1- اندیشه فرزندآوری و سلامت روانی خانواده
در این قلمرو پژوهش هایی وجود دارند که اندیشه فرزندآوری را به عنوان یکی از فرآیندهای زیربنایی در نظر گرفته اند.
ماکسول و مونت گمری در بررسی های خود نشان دادند که اندیشه فرزندآوری در ایجاد آرامش و تحکیم و کارآمدی خانواده مؤثر است.[1]
2- کسب آمادگی برای ایفای نقش پدر و مادری
بسیاری از پژوهش هایی که به بررسی نقش فرزند در تحکیم و بهداشت روانی خانواده پرداخته اند، افکار، هیجانات و روابط عاطفی با جنین در طول دوره بارداری را به عنوان یکی از عوامل مهم در نظر گرفته اند. نتایج پژوهش های متعدد نشان می دهد که ابراز هیجان والدین[2] در دوران بارداری به عنوان یکی از متغیرهای مهم، با بهداشت روانی و کیفیت روابط همسران ارتباط دارد؛ برای نمونه، یافته های پژوهشی برخی روان شناسان حاکی از آن است که چنانچه والدین در دوران بارداری نگرش و هیجانات مثبت در تعامل باجنین داشته باشند، میزان رضامندی زناشویی، صلاحیت اجتماعی و دل بستگی به کودک در آنها افزایش یافته، مشکلات عاطفی رفتاری بعد از تولد در آنهاکاهش می یابد.
# فرزند اوری
حوزه مقاومت بسیج ۳۶۰ میقات
ری قبله تهران
به ما بپیوندید - همراهان اجتماعی ری
@hamrahan_rey
متوقع و طلبکار نباشیم
در خانواده حق گرفتنی نیست البته در مواقعی استثنا نیز وجود دارد و آن هم زمانی است که دو طرف قصد متارکه و جدایی دارند. توقع بیجا و حق خواستن و به تعبیری طلبکار بودن در بین اعضای خانواده میتواند خانه را تبدیل به کارزار و دادگاه نماید.
اگر در خانوادهای نگرش حقگیری و طلبکاری رواج پیدا کند این نگرش و گرایشها مشکلات را بیشتر میکند و کار به دادگاه میکشد. بهتر است در خانواده برعکس این موضوع رفتار کنیم و ایثار و از خودگذشتگی وجود داشته باشد، زیرا با ایثار به طرف مقابل هم یاد میدهیم که دیگرخواهی در خانواده بر خودخواهی ارجح است و نباید با روحیه طلبکاران دائم در فکر گرفتن امتیاز از اعضای خانواده باشیم.
انتظار بیجا و توقع بیش از حد داشتن میتواند بنیان خانواده را متزلزل کند. هرچقدر توقع از همسر بیشتر شود به همان تناسب درگیری، کشمکش و ناراحتی در خانواده بیشتر خواهد شد. خود را محق دانستن و توقع داشتن در زندگیهای زناشویی میتواند شروعی برای درگیریهای بیشتر در خانواده باشد. بهترین کار این است که هر توقعی از طرف مقابل داریم اول خودمان برای انجام آن پیشقدم شویم. اگر توقع احترام، توجه و عشق و علاقه از همسر داریم از خود توقع داشته باشیم که این موارد را در خودمان نهادینه کنیم تا او نیز متقابلاً این موارد را انجام دهد.
# تحکیم خانواده
حوزه مقاومت بسیج ۳۶۰ میقات
ری قبله تهران
به ما بپیوندید - همراهان اجتماعی ری
@hamrahan_rey
باعث شادی و لذت والدین
از نظر زیست شناسی، زندگی از هنگام انعقاد نطفه و بارداری شروع می شود. تولد را در واقع می توان به عنوان یک مرحله از رشد دانست که کودک از رحم مادر به محیط بازتر (دنیای خارج) قدم می نهد. از زمان تولد، کودکان منبع لذت و شادی در خانواده هستند. بنابراین، فرزندان نه تنها شالوده زندگی زناشویی را استحکام می بخشند، بلکه عامل مؤثری در لذت بردن پدر و مادربوده و با افزایش این لذت ها، سلامت و بهداشت روانی همسران نیز تأمین می شود.
مایکل آرگیل کودکان را منبع فواید زیادی برای خانواده دانسته ومی گوید: با وجود فرزند، لذت زیادی در خانواده وجود دارد. بیشتر، والدین محرک و شادی را به عنوان یک مزیت از کودکان شان دریافت می کنند.[4].
فرزند، صفا و صمیمیت خاصی به خانواده می بخشد و چون محبوب پدر ومادر است، هر دو به او دل بسته می شوند. سیره عملی و فرمایشات و احادیث پیشوایان معصوم علیهم السلام نیز حاکی از اهمیت هم بازی شدن با کودک و شور ونشاط حاصل از آن است. پیامبر صلی الله علیه و آله، فرزندش ابراهیم، حسن، حسین وفاطمه علیهما السلام را در کودکی بر دامان خود می نشاند، به سینه خود می چسباند ومی بوسید.[5] حضرت علی علیه السلام نیز دل بستگی خاصی به فرزندان خود داشت.[6] حضرت فاطمه علیها السلام با خواندن شعر برای فرزندان خود، به آنان اظهار علاقه می کرد.[7] سیره عملی دیگر معصومان نیز نشان دهنده الگوهایی از دل بستگی سالم به فرزندان است.
# فرزند اوری
حوزه مقاومت بسیج ۳۶۰ میقات
ری قبله تهران
به ما بپیوندید - همراهان اجتماعی ری
@hamrahan_rey
باعث تداوم حیات خانواده
وقتی که به بررسی علل طلاق ها می پردازیم، یکی از علل بارز آن رانداشتن فرزند می یابیم، هرچند که ممکن است زوجین، خود تصمیم به نداشتن فرزند گرفته باشند، و یا به دلیل وجود مشکلات ژنیتیکی و یا بیماری هایی که منجر به عدم باروری شده است، توان تولید نسل را نداشته باشند. به هر حال یافته های تحقیقاتی و مشاهدات بالینی حکایت از آن دارد که عدم حضور فرزند در محیط خانواده، یکی از عوامل ناپایداری در زندگی مشترک است.[9]
فرزند، مخصوصاً فرزند خردسال به منزله پیوندی است بین مادر و پدر واز این رو بی فرزندی و حتی کم فرزندی باعث تزلزل خانواده می شود. درسال های 1951 و 1952 نیمی از خانواده هایی که در ایالت آیووا در ایالات متحده امریکا قربانی طلاق شدند، کسانی بودند که فرزند کوچک نداشتند.[10]
بی فرزندی در خانواده ها یک فضای خالی را به وجود می آورد و باعث تضاد و بی علاقگی به زندگی مشترک می شود. تحقیقات انجام شده در ایران نیزنشان می هد که خانواده های بی فرزند بیش از هر نوع خانواده دیگر در معرض گسست قرار دارند.[11]
در آموزه های دینی، از فرزند با تعابیری مثل جگرگوشه والدین،[12] گل خوشبوی بهشتی [13] و... یاد شد. حتی در روایات شریف، بوسیدن و نوازش فرزند باعث پاداش و اجر بزرگ تلقی شده.[14] وقتی والدین با چنین نگاهی به فرزند بنگرند و حتی فرزندان، این جایگاه را به خود اختصاص بدهند، قطعاً درتحکیم روابط خانوادگی و همسری، تأثیر مثبت خواهند داشت، و کدام پدر یامادری حاضر می شود به راحتی این دل بند و جگرگوشه خود را با اختلاف یاطلاق، آزرده سازد.
# فرزند اوری
حوزه مقاومت بسیج ۳۶۰ میقات
ری قبله تهران
به ما بپیوندید - همراهان اجتماعی ری
@hamrahan_rey
عامل حرمت خود و ارزشمندی والدین
در نظام آفرینش و به ویژه در دنیایی که ما زیست می کنیم یک سلسله قوانین و تدابیری وجود دارد. از جمله این قوانین، زایندگی و تکثیر نسل است. این پدیده در گیاهان، درختان، حیوانات و انسان ها، اتفاق می افتد.
زن و مرد نیز انتظار دارند که پس از ازدواج صاحب فرزند شوند، و این امردر موارد قابل ملاحظه ای، خود می تواند عاملی برای گام برداشتن به سوی ازدواج باشد. پدر و مادر عروس و داماد و خویشان و آشنایان نیز به گونه ای عمل می کنند که بیان گر چنین انتظاری است و وجود انتظاراتی از این دست، در صورتی که به موقع رفع نشود، موجب ارزش یابی منفی دیگران و در نتیجه خود پنداره [15] منفی و حرمت خود پایین [16] در زوجین می شود. در این صورت،. تصویری که آنها از خویشتن دارند، به طور ضمنی در همه واکنش های ارزشی آنان تجلی می کند. درصد افرادی که در جهان از نداشتن فرزند رنج می برند، قابل توجه است. اینها کسانی هستند که تحمل تنهایی را ندارند، دائماً احساس یک نیاز توأم با فشار برای داشتن فرزند را دارند، و اعتماد به نفس خود را درمقابل این وسوسه ذهنی که «دیگران درباره آنها چه فکر می کنند» از دست می دهند. گاه و بی گاه احساس غم و اندوه و ناکامی و حیرت می کنند که دلیل محرومیت آنان از لذت داشتن فرزند چیست؟
برای آن که زوجین انتظارات خود و دیگران را برآورده کنند و به ارزش هاو هدف هایی که لازمه زندگی سعادت مند است نایل آیند، نیاز به تلاش برای داشتن فرزند دارند. یکی از نقش های مثبت فرزند در خانواده، برآورده ساختن انتظارات والدین و دیگران و ایجاد و تقویت حرمت خود آنهاست.
# فرزنداوری
حوزه مقاومت بسیج ۳۶۰ میقات
ری قبله تهران
به ما بپیوندید - همراهان اجتماعی ری
@hamrahan_rey
زمینه ساز رشد توان مندی های والدین
دانش، تجربه، گذر زمان و حتی عقد و پیمان ازدواج و شروع زندگی مشترک، وضعیت ها و نقش های بزرگ سالی را به وجود نمی آورند، بلکه دوره پدر و مادری است که نقش های بزرگ سالی را مشخص می سازد.
هن،[22] میلیسپ [23] و هارتکا[24] از مطالعات شخصیت خود به این نتیجه رسیدند.. که سازمان روانی انسان با پذیرفتن نقش پدر و مادری به کمال می رسد. آنها در این باره می گویند: «معمولًا این گونه تصور می شود که تغییرات عمده سازمان شخصیت در طول نوجوانی روی می دهد، اما این یافته ها نشان می دهندکه تغییرات بسیار مشخص نه در طول نوجوانی بلکه در انتهای آن رخ می دهد؛ یعنی زمانی که اکثر مردم در نهایت، دچار تغییرات نقش ژرفی می شوند و به اشتغال تمام وقت و ایفای نقش والدینی مشغول می شوند».[25].
بنابراین به نظر می رسد که تجربه پدر و مادری در فراهم کردن امکانات به سوی تعالی و رشد شخصیت افراد دارای اهمیت ویژه باشد. وجود همین تجربه ها مجموعه کاملی از ارزش ها را به ساختار شخصیت والدین می افزاید.
شاید از این رو والدین در آموزه های دینی با قرار گرفتن در کنار اطاعت ازخدا تقدیس شده اند.[26] اینها همگی از کمال انسانی، سلامت روانی و شکوفایی فطرت انسانی به شمار می رود. والدین بدون هیچ استثنایی سرگرم آرمانی هستند که خارج از وجود خودشان و در چیزی بیرون از آنها وجود دارد. آنهاشیفته اند؛ شیفته چیزی که برایشان بسیار گران قدر است (فرزند). آنها به کاری مشغول اند که آن را تا حدودی تقدیر برایشان مقدر کرده و کاری که ضمن انجامش، به آن عشق می ورزند (تربیت فرزند).
ازدواج و فرزندآوری زمینه بروز خلاقیت ها و موفقیت ها را در همسران افزایش داده، همچنین موجب می شود تا فضایل اخلاقی و انسانی در آنان به فعلیت برسد. وقتی از مرد خانواده انتظار می رود تا هنگام ضرورت برای حمایت از خانواده خویش، ایستادگی کند؛ این انتظار روحیه دفاع و جوان مردی را در او تقویت خواهد کرد. همچنین به وجود آمدن شرایطمادری برای زنان، موجب می شود تا با تحمل مشکلات فرزندپروری وشوهرداری، به کمال روحی بیشتری برسند و روح خود را در اثر شکیبایی و ایثار بالنده کنند و از طریق مسئولیتی که در خانه و خانواده دارند، به تلاش بیشتر روی آورند و استعدادهای خود را برای اداره مناسب خانواده به کار گیرند و در نتیجه، به موفقیت بیشتری نایل آیند. به عبارت لطیف ترمی توان گفت: فرزنددار شدن، سرآغاز لطیف ترین و گرمابخش ترین رابطه ها و به فعلیت رساندن همه استعدادها و قابلیت ها و بهره مندی از عالی ترین تکریم ها و ایثارگری هاست.
# فرزند اوری
حوزه مقاومت بسیج ۳۶۰ میقات
ری قبله تهران
به ما بپیوندید - همراهان اجتماعی ری
@hamrahan_rey
به رفع نیازهای هم توجه کنیم
اگر میخواهیم در خانواده روابطمان مستحکم باشد باید یکسری از نیازهای طرف مقابل را متعهدانه برطرف کنیم و این موضوع به ویژه در روابط زوجین نمود بیشتری دارد. انسان دو دسته نیازهای کلی دارد: 1-نیازهای اولیه یا جسمی 2- نیازهای ثانویه یا روحی.
همسر، پدر، مادر و فرزندان مکلف هستند به نیازهای اولیه و ثانویه هم توجه کنند؛ چراکه اگر اعضای خانواده این نیازها را رفع نکنند فرد در جای دیگری نیازهای خود را برآورده میکند و این تهدیدی برای خانواده است. به طور مثال اگر با جوان خود در منزل رفتار خوب نداشته باشیم، محبت نکنیم، مسافرت نرویم و با او همراه و همقدم نباشیم همان فرزند برای خانواده تهدیدی میشود، زیرا نیازهای او بر طرف نشده است و حتماً در جای دیگری به دنبال رفع آنها میگردد و، چون به بیراهه میرود برای خودش و خانواده مشکلساز میشود. اگر همسر در خانه نیاز به تأیید، توجه و امنیت دارد باید در خانه و در کانون گرم خانواده تأمین شود و در صورت برآورده نشدن این نیازها هر یک از زوجین در بیرون از منزل و خارج از قاعده و هنجارها نیازهایش را تأمین میکند که این قطعاً تهدیدی برای خانواده است و موجب تزلزل و فروپاشی آن میشود.
رفع نیازهای اولیه مانند خوراک، پوشاک، نیاز به جنس مخالف و نیازهای ثانویه نظیر توجه، تأیید، احترام، امنیت و... باید از سوی همسران و در خانواده برآورده شود نه جایی خارج از خانه و خانواده.
# تحکیم خانواده
حوزه مقاومت بسیج ۳۶۰ میقات
ری قبله تهران
به ما بپیوندید - همراهان اجتماعی ری
@hamrahan_rey
حس مفید بودن
تولد فرزندان در محیط خانه احساس مفید و نتیجه داشتن را برای والدین درپی دارد. مردان و زنان قاطع و هدف مند با توجه به توانایی هایی که دارند، برای خود هدف هایی در نظر می گیرند و برای دست یابی به آن تلاش می کنند. هدف از تشکیل خانواده، آرامش روانی و تولید نسل است. این هدف است که ما را به جلو می برد و به ما انرژی می دهد. زندگی هدف مند مستلزم پربار بودن است. باید شایستگی خود را ثابت کنیم. داشتن فرزند با احساس شایستگی و مثمر ثمربودن در ارتباط است. به همین دلیل است که داشتن فرزند در روایات به ثمره وجود والدین تعبیر شده است.[17]
امام سجاد علیه السلام می فرماید: «باید بدانی که او از تو و ثمره وجود توست».[18]
به راستی که تشبیه زیبای پیامبر شنیدنی است، آن جاکه می فرماید: «فرزند صالح، گلی از گل های بهشت است».[19] در این تعبیر نمادین، خانواده به گلستان وفرزندان به گل های زیبای آن تشبیه شده است.
بدیهی است که داشتن ثمرات نیکو، عامل دل گرمی والدین و تداوم حیات مشترک آنها بوده و احساس مثمر ثمر بودن و اعتماد به نفس را در آنان به وجود می آورد.
# فرزنداوری
حوزه مقاومت بسیج ۳۶۰ میقات
ری قبله تهران
به ما بپیوندید - همراهان اجتماعی ری
@hamrahan_rey
zahra:
«ازدواج به سبک شهدا»
🌸← زمان ما هم مثل همیشه، رسم و رسوم ازدواج زیاد بود. ریخت و پاش هم بیداد میکرد...!!
❤️ ولی ما از همون اول ساده شروع کردیم؛ خریدمون یک بلوز و دامن برای من بود و یک کت و شلوار برای مرتضی!!
✍ چیز دیگهای رو لازم نمیدونستیم. به حرف و حدیث ها و رسم و رسوم هم کاری نداشتیم؛
💖 خودمون برای زندگیمون تصمیم می گرفتیم. همین ها بود که زندگی مون رو زیباتر میکرد👌
«راوی: سیدمرتضی آوینی»
حوزه مقاومت بسیج ۳۶۰ میقات
zahra:
برگزاری جشن تکلیف دانش آموزان کلاس سوم مدرسه باهمکاری پایگاه امام علی علیه السلام وسخنرانی خانم شعبان در رابطه با به تکلیف رسیدن آنان داشتندکه برایشان در فضای مجازی پخش گردید ومراسم بصورت مجازی انجام شد وقرارشد دانش آموزان بصورت تک تک بیان وهدایای خود را از مدرسه بگیرند
حوزه مقاومت بسیج ۳۶۰ میقات
مداحی آنلاین - دور از وطنم میلرزه تنم - مهدی رسولی.mp3
7.17M
🔳 #شهادت_امام_هادی(ع)
🌴دور از وطنم
🌴میلرزه تنم
🎤 #مهدی_رسولی
⏯ #زمینه
👌بسیار دلنشین
ری قبله تهران
به ما بپیوندید - همراهان اجتماعی ری
@hamrahan_rey
راه اندازی دومین مغازه ؛مغازه عطاری محل که الان با هم کار مشترک میکنیم کارگروه اقتصاد مقاومتی شبکه جهادی مساجد شهرستان ری
مرتضی:
https://chat.whatsapp.com/DJCGJRpLvJ23LaAbD8RXnX
09198102159علی محمدی
09338818002یوسف محمدی
شمار تماس جهت ارتباط با مجموعه اقتصاد مقاومتی
برنج طارم هاشمی
اعلا و بسیار با کیفیت
بدون شکستگی و بدون نیم دانه
خوش طعم و خوش پخت
عطرش به قدری زیاده، همین که از کنار ردیف برنج ها رد میشیم عطرش به وضوح حس میشه!😅
قیمت عالی کیلویی۲۵۵۰۰ تومان💪👌🇮🇷
تلفن جهت هماهنگی و خرید👇
آقای یوسف محمدی 09198772939
آقای بسحاق 09030207488
فروشگاه اقتصاد مقاومتی مسجدی
🔴 ذکری برای از بین رفتن #غم از دل!😔
🔸اگر عمیقاً اعتقادات خود را پیش خودت یادآوری و مرور کنی، اندوه از دلت زدوده میشود و سرور جای آن ایجاد میشود!☝️🏼
امیرالمؤمنین(علیه السلام) میفرماید: کسی که به خدا اعتماد کند، خدا به او سرور میدهد و هر کسی به خدا توکل کند، خدا اُمورش را کفایت و اصلاح میکند. (کشفالغمه/۲/۳۴۶)
🔸امام رضا(علیه السلام) میفرماید: بهخاطر برخی مسائل #غمگین شده بودم، پدرم به من فرمود: خدا را صدا بزن تا غم از دلت برود، و ذکر «یَا رَئوفُ یَا رَحِیم» را زیاد بگو!( دعوات راوندی/۴۵)
🔸ذکر «یارئوف» اثر ویژهای در از بین بردن #غم دارد!
یک عارف بزرگوار میفرمود: وقتی دلتان گرفت و گرفتار شدید ذکر «یارئوف» را زیاد بگویید و با این ذکر به امام رضا(علیه السلام) متوسل شوید. گویا خدا وقتی بخواهد برای این ذکر شما اثری بگذارد کارتان را به امام رضا(علیه السلام) میسپارد!👌🏼
🔸دربارۀ اثر اذکار در رفع مشکلات مختلف زندگی، کتاب انیس الصادقین نوشتۀ آیتالله یعقوبی، کتاب خوب و معتبری است. ذکرهایی هست که گرههای ما را باز میکند، دل را قرص میکند و ترس و نگرانی و اندوهِ بد را از دل میبرد، و بعد، تازه آدم شروع میکند به حال خوش معنوی پیدا کردن.
👤علیرضا پناهیان
👈متن کامل:
📎 Panahian.ir/post/4028
#مدیریت اجتماعی حوزه مقاومت بسیج ۳۵۵پ۳۵۶ ناحیه ری
[ رفـــــیق شـــــهیدم شهادتتـــــ مبارڪــــــــــ ]
🥀
نـــــحوه ے شهادتــــــــــ شـــــهید ذوالفـــــقارے:
نزدیڪـــــ ظهر روز یڪـــــشنبه ۲۶ بهمن ۱۳۹۳ بـــــود
که شیخ هادی بــــــــــه همـــــراه دیـــــگر رزمـــــندگان بـــــه
روســـــتاے مڪـــــشیفیه در بیستـــــ ڪـــــیلومتری سامــــــــــرا وارد شـــــدند.
ســـــاختمان ڪـــــوچڪے در آنـــــجا وجـــــود داشتـــــ ڪه بیستــــــــــ نفر از نـــــیروهای عراقـــــے بـــــه همراه هــــــــــادے بـــــه داخـــــل آن رفـــــتند.
هــــــــــنوز چند دقــــــــــیقه اے نگذشتـــــه بود ڪـــــه یڪـــــ بـــــولدوزر انتحـــــارے
بـــــا بدنـــــه اے پوشیده شـــــده از ورق هــــــــــــاے آهـــــن (ضد گلولـــــه)
از سمتـــــ بیـــــرون روســـــتا به سمتــــــــــ ســـــنگرهای نـــــیروے مـــــردمے
حرکتـــــ ڪـــــرد.
لحظاتـــــے بعد صـــــداے انفـــــجارے آمد ڪـــــه زمـــــین را لرزانـــــد!
صــــــــــدها ڪـــــیلو مـــــواد منفجـــــره، آسمــــــــــان را ســـــیاه ڪـــــرد.
انفجـــــار بـــــه قــــــــــدرے عـــــظیم بود ڪـــــه پیڪر شــــــــــهدا قـــــادر بـــــه شناسایـــــے نبـــــود.
در اصـــــل پیـــــڪر هــــــــــادے ذوالفـــــقارے پرتــــــــــ شـــــده بـــــود و
بـــــعد از ۴ روز بـــــدن این شــــــــــهید بی پلاڪـــــ شناسایـــــے شــــــــــد.
🥀
#شهید_محمد_هادی_ذوالفقاری
#ششمین_سالگرد_شهادت
#مدافع_حرم_سامرا
#مدیریت اجتماعی حوزه مقاومت بسیج ۳۵۵پ۳۵۶ ناحیه ری
❤️🍃❤️
✍ مشاوره پیش از ازدواج
🌺اخلاق و رفتار از مهمترین معیارهای #انتخاب_همسر
ویژگیهای اخلاقی از مهمترین معیارها برای انتخاب همسر مناسب است
❓ چرا که ریشه بسیاری از اختلافات در ازدواج عدم تفاهم در خلق و خود زوجین میباشد.
👈فرد مقابل شما باید دارای اخلاق نیکو و ویژگیهایی مانند صداقت (از مهمترین معیارها)، لجباز نبودن، پرخاشگر نبودن، خوش رویی، وفاداری، ادب، سخاوت و ... باشد.
#مدیریت اجتماعی حوزه مقاومت بسیج ۳۵۵پ۳۵۶ ناحیه ری
تصور غلط درباره مصرف تفننی و تفریحی و اینکه با یک بار مصرف ادم وابسته به مصرف مواد نمیشه باعث شده تا خیلی از افراد به بهونه های مختلف، شرکت توی مهمانی، هنگام عصبانیت ،قرار گرفتن تو معذرورات، بودن تو شرایط خوشحالی و خوشی و... یکبار امتحان کنند به این گمان که گذراست و همین یکبار اما همون یکبار و لذت استفاده مواد باعث قرار گرفتن تو شرایط دوباره و دوباره و دوباره شده تا فقط بتونن دیگه بجای سرخوشی و کیفوری فقط به حال نرمال برسند، و وقتی با خودشون صحبت میکنیم میگن نمیدونم چطوری پیش رفت یهویی
شد و نفهمیدمچطور وابسته شدم و...
اعتیاد را جدی بگیریم
#اعتیاد
#مواد_مخدر
#مصرف_مواد_مخدر
#درمان_شیشه_و_آمفتامین_
#مشاوره
#روانشناسی
#مصرف_تفننی
#مشاوره_حضوری
#مشاوره_انلاین
#مورفین
#امفتامین
#مدیریت اجتماعی
حوزه مقاومت بسیج ۳۵۵ناحیه ری
دسته بندی انواع مخدرها و علائم انها
#مدیریت اجتماعی
حوزه مقاومت بسیج ۳۵۵و۳۵۶ ناحیه ری
علائم احتمالی مصرف شیشه
#مدیریت اجتماعی
حوزه مقاومت بسیج ۳۵۵و۳۵۶ ناحیه ری
┄✦۞✦✺﷽✺✦۞✦┄
#حدیث_نور
✨امام باقر علیهالسلام فرمودند:
🍃🎗به راستى كه اين زبان كليد همه خوبیها و بدى هاست پس شايسته است كه مؤمن زبان خود را مُهر و موم كند، همان گونه كه (صندوق) طلا و نقره خود را مُهر و موم مى كند.✨
#امربه_معروف_نهی_ازمنکر
#شعبه_فرهنگی_اجتماعی
#حوزه٣۵۶فاطمیه #ری_قبله_تهران
🌾حضرت رسول اکرم صلى الله عليه و آله وسلم :
🍃مَن رَأى مِنكُم مُنكَرا فَلْيُغَيِّرْهُ بِيَدِهِ ، فإن لَم يَستَطِعْ فبِلِسانِهِ ، فإن لَم يَستَطِعْ فبِقَلبِهِ و ذلكَ أضعَفُ الإيمانِ .🍃
☀️هر يك از شما منكرى را ديد بايد با دست خود آن را تغيير دهد. اگر نتوانست، با زبانش تغيير دهد (اعتراض كند) و باز اگر نتوانست، در قلبش آن را انكار كند و اين ضعيف ترين مرحله ايمان است.
#امربه_معروف_نهی از# منکر
#شعبه_فرهنگی_اجتماعی
#حوزه٣۵۶فاطمیه #ری_قبله_تهران