🔶 خودسازی به سبک #امام_خمینی(ره)
🔸امام خمینی (ره) در خودسازی بسیار موفق بوده و به درجات بالای اخلاق رسیده خصوصیات ممتازی را کسب کرده بودند.
چه کسانی برای کاندیداتوری انتخابات ریاست جمهوری ثبت نام کردند؟
🔹کاندیداهای روز اول ثبتنام #انتخابات:
- محمدرضا صباغیان
- مصطفی کواکبیان
- عباس مقتدایی
- قدرتعلی حشمتیان
- سعید جلیلی
🔹کاندیداهای روز دوم ثبتنام انتخابات:
- علی اردشیر لاریجانی
- محمود احمدی بیغش
- محمد خوشچهره
- عبدالناصر همّتی
🔹کاندیداهای روز سوم ثبتنام انتخابات:
- سیداحمد رسولینژاد
- وحید حقانیان
- مسعود پزشکیان
- حبیبالله دهمرده
- علیرضا زاکانی
- حجتالاسلام سیدمحمدرضا میرتاجالدینی
- زهره الهیان
- فداحسین مالکی
🔹کاندیداهای روز چهارم ثبتنام انتخابات:
- محمدمهدی اسماعیلی
- مسعود زریبافان
- حسین افشارزاده
- محمود احمدینژاد
- حسینعلی قاسمزاده
- محمود صادقی
- صادق خلیلیان
- سیدمحمد مقیمی
- ایرج شاهوردی
- محمدحسن قدیری ابیانه
- حسن محمدیاری
- سیدمجتبی محفوظی
- شهریار حیدری
- علی صوفی
- محمدرضا پور ابراهیمی
- حسین میرزایی
- غلامحسین رضوانی
- محمد شریعتمداری
- جلیل جعفری
- سیدغنی نظری
🔹کاندیداهای روز پنجم ثبتنام انتخابات:
-الیاس نادران
- حسن سبحانی
- حسن کامران
- احمد اکبری
- حمیده زرآبادی
- محمد ناظمی اردکانی
- سید قاسمجاسمی
- علیرضا ورناصری
- حمید کریمی
- علی آذری
- محمدرضا اسکندری
- وحید جلال زاده
- اردشیر مطهری
- اسحاق جهانگیری
- محمد وحدتی
- حسن نوروزی
- محمد رویانیان
- حسین گروسی
- مهدی شیخ
- محمدعلی وکیلی
- محسن کوهکن
-محمدمهدی زاهدی
- علیرضا افشار
-محمدحسن نامی
- مصطفی پورمحمدی
-اصغر سلیمی
- شمس الدین حسینی
- علیرضا افشار
- ضرغامصادقی
- هاجر چنارانی
- محمدباقر قالیباف
-عبدالرحیم بهاروند
- اکبر نیکزاد
- سید احمد موسوی
- ابراهیم عزیزی
- عباس آخوندی
- داوود منظور
- سیدعلی نیشابوری
- مهرداد بذرپاش
- علی وقفچی
- امیرحسین قاضی زاده هاشمی
- سیدصولت مرتضوی
- علی نیکزاد
- رفعت بیات
🔻رفقا فقط یه خواهش دارم
تو را به خدا
دعوا رو از همین حالا نبرید روی جلیلی و قالیباف
نبرید روی اسماعیلی و بذرپاش
نبرید روی زاکانی و نیکزاد
نبرید روی قاضی زاده و ......
اینها همه جبهه خودی هستند
تمام توانتان را بگذارید روی تبيين فضا
روى افشاگرى عليه جبهه ای که شهید جمهور را از ابتدا تا انتها قبول نداشت
همان ها که او را رنجاندند و حالا از نبودنش و فرصت دوباره سوار امور اجرایی شدن ،خوشحالند
تمام توان را بگذارید برای افشاى جریان پررویی که دوباره اوضاع را مساعد دیده و در کمین نشسته برای بلعیدن خزانه ای که حالا پر شده
سوار شدن بر اسب پریشان دولتی که حالا رام شده
به ذلت کشاندن دستگاه دیپلماسی که حالا عزتمند شده
به ابتذال کشیدن فرهنگی که رو به اصلاح است
زمین زدن اقتصادی که تازه کمر راست کردن
پاره کردن افسار قیمت دلار و طلا و مسکن و خودرویی که تازه لجامخورده است
به معدلات برگرداندن آمریکایی که حالا از تمام محاسبات به بیرون تف شده است
توانتان را خرج دعوای درون خانوادگی نکنید
تا لاریجانی و جهانگیری و پزشکیان و همتی را در مقابل دارید، حقیقتا وقت برای زدن جلیلی و قالیباف وبذرباش و.......نخواهد ماند.
#انتخابات_1403
#شهيد_جمهور
💥طرح میلیونها صلوات بمناسبت آغاز به رهبری رسیدن ❣ #امام_خامنه_ای ❤ برمسلمین جهان و طول عمر ایشان
🔻سهم شما👇
حداقل۱۰صلوات+ارسال به گروههای دیگر
حجتالاسلام والمسلمین دکتر مجتبی مصباح، در همایش#شهید_جمهور و مروری بر معیار های رییس جمهور تراز انقلاب اسلامی:
🔸️ گاهی دیده می شود که دوستان خودمان [برای انتخاب اصلح بعد از شهید رئیسی] دچار یک تزلزل و تذبذب فکری می شوند. اولا توجه داشته باشید که نظام جمهوری اسلامی تحت رهبری های ولی فقیه بن بستی ندارد. این که حضرت آقا(حفظه الله) صبح هم اشاره فرمودند در بیاناتشان که با از دست رفتن این نعمت بزرگ تزلزلی در ارکان سیاسی کشور اتفاق نیافتد با این که برای مردم بسیار مصیبت سنگینی بود، خب این جهت را شاید خود ایشان نمی توانستند کامل توضیح دهند و این وظیفه ما است که توضیح دهیم که یکی از دلایل استحکام حاکمیت بعد از شهادت شهید رئیسی این بود که مردم می دانستند این کشور ناخدا دارد و با رفتن برخی افراد آسیبی وارد نمی شود. حکومتی که مبتنی بر ولایت است هیچ وقت متکی به افراد و اشخاص نیست.
🔸️بعد از ولی فقیه برای اداره کشور، مسئولینی باید باشند که در واقع کمک به ولی امر هستند برای اداره جامعه. در راس قوه مجریه، مقننه، قضائیه و همین طور تا مراتب پایین تر. در صورتی نظام ما یک نظام پیشرو، پر تلاش، آبرومند و سربلند نزد همه ملت های دنیا خواهد بود که به همین ترتیب افرادی که بعد از ولی فقیه قرار می گیرند بیشترین شباهت را به ولی فقیه داشته باشند همچنان که درباره ولی فقیه گفتیم که باید بیشترین شباهت را به معصوم داشته باشد.
🔸️موردی که رهبر انقلاب به عنوان معیار رئیس جمهور اصلح، امروز تاکید کردند، آشنایی با مبانی انقلاب اسلامی است. این را خیلی توضیح ندادند که مبانی انقلاب اسلامی چیست. شاید موقعیت خودشان اقتضا نمی کرد که بیشتر از این توضیح دهند چرا که از اصلی ترین مبانی انقلاب اسلامی خود ولی فقیه است. از مهمترین ویژگی های شهید رئیسی ولایت مداری ایشان بود. رئیس جمهوری در نظام اسلامی می تواند موفق باشد که سرباز ولی فقیه باشد. اگر کشور در این سه سال پیشرفت های قابل ملاحظه ای کرد، اگر از یک بحران جدی به لحاظ اقتصادی نجات پیدا کردیم، اگر به لحاظ سیاسی به این عزت بین المللی دست پیدا کرده ایم، اینها همه در سایه این بود که شهید عزیز در مسیری که ولی فقیه تعیین کرده بودند حرکت کرد. موفقیت های ما به این است که پیرو ولی فقیه باشیم. که حضرت امام فرمودند پیرو ولی فقیه باشید تا به کشور شما آسیبی نرسد. این پیروی از ولایت فقیه در این انتخابات معنایش این است که مسئولی انتخاب کنید که پیرو ولی فقیه باشد.
🔸️اگر هر کسی هر قدر تخصص سابقه کار داشته باشد اما نظر خودش را بر نظر ولی فقیه ترجیح بدهد، یعنی جایی که تشخیصش مقابل ولی فقیه باشد و نظر خودش را ترجیح دهد این اول بدبختی ما است. بنابر این باید مراقب باشیم که چه کسی می آید. ما برای ولی فقیه سربازیم همه مان در همه رده ها. رئیس جمهور هم باید سرباز ولی فقیه باشد نه صاحب نظر برابر ولی فقیه.
🔸️در سایه ویژگی ولایتمداری، البته ویژگیهای دیگری هم برای رئیس جمهور اصلح لازم هست که آنها هم سرجای خودشان اهمیت دارند. یکی از مهمترین ویژگیها همین خدمتگزار بودن است. کسی که برای خودش شان ریاست قائل است و واقعا باورش آمده از کلمه رئیس جمهور که ریاست دارد، اگر کسی با این عناوین فریب خورده باشد، نمی تواند این خدمتگزاری را انجام بدهد. امام گاهی می فرمودند به من خدمتگزار بگویید بهتر از این است که رهبر بگویید. اینها باورشان این بود نه این که شعار بدهند. وظیفه خودشان می دانستند که دنبال تامین مصالح مردم باشند. کسانی که روحیه اشرافی گری دارند، روحیه آقا منشی نسبت به مردم دارند، اینها اصلا تناسبی با حاکمیت نظام جمهوری اسلامی ندارند.
🔸️توجه کنید افرادی که با رنگ و لعاب خدمت به مردم آمده اند بعضا همان هایی هستند که اگر شهید رئیسی از دنیا نرفته بود، داشتند آماده می شدند تا با هجمه به دوره ریاست جمهوری شهید رئیسی برای انتخابات ۱۴۰۴ بیایند، حالا دیده اند آن راه نمی شود، با رنگ و لعاب خدمت به مردم آمده اند. مراقب باشیم، سابقه افراد را ببینیم و دیگران را بدون تخریب و حاشیه آگاه کنیم. مدعیان حقیقی را دنبال کنیم و بشناسیم و تقویت کنیم ان شاء الله که خدای متعالی به برکت همان بصیرت و آگاهی مردم نشان دادند در حمایت از این دولت، فهم و آگاهی و بصیرتی به مردم می دهد که جانشین شایسته او را هم تشخیص بدهند.
۱۴۰۳/۰۳/۱۴
📱 @mesbahyazdi_ir
حجتالاسلام والمسلمین دکتر مجتبی مصباح، در همایش#شهید_جمهور و مروری بر معیار های رییس جمهور تراز انقلاب اسلامی:
🔸️یکی از ویژگی هایی که حضرت آقا برای حضرت امام می فرمودند این بود که ایشان در اوج غیررت دینی بود اما همراه با عقلانیت؛ می فرمودند آقای مصباح هم همینطور بود؛ آنجایی که باید داد زد، داد می زد، آن جایی که باید سکوت کرد، سکوت می کرد، آنجایی که باید درگوشی تذکر داد، تذکر داد و آنجایی که باید حمایت کرد حمایت کرد.
🔸️از جمله چیز هایی که موجب سوختن دل رهبرمان شد که امروز فرمودند، این بود که در حق شهید رئیسی زیاد اجحاف شد. این روحیه اگر در ما باشد که اگر کسی رئیس جمهور شد، هر جا خللی در هر منطقه ای در کشور باشد، او مسئول است، نه ما؛ این توقع از دیگران خیلی روحیه بدی است. این که هیچ وقت از خودمان نپرسیم که آیا ما می توانستیم کمکی بکنیم؟ آیا اگر ما باشیم می توانیم بهتر از این را انجام دهیم؟ مکررا گفته می شود ایشان سخت کوش بود و شب و روز نداشت. خب ما چه کردیم؟ چرا او شب و روز نداشته باشد و ما داشته باشیم؟ ما چه کردیم؟ بعضا عادت کردیم که وقتی کسی مسئول می شود باید معصوم و بی خطا باشد و تمام شرایط برای او فراهم باشد و بتواند نتیجه بگیرد. اگر شرایط فراهم نبود، عادت کردیم بگوییم او مقصر است. مراقب این حالت باشیم تا مبتلا به کفران نعمت نشویم و به خاطر این کفران نعمت از این نعمت ها محروم نشویم.
۱۴۰۳/۰۳/۱۴
📱 @mesbahyazdi_ir
"آقای رئیسجمهور(۲)"
چشمم به ورودی وزارتخانه مانده بود. کاندیداها در آخرین روز ثبتنام با سرعت و کثرت بیشتری وارد گود میشدند. گرچه از نظر خیلیها موجب تاسف بود، اما شخص خودم نگاه و احساس منفی نداشتم. بالاخره همین که تا الان هم کلی طعن و کلیپ و تحلیل را به جان خریدند، ستودنی است.
به نظرم این حضورها گرچه شاید به مذاق خیلیها خوش نیاید و بخصوص که اگر رقیب قدرتمندتری برای نامزدشان بیاید، معمولا این دستهها فریاد وااسفا و وااسلاما و واولایتا را سر میدهند، اما فرصت مبارکی است که انقلاب اسلامی ایران به ملتش هدیه داده است و در این نظام هر فردی با رای خودش محترم حقوقی است.
بله قبول دارم که جبهه انقلاب باید روشنگری کند و نگذارد تاریخ سقیفه، غدیر، عاشورا و غیبت منجی تکرار شود، اما به هرحال در این روشنگری اجباری که نیست هیچ، بلکه باید با تکریم باشد. زیبا بود که امروز صحبتی از امام راحل ره شنیدم که میفرمود "ما حکم شرعی رای دادن را میگوییم اما الزام و اجباری در این رای دادن نیست"، حال چه برسد به اجبار توافق بر سر یک کاندیدا..
اصولا ماهیت نظام تکریم، همین قدر نیاز به صبر و احترام به رای مخالف دارد و چقدر جالب است که تجربههای میدانی ثابت کرده معمولا پافشاری بر یک فرد، بدون اثبات سابقه قابل توجه و تبیین ابعاد وجودی فرد و اقدام به تخریب رقیب و طعن آنان اثر معکوس در تصمیم مخاطب برای انتخاب درست دارد.
باری امروز هرچه به آخر مجلس نزدیک میشدیم افراد موجهتر و به روزتری وارد میدان میشدند و حقیقتا قوت قلبی بودند که میشد توانمندی نظام اسلامی را در پرورش چنین نیروهای نخبه و کارآمد و صاحب کارنامهای را دید.
هم اینک در مقابل دیدگان کنجکاو ما طیف رنگارنگی از سلایق و توانمندیها و کارنامهها و سابقههای افراد متبحر و پاکدستی وجود دارد که با کمی تفاوت در دیدگاه و روش حل مسئله، تقریبا در سطح قابل قبولی از مقبولیت قرار دارند.
اما در جبهه روبرو و در طرف مقابل این گروه هم رقبای حاشیهساز و فرافکن و بعضا غیرمنصفی وجود دارد که روی سنگ پای قزوین را سفید کردهاند. از فردی که با جسارت تمام پنجه به رخسار نورانی رئیسی مظلوم و دولتش کشید تا شخصی که از سر شکمسیری، ضمن تبختری نسبت به دولت حاضر، در لفافه وعده معیشت و بهبود داد، همانهایی که روزهای جمعه تازه میفهمیدند در مملکت چه خبر است، و امروز با توییت نگین دولت روحانی آمد، در کرنا و بوق نمودند و کوس رسوایی دوباره خود را نواختند.
حقیقتا این رافت اسلامی است که باعث میشود حتی چنین افرادی نیز دچار اعتماد به نفس کاذب شوند و با تکیه بر فراموشی تاریخی مردم، شانس دوباره خود را بیازمایند. خیالی نیست، بگذار چند صباحی به تاخت و تازهای خود بگذرانند و باشند تا صبح دولتشان بدمد.
"و سیعلم الذین ظلموا ای منقلب ینقلبون"
#حافظه_تاریخ
#حماسه_حضور
#انتخابات۱۴۰۳
#رئیسجمهور_مردمی
✍@Dr_zdp53
1403/3/15
https://eitaa.com/Dr_zdp53_Theology
امروز حرم امام بودیم و آقا به تجمعات میلیونی مردم در تشییع #شهدای_خدمت اشاره کردند ...
چشمم به این یادداشت جالب از سيد عطاءالله مهاجرانی خورد که با عنوان «مردم و روشنفكران(۱)» نوشته شده بود و در روزنامه اعتماد به چاپ رسیده بود.
توصیه میکنم بخوانید. حال و هوای حلزونهای خانه به دوش شهید آوینی قدری برایم زنده شد.
بخوانید 👇
با توجه به تجربهام در سفر يك ماهه به نجف اشرف و عراق، در مقالهای به اين نكته اشاره كردم كه میتوان ميان دنيای مجازی به معنای همين فضای توييتر و اينستاگرام و ... دنيای حقيقی تفاوت قائل شد.
اجتماعات ميليونی مردم ايران در سوگ و فقدان شهيدان خدمت، شاهدی بود كه از راه رسيد و اين دوگانگی و تفاوت را بيشتر نشان داد. در فضای مجازی گفته میشد كه مردم ايران از فقدان ابراهيم رييسی و همراهان در فاجعه سقوط بالگرد نه تنها متأسف نيستند، بلكه خوشحالند. نشانههايی از خوشحالی مانند رقص و پايكوبی و برهنگی كه البته معلوم نبود كی و كجاست، منتشر كردند. اما در دنيای حقيقی در تبريز و قم و تهران و مشهد، حكايت ديگری جاری بود. دريايی از مردم در خيابانها و ميدانها جاری شده بود.
خوشبختانه نمايندگان رسانههای جهانی كه هوشمندانه دعوت شده بودند، گوشههايی از واقعيت دنيای حقيقی را منتشر كردند.
میخواهم به تجربه بسيار مهم داستايفسكی در «دفتر يادداشت روزانه يك نويسنده» اشاره كنم. اين كتاب با ترجمه ابراهيم يونسی و در سه جلد و ۱۵۰۰ صفحه به زبان فارسی ترجمه شده است. كتاب بیمانندی است و در تاريخ ادبيات و فرهنگ بینظير.
داستايفسكی درست در نيمه دوم دهه پنجاه سالگی خود، در اوج آفرينندگی و كمال شخصيتی، در سالهای ۱۸۷۶ تا ۱۸۸۰، يادداشت روزانه را نوشته و به بررسی و تحليل مهمترين مسائل آن روزگار روسيه پرداخته است. در تمام يادداشتها، موضوع دوگانگی مردم روسيه و روشنفكران يا نخبگان سياسی و فرهنگی و اجتماعی تكرار میشود.
وقتی نوشته داستايفسكی را با دقت میخوانيم، میبينيم، گويی ما در ايران امروز با چنان دوگانهای رويارو هستيم. روشنفكرانی كه حال و هوا و ارزشها و زبانشان با مردم متفاوت است. مردم را دستكم میگيرند و بلكه تحقير میكنند. نگاهشان به ارزشهای آن سوی مرزهاست. سكولار از دهانشان نمیافتد! باورهای دينی و اخلاقی مردم را طرد میكنند. امر مقدس نداريم! به توانايی ملی باور ندارند.
اما در مواجهه با واقعيت مردم سرگشته میشوند. البته اين شهامت و صراحت را ندارند كه اِقرار كنند مردم را درست نشناخته بودند. برعكس وقتی با واكنش مردم رويارو میشوند، به تحريف واقعيت میپردازند. مردم را ناآگاه تلقی میكنند، روشنفكران روسی خود را در برابر اروپا به معنی آلمان و انگلستان و فرانسه ناچيز و بلكه زبون احساس میكردند، رمانهای تولستوی آينه اين استحاله به ويژه در تشبث روشنفكران و نخبگان به فرانسه دانی و فرانسه پرانی است.
داستايفسكي نوشته است: «میگفتند (روشنفكران) كه ما كشوری ناچيز و فقير و بیاهميت هستيم. با تمسخر به همه اطمينان میدادند كه ما چيزی به نام «روح ملی» نداريم، زيرا ملت و مردمی نداريم و بين رهبری سياسی و مردم وحدتی نيست. نيهيليسم همه چيز را جويده است و سربازان تفنگهایشان را زمين میاندازند و مثل گله گوسفند فرار میكنند و مهمات و تداركات نداريم و خودمان خوب میدانيم كه توپ میزنيم! و پا را زيادتر از حدمان دراز كردهايم.» (۱)
ببينيد چقدر اين حرفها آشناست! گفتند آمريكا ظرف يك ساعت میتواند تمام توان دفاعی ايران را نابود كند. عينالاسد اتفاق افتاد. گفتند ايران جرأت مقابله با اسراييل را ندارد، وعده صادق اتفاق افتاد. گفتند مردم عليه نظام هستند و نظام ۸ درصد بيشتر طرفدار ندارد. دريای جمعيت مردم به تكاپو درآمد. گفتند رهبری كاريزمايش با خاك يكسان شده است! ديدند با يك جمله آيتالله خامنهای و آرامشی كه در كلام ايشان بود، ملت و كشوری كه نه مجلس داشت و نه رييسجمهور، مثل سرو ايستاد و قامت خم نكرد و كمترين اختلالی در اداره كشور پيش نيامد و عمق اقتدار ملت و كشور و نظام بيشتر شد. همسايگان و ديگر كشورها پررنگتر از هميشه، با حضور در مراسم فقدان شهدای خدمت اشتياق خود را برای توسعه روابط يا بازسازی روابط با ايران نشان دادند.
پينوشت: (۱) فئودور داستايفسكی، دفتر يادداشت روزانه نويسنده، ترجمه ابراهيم يونسی، تهران، انتشارات بزرگمهر، ۱۳۷۰، جلد دوم ص ۹۶۰
پینوشت ۲. این یادداشت ظاهراً ادامه دارد. سعی میکنم باقی قسمتها را هم اگر مناسب حال کانال بود، بگذارم.
#حمید_کثیری 👇👇
https://eitaa.com/joinchat/2151219200Cf6cb8914a4
این اشتباه محضه دوستان انقلابی الان شروع کردن نامزدهای انقلابی رو تخریب میکنن. انتخابات ریاست جمهوری، انتخابات مجلس تهران نیست که فلان نامزد رو تخریب کنیم تا لیستش رأی نیاره و لیستهای خودمون رأی بیاره
الان اگه انقلابیها درگیر خودشون بشن، بهترین استفاده رو غربگراها میکنن و خدای نکرده یه وقتی میفهمیم که دیگه خیلی دیر شده و اون موقعس که حداقل 4 سال و چه بسا 8 سال باید یکی مثل روحانی رو تحمل کنیم
دوستان انتخابات مجلس تموم شده از نقش قبلیتون که همونجاهم اشتباه بود بیاید بیرون
یه عده گرگ جلوی شما هستن، برید سراغ اونا.
10.63M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
لحظاتی از برخی دیدارها و گفتوگوهای شهید رئیسی با رهبر انقلاب. انتشار برای نخستینبار؛
➕ بیانات امروز حضرت آیتالله خامنهای درباره کتمان برجستگیهای این شهید و آزردن وی
💔 #دلم_برای_رئیسی_سوخت
#رحلت_امام
💢 ذغال فقرا مهم تر است
آیت الله محمد علی گرامی در کتاب خاطرات خود می گوید:
زمانی در گیلان مسجدی بود که میخواستند آن را توسعه دهند. #امام هنوز در قم بود و تبعید نشده بود. به امام عرض کردم که اجازه می دهید مسجد را با سهم امام توسعه بدهیم؟ ایشان فرمودند: «نه! چون وضع قم بد است و امسال باید به ذغال فقرا برسیم، فعلاً مردم در همان مسجد کوچک نماز بخوانند.» دیگر علما هم به #وضع_فقرا رسیدگی میکردند ولی ایشان متمایز از بقیه، در قم برای هر محل مسئولی معین کرده بودند تا به مستمندان آن محل رسیدگی شود.
📚 منبع: کتاب "خاطرات آیت الله محمد علی گرامی"، صص191-192
امام واقعی را به #نسل_جوان معرفی کنیم
https://eitaa.com/Politicalhistory
جامعه چرا مجذوب امام شد؟
چرا حتی چپی های کمونیست که قائل به حکومت دینی نبودند در قاطعیت شخصیت امام و پذیرفتن رهبری امام کوتاه آمدند!؟ ذوب شدند.
چرا جبهه ملی و روشنفکران سکولار در نهایت به نفوذ و اقتدار امام در بین توده مردم اذغان کردند! آنها جذب کدام ویژگی امام شده بودند؟
اصلا مگر توده مردم، آن کشاورز روستایی، آن کارگر و راننده و بقال و نقال ترازویی داشتند که فقاهت و درجات عرفانی امام را بسنجند؟
.
.
امام یک تفاوت اساسی با سایرین دارد. شجاعت بی نظیر!
امام شجاع سال پنجاه هفت نبود. زمانیکه اُبهت شاه فروریخته بود و حتی نوجوانان در پنجاه و هفت جرات شعار علیه شاه پیدا کرده بودند بلکه امام شجاع سال چهل و یک بود که کسی جرات نداشت علیه وزیر دربار شاه سخن بگوید. مردم رهبر شجاع را دوست دارند.
دو نمونه از شجاعت و قاطعیت امام پیش از انقلاب را مرور میکنم. کمتر شخصیتی در سطح امام حاضر به این رفتارها بود. دون شان مرجعیت میدانستند!
۱. نزدیک انقلاب حزب بعث از ترس توسعه انقلاب شیعیان در عراق قصد داشت امام را اخراج کند. نماینده حزب بعث با احترام و شرط از امام خواست فعالیت سیاسی نداشته باشند وگرنه باید نجف را ترک کنند. پاسخ امام بی نظیر است ایشان گفتند: "فکر نکنید من از آن دسته روحانیونی هستم که بخاطر زیارت رفتن هر روزه دست از مبارزه بردارم!"
بله کسانی بودند که تمام اسلامشان فقط خلاصه در امور فردی بود و حاضر نبودند از زیارت دل بکنند و برای همین به دشمن امتیاز میدادند.
۲. وقتی امام به پاریس رسید نماینده کاخ الیزه، ریاست جمهوری فرانسه با نهایت احترام به ایشان خوش آمد گفت و خواست که در فرانسه علیه حکومت ایران فعالیت سیاسی نداشته باشند! امام جواب داد که "من گمان میکردم اینجا سرزمین آزاد است!" اما بی فایده بود. نماینده کارتر و دولت آمریکا آمد با تهدید و بی احترامی برای ترساندن امام گفت: دولت بختیار مورد حمایت ماست و ارتش از او حمایت خواهد کرد و بطور ضمن امام را تهدید جانی کرد. با بی ادبی و دوری از شان امام...
نماینده آمریکا فکر کرد تهدید کارساز افتاده است!!
امام کوتاه می آید!
بعد از چند دقیقه امام پاسخی داد که نماینده آمریکا با هراس دیگر جوابی نداشت!
امام با لحن محکم گفت: تاکنون من به مردم ایران نگفته ام با آمریکایی های داخل ایران چه کنند!!!!
خواست امام را با تهدید جانی بترساند اما پاسخ دقیق و محکم امام ورق را برگرداند! شجاعت امام بی نظیر است. خودش فرمود والله تمام عمر نترسیدم و آن شب در مسیر جاده قم به تهران که مرا می بردند من به آن دو مامور ساواکی تسلی میدادم!
#علیرضا_زادبر
تاریخ معاصر این مملکت را بخوانید
https://eitaa.com/Politicalhistory