فرهيخته گرامي
در طرح زمستانه کتاب99 می توانيد از نهم تا شانزدهم اسفندماه با مراجعه به کتابفروشیهای عضو طرح در سراسر کشور و ارائه کارت ملی تا سقف ۲۰۰هزار تومان از یارانه ۲۵درصدی در خرید کتاب بهرهمند شويد.
اطلاعات بيشتر در:
tarh.ketab.ir
زینب زینب زینب- موذن زاده.mp3
1.49M
مداحی ماندگار «زینب زینب» با صدای حاج سلیم موذن زا
هدایت شده از مداحی آنلاین
مداحی آنلاین - صبر حضرت زینب - استاد دانشمند.mp3
4.92M
🏴 #وفات_حضرت_زینب(س)
♨️صبر حضرت زینب(س)
👌 #سخنرانی بسیار شنیدنی
🎤حجت الاسلام #دانشمند
📡حداقل برای☝️نفر ارسال کنید.
🔴بهترین #سخنرانی های روز
♨️ @Maddahionlin 👈
هدایت شده از دوستانه
13.16M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📹 استاد سیّد محمّدمهدی میرباقری:
⚡️ سازمانهای جهانی بهقدری علم پزشکی را آمیختۀ به سیاستهای آلوده کردهاند که انسان نگران میشود که آبرویی برای این علم باقی نگذارند! دانشمندانِ عزیز و ارجمند ما به آن دستگاهها اعتماد نکنند.
⚡️ جامعۀ پزشکیِ کشور موردِاحترام و موردِاعتمادِ همۀ ما هستند و بهشدت زحمت میکشند؛ خواهش ما از این بزرگواران این است که با سازمان بهداشت جهانی، که علم را آلودۀ به سیاستهای غلط کردهاند و پروندۀ سیاهی در خیانت به ملتها دارند، فاصلهگذاری کنند و با طناب آنها به چاه نروند.
⚡️ اگر توجیهی برای محدویت یا تعطیلی زیارت عتبات مطرح میشود، باید بهصورتِ حرف روشنِ علمی زده شود و قواعد و قوارۀ علمی داشته باشد و ذوقی نباشد. انشاءالله زمینهای فراهم بشود که مردم از فضیلتهای زیارتِ از نزدیک، محروم نشوند. ۱۳۹۹/۱۲/۸
#کروناهراسی #نفوذ
https://eitaa.com/joinchat/3658612752C778c1803ba
═════●⃟ ᪥ ⃟●᪥᪥᪥════
🖼️بهترین الگو
امام خامنه ای:
«در عاشورا، در حادثهی کربلا، خون بر شمشیر پیروز شد - که واقعاً پیروز شد - عامل این پیروزی، حضرت زینب بود. این حادثه نشان داد که زن در حاشیهی تاریخ نیست؛ زن در متن حوادث مهم تاریخی قرار دارد.»
🏴وفات حضرت زینب(س) تسلیت باد🏴
@banooyetamadonsaz
🔴رجبی دوانی: ادلهای برای شهادت حضرت زینب(س)/ بانویی که علم و معرفتش، اکتسابی نبود
♦️پژوهشگر حوزه تاریخ اسلام: واژه شهادت را برای رحلت حضرت زینب (س) بکار بردم برای اینکه معتقدم حضرت، به شهادت رسیده است چراکه ایشان در قیام سیدالشهدا(ع) پا به پای امام معصوم (ع) در نهضت عاشورا بود و مصائبی را دید که برادر بزرگوارش مشاهده نکرد. بنابراین وقتی یک سال و نیم پس از عاشورا رحلت میکند، در حقیقت به شهادت رسیده است و مرگ طبیعی به هیچ وجه برای حضرت متصور نیست.
♦️حضرت زینب(س) توفیق داشت تا محضر 7 معصوم را درک کند. از این جهت شاید میتوان او را شخصیتی بینظیر در تاریخ اسلام معرفی کرد.
♦️به جرات میتوان گفت اگر حضرت زینب(س) در واقعه کربلا نبود،امام زینالعابدین(ع) به شهادت میرسید. اول، زمانی بود که شمر به خیمهها حمله کرد و وقتی حال بیمار امام را دید، تصمیم گرفت تا حضرت به قتل برساند امّا حضرت زینب(س) مانع این اقدام شد.دوم زمانی بود که حضرت در کاخ عمربن سعد به خطبهخوانی پرداخت و خشم عمر را برانگیخت وآنجا دوباره حضرت زینب(س) به کمک امام زمانش آمد و ایشان را از قتل نجات داد. در بحرانهای دیگری نیز حضرت به کمک امامش آمد
🇮🇷 کانال اساتید انقلابی
http://eitta.com/asatid_enghelabi
http://sapp.ir/asatid_enghelabi
13.55M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#ببینید| جوهر وجود علی (علیهالسلام)
🔺️بیانات حضرت آیت الله مصباح یزدی (قدس سره) در جمع بانوان لبنانی در روز میلاد #امیرالمؤمنین (ع) در مجمع القائم (عج) بیروت
۱۳۹۶/۰۱/۲۱
📽جهت دانلود با کیفیت بالاتر به لینک زیر مراجعه کنید:
🌐 https://aparat.com/v/3gH8Q
💻 @mesbahyazdi_ir
القاب حضرت زینب(س)
۱۳۹۷/۱۲/۱۶ - ۵۵۶۶۰ بازدید
یکی از القاب حضرت زینب(س) حلما است.۱) سند آن کجا آمده؟ ۲)این کلمه به چه صورت نوشته می شود (حلما یا هلما)؟۳)آیا در آخراین کلمه (حلماء/ هلماء) همزه می آید؟؟
در میان اسامی، القاب و کنیه های حضرت زینب (سلام الله علیها) چنین اسمی «حلما» وجود ندارد. در میان اسامی حضرت زهرا (سلام الله علیها) هم چنین لقب یا کنیه یا اسمی وجود ندارد.لازم برای روشن شدن آن، لفظ «حلما» را در لغت و ادبیات عرب بررسی کنیم:ماده «ح ل م» بر «فَعَلَ» «حَلَمَ، یَحلُمُ و حُلماً» ثلاثی مجرد بوده و به معنای دیدن در خواب می باشد مثلا «حلم الشخص» یعنی «رأی فی نومهِ رویاً».(۱)«حُلُم» که جمع آن می شود «أحلام» به معنای خواب و رؤیا است «حُلَماء» جمع مکّسر «حَلیم» به معنای خیلی بردبار و خیلی شکیبا است.«حلما و هلما» هیچ کدام از ریشه «حلم» نیست. «حلما» اگر به معنای بردباری، شکیبایی و صبوری باشد املای صحیح آن «حُلَماء» است که هم نوشتن و هم تلفظ و خواندن آن با آنچه در میان مردم متعارف شده؛ متفاوت می باشد.«هلما» که ظاهرا از واژگان و اسامی انگلیسی است که متأسفانه اخیراً در میان مردم ما مرسوم شده است.
در پایان طبق جستجویی که شد در میان اسامی، القاب و کنیه های حضرت زینب (سلام الله علیها) چنین واژه یی دیده نشده است. هرچند ایشان تجسم عینی صبر، بردباری و شکیبایی در برابر مصائب کربلا بودند و هستند ولی چنین لقبی برای ایشان نام برده نشده است و اساساً طبق املایی که شما در سوال نوشتید این واژه چنین معنایی را هم به ذهن متبادر نمی کند.!
* اسامی و القاب حضرت زینب (سلام الله علیها) جهت یادآوری :
«موثّقه»، «عارفه»، «عالمه»، «فهیمه»، «نائبه الزهراء»، «فاضله»، «کامله»، «عابده»، «محدثه»، «مخبّره»، «عصمت الله»، «زاهده، راضیه، صابره، امینه»، «محبوبة المصطفی، عفیفه، قانته، شریفه و عقیله» و ... (۲)