.
اساس کار قرآن «نَذِيراً لِلْبَشَرِ» است: با بشریت کار دارد و فقط به ایران و غیر ایران کاری ندارد. بنابراین، نمیتوان قرآن را دست گرفت و به همه فحش داد و با همه دعوا کرد.
برخی آقایان خیال میکردند که علوم انسانی و اسلامی یعنی یک مجلهای چاپ کنیم و عکس امام و رهبری را اول آن بگذاریم! این اسلاممالی است، نه اسلامی! حالا عکس و امام و رهبری خوب، اما اکتفا به این که کاری را دینی نمیکند. اسلام مالی نباید کرد.
باید اندیشه را زنده کرد، چون علم پوسیده و دانشگاه و حوزه پوسیده و سردخانهای، عالم تربیت نمیکند.
نقد اندیشه
https://eitaa.com/ghete50
هدایت شده از برنامه نسل قاسم
📸عکس مجموعه انصار المهدی(عج)
🌟اجرای اول قسمت بیست و چهارم برنامه نسل قاسم
📍از طریق نرم افزار شاد میتونید به این گروه رأی بدید
https://shad.ir/nasle_ghassem
💠نسل قاسم💠
@nasle_ghassem
تمام زندگی ما شده حاشیه. کی تو راهپیمایی بود و شیخ حسین چی گفت و هیچکس جزء منافقین هست یا نه و پرستو صالحی چرا گریه کرد و ....همین دست رطب و یابسات و محقراتِ حال بهم زن و بدردنخور...
مایی که از کاروان هستی جا مانده ایم و توشه برنداشته ایم و در هزار مساله ی بزرگ و کلان زندگی مان و دردهای کمرشکن اجتماعی و فرهنگی و...مانده ایم، این همه حاشیه به چه کار ما می آید آخر؟
چهار تا رفیق پیدا نمیکنی که مشغول کار جدی باشند. صبح تا شب سرک کشیدن تو استوریِ این و آن و غلت زدن تو صفحه و توئیت فلانی و بهمانی(که هیچ پُخی هم نیستند) کی کجا رفته و کی کِی میخونه و ...به خدا به هیچ دردی نمیخوره!
ای بابا....
https://eitaa.com/ghete50
*مولانا سیّدٱلسّاجدین، حضرت امام علیّبن ٱلحسین، زینٱلعابدین علیهما ٱلسّلام* در مسئلت از درگاه *خداوند سبحان* میفرمایند:
*أَللّٰهُمَّ أَنْتَ ٱلْقَاٰئِلُ وَ قَوْلُکَ حَقٌّ، وَ وَعْدُکَ صِدْقٌ، وَ ٱسْئَلُواْ ٱللّٰهَ مِنْ فَضْلِهِ، إِنَّ ٱللَّهَ كَاٰنَ بِكُمْ رَحِيٖمَاً، وَ لَيْسَ مِنْ صِفَاتِکَ يَاٰ سَيِّدِیٖ! أَنْ تَأْمُرَ بِٱلْسُّؤَاٰلِ وَ تَمْنَعَ ٱلْعَطِيَّةَ، وَ أَنْتَ ٱلْمَنَّاٰنُ بِٱلْعَطِيَّاٰتِ.*
*خداوندا !* تو گفتی و گفتارت بر حقّ، و وعدهات راست و درست است، فرمودی: از *فضل خدا* بخواهید، که *خداوند* به شما *مهربان* است، ای آقای من، در شأن و رسم تو نیست که دستور به درخواست دهی و از بخشش امتناع کنی، تو با *عطاهای* خویش بسیار *کریم* و بخشنده هستی .
( مفاتیح ٱلجنان، فرازی از دعای ابوحمزه ثمالی)
https://eitaa.com/ghete50
برای مرحوم پدرم، در این ماه مبارک، یک دور ختم قرآن داشتم از همان قرآنی که خودش همواره میخواند و برای من به یادگار مانده. قرآنی نفیس و قدیمی و دلنشین.
یک باره دلم گرفت که کو آن پدر؟ اصلا انگار نبوده در این دنیا. خاطره ای محو از پدری که همواره آرام و ساکت اما با جذبه و ترسناک بود. قدر پدرها را بدانید. وقتی میروند آدم بی پناهی و یتیمی را حتی در سنین بالا، احساس می کند. من دوستش داشتم و ازش حساب میبردم. حتی وقتی دانشگاه قبول نشدم؛ از ترس عتاب او، جرات خانه رفتن و نگاه کردن به چشمانش را هم نداشتم. بابا هم باباهای قدیم که مردانه بودند و لوس بازی و دوستت دارم و کولی دادن و خوراکی خریدن و به مدرسه بچه ها سرزدن و پول تو جیبی دادن، بلد نبودند!
خدا رحمتش کند. چه پول هایی که به من نداد. چه پولهایی که از جیبش می زدم😊 چه خوب بود پدری که کتک زدنش هرچند سال یکبار بود اما حسابی و استخوان خرد کن. پدری که هیچ وقت نتوانستم مچ مردانه اش را بخوابانم و گردنم را از زیر بازوی قوی اش بیرون بکشم الا به التماس و غلط کردن. بابایی که جرات نداشتیم قبل از او دست به غذا ببریم و پای مان را جلویش دراز کنیم. پدری که از تلویزیون فقط اخبارش را می دید و از روزنامه، عاشق جدول بود. چایی اش همواره به راه بود و سیگارش روزی سه نخ. خودم برایش روشن میکردم و دزدکی پُک میزدم و او هم به ترکی میگفت: کره خر نکن این کارو😁
پدری که اهل قرآن بود و مسجدش ترک نمی شد و هیچ وقت گریه اش را ندیدم مگر در روضه ها و نوحه های ترکی.
خدا رحمت کند پدرهای رفته را و نگه دارد پدرهای شماها را.
برایش صلواتی بفرستید لطفا🙏
https://eitaa.com/ghete50
*تنها ۳۰ گلوله*
شـاید خیلـی از ارگانهـا و دسـتگاهها هزینـه کلانـی بـرای اینکـه بداننـد در چـه نقطـهای قـرار داریـم صـرف کننـد، امـا حـاج نـادر یکتنه فضای بینالمللی رسـانهای را رصد میکـرد و بـهروز بـود. بـه حـدی خودسـازی و کمـالات او بـالا بـوده و در فضـای حرفـهای علـم و آ گاهـیاش گسـترده بـود کـه بـه تشـخیص رسـیده و باتوجهبـه اینکـه اخبـار دنیـا را میشـنید، بهتریـن و درسـتترین انتخابها را در پرداختن به موضوعات روز دنیا داشـت. میدانیـد ایشـان چطـور برای ضبط برنامـه آماده میشـد؟ مثلا برنامـه عصـر يـا راز را کـه داشـتیم، میگفـت مـا بـرای ایـن دو برنامـه مـاه رمضـان ۳۰ گلولـه داریـم، بایـد ایـن گلولهها را درسـت مصرف کنیـم و از همـه مهمتـر اینکـه شـاید تیـر آخرمـان باشـد، محتوایـی کـه بـه مـردم ارائـه میدهیـم تـا ایـن حـد حسـاس اسـت.
«حمید جوادی؛ شاگرد و دستیار مرحوم طالبزاده»
https://eitaa.com/ghete50
عکسی منتشر شد با موضوع افطار معاون رئیس جمهور در امور زنان با روزهاولیها در کورههای آجرپزی.
بله درست خواندید روزه اولی ها در کوره های آجرپزی.
دیده اید بانکها هفته دفاع مقدس که می شود گاهی کیسه های شن را به شکل سنگر مقابل ورودی شعبه می چینند، رییس و معاونین چفیه گردن می اندازند گاهی نوای کجایید ای شهیدان خدایی پخش می کنند و... خوشحالند که به سهم خود دینشان را به شهدا ادا کرده اند! در حالی که همچنان به مشتری پولدار خدمات بیشتری می دهند، هوای فک و فامیلها و دوست و رفقایشان را دارند و... انگار نه انگار شهدا گفته اند نظام طبقاتی باید از بین برود، ریشه تبعیض و رانت باید خشکانده شود، امکانات نظام اسلامی باید در خدمت محرومان باشد و...
فلسفه روزه یکی اش لااقل این است که به یاد محرومان باشیم، لزوما نه به این معنا که برویم با آنها افطار و سحر نوش جان کنیم و عکس یادگاری بیندازیم بلکه بدین جهت که یادمان نرود برای از بین بردن فقر و محرومیت دارای رسالتی سنگین هستیم. باید برایمان سوال باشد چرا به رقم هدر رفت میلیاردها تومان سرمایه مملکت در زیر پای آقازاده ها و نامشخص بودن مبالغ هنگفت قاچاق و اختلاس و ... بلاتکلیفی پرونده های سنگینی مثل فولاد مبارکه و... همچنان کودکانی با زبان روزه مجبور به کار و تلاش در کوره های آجرپزی هستند تا باری از دوش خانواده هایشان بردارند؟ باید برای شما سوال باشد در نظامی که قرار است زمینه ساز تمدن جهانی اسلام باشد چرا هر که محروم تر است شانس کمتری برای ورود به دانشگاه دارد؟ چرا در شعاع دو کیلومتری مسئولان پایین رده هم یک جوان بیکار پیدا نمی شود و....؟!
سیدحمیدمشتاقی
https://www.ibna.ir/vdcefn8xejh8xni.b9bj.html
راجع به اسماعیل آذری نژاد👆
شبی در بیابان مکه از بی خوابی پای رفتنم نماند. سربنهادم و شتربان را گفتم دست از من بدار.
پای مسکین پیاده چند رود
کز تحمل ستوه شد بُختی
تا شود جسم فربهی لاغر
لاغری مرده باشد از سختی
گفت ای برادر حرم در پیش است و حرامی در پس. اگر رفتی بُردی و گر خفتی مُردی.
خوشست زیر مغیلان براه بادیه خفت
شب رحیل ولی ترک جان بباید گفت
(از گلستان سعدی)
https://eitaa.com/ghete50
اگر با جوانان حرف نزنیم وضعیت حجاب از این هم بدتر خواهد شد
🔹در روزهایی که وضعیت حجاب بخشی از دختران و بانوان جامعه به دغدغه خانوادهها تبدیل شده، به سراغ حجتالاسلام پورعلی، مدیر مجموعه فرهنگی تبلیغی «بقیةالله (عج)» رفتیم تا برایمان هم از کردهها و ناکردههایی بگوید که جامعه ما را به اینجا رسانده و هم برای نجات از این وضعیت راهکار پیش پایمان بگذارد.
🔹او میگوید: «جایی که مردم هستند، ما نیستیم و جایی که ما هستیم، مردم نیستند. در ایام نوروز امسال یکی دو شب برنامه تبلیغیمان را در مجتمع تجاری معروف رامسر اجرا کردیم. از دور که میبینی، با خودت میگویی: اوه اوه، چه وضعیت افتضاحی! مگر میشود وارد این فضا شد؟! با اینکه ۸ سال کنار ساحل برنامه اجرا کرده بودیم، اصلاً نمیتوانستیم پیشبینی کنیم در آن مجتمع کار میگیرد یا نه.
🔹رفتیم و نتیجه واقعاً فراتر از انتظارمان شد. مسابقه گذاشتیم برای زوجهای جوان. مثلاً سوال میکردیم: بهترین مسافرتتان به کجا بوده؟ پیش خودمان فکر میکردیم الان میگویند دبی، امارات، آنتالیا و... اما زن و شوهری که ظاهرشان بهشدت با ما متفاوت بود، در جواب میگفتند: «بهترین مسافرت ما، سفر به خانه خدا بود»!
🔹مردم ما، مردم متدینی هستند. جوانهای ما، جوانهای دینداری هستند. این ما هستیم که نتوانستیم با آنها ارتباط بگیریم. ما نتوانستیم قشنگیهای دین را برایشان معرفی کنیم. اگر ما نیازهای جوانان را خوب نشناسیم و بهموقع، بهدرستی و متناسب با شرایط روز به این نیازها پاسخ ندهیم، وضعیت جامعه از اینکه میبینید، قطعاً بدتر هم خواهد شد».
صحبتهای فردی که ۸ سال در سواحل ایران کار تبلیغی کرده را اینجا بخوانید
@Farsna
https://eitaa.com/ghete50
چقدر کلام حضرت رهبر در جمع دانشجویان خوب بود. عالی. راهگشا. به درد ماها چقد میخورد این کلمات. بخوانیم و دنبال کنیم صحبت های دیروز را. من امید گرفتم. متوجه برخی سوء تحلیل هایم شدم. رهبری خردمند و دل بسته ی به سنن الهی و روشن بین و واقع گرا.
چقدر شُکر بدهکاریم به خدا به خاطر وجود خامنهای عزیز.
صوت جلسه در پست بعد👇👇
https://eitaa.com/ghete50
هدایت شده از KHAMENEI.IR
-1629151487_851194198.mp3
20.01M
🎧 صوت کامل بیانات رهبر انقلاب در دیدار رمضانی دانشجویان. ۱۴۰۲/۱/۲۹
💻 Farsi.Khamenei.ir
آقا دیروز فرمودند جوونها شهید نشید. کشور به شما نیاز داره. بذارید تو پیری شهید بشید😊😁
رهبر انقلاب: حتما کتابهای شرح حال شهدا را بخوانید
🔹در دوران دفاع مقدس دو فرصت تعالی و عروج بهصورت مشترک در کنار هم قرار گرفتند. جوانهایی که وارد میدان جنگ شدند حرکتشان و اوجگیریشان جوری بود که فردی مثل امام راحل که سالهای متمادی سلوک و عرفان را تجربه کرده بود به حال آنها غبطه میخورد.
🔹من نمیدانم شماها شرح حال این شهدا را میخوانید یا نه؟ من میخوانم و اشک میریزم و استفاده میکنم؛ برای من حقیقتاً استفاده دارد. من خیال میکنم شما یکی از کارهایی که میکنید حتماً همین باشد شرح حال این شهدای عزیز را بخصوص بعضیهایشان را که خیلی معنویت دارند بخوانید.
#تنها_برای_لبخند
#شهید_علی_خلیلی
https://eitaa.com/ghete50