🖊️ با قلم خانم مریم عرفانیان، حتما آشنایی دارید، حتما می دانید که ایشون نویسنده کتابهایی چون همیشه منتظر، طائر قدسی، سروها ایستاده می مانند و... هستند، حالا در جدیدترین اثر خودشان ما را میهمان خاطرات همسر شهید روحانی مدافع حرم سید علی زنجانی کردند که در مجموعه کتابهای مربوط به همسران، در انتشارات خط مقدم منتشر شده. این کتاب با ارزش، نهمین کتاب از این مجموعه هست، به اسم؛
📖 عطر پیراهن تو
💠 درباره شهید سید علی زنجانی، یاد یک توصیه از عارف روشن ضمیر، شیخ رجبعلی خیاط افتادم. اونجا که می گفتند: اگر می خواهید به مقامات عالیه برسید، رعایت سه تا کار خیلی اهمیت دارد: ۱.گدائی در شب ها ۲.احسان به خلق ۳.توسل به اهل بیت الان که دارم فکر می کنم، می بینم که آقا سید علی، نه تنها به این سه توصیه مهم پایبند بود، بلکه رفتار و کردارش، نشون می داد که غرق در اجرای این رفتارهای حسنه بوده. بچه هیاتی بود و عاشقِ امام حسین علیه السلام؛ برا نشستن پایِ سفره ی روضه، برنامه روزانه داشت.
💎 خواندن خاطرات این زندگی پر فراز و نشیب میتواند برای مخاطبان و به ویژه بانوان، جذاب باشد
🗒️ برشی از کتاب:
شب تاره بیقراره دلی که چاره نداره... نفسم مونده تو سینه چشم من به راه یاره...» همان شعری بود که سید علی خیلی دوست داشت و همیشه با هم میخواندیمش. آهسته گفتم: «حالا من بیقرارت شدم... بیقرار مهربانیهات، بیقرار گذشتت، بیقرار رفتنت...»
#معرفی_کتاب
#عطر_پیراهن_تو
#مریم_عرفانیان
#شهید_سید_علی_زنجانی
#انتشارات_خط_مقدم
#روایت_همسرانه
@hamkhaniketab
🔸کتاب «مهتاب زاریا» نوشته خانم زینب ابراهیم (همسر شیخ زکزاکی) #کتابی روان و خوشخوان است.
🔹از جمله آثاری است که بیشترین و دقیق ترین گزارهها را برای شناخت شیخ زکزاکی و نهضت اسلامی #نیجریه به مخاطب ارائه میدهد.
خواندن این کتاب به افرادی که میخواهند اثر #انقلاب_اسلامی را در خارج از مرزهای ایران بدانند توصیه میشود.
#معرفی_کتاب
#مهتاب_زاریا
#شیخ_زکزاکی
#به_قلم_شما
#مهدی_سلیمانی
@hamkhaniketab
#معرفی_کتاب
🌷 شهید محمودرضا بیضایی: شهیدی که پرکاری و کم خوابی، ویژگی اصلیاش بود
📖 تو شهید نمی شوی
روایتهایی از زندگی شهید مدافع حرم، شهید محمودرضا بیضایی
🖊️ به قلم احمدرضا بیضایی؛ برادر شهید
📇 انتشارات: راه یار
🌷 شهید محرم ترک
شهیدی که در سال پیروزی انقلاب قدم به جهان نهاد تا با پیوستنش به نیروی قدس سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، حافظ آرمانهای پاک این نهضت، فراتر از مرزها باشد.
📖 جانا
🖊️ به قلم: منصوره قنادیان
📇 انتشارات: روایت فتح
#سالروز_شهادت_محمود_رضا_بیضایی
#سالروز_شهادت_شهید_محرم_ترک
@hamkhaniketab
معرفی دوره مبانی تربیت و رشد اسلامی دورۀ مجازی1402.pdf
699.7K
🔸معرفی دوره مبانی تربیت و رشد اسلامی دورۀ مجازی1402
📖خوانش ۶۵ عنوان کتاب از شهید مطهری
📖مطالعه ۶۴ عنوان کتاب تربیتی
📖مطالعه ۱۳ عنوان کتاب از امام و رهبری
📖قرائت سه دور قرآن و تفسیر قرآن کریم، 📖صحیفه سجادیه و احادیث و روایات تربیتی
#تربیت
@hamkhaniketab
✅#خاکستر_گنجشک_ها اثر جدید حامد عسکری با نگاه متفاوت بر داستان شهدای مظلوم #بیمارستان_المعمدانی #غزه است.
🔹روایت این کتاب در چهل نامه از زبان افرادی است که در این بیمارستان آغوششان را برای منادی شهادت باز کرده اند.
🔸این کتاب جدیدترین و اولین کتاب با موضوع #طوفان_الاقصی است که توسط #نشر_معارف به چاپ رسیده است.
#معرفی_کتاب
#فلسطین
#حامد_عسکری
#خاکستر_گنجشکها
@hamkhaniketab
✍️از علل بیگانگیمان با کتاب
🖊 موجب این بیگانگی با کتاب و کتابخوانی چیست؟
در باب بیعلاقگیمان به کتابخوانی بسیار نوشته و سخن گفتهاند و قصد ما البته تکرار آن مطالب که علل این آفت فرهنگی را باز مینمایند؛ از قبیل گرانی کتاب، غلبهٔ فرهنگ شنیداری به سبب کثرت بیسوادان در طول تاریخ و اختصاص یافتن فرهنگ نوشتاری به نخبگان و پایداری آن خوی و خصلت به صورت نوعی تنبلی ذهنی، به رغم افزایش نسبی باسوادان، لنگ زدن نقد، کوتاهی تلویزیون و غیره، نیست. بلکه میخواهم علاوه بر آنچه گفته شده، به نکتهٔ دیگری نیز اشاره کنم. به گمان من مشکل اساسی این است که «لزوم و فایدهٔ» کتابخوانی در جامعهٔ ما هنوز محرز و مشخص نیست و به بیانی دیگر برخورداری از فرهنگ عمومی، مِنجُمله فرهنگ مکتوب، هنوز به صورت معیار و ضابطهای قابل سنجش برای ارتقا در سلسله مراتب اجتماعی در نیامده است. مثلاً معلوم نیست که کتابخوانی و میزان دانستهها و آموختهها، چه نقشی فیالمثل در اشتغال به امر مهم تدریس و استادی و یا احراز مقامی اداری دارد و برعکس آیا غلطخوانی شعر و یا تلفظ نادرست نامهای بیگانه، به توبیخ گوینده میانجامد یا دوغ و دوشاب یکی است؟! به بیانی دیگر کتابخوانی هنوز چون نیازی مُبرَم احساس نمیشود، آنگونه که بهعنوان مثال هنر گرافیک برای معرفی کالا و صدورش لازم و ضرور تشخیص داده شده و لاجرم پیشرفت کرده است. اما در مورد کتابخوانی چنین نیست. گویی آنکه کتاب نمیخواند با خود میگوید: چرا کتاب بخوانم، مگر چه فایدهای دارد؟!
از این رو نیاز به کتابخوانی نخست باید صورتی عینی و ملموس و سودمند یا سودگرا داشته باشد و پس از آن است که درونیشده، عادتی ذهنی میگردد که ترکش موجب مرض است.
آنچه باید کَرد کتابخوان کردن کسانی است که کتاب نمیخوانند، نه فقط تشویق کتابخوانان به بیشتر خواندن. اما چنین پیداست که در حال حاضر کتابخوانی غالباً یا به سائقهٔ ذوق شخصی و فردی است؛ یعنی بیشتر در جمع کتابخوانان، منتهی افزونتر از گذشته، رواج دارد، که بیگمان امر بسیار پسندیدهایست، اما در حوزهٔ احوال شخصيه میگنجد و بدین گونه شمارِ نسبتاً قليل کتابخوانان، بیشتر و کتابخوانتر میشود، ولی همچنان در اقلیت میماند؛ گرچه اقلیّتی پرشمارتر؛ و یا کتابخوانی برای وقتگذرانی و سرگرمی است که از مقوله فرهنگاندوزی بیرون است؛ چون فرهنگآموزی، بیسعی و مجاهدت و گزینش، حاصل نمیآید و اگر چنین نباشد، به مثابهٔ حباب بر آب است... .
در بیدولتی فرهنگ، جلال ستّاری، ص۱۵۱
#فرهنگ_کتابخوانی
@hamkhaniketab
سیر مطالعاتی .pdf
169.9K
سیر مطالعاتی تاریخ هنر، سینما و ادبیات جهان
به بهانه شروع کلاسهای استاد شاه حسینی در حوزه هنری
@hamkhaniketab
نقل کردهاند روزی نبی اکرم صلیالله علیه و آله مردی را دید که موقع خواندن نماز با ریش خود بازی میکرد. آن حضرت فرمود: "اما إنه لو خشع قلبه لخشعت جوارحه" همانا او اگر قلبش خاشع بود، اعضایش هم خاشع میشد.
#بریده_کتاب
#ثانیههای_انس
#رضا_اخوی
انتشارات ستاد اقامه نماز
صفحه ۱۳۴.
@hamkhaniketab
در بسیاری از فیلمهای خشن، شخصیت اصلی داستان به وسیلهٔ خشونت به اهداف خود دست پیدا میکند.
یکی از دلایل گرایش به خشونت در بچههای تلویزیونی آن است که به جهت تماشای مکرر چنین خشونتهایی، باور میکنند که میتوانند به وسیلهٔ خشونت، مسائل زندگی خود را با دیگران حل کنند.
#بریده_کتاب
#من_دیگر_ما
#محسن_عباسی_ولدی
انتشارات #آئین_فطرت
جلد پنجم، صفحه ۲۵۲.
@hamkhaniketab