کو شب قدر که قرآن به سر از دل تنگی
هی بگویم بعلیٍ بعلیٍ بعلی.....
در لیالی قدر، از همه دوستان کتابخوان التماس دعا داریم. در این شب عزیز، از دعا برای فرج امام زمان و دعا برای مردم مظلوم غزه فراموش نکنیم.
@hamkhaniketab
🖼چطور به خدا برسیم؟
🔹اخبات؛ تنها راه وصال به رحمت حق
معرفی و بریده ای از کتاب #اخبات، اثر مرحوم استاد #علی_صفایی_حائری
🔸این کتاب سه فصل دارد که هر فصل به یکی از شبهای قدر پرداخته، اما موضوع کتاب همان هدف شبهای قدر است: «رسیدن به خدا»
#معرفی_کتاب
#اخبات
#شب_قدر
@hamkhaniketab
مردی بود از قبیله آفتاب با دلی به وسعت بیکرانه ها. او را نه زمانه میشناختش، نه زمانیان. اندیشناک بود بر « قوم خویش » و بر « ابنای روزگار » و بیمناک بر هوس هایی که چشم های بصیرت را به یغما برده بود. دلی به وسعت بی کرانه ها به قدری که بر سرگذشت پیشینیان آگاه بود، بر سرنوشت آیندگان نیز اندیشه میکرد.
درباره کسی سخن می گوییم که هیچ کس، چون او آن مقام نیافت، کعبه به یمن قدمش باز شد و مسجد به خونش، غسل طهارت کرد، صحبتمان درباره مولا علی « ع » هست. کتاب
📖 آن چهارده روز
📇 ترجمه و تحقیق: مؤسسه بیان معنوی
روایتی ناب هست از چهارده رخداد ویژه در زندگی حضرت علی « ع » از زبان خود مولا.
ماجرای این کتاب، از آنجایی شروع میشه که روزی بزرگ یهودیان در کوفه به خدمت امام رسید و سؤالاتی را از ایشان پرسید…
برشی از کتاب:
و اما درباره جان خودم تمام کسانی که در اینجا میبینی و آن کسانی از اصحاب پیامبر که الان حضور ندارند میدانند که مرگ برای من مثل آب خنک برای شخص بسیار تشنه در روز بسیار گرم است. من عمویم حمزه، برادرم جعفر و پسر عمویم عبیده با خدا پیمان بسته بودیم که در راه دین ثابت قدم باشیم و به آن وفا کردیم. هم پیمانهایم پیش از من از دار دنیا رفتند اما من به خاطر مصلحتی که خدا میداند ماندم...
#معرفی_کتاب
#آن_چهارده_روز
#انتشارات_بیان_معنوی
#رخدادهای_زندگی_حضرت_علی_ع
@hamkhaniketab
کانال همخوانی کتاب
بسم الله
هر زمان منصور ضابطیان استوریهایی پیرامون سفر جدیدش میگذارد دوباره امیدوار میشوم که کتاب سفرنامه جدیدی در راه است. جدیدترین سفرنامه منصور ضابطیان پیرامون سفر و تجربههای او از ژاپن است. ژاپن همیشه برایم نه آنچنان مرموز بوده است و نه آنچنان دوست داشتنی. اما اگر علاقه به سفر داشته باشی ناگزیر علاقه به سفرنامه هم داری.
کتاب با تجربههای هتلگردی نویسنده آغاز میشود. چندین مدل هتل در فصل اول کتاب معرفی میشود، از هتلهای کپسولی تا هتل سنتی ژاپنی. این جنس هتلگردی و نگاه تفریحی به هتل برایم جالب بود.
چیزی که همیشه از ژاپن ذهنم را به خودش مشغول کرده، این است که احساس میکنم آنها فرهنگشان را به طور کامل حفظ کردهاند (که البته اشتباه میکنم). در بخشی از کتاب منصور ضابطیان میگوید: آنها هر چیز را از دست داده باشند دو فرهنگ اصلیشان را حفظ کردند یکی فرهنگ چای و یکی فرهنگ لباس. البته ناگفته پیداست که فرهنگ ژاپنی، امروزه با انیمه به سراسر جهان صادر شده است و کمتر کسی است که با انیمههای ژاپنی آشنا نباشد. فرقی نمیکند بچههای کوههای آلپ آنشرلی یا انیمههای جدید...
خوشمان بیاید یا نیاید، باید بگویم که فرهنگ بوجود آمده به تبع تکنولوژی در ژاپن مانند تمام دنیا، بسیاری از خرده فرهنگها و فرهنگهای اصیل را از بین برده است. به عنوان نمونه دیگر خانواده و زندگی زناشویی در ژاپن معنای اصلی و اصیل خود را ندارد.
در یکی از فصلهای کتاب با فردی ژاپنی آشنا میشویم که بسیاری از فرهنگها و نوع تفکرات عامه ژاپنی را برایمان شرح میدهد، به نظرم این فصل یکی از بهترین فصلهای کتاب است.
یکی از اتفاقات ویژه در ژاپن نوع آداب و رسوم خوردن غذاست. اینکه سس را نباید روی غذا ریخت و غذا را باید داخل سس زد یا اینکه غذا را باید با هورت کشیدن خورد و این کار به نوعی تشکر از آشپز است، همه اینها جزئیاتی است که در فرهنگ غذایی ژاپن میبینیم. به نظرتان جالب نیست که ژاپنیها در فرهنگشان عادت دارند که غذا را تا انتها بخورند و چیزی باقی نگذارند؟ آنها جملهای دارند که میگوید «هارا هاچی بُن می!» یعنی زمانی که به احساس سیری ۸۰ درصد رسیدی از خوردن دست بکش. جالب نیست؟ به نظرم این جمله منصور ضابطیان تمام فرهنگ ژاپن پیرامون غذا را به خوبی نشان میدهد او میگوید: غذا به مثابه یک فلسفه در زندگی ژاپنی رخنه کرده است تعریف میشود.
در بخشی از کتاب نویسنده به هیروشیما سفر میکند تا اتفاقاتی که در آنجا افتاده را از نزدیک مشاهده کند. ظاهر شهر، جز چند مکان، نشانی از آن اتفاق عجیب ندارد اما چیزی که منصور ضابطیان در سفرنامهاش به آن اشاره نکرده است اتفاقاتی است که امروزه دوباره توسط همانها که فاجعه هیروشیما را به وجود آوردند تکرار میشود. اگر جستجوی کوتاهی در اینترنت بکنید میبینید که جزیرهای در ژاپن به نام اوکیناوا محل رفت و آمد شخصی آمریکاییهاست و حتی ژاپنیها برای رفتن به داخل آن باید ویزا بگیرند. نکته جالب اینجاست که ژاپنیها به عنوان حق میزبانی هزینهای را به نظامیان آمریکایی پرداخت میکند تا آنها در کشورشان حضور داشته باشند!!!!
اما در انتهاباید گفت که یکی از مزیتهای سفرنامههای منصور ضابطیان رک و راست بودنش است. همانقدر که از چیزی لذت میبرد اگر در جایی هم نقطه سیاهی ببیند آن را بیان میکند.
#دودستی
#منصور_ضابطیان
#به_قلم_شما 🌸
📚 @hamkhaniketab
اولین کتاب ۵ ⭐️ ی سال 🥰
روایتی از زندگی شهید محمدرحیم آقاییپور 🕊 به قلم دخترشون .. 🌸😇
#سفیر_ما_در_بهشت
#بابا_نفسی ❤️
📚 @hamkhaniketab
🌙🌃توی شبای قدر اگر دنبال بهترین تقدیر هستیم راهش علوی شدنه! البته که علوی شدن هم شور میخواد و دانش.
به مناسبت شبهای قدر و سالروز شهادت مولای متقیان، گلچینی از بهترین کتابا رو برای آشنایی با سیره و سبک زندگی حضرت انتخاب کردیم که تو اسلایدهای بالا میتونید ببینید.
در این شبهای عزیز التماس دعا داریم 🙏
چیکتاب
#بسته_کتاب
#اهل_بیت
#امام_علی
#شب_قدر
#رمضان
@hamkhaniketab
به جمهوری اسلامی ایران گفته ایم آری
به هرچه غیر جمهوری اسلامی ایران نه!
🔶مقام معظم رهبری:
روزدوازدهم فروردین فقط به معنای تشکیل یک حکومت ناشی از یک انقلاب نیست، این به معنای روز زنده شدن اسلام است، روز قطع شدن امیدهای دشمن به دفن دین و دفن اسلام و قرآن است. 🔻 سردار حاج قاسم سلیمانی: جمهوری اسلامی حرم است و این حرم اگر ماند دیگر حرمها میمانند. اگر دشمن این حرم را از بین برد، حرمی باقی نمیماند. 🇮🇷 🇮🇷🇮🇷🇮🇷 🔸۱۲ فروردین سال روز جمهوری اسلامی ایران گرامی باد @hamkhaniketab
🇮🇷 تاریخ سرافراز انقلاب اسلامی همواره با شهادت یا اسارت مردان بزرگ و بزرگ مردانی گره خورده كه مملو از معرفت و دلدادگی و عشق به میهند. كاظم اخوان عكاس و خبرنگار جاویدالاثر ایرنا، یكی از این چهره ها هست.
👌 کاظم اخوان، بسیار شجاع و دلیر بود و زمانی كه عراقی ها موشك های كاتیوشا را به سمت نیروهای ایرانی شلیک می كردن، بلند می شد و از لحظه انفجار این موشک ها عكس می گرفت، هر چه بهش می گفتن، این كار خطر داره ولی انجام می داد. شجاعت زیادی در ثبت تصاویر جنگ تحمیلی داشت.
📖 تصویری در بند
🖋️ به قلم: خانم مونس عبدی زاده
📇 انتشارات: شهید کاظمی
✅ روایتی نابه از زندگی جاوید الاثر کاظم اخوان، مردی که به پدیده عکاسی در دفاع مقدس مشهوره. بعد از عملیات بیت المقدس، در سفر به لبنان یار حاج احمد متوسلیان میشه. با حاج احمد راهی سفر به لبنان شد، سفری که هنوز بازگشتی نداشته...
📄 برشی از کتاب:
یک ماه از مرحله اول عملیات کرخه کور گذشت. در این مدت پیشنهاد کار در واحد عکاسی خبرگزاری پارس بهواسطه فریدون به کاظم داده شد. باد خنک کولرآبی در میان موهای مشکی او بازی میکرد. تعدادی از تصاویر دکتر چمران رو به روی صمدیان چیده شده بود. تصویر اول، دکتر چمران دستبهکمر به همراه دو نیروی ارتشی در کنار صخره خاکی ایستاده و چشم به جبهه مقابل دوخته بود. تصویر دوم، در یکی از سنگرها اسلحه به دست، به لنزِ دوربینِ کاظم لبخند زده بود.
#معرفی_کتاب
#تصویری_در_بند
#مونس_عبدی_زاده
#انتشارات_شهید_کاظمی
#خاطرات_جاوید_الاثر_کاظم_اخوان
#لبنان
@hamkhaniketab
نکته این است که لیلة القدر می گویند نه یوم القدر!
در دل تاریکی ها
و در بطن حادثه هاست که تو باید طرح فردا را بریزی و در طلوع فجر همراه فرشته های نازل قدم برداری.....
#بریده_کتاب
#علی_صفایی_حائری
#شب_قدر
#رمضان
@hamkhaniketab