هدایت شده از تفسیرآیه به آیه قرآن کریم
4_327849576851570965.mp3
1.01M
آیه ۲۸۱ سوره بقره
@tafsirghorangharaati
هدایت شده از 🇮🇷مسجدامام حسین علیه السلام
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✅یکی از اون محاسبات صد درصد غلطه...😎
هدایت شده از 🇮🇷مسجدامام حسین علیه السلام
5.37M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🛑 معمولا ۲۴ یا ۴۸ ساعت قبل از صبح چهارشنبه، اعدامیها را از بند به قرنطینه منتقل میکنند. خانواده برای دیدار آخر و خداحافظی به زندان میآیند.
*این ساعات بسیار عجیب است و شخصیت واقعی و بدون آلایش و نقاب افراد معمولا خود را نشان می دهد.*
دقایقی قبل از اعدام قاتل #شهید علی محمدی #دانشمند هسته ای #جمهوری_اسلامی_ایران ،
*قاتل نکاتی را گفته که دیدنی است.👆*
هدایت شده از 🇮🇷مسجدامام حسین علیه السلام
🌺 امیر المومنین امام على عليه السلام:
✍من از پروردگار خود، نه فرزندانى زيبا رو خواستم و نه فرزندى خوش قد و قامت، بلكه از پروردگارم فرزندانى خواستم كه فرمانبردار خدا باشند و از او بترسند تا وقتى به او نگاه كردم و ديدم از خداوند فرمان مى برد شاد شوم
📚 ميزان الحكمه ج۱۳ ص۴۸۲
هدایت شده از 😍سنصلی فیالقدس انشالله😍
7.75M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💠چند دقیقه از عظمت های مولامون حضرت علی(علیه السلام) بشنوید تا دلهاتون جلا بگیره❤️
#ماه_رمضان
#شب_قدر
#امام_علی
هدایت شده از شهسوار عشق
سلام این مطالب درمورد تعدد زوجات و ضرورت ان رو فروارد کنید به کانال ازدواج
هدایت شده از سبک زندگی و وساطت ازدواج اسلامی
فرمایش امام علی درباره غیرت قبیح زنان
امام(عليه السلام) در حکمت 124 نهج البلاغه تفاوت ميان غيرت مرد و زن را بيان مى كند و مى فرمايد: (غيرت زن كفر است و غيرت مرد ايمان)؛ «غَيْرَةُ الْمَرْأَةِ كُفْرٌ، وَ غَيْرَةُ الرَّجُلِ إِيمَانٌ».
درباره حرام کردن حلال خدا
پیامبر(ص): «اِنّ محرمَ الحلالِ کمحللِّ الحرامْ» آنکه حلال را حرام میکند مانند کسی که حرام را حلال میکند.
نهج الفصاحه، ص 208
پیامبر (ص): «ما من عبد استحیا من الحلالِ اِلاّ اِبتلاهُ الله بالحرام» هر که از حلال شرم کند خدا وی را به حرام مبتلا کند.
نهح الفصاحه، ص 208
هدایت شده از سبک زندگی و وساطت ازدواج اسلامی
شرایط وجوب تعدد زوجات در کلام شهید مطهری (رض)
اگر پای یک علت اجتماعی در کار باشد و تعدد زوجات بواسطه فزونی عدد زنان بر مردان و یا بواسطه احتیاج اجتماع به کثرت نفوس تجویز شود این ایراد صورت دیگری پیدا میکند . در اینگونه موارد تعدد زوجات یک نوع تکلیف و واجب کفائی است ، وظیفهای است که برای نجات اجتماع از فساد و فحشا و یا برای خدمت به تکثیر نفوس اجتماع باید انجام شود . بدیهی است آنجا که پای تکلیف و وظیفه اجتماعی بمیان میآید رضایت و اجازه و اذن مفهوم ندارد . اگر فرض کنیم اجتماع واقعا مبتلا بفزونی زن بر مرد است یا نیازمند بتکثیر نفوس است ، یک وظیفه ، یک واجب کفائی متوجه همه مردان و زنان متأهل میشود ، پای یک فداکاری و از خود گذشتگی بخاطر اجتماع برای زنان متأهل بمیان میآید . درست مثل وظیفه سربازی است که متوجه خانوادهها میشود و باید بخاطر اجتماع از عزیزشان دل بکنند و او را روانه میدان کارزار کنند . در اینگونه موارد ، غلط است که موکول به رضایت و اجازه شخص یا اشخاص ذی نفع بشود . کسانیکه مدعی هستند حق و عدالت ایجاب میکند که تعدد زوجات با اجازه همسر پیشین باشد فقط از زاویه تفنن و تنوع طلبی مرد مطلب را نگریستهاند و ضرورتهای فردی و اجتماعی را از یاد بردهاند .
منبع:
کتاب "نظام حقوق زن در اسلام" شهید مطهری، صفحه 442
https://lib.eshia.ir/50013/1/442
.
هدایت شده از سبک زندگی و وساطت ازدواج اسلامی
بسم الله الرحمن الرحیم
علت حلیت تعدد زوجات:
بصورت طبیعی در کشور ما در بدو تولد تعداد موالید پسر از تعداد موالید دختر بیشتر هستند (آمار موالید 55 سال اخیر برحسب جنسیت از سال 1344 تا 1399 پیوست شده) ولی حتی با فرض مساوی بودن موالید دختر و پسر در بدو تولد، مردان به دلیل تفاوت هایی که بازنان از نظر خلقت دارند و نقشی که در اجتماع دارند همیشه بیشتر در معرض حوادث، مخاطرات و مرگ و میر ناشی از آنها هستند (آمار فوت شدگان 55 سال اخیر بر حسب جنسیت از سال 1344 تا 1399 پیوست شده) مشاهده آماری که درمورد تعداد کشته های تصادفات رانندگی در پیوست خدمتتان تقدیم می گردد نیز موئد این امر است. (کشته های مذکر تقریبا 4 برابر کشته های مونث)
این یعنی اینکه اگرچه تعداد موالید مذکر در بدو تولد بیشتر است اما مرگ و میر اشخاص مذکر هم نسبت به اشخاص مونث بیشتر است و این میزان مرگ و میر با بالاتر رفتن سن بیشتر و بیشتر می شود.
باتوجه به شرایطی که در آن هستیم از نظر روند روبه کاهش تعداد ازدواج ها و تعداد موالید و تهدید جمعیتی که با آن مواجهیم نیاز هست به راه اندازی نهضت ملی ازدواج آسان.
ازدواج حق همه است. باید همه فارغ از طبقه و ..... بتوانند ازدواج کنند. امروزه سن تجرد قطعی (سنی که بعد از آن معمولا دیگر امید به ازدواج نیست) را 50 سال در نظر گرفته اند. پس ماهم نتیجه تحقیقاتمان را بر اساس امارها تا سن 50 سال ارایه می کنیم.
برخی از مخالفین تعددزوجات ایراداتی به این استدلال (کم بودن تعداد مرد مجرد نسبت به تعداد زنان مجرد و نیاز به انجام سنت تعدد زوجات) وارد می کنند که این ایرادات از بابت نحوه تحلیل غلط آمار توسط ایشان است. به این صورت که آمار تجمیعی مردان و زنان (اعم از مجرد و یا متاهل) بزرگتر از یک سن معین (منباب مثال بالای 10 سال یا حتی آمار نوزادان از بدو تولد) را مقابل هم دیگر قرار می دهند و می گویند که ما کمبود مرد نداریم که هیچ ازدیاد مردان هم داریم. یعنی اینطور فرض گرفته اند که امکان ازدواج پسر ده ساله با زن 40 ساله وجود دارد که در واقعیت هرگز چنین اتفاقی نخواهد افتاد.
روش مقایسه آمار این است که ابتدا آمار مردان و مجرد هر گروه سنی بر اساس وضعیت تاهل از هم تفکیک گردند. سپس مردان مجرد یک گروه سنی (مطلقه و هرگز ازدواج نکرده) با زنان مجرد (بیوه، مطلقه و هرگز ازدواج نکرده) همان گروه سنی مقایسه کرد (مثلا مقایسه مردان و زنان مجرد گروه سنی 35-39سال) و البته درست ترین و واقع گرایانه ترین حالت مقایسه آمار، مقایسه مردان یک گروه سنی با زنان گروه سنی قبلشان با فاصله سنی 5 سال که به عرف و واقعیت نزدیکتر است (مثلا مردان گروه سنی 40-44 سال و زنان گروه سنی 35-39 سال) میانگین سن ازدواج طبق آخرین آمار رسمی که پیوست شده ، 27.4 سال برای مردان و 23 برای زنان بوده که اختلاف سن مرد و زن 4.4 سال می شود. ) این روش عادلانه ترین روش بررسی آمار هست.
در بررسی آمار به روش های فوق به این نتایج حیرت انگیز و تاسف آور خواهیم رسید:
بررسی آمار مردان و زنان مجرد تا سن تجرد قطعی (50 سال)
با فرض همسن گزینی مردان 507 هزار زن مازاد
با فرض فاصله 5 ساله مرد و زن 1 میلیون و341 هزار زن مازاد
بررسی آمار مردان و زنان مجرد بیشتر از سن قطعی (بیش از 50 سال)
با فرض همسن گزینی مردان 2 میلیون و 408 هزار زن مازاد
با فرض فاصله 5 ساله مرد و زن 1 میلیون و 961 هزار زن مازاد