#قلّودلّ (۶)
نمیدونم چرا خیلی از اینهایی که بر لعن نسبت به مقدسات اهل سنت اصرار دارن، چهار تا شعار علیه آمریکا و اسرائیل و آل سعود نمیدن... آخونداشون هم یه سخنرانی علیه اینا نمیکنن!!!
ما باور کنیم شما دشمن ستیزید!!!
#قلّ_و_دلّ
#وحدت
#برائت
#لعن
#آمریکا
#آل_سعود
#دشمن_ستیزی
#الهی_راد
#بنیان
@elahirad_ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌹 ویژه سالروز آغاز امامت حضرت ولیعصر(عجل الله تعالی فرجه الشریف)
♦️ ببینید| رهبر معظم انقلاب: طلوع خورشیدِ حق و عدل در پایان این شب ظلمانی قطعی است.
♦️ ۴ نكته درباره #امام_زمان (عجل الله فرجه) در بيانات رهبرمعظم انقلاب
@ebratha_ir
🌸
شـخصی رســـید محـضر عـلامه
طــباطبایی (ره)ســوال ڪرد راه
رسیدن به امام زمان عج چیست؟؟
علامـه پاسخ دادند خود امام زمان
عــج فرموده است: شما خــوب
باشـید ما خـودمان شــما را پیدا
میڪنیــم.
📚 آداب انتظار عارفان
🍃🍃🍃➖➖➖🍃🍃🍃
🌹کانال درس اخلاق🌹
✨✨✨✨✨
🆔 @dars_akhlaq
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#اسامی_سیصدوسیزده_یار_امام_زمان
✅از زبان مبارک آیت الله بهجت ره بشنوید:🌺
📝اسامی یاران امام مهدی (عج)
🆔 @dars_akhlaq
هدایت شده از مداح شو
نمونه ای گویا ازغیرتِ ناموسیِ حاج قاسم که در عین حال بیانگر نظر صریح ایشان راجع به اهمیت و حد تحفظ زن از نامحرم نیز هست...
ایشان در یادداشت اولی که بر کتاب "من زنده ام" خاطرات دورانِ اسارتِ شیرزنی به نامِ سرکار خانمِ معصومه آباد خطاب به ایشان چنین نوشتند.
«بسمه تعالی» خواهرم، مثل همان برادرهای اسیرت همه جا با تعصب مراقبت می کردم کسی عکس روی جلد کتابت را نبیند. و در تمام کتاب با ناراحتی و استرس بدنبال این بودم که آیا کسی به شما جسارت کرد؟
آخر مجبور شدم روی عکست را با کاغذ بچسبانم تا نامحرمی او را نبیند. برادرت بغداد؛ «سلیمانی»
#حاج_قاسم_سلیمانی
#مکتب_سلیمانی
#رسانه_باشیم
هدایت شده از چهارشنبه های زهرایی.آتش به اختیار
#اسـڪاربہٺرینلحظـهتعلق
مےگـیرهبـہزمانےڪه؛
+(ٺصمیممۍگیرۍیڪۍازگُنـاههاٺ وبراشبذارۍڪنآر✨ :)
#جانممهدیزهرا(عج)♥️
@yazahraa_1397
#چهار_شنبه_های_زهرایی
هدایت شده از چهارشنبه های زهرایی.آتش به اختیار
14.86M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📹 ببینید #آیه_های_انتظار | شعرخوانی سیدحمیدرضا #برقعی در مسجد مقدس جمکران
🔺️به مناسبت نهم ربیعالاول سالروز آغاز امامت حضرت ولیعصر عجلالله تعالی فرجه
💠💠💠
✅ کانال رسمی مسجد مقدس جمکران:
@jamkaran_ir
هدایت شده از عبدالحسین خسروپناه
⭕️ شبهه دیگری از جناب عبدالکریم سروش درباره دین و روحانیت
بسم الله الرحمن الرحیم
ان الذین یکفرون بالله و رسله و یریدون ان یفرقوا بین الله و رسله و یقولون نؤمن ببعض و نکفر ببعض و یریدون ان یتخذوا بین ذلک سبیلا اولئک هم الکافرون حقا و اعتدنا للکافرون عذابا مهینا
شبهه دیگری که جناب عبدالکریم سروش مطرح میکند؛ درباره دین و روحانیت است و میگوید: «روحانیت فقه پوسیده را ابزار قدرت قرار داده و دین را از نقش آفرینی اصلی خود باز داشته است تنها الهامی که از دین گرفتهاند این است که احکام جزایی (قصاص، دست بریدن، سنگسار و...) را وسط جامعه بیاورد.»
ایشان در این عبارت چهار ادعا را مطرح کرده است:
اول اینکه فقه پوسیده است و دوم اینکه روحانیت با فقه پوسیده ابزار قدرت ساخته است سوم اینکه روحانیت دین را از نقش آفرینی اصلیش بازداشته است و چهارم اینکه تنها الهامی که روحانیت از دین گرفته آوردن احکام جزایی در جامعه است؛
هر چهار ادعای سروش محل تأمل است:
ادعای اول اینکه فقه پوسیده است پاسخ این است که به چه دلیل فقه پوسیده است آیا منصفانه است که پشت سر هم ادعاهای بی دلیل ارایه کنند. فقه شیعه مبتنی بر اجتهاد در قرآن و سنت است اجتهاد به تعبیر اقباللاهوری موتور محرک تشیع است. اجتهاد اجازه نمیدهد که فقه پوسیده شود. فقیهان در طول تاریخ با روش اجتهاد، مرتب مسائل جدید را با قواعد اصولی و قواعد فقهی پاسخ میدهند این که می بینیم امروز فقه پزشکی، فقه بانکداری، فقه مالیات، فقه سیاسی، فقه فرهنگ و سایر فقه های تخصصی در حوزه علمیه شکل گرفته، نشان از فقه اجتهادی پویا دارد و به هیچ وجه پوسیده نیست.
ادعای دوم اینکه فقه، ابزار قدرت سیاسی قرار گرفته است؛ پاسخ این است که این مطلب چه اشکالی دارد وقتی قوام حکومت سیاسی به قوانین اجتماعی آن است؛ قوانین اجتماعی در حکومت اسلامی نیز برگرفته از احکام فقهی و مبتنی بر اجتهاد است. پس همانگونه که قوانین هر حاکمیتی، ابزار قدرت آنها است؛ قوانین اجتهادی نیر ابزار قدرت حکومت اسلامی در ایران است.
ادعای سوم این بود که روحانیت، دین را از نقش آفرینی اصلیش بازداشته است.
این سخن هم ناتمام است چون حقیقت اسلام عبارت است از عقائد و احکام شرعی و اخلاق اسلامی؛ به هیچ وجه روحانیت تنها بر احکام شرعی بسنده نکرده و بر عقائد و اخلاق اسلامی نیز تاکید دارند.
پیش فرض جناب سروش از ادعایش این است که احکام شرعی بخشی از حقیقت دین نیست لذا این گونه درباره روحانیت و نقش آفرینی دین سخن می گوید.
حال از ایشان سوال میکنیم که نقشآفرینی اصلی دین چیست؟ پاسخش طبق سخنان دیگرش، این است که نقش آفرینی دین در تجربه دینی یعنی احساس دینی است این ادعا قطعاً باطل است چون نقشآفرینی اصلی دین، موحد شدن و تقرب به خدا از طریق عقاید و احکام شرعی و اخلاق شرعی است علاوه بر اینکه گسترش مناسک حسینی در تقویت تجربه دینی مومنان بسیار موثر است و اما عجیب این است که جناب سروش با همین هم مخالفت می کند.
ادعای چهارم این بود که روحانیت تنها احکام جزایی مانند قصاص و دست بریدن و سنگسار و غیره را از دین الهام گرفتند؛ این هم نسبت ناروایی است که به روحانیت می دهد. روحانیت تاکید بر جریان سه ساحت دین اسلام یعنی عقائد و احکام و اخلاق در جامعه است و احکام جزایی هم بخشی از دین به شمار می آید.
اگر سروش این مطلب را قبول نداشته باشد مصداق نؤمن ببعض و نکفر ببعض میشود و مشمول آیات سوره نساء می گردد که خداوند سبحان ایمان به بعض دین و کفر به بعض دین را مصداق کفر می شمارد.
و السلام علیکم و رحمة الله و برکاته
✍ عبدالحسین خسروپناه
حوزه علمیه قم
چهار آبان ۱۳۹۹
🆔 @khosropanah_ir
18.67M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
‼️اقدامات رهبر انقلاب برای مبارزه با کرونا
🔻پایگاه اطلاعرسانی KHAMENEI.IR در این نماهنگ مجموعه اقدامات رهبر انقلاب برای مبارزه با کرونا را -از ابتدای شیوع بیماری ناشی از این ویروس تاکنون- مرور کرده است.
┏━✨🌹✨🌸✨━┓
🌸@tasvir12🌸
┗━✨🌸✨🌹✨━┛
📣 استفائات جدید درباره کرونا از رهبر انقلاب
🔺سوال: اگر شخصی به این بیماری مبتلا شده یا برخی از علائم مشکوک به کرونا را دارد، آیا جایز است با کسانی که از وضعیت او اطلاع ندارند رفت و آمد نماید؟
🔺جواب: اگر احتمال عقلائی بدهد که موجب سرایت به دیگران گردد، باید از این کار اجتناب کند.
🔺سوال: حکم رفت و آمد خانوادگی و نیز حضور در مراسمات که در آن احتمال مبتلا شدن به کرونا وجود دارد، چیست؟
🔺جواب: از وارد شدن به محلی که احتمال عقلائی مبتلا شدن وجود دارد، اجتناب شود مگر اینکه با رعایت نکات بهداشتی، این احتمال منتفی و یا غیر قابل توجه باشد.
📡@Mehrnews
💠 خداوند بحران کرونا را چگونه تدبیر میکند؟
✍️ علیرضا ملا احمدی؛ طلبه سطح ۴ حوزه و دانشجوی دکتری فلسفه تطبیقی
⏱ زمان مطالعه: ۳ دقیقه
"و تسبّبَت بِلُطفِکَ الأسباب"
👆 این عبارت، فقرهای از دعای هفتم صحیفه سجادیه است که آیتالله خامنهای یکبار برای رهایی از این ویروس منحوس کرونا به آن سفارش کردند و دیروز همبار دیگر با استشهاد به آن، نقش کلیدیِ #دعا را در مهار این بیماری بیان نمودند. این دعا و عبارت چرا اینقدر مهم است؟
🔅 ترجمهٔ عبارت این است: "و سببهای مادی و فرا مادی، بهواسطهٔ لطفِ توست که تأثیرگذارند."
از همین جملهٔ کوتاه، چند نکتهٔ مهم استفاده میشود:
1️⃣ توسّل جستن به اسباب مادی نهتنها منافاتی با توحید ندارد، بلکه اساساً مسیر تحقق ارادهٔ تکوینی الهی در عالم ماده، جز از این راه میسّر نیست. بله استثنائاتی همچون معجزه و بعضی کراماتی که از اهلبیت (علیهمالسلام) یا بعضی اولیاء الهی مشاهده میشود جای خوددارند که اینها هم به اذن الهی هستند؛ اما اصولاً سنّت الهی در این عالمِ ماده، بر این تعلقگرفته که امور را از مسیر اسباب عادیشان پیش ببرد.
2️⃣ اما این اسباب عادی در بنبستها و شرایط بحرانی، چگونه و ذیل کدام اسم از اسماء حسنای الهی عمل میکنند؟ طبق این دعای شریف، برای مشکلات لاینحل دنیوی و مادی، این اسم "لطیف" حقتعالی است که امور عالم را تدبیر میکند و پیش میبرد. ؛ ما (با تمسک به امام سجاد علیهالسلام) با توسّل جستن به این اسم الهی از خداوند میخواهیم این گرِه را باز کند.
❓اما لطیف به چه معناست؟
🔹 وقتی چیزی آنقدر ظریف و نازک باشد که بتواند به درون هر چیزی نفوذ کند، در عرب از آن تعبیر به "لطیف" میشود. در معارف توحیدی وقتی بخواهند به آن جلوهٔ قدرت و احاطهٔ علمیِ خداوند بر عالَم اشاره کنند که به چیزهایی نفوذ میکند که فراتر از توان و درک بشر است، با اسم "لطیف" از این قدرت و احاطه یاد میکنند.
🔸 مثلاً حضرت یوسف (علیهالسلام) پس از همهٔ آن ماجراهای عجیب و شگفتِ چاه و بردگی و زلیخا و زندان و عزیزیِ مصر و برادران و دیدار پدر و غیره، دقیقاً به همین اسم خداوند اشاره میکند و جریان مشیّت الهی در متن اسباب مادی طی این سالها را متکی به اسم "لطیف" خداوند میداند. (جهت توضیح بیشتر مراجعه شود: المیزان، ج ۱۱، ص ۴۴۴)
3️⃣ در عقلانیت توحیدی، بین دو امرِ ظاهراً ناسازگار جمع میشود: از طرفی توسّل به علم و قدرتِ لایتناهی الهی برای خروج از بحران و چالش بزرگ. ؛ و از دیگر سو حرکت از مسیر اسباب عادی و مادی برای جریان مشیّت الهی در متن و بطنِ این اسباب.
📌 پ.ن ۱: یکی از این اسباب مادی، "علم پزشکی" است که واکسن یا داروی درمان این بیماری بهواسطهٔ پزشکان کشف و تولید شود.
📌 پ.ن ۲: یکی از کار ویژههای ولی جامعه، این است که ایمان و عقلانیت ایمانیِ جامعه را ارتقاء بدهد. ببینید با سفارش به یک دعا، چگونه دارد حرکت ایمانیِ امّت را هدایت میکند.
مَنار (معارف ناب امام و رهبری)
🆔@manaar_ir
تاریخ این دیدار را به خاطر بسپارید!
📖 #بازخوانی_یک_دیدار
🗳 پس از انتخابات دوم خرداد ۱۳۷۶، مباحث روز رسانهای کشور نیز تحت تاثیر از پیامدهای این رویداد، دچار تغییر و تحولاتی شد. یکی از این مباحث، طرح و نقد و نظر درباره مسائل مربوط به جامعهی زنان ایرانی بود.
☀️ در این دوران بود که رهبر انقلاب در همان سال ۷۶ و در یک سخنرانی یک ساعته، «چارچوب بحث دربارهی پیگیری حقوق زنان در جمهوری اسلامی» را بیان کردند؛ تا مبانی این مباحث و مطالبهگری پیرامون موضوعات مرتبط با زنان، به مسیری نامربوط با خط انقلاب اسلامی نرود.
🏟 این دیدار مهم و تاریخی، در سیام مهرماه در ورزشگاه یکصدهزار نفری آزادی و همزمان با میلاد حضرت زهرا سلامالله علیها برگزار شد و حضرت آیتالله خامنهای سخنرانی خود را با دو سوال آغاز کردند:
1️⃣ «در این سالهای اخیر، در فضای فکری و فرهنگی کشور و در زمینه مسائل زنان، تلاش قابل تقدیری را مشاهده میکنیم؛ اما یک سؤال اساسی وجود دارد: هدف از این تلاشها، از این نوشتنها و گفتنها و فعّالیتهای قانونی چیست؟ این یک سؤال است که حتماً باید به آن جواب داده شود...
2️⃣ سؤال دوم این است: برای این که در جامعه، زن به جایگاه حقیقی خود نائل شود، ما چه شعارهایی را میخواهیم مطرح کنیم و از چه وسایلی میخواهیم استفاده کنیم؟ باید سؤال جدّیای نسبت به این مسأله بشود و پاسخی جدی نیز به آن داده شود. من امروز در این زمینه قدری صحبت میکنم...»
مطالعه متن کامل بیانات در https://farsi.khamenei.ir/speech-content?id=2859
@Khamenei_Reyhaneh
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 نماهنگ | هشت نکته 8️⃣
📍 حضرت آیتالله خامنهای در تاریخ ۷۶/۷/۳۰ و در اجتماع یکصدهزار نفری بانوان در ورزشگاه آزادی، خطاب به همهی افرادی که میخواهند در حوزهی موضوعات مرتبط با زنان فعالیت کنند، هشت نکتهی اساسی را بیان فرمودند.
🌸 بخش زن و خانواده پایگاه اطلاعرسانی KHAMENEI.IR «ریحانه»، در این نماهنگ به بازخوانی این بخش از بیانات رهبر انقلاب میپردازد.
دریافت کیفیت بالا aparat.com/v/kyKhf
زن، خانواده و سبک زندگی در نگاه رهبر انقلاب👇
❣️ @Khamenei_Reyhaneh
❌با تلخی باید اعتراف کنیم که رواج کتاب و روحیهی کتابخوانی در میان ملت عزیز ما که خود یکی از مشعلداران فرهنگ و کتاب و معرفت در طول تاریخ پس از ظهور اسلام بوده است، بسی کمتر از آن چیزی است که از چنین ملتی انتظار میرود.
💢و این پدیده نیز مانند بیشتر پدیدههای ناگوار در کشور ما، نتیجهی فرمانروایی پادشاهان و فرمانروایان ظالم و فاسد و بیفرهنگ و بیسواد بر این کشور در دویست سال گذشته است.
🔰در دورانی که برخی ملتهای دیگر به سوی دانش و پژوهش و معرفت روی آورده بودند، ملّت کهن و با استعداد ما در زیر سلطهی آن انسانهای پلید و خودپرست و زورگو و نااهل، از دانش و معرفت دور ماند
♨️و در دورهی اخیر که حکومت دست نشانده و فاسد پهلوی همهی کارها را برابر خواست بیگانگان و دشمنان این ملّت و به زیان این ملّت انجام میداد، نه تنها تلاشی برای ترویج کتاب و کتابخوانی نشد بلکه با ایجاد سرگرمیهای ناسالم و دامن زدن به آتش غرائز جنسی در میان جوانان، این ضرورت فوری و فوتی را هر چه بیشتر، از میدان دید و توجّه مردم، بیرون راندند
⭕️ و در یکی از بهترین دورانهایی که شرائط جهانی، دگرگونیهای اساسی در وضع نابسامان ملت ایران را بر میتافت، ملت مظلوم ما را از آن محروم ساختند و کار را به آنجا رساندند که برابر گزارشهای همان روزگار، در شهر تهران و برخی شهرهای دیگر، شمارهی میخانهها بیش از شمارهی کتابخانهها و کتابفروشیها و یا چند برابر آنها بود.۱۳۷۲/۱۰/۰۴
#امام_خامنه_ای
#کتابخوانی
#واحد_علمی
❇️ باتوجه به فرمایش مقام معظم
رهبری به سفارش دعا واستغفار؛انشالله برنامه روزانه ما
❇️ ۱۰۰ذکراستغفار
❇️ ۱۰۰ذکرصلوات
❇️خواندن دعای هفتم صحیفه
سجادیه
انشالله برای رفع ونابودی ویروس کرونا🙏
#رهیافت_ولایت
#خادم_معنوی
💢انقلاب اسلامی، نه انقلاب شیعی!
رهبر معظم انقلاب:
استکبار جهانی برنامه های جدیدی طراحی کرده برای اینکه اینطور وانمود کند که این انقلاب، انقلاب شیعه است؛
درحالی که انقلاب اسلامی، انقلاب اسلام است.
والاّ اگر ما انقلابمان یک انقلاب شیعی بود که از دنیای اسلام جدا میشدیم و ما به دنیای اسلام کاری نداشتیم.
📗۱۳۸۵/۱۰/۲۵
#انقلاب_اسلامی #شیعه #اهل_سنت
🔹🔸کانال شناخت رهبری
🔹🔸 @Shenakhte_Rahbari
💠 حدیث روز 💠
💎 حاجت خود را اینگونه بخواهیم
🔻امام صادق علیهالسلام:
مَنْ تَوَضَّأَ فَأَحْسَنَ اَلْوُضُوءَ وَ صَلَّى رَكْعَتَيْنِ فَأَتَمَّ رُكُوعَهُمَا وَ سُجُودَهُمَا ثُمَّ جَلَسَ فَأَثْنَى عَلَى اَللَّهِ عَزَّ وَ جَلَّ وَ صَلَّى عَلَى رَسُولِ اَللَّهِ صَلَّى اَللَّهُ عَلَيْهِ وَ آلِهِ ثُمَّ سَأَلَ اَللَّهَ حَاجَتَهُ فَقَدْ طَلَبَ اَلْخَيْرَ فِي مَظَانِّهِ وَ مَنْ طَلَبَ اَلْخَيْرَ فِي مَظَانِّهِ لَمْ يَخِبْ
❇️ هركس وضو سازد و وضوى خود را نيكو انجام دهد و دو ركعت نماز گزارد و ركوع و سجود آن را به درستى انجام دهد،
سپس بنشيند و خدا را ستايش كند و بر رسول خدا صلّى اللّه عليه و اله درود فرستد
و آنگاه حاجت خود را بطلبد، به راستى كه خير خود را از جايى كه گمان مىرود خواسته
و هركه خير را از چنين جايى بخواهد، نااميد نمىشود.
📚 الکافي، جلد ۳، صفحه ۴۷۸
•┈┈••✾••┈┈•
@HawzahNews
AUD-20200926-WA0008.opus
1.23M
❌📢❌📢❌📢❌📢❌📢❌
این فایل صوتی در تاریخ 99/7/5
از طرف پروفسور کرمی
پاسخ به تمام شبهات در مورد
✍انواع واکسنها
دعا، توسل و استغفار برای دفع بلا، اهمیت معجزهواری دارد. همه آنچه برای مقابله با کرونا گفته شد در حکم ابزار است و آنچه به این ابزارها، جان و روح میبخشد پروردگار متعال است که باید با دعا و تضرع، نظر لطف الهی را که همواره شامل حال ملت ایران بوده است، برای عبور از این گردنه نیز جلب کرد.
🖥 @Khamenei_ir
🔴پس از گذشت چند روز ظریف محکوم کرد اما حاضر نشد نامی از فرانسه و رئیسجمهور آن ببرد
🔹ظریف در توئیتی نوشت: مسلمانان، قربانیان اصلی «فرقه نفرت» (وهابیت) هستند؛ فرقهای که رژیمهای استعمارگر به آن قدرت بخشیدند و توسط عمالشان به همهجا صادر کردند.
🔹توهین به ۱.۹ میلیارد مسلمان و مقدسات آنها به واسطه جنایات شنیع این افراطگرایان، سوءاستفادهای فرصتطلبانه از آزادی بیان است. اینچنین اقداماتی تنها بر آتش افراطگرایی میدمد.
⏪فرانسه منافقین بزرگترین جلادهای تروریستی ضدایرانی را تحت حمایت خود قرار داده اند . بیشترین همکاری را با آمریکا در تحریم علیه کشور ما داشته اند . بیشترین فشار را فرانسوی ها بر مسلمانان وارد کرده اند و بیشترین جسارت ها را دولتمردان فرانسه علیه مقدسات مسلمانان داشته اند. اما با این وجود وزیر خارجه ایران همچنان حاضر نیست برای یک بار هم که شده اقدامات شرورانه این دولت استعمارگر را مستقیما محکوم کند.
🔴 بیداری ملت
@bidariymelat
@bidariymelat
📷استوری تکاندهنده و دردناک پرستار بیمارستان یزد
🌪طوووووفااااااان توئیتری🌪
#پاسخگو_کردن_روحانی
@tofantwitter
@tofantwitter...🌸
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📽 انتشار ویدئو | به مناسبت دهم ربیع؛ سالروز ازدواج حضرت محمد و حضرت خدیجه سلامالله علیهما
🌸 رهبر انقلاب: درستکرداری حضرت محمد (ص) بود که جناب خدیجه را شیفتهی او کرد.
۷۹/۲/۲۳
قرارگاه جهادی شهید حاج قاسم سلیمانی
@sh_qasemsoleimani
هدایت شده از سفره فرهنگى ريحانه
Kashani-13980812-Ayame Mohseniye Va Dargiri Shiayan Ba Ham-Thaqalain_IR.mp3
3.87M
این ایام و برخی اتفاقات تاریخی مرتبط با آن گاهی باعث بحثهای جدی میان مردم می شود، برخی سیاه می پوشند بعضی شادی میکنند و... بألاخره تکلیف چیست و چه منشی را در پیش بگیریم. استاد حامد کاشانی در اینباره توصیههایی دارند.
هدایت شده از سفره فرهنگى ريحانه
✋
چطور بچهها رو با امام زمان(عج) آشنا کنیم؟
🔹 از کودکتون بخواید برای سلامتی و ظهور امام زمان دعا کنه تا امام هم اون رو تو کارهاش کمک کنه.
🔸 نذارید شخصیتی باورناپذیر یا ترسناک از امام زمان (عج) تو ذهن کودک شکل بگیره.
🔹اجازه بدید کودکان درباره احساس خود به امام زمان (عج) صحبت کنن.
🔸 احادیث امام زمان (عج) رو در قالب نقاشی به کودکان یاد بدید.
🔹 روزهای خوش ظهور امام رو با موضوعاتی که برای بچهها آشناست، تصویرسازی کنید.
🔸 مفهوم یاری امام رو با انجام کارهای خوبی مثل احترام به بزرگترها، درس خوندن و کمک به همنوع پیوند بزنید.
🔹 قصه افرادی که با امام ملاقات داشتند رو تعریف کنید و در آخر بگید چه ویژگیهایی داشتن که تونستند امام رو ملاقات کنن.
🔸 درباره امام زمان (عج) بیشتر مطالعه کنید تا بتونید به سوالات کودک پاسخ بدید.
🔹 در روزهای مرتبط با امام زمان (عج)، به کودکان هدیه بدید تا این ایام براشون خاطرهانگیز بشه.
🆔️@shamimeashena
هدایت شده از سفره فرهنگى ريحانه
🔴 ✅ دوره آموزش مجازی سواد رسانه
و فضای مجازی ضیافت مجازی
با
📄صدور مدرک رسمی
🎁جوایز نفیس
🔹 ویژه طلاب و خانواده ایشان
📲 از طریق سامانه آموزش مجازی
⏳ مهلت ثبت نام: ۲۸ مهر الی ۸ آبان
🗓 زمان دوره: ۱۰ الی ۲۰ آبان
🔻 ثبت نام و جزییات بیشتر:
🌐 savadrasane.ir/ziafatmajazi2
🆔 @farhangimoasese
@farhangimoaseseAdmin : ارتباط با ادمين
هدایت شده از سفره فرهنگى ريحانه
خیلی جالبه, بدانید☺️
در پاكستان نامهاي خيابانها و محلات اغلب فارسي و صورت اصيل كلمات قديم است...🌸
خيابانهاي بزرگ دو طرفه را شاهراه مينامند، همان كه ما امروز «اتوبان» ميگوييم!
بنده براي نمونه و محض تفريح دوستان، چند جمله و عبارت فارسي را كه در آنجاها به كار ميبرند و واقعا براي ما تازگي دارد در اينجا ذكر ميكنم كه ببينيد زبان فارسي در زبان اردو چه موقعیتی دارد.
نخستين چيزي كه در سر بعضي كوچهها ميبينيد تابلوهاي رانندگي است.🚛
در ايران ادارهي راهنمايي و رانندگي بر سر كوچهاي كه نبايد از آن اتومبيل بگذرد مينويسد: « عبور ممنوع» و اين هر دو كلمه عربي است، اما در پاكستان گمان ميكنيد تابلو چه باشد؟ 🚦
«راه بند»!
تاكسي كه مرا به قونسلگري ايران دركراچي ميبرد كمي از قونسلگري گذشت، خواست به عقب برگردد، يكي از پشت سر به او فرمان ميداد، در چنين مواقعي ما ميگوييم:
عقب، عقب، عقب، خوب!🚕
اما آن پاكستاني ميگفت: واپس، واپس، بس!
و اين حرفها در خياباني زده شد كه به « شاهراه ايران» موسوم است.
اين مغازههايي را كه ما قنادي ميگوييم ( و معلوم نيست چگونه كلمهي قند صيغهي مبالغه و صفت شغلي قناد برايش پيدا شده و بعد محل آن را قنادي گفته اند؟)
آري اين دكانها را در آنجا «شيرينكده» نامند.🎂
آنچه ما هنگام مسافرت «اسباب و اثاثيه» ميخوانيم، در آنجا «سامان» گويند.🍴
سلام البته در هر دو كشور سلام است.
اما وقتي كسي به ما لطف ميكند و چيزي ميدهد يا محبتي ابراز ميدارد، ما اگر خودماني باشيم ميگوييم: ممنونم، متشكرم، اگر فرنگي مآب باشيم ميگوييم «مرسي» اما در آنجا كوچك و بزرگ، همه در چنين موردي ميگويند: «مهرباني»!🙏🏻
آنچه ما شلوار گوييم در آنجا «پاجامه» خوانده ميشود.
قطار سريع السير را در آنجا«تيز خرام» ميخوانند! 🚋
جالبترين اصطلاح را در آنجا من براي مادر زن ديدم، آنها اين موجودي را كه ما مرادف با ديو و غول آوردهايم «خوش دامن» گفتهاند.
واقعا چقدر دلپذير و زيباست.☺️