eitaa logo
با ولایت تا شهادت
144 دنبال‌کننده
4.2هزار عکس
2.2هزار ویدیو
17 فایل
✌ما همه عمار توییم خامنه ای...مدظله...✌
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اسرائیل راه باز کرده میگه برید جنوب، بعد هواپیماهاش خودروهای غیرنظامی فلسطینی را که در حال حرکت به سمت جنوب نوار غزه بودند، بمباران کردند.
پیامکی به تلفن های شهرک نشینان ارسال شده: به میدان مین خوش آمدید "غزه از شما استقبال می کند" شما «یا مرده یا اسیر یا ناتوان» باز خواهید گشت. غزه منتظر شماست
📸در غزه، کودکان نام و نشانی و تلفن و گروه خونیشان را در کف دست می نویسند تا اگر از زیر آوار حملات صهیونیست ها نجات پیدا کردند، کسی آن ها را به خانواده هایشان برگرداند😭
🔶 توییت شهروند فلسطینی که بازتاب زیادی داشت 🔺 من بیان هستم، ۲۷سال در شهر زیبای خود غزه زندگی کردم و شاید امروز آخرین روز من در اینجا باشد. 🔺 من و خانواده‌ام اشتباه روز نکبت در سال ۱۹۴۸ را تکرار نمی‌کنیم و خانه خود را به سمت جنوب ترک نمی‌کنیم. 🔺 همه ما تا آخرین نفس به فلسطینی بودن خود افتخار می‌کنیم. 🔺 من جهان را از شرق تا غرب، به خاطر آنچه بر سر ما خواهد آمد نمی‌بخشم و امیدوارم تصاویر ما تا آخر عمر شما را آزار دهند.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✍️تناقضات عنترنشنالی! ما برای امام حسین سیاه بپوشیم،افسردگی میاره ولی اونا برای اسرائیل جانی بپوشن،مستحب موکده.😁
6.61M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
✳️ پاسخ کوبنده نماینده کویت در سازمان ملل به توهین های نماینده رژیم صهیونیستی نسبت به ایران 🔹 پ ن : درود خداوند متعال بر چنین آزادگان جهان که آبروی نماینده رژیم صهیونیستی را برد و باعث اخراج این نماینده کودک کش از جلسه شد. 👏👏👏
6.29M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
کودک زخمی فلسطینی که پدر و مادرش را ازدست داده و با تلاوت قرآن آرام می‌شود 💔😔 پ.ن:خدا از ریشه نابودتون کنه، هر چند که بی ریشه ترینید که این بلا رو سر بچه معصوم میارید.
🟠قتل داریوش مهرجویی و گاف عجیب جاسوس خبرنگارها! 🟤سرگرم کردن مردم با سناریوی از پیش طراحی شده جهت ایجاد افغان حراسی! 🔹چطور و چرا دقیقاً همزمان در شب قتل داریوش مهرجویی و همسرش، پست هشت ماه و نیم قبل مرحومه محمدی‌فر در صفحه خصوصی‌اش، در صفحه سایت فراز منتشر شده است و مصاحبه روزنامه اعتماد با همسر مهرجویی همان شب قتل، در صفحه یک قرار می‌گیرد؟ 🔻نکته‌ی عجیب‌تر این است که دختر مرحوم مهرجویی، حدوداً ساعت 23، به ویلای پدری و جسد ایشان و همسرش می‌رسد و با 110 تماس می‌گیرد؛ و در گزارش پلیس زمان قتل ٢٠الی ٢٢اعلام شده است. و توئیت روزنامه فراز در ساعت ٢١:٣4 منتشر شده است. 🔸آیا میشود پدیرفت که کاملاً اتّفاقی، دقیقاً در شب قتل و یپش از رسانه‌ای شدن خبر قتل، و زمانی که هیچ کس خبری از فوت این هنرمند نداشته، زمانی که طبق توضیح پزشکی قانونی، فاجعه یا هنوز اتّفاقی که نیفتاده یا در حال وقوع بوده، چطور یک سایت باید نیازی ببیند که خبری را که متعلّق است به هشت ماه و نیم قبل، به نحوی بازنشر دهد که گویی همین دیروز رخ داده و دیگران را به اشتباهی معنادار بیندازد؟! و اتفاقا به صورت همزمان، یک روزنامه هم در هنگام قتل، چاپ مصاحبه خود با همسر داریوش مهرجویی را دارد! هرچه هست، دوباره جاسوس خبرنگاران و سرویس جاسوسی اسرائیل، دنبال حاشیه جدید سر هستند، اما با یک گاف بسیار بزرگ گویی افسر رابط موساد با خبرنگاران، دقایق آخر را به دلیل ترس از بمباران حماس، به پناهگاه می‌رود و نمیتواند جاسوس خبرنگاران را مدیریت کند و آنها این گونه گند می‌زنند.
🔴 امیرعبداللهیان به الجزیره: ایران نمی تواند تماشاگر این شرایط بماند. 🔻ما از طریق حامیان رژیم صهیونیستی به آن اطلاع دادیم که اگر جنایاتش در غزه متوقف نشود، فردا دیر است.
8.97M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
عمو عمو مادرم کجاست؟ جهان پر شده از روضه‌های تو ارباب... دو کودک در غزه پس از بمباران منزلشان هراسان به دنبال مادرشان...💔 نازدانه حسین هم در آن شلوغی و معرکه بهانه بابا را می‌گرفت اما هر بار سهمش تازیانه و سیلی بود... ❤️‍🩹
23.04M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
من یه ایرانی ام اینجا لب مرز فلسطین اشغالی! الان دوربیناشون داره منو میگیره! باد کاشتید، طوفان درو کنید…