۲۴ فروردین ۱۴۰۰
۲۴ فروردین ۱۴۰۰
هدایت شده از حرم
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌺دوباره ماه خداوبهارقرآن شد
دوباره ماه صفادادن تن وجان شد
🌺دوباره شوق سحر،هرغروب هم افطار
دوباره موسم شادی اهل ایمان شد
🌺دوباره وقت سفرشدبه شهرخوبیها
دوباره ماه نزول کتاب قرآن شد
۲۴ فروردین ۱۴۰۰
۲۴ فروردین ۱۴۰۰
۲۴ فروردین ۱۴۰۰
۲۴ فروردین ۱۴۰۰
۲۴ فروردین ۱۴۰۰
هدایت شده از حرم
4_538225570454962326.mp3
4.49M
🙏مناجات و صوت بسیار زیبا و تاثیر گذار حضرت امیرالمومنین در مسجد کوفه
🌹
😔الهم انی اسئلک الاماااان
التماس دعا
▪️ @haram110
۲۴ فروردین ۱۴۰۰
۲۴ فروردین ۱۴۰۰
هدایت شده از حرم
142669_751.mp3
4.22M
تندخوانی جزء یک 👆👆
استاد معتز آقایی
زمان ۳۰ دقیقه
┏━━━🍃═♥️━━━┓
@haram110
┗━━━♥️═🍃━━━┛
۲۴ فروردین ۱۴۰۰
۲۴ فروردین ۱۴۰۰
💌
خبر آمد رمضان است .. "رضا" می بخشد
بی کم و کاست و بی چون و چرا می بخشد
سفره داریِ رضا فرق عجیبی دارد
میهمان را عوض آب و غذا ، می بخشد
آنقَدَر بخشش او وُسع زیادی دارد
که در این ماه بخواهد همه را می بخشد
دید اعمال بد و زشت مرا هیچ نگفت
او رئوف است و رئوفانه خطا می بخشد
حاجتت را تو بگو چونکه اجابت با اوست
عاشقان را سفر کرببلا می بخشد
💚السلام علیک یا علی بن موسی الرضا ...💚
التماس دعا ..
❤️مــاهــتــووون عـــســـل❤️
۲۴ فروردین ۱۴۰۰
📢 سفارش امیرالمؤمنین علیه السلام برای ماه مبارک رمضان.
🔻حدّثنا أبی رحمه اللّه قال: حدّثنا علی بن موسی الکمیذانی قال: حدّثنا أحمدبن محمّد بن عیسی عن علی بن الحسین عن محمّدبن عبید عن عتبة بن هارون قال: حدّثنا ابویزید عن حصین عن الصادق جعفربن محمّد عن أبیه عن آبائه علیهم السلام قال أمیرالمؤمنین علیه السلام: علیکم فی شهر رمضان بکثرة الاستغفار و الدعاء فأمّا الدعاء فیدفع عنکم به البلاء فأمّا الاستغفار فتمحی به ذنوبکم.
✍🏻 امام صادق علیه السلام میفرماید: امیرالمؤمنین علیه السلام میفرمود: بر شما باد در ماه مبارک رمضان به دعا و استغفار فراوان؛ چراکه دعا بلا را از شما دفع میکند و استغفار وسیله آمرزش شما میباشد.
📗فضائل الأشهر الثلاثة، ص ۷۶
💖اللهم عجل لولیک الفرج💖
۲۴ فروردین ۱۴۰۰
4_6030842650108627077.m4a
1.58M
۲۴ فروردین ۱۴۰۰
مژده ای منتظران ماه خدا آمده است حاج منصور.mp3
8.56M
#مناجات_صوتی
#شب_اول
#حاج_منصور
مژده اِی منتظران ماه خدا آمده است 😭
ماه شبهای مناجات و دعا آمده است 😭
۲۴ فروردین ۱۴۰۰
💎🔔💎 نمازِ روز اوّل ماه رمضان برای دور کردن امور سوء در سال بعد
عَنِ الْعَالِمِ صَلَوَاتُ اللَّهِ عَلَيْهِ أَنَّهُ قَالَ: مَنْ صَلَّى عِنْدَ دُخُولِ شَهْرِ رَمَضَانَ رَكْعَتَيْنِ تَطَوُّعاً قَرَأَ فِي أُولَاهَا أُمَّ الْكِتَابِ وَ إنَّا فَتَحْنَا لَكَ فَتْحاً مُبِيناً وَ فِي الْأُخْرَى مَا أَحَبَّ، دَفَعَ اللَّهُ تَعَالَى عَنْهُ السُّوءَ فِي سَنَتِهِ، وَ لَمْ يَزَلْ فِي حِرْزِ اللَّهِ تَعَالَى إلَى مِثْلِهَا مِنْ قَابِلٍ. (بحارالأنوار، ج97، ص354 به نقل از اقبال الاعمال)
حضرت کاظم علیه السلام فرمود: هرکس در ورود به ماه رمضان، دو رکعت نماز برای اطاعت از خداوند بخواند، در رکعت اول سوره حمد و سوره فتح (إنَّا فَتَحْنَا لَكَ فَتْحاً مُبِيناً) و در رکعت دوم، سوره حمد و هر سوره ای که بخواهد، خداوند در آن سال بدی را از او دور کرده، و وی پیوسته تا سال بعد در حفظ الهی خواهد بود.
✅«اللّهمّ عجّل لولیّک الفرج»
۲۴ فروردین ۱۴۰۰
🙏 نماز بسیار ساده برای روز اول ماه رمضان
مرحوم سيدبن طاووس مي گويد:
به ما روايت رسيده كه نماز اول هر
ماه دوركعت است ركعت اول حمد و
يك بار توحيد وركعت دوم حمد و يك
بار سوره قدر. (مستدرك الوسايل، ج٦،ص٣٤٩)
✅«اللّهمّ عجّل لولیّک الفرج»
۲۴ فروردین ۱۴۰۰
🗑 روز اوّل ماه رمضان، گلاب بر سر و صورت خود بریزید
عَنْ أَبِي عَبْدِ اللَّهِ علیه السلام قال: مَنْ ضَرَبَ وَجْهَهُ بِكَفِّ مَاءِ وَرْدٍ أَمِنَ ذَلِكَ الْيَوْمَ مِنَ الْمَذَلَّةِ وَ الْفَقْرِ، وَ مَنْ وَضَعَ عَلَى رَأْسِهِ مِنْ مَاءِ وَرْدٍ أَمِنَ تِلْكَ السَّنَةَ مِنَ السِّرْسَامِ الْبِرْسَامِ، فَلَا تَدَعُوا مَا نُوصِيكُمْ بِه. (بحارالأنوار، ج97، ص350 به نقل از اقبال الاعمال)
حضرت صادق علیه السلام فرمود: هرکس روز اول ماه رمضان، به اندازه کف دست، گلاب بر صورتش بریزد، از ذلّت و فقر ایمن خواهد بود، و هرکس گلاب بر سرش بریزد، آن سال از سرسام ایمن خواهد بود. پس آنچه به شما توصیه کردیم، رها نکنید.
✅«اللّهمّ عجّل لولیّک الفرج»
۲۴ فروردین ۱۴۰۰
💎🗣💎🙏💎 آثار عجیب دعای جوشن کبیر و دستور به خواندن این دعا در روز اوّل ماه رمضان
از حضرت زین العابدین علیه السلام از پدرش از جد بزرگوارش امیرالمؤمنین علیهم السلام از رسول خدا صلّی الله علیه و آله نقل است که در یکی از غزوات، جوشنِ سنگینی بر تن پیامبر خدا بود که ایشان را می آزرد، لذا حضرتش دست به دعا برداشت. پس جناب جبرائیل بر پیامبر نازل شد و چنین گفت: ای محمد! پروردگارت به تو سلام می رساند و می فرماید که این جوشن را از تنت بیرون آور و این دعا را بخوان که برای تو و امّت تو امان می باشد.
ای محمّد! هر کس هنگام خروج از منزلش این دعا را بخواند یا همراه خود داشته باشد، خداوند او را حفظ میکند و بهشت را بر او واجب می کند و او را به انجام اعمال صالح توفیق می دهد.
کسی که این دعا را بخواند، گویا همه کتابهای آسمانی چهارگانه را خوانده است و به ازای هر حرف این دعا، دو همسر و دو به منزل در بهشت به او اعطا می گردد. کسی که این دعا را بخواند، ثواب حضرات ابراهیم، موسی و عیسی علیهم السلام به او اعطا می گردد.
ای محمّد! در آسمان هفتم، خانه ای است به نام بیت معمور که هر روز هفتاد هزار فرشته به آن خانه وارد می شوند و از آن خارج می شوند و تا روز قیامت به این خانه باز نمی گردند و خداوند به کسی این دعا را بخواند، پاداش (اعمال) آن فرشتگان و پاداش تمام مؤمنین و مؤمنات که خداوند تا روز قیامت خلق میکند، عطا می فرماید.
کسی که این دعا را بخواند و بمیرد، شهید از دنیا رفته است و ثواب نهصد هزار شهید از شهدای بدر در پرونده اعمالش نوشته می شود و خداوند به او می نگرد و آنچه می خواهد به او اعطا می کند.
ای محمّد! هر کس این دعا را بخواند، بین او و خداوند متعال، حجابی باقی نمی ماند و از خداوند چیزی طلب نمی کند، مگر آن که به او عطا می فرماید.
کسی که این دعا را با نیّت خالص در اوّل ماه رمضان بخواند، خداوند به وی ثواب لیلة القدر را اعطا می کند و برای وی هفتادهزار ملک خلق می کند که خداوند را تسبیح و تقدیس می کنند و ثواب عمل ایشان برای وی منظور می شود ای محمد! هرکس در ماه رمضان این دعا را سه بار یا یک بار بخواند، خداوند بدنش را بر آتش حرام کرده و بهشت برای وی واجب می شود، و خداوند دو ملک را بر وی موکّل می گرداند که او را از معاصی حفظ کنند و در طول حیات و هنگام مرگش در امان الهی باشد.
(بحارالأنوار، ج94، ص382-384 به نقل از مصباح کفعمی)
✅«اللّهمّ عجّل لولیّک الفرج»
۲۴ فروردین ۱۴۰۰
💎🙏💎 استحباب خواندن دعای جوشن صغیر در روز اوّل ماه رمضان
حضرت موسی بن جعفر علیهماالسلام از پدرانش علیهم السلام از حضرت حسین بن علی علیه السلام نقل می کند که امیرالمومنین علیه السلام به ایشان فرمودند: ای پسرم! می خواهی به تو سرّی از اسرار الهی را تعلیم دهم، آن سری که رسول خدا صلّی الله علیه وآله به من تعلیم فرمود و از اسراری است که کسی برآن اطلاع ندارد؟ گفتم: بله ای پدر بزرگوارم! فدای شما شوم. حضرتش فرمود: روز جنگ احد، روزی هولناک و بسیار گرم بود و بر تن پیامبر صلّی الله علیه وآله زرهی بسیار سنگین بود و لذا پبامبر توانایی گرما و حرارت آن زره را نداشت. پس پیامبر فرمودند: سر خود را به جانب آسمان برداشتم و دعا کردم. دیدم در های آسمان گشوده شد و جبرائیل بر من فرود آمد و به من سلام فرستاد و من پاسخ سلامش را دادم. پس گفت: خداوند بلند و بزرگوار به تو سلام می رساند و تو را به تحیّت و تعظیم مخصوص می دارد و می فرماید: این زره را از تنت بیرون آور و به جای آن، این دعا را بخوان که اگر این دعا را بخوانی و با خود داشته باشی، مثل زره بر بدن تو خواهد بود. گفتم: برادرم جبرئیل! این دعا مخصوص من است یا برای من و امّت من است؟ گفت: ای رسول خدا! این دعا هدیه ای از جانب خداوند برای تو و امّت تو می باشد. گفتم: برادرم جبرئیل! این دعا چه ثوابی دارد؟ ... گفت: ای محمد! شنیدم خداوند باری فرمود: این دعا، پنج هزار سال قبل از آنکه دنیا را خلق کنم، بر سراپرده عرش نوشته شده بود. هر بنده ای که این دعا را با نیّت راستین و خالص و بدون آمیختگی با شکّ در اول ماه رمضان بخواند، خداوند به وی ثواب لیلة القدر را اعطا می کند، و خداوند در هر آسمان، هفتاد هزار ملک می آفریند و در بیت المقدس هفتاد هزار ملک، و در مشرق هفتاد هزار ملک، و در مغرب هفتاد هزار ملک خواهند بود که هر ملکی دارای هزار سر بوده، برای هر سری هزار دهان بوده؛ و در هر دهانی بیست هزار زبان می باشد که به لغات مختلف تسبیح خداوند را می کنند و ثواب تسبیح ایشان برای کسی است که این دعا را می خواند ... رسول خدا صلّی الله علیه وآله فرمود: بنده ای از امّت من نیست که این دعا را در ماه رمضان سه بار یا یک بار بخواند، مگر آنکه خداوند بدنش را برآتش حرام کرده و بهشت برای او واجب می شود.
(مهج الدعوات، ص 227-231)
✅«اللّهمّ عجّل لولیّک الفرج»
۲۴ فروردین ۱۴۰۰
💎🙏💎 آثار خواندن ادعیه و اسماء الهی
مرحوم آیت الله تولایی خراسانی در منابر خود در مسجد سیّد عزیزالله تهران در سال 1396 قمری می فرمود:
دعاي جوشن كبير را بخوانید. دعاها را بخوانيد، معنی های دعاها را هم اگر نمي دانيد، بخوانيد. خود آن كلمات نورانيت قلب مي آورد. روح شما را متجلّي مي كند. اسماء الله اثر دارد، خواه معنيش را بفهميد، خواه نفهميد. اوّلين اثرش این است كه قلب شما را روشن مي كند، روح شما را صيقلي مي كند.
دومين اثرش -علي الله، يك پرده بردارم- اين است كه موكّلين اسماء، شياطين را از شما دور مي كنند. هر اسمي از اسماء خدا، يك فرشته موكَّلی دارد. يك فرشته، موكََل آن اسم است. هرجا برده شود، آن فرشته همراه است، هرجا نوشته شود، آن فرشته همراه است، و هرجا كه فرشته بود، اهریمن و شيطان نمي تواند بيايد. دیو را بيرون مي زنند. اسماءالله را بخوانيد، موكّلين اسماء الله، شياطين را از شما دور مي كنند. ديو چو بيرون رود فرشته در آيد. البته اگر معناي دعاها را هم بفهميد، كه نورٌ علي نور مي شود. يك اقيانوس معارف الهي در دعاها مندرج و مندمج است، بخوان تا بيابي. تا نچشي و نخوري، نمي فهمي چه خبر است.
(سخنرانی های مسجد سیّد عزیزالله تهران، 15 رمضان 1396)
✅«اللّهمّ عجّل لولیّک الفرج»
۲۴ فروردین ۱۴۰۰
4_5843952774630344671.pdf
233.2K
دعای حفظ از فتنه ها، آفات دینی و بدنی، و شرّ سال آینده که در روز اول ماه رمضان قرائت می شود
✅«اللّهمّ عجّل لولیّک الفرج»
۲۴ فروردین ۱۴۰۰
۲۴ فروردین ۱۴۰۰
🙏دعای فرج را در قنوت نمازهایتان ترک نکنید
مرحوم آیت الله تولایی خراسانی در سخنرانی خود در مسجدالنّبیّ قزوین، در دهم ربیع الاوّل سال1382قمری(1341 شمسی) می فرمود:
اين دعايي است كه امام صادق علیه السلام در ماه رمضان در شب بيست و سوم ميخواندند و دستور دادهاند كه بخوانید. در «مفاتيح الجنان»، حاج شيخ عباس نوشته؛ در «زاد المعاد» علامه مجلسي نوشته و در سایر كتب ادعيه هم آمده است:
اَللّهُمَّ کُنْ لِوَلِیِّكَ الْحُجَّةِ بْنِ الْحَسَنِ صَلَواتُكَ عَلَیْهِ وَ عَلى آبائِهِ فی هذِهِ السّاعَةِ وَ فی کُلِّ ساعَةٍ وَلِیّاً وَ حافِظاً وَ قائِداً وَ ناصِراً وَ دَلیلاً وَ عَیْناً حَتّى تُسْکِنَهُ أَرْضَكَ طَوْعاً وَ تُمَتِّعَهُ فیها طَویلاً.
از من بشنويد؛ در دعاي قنوت نمازهایتان اين دعا را بخوانيد و ترك نكنيد. به خود صاحب الزمان علیه السلام قسم، بيجهت نيست كه ميگويم. «الْمُصَلِّي مُنَاجٍ رَبَّهُ». در نماز، نمازگزار با خدا خلوت كرده و نجوا ميكند و سر به گوشي حرف ميزند. نماز، موقعي است كه بنده را در دربار كبريائيّت خدا بار ميدهند. اينجا حرفها را خوب ميشنوند و زود ميشنوند. لذا شيطان دائماً در نماز انگولك ميكند و فكر آدم را به اين طرف و آن طرف مياندازد و اغوا ميكند. به قدري که شیطان در نماز فكر ما را اغوا ميكند، در هيچ موقعي اين قدر اغوا نميكند، چون او ميفهمد كه الآن نمازگزار در دربار كبرياي خداست. در موقعي كه به درگاه كبريائيت خدا حاضر ميشويد، دعا كنيد بر سلامتي امام زمان علیه السلام. خيلي اثر دارد. خيلي خاصيت دارد. بيخود نميگويم و حدس و تخمين نيست. بيایید در ميدان، تا بفهميد چه خبر است. «حلواي تن تناني؛ تا نخوري نداني.» يك قدم در راه بيایید تا بفهميد چه خبر است. بر سلامتي حضرت دعا كنيد. در قنوت نمازتان اين دعا را ترك نكنيد و بخوانيد. خدا زودتر اجابت ميكند.
(سخنرانی های مسجد النّبیّ قزوین، 10ربیع الاوّل1382قمری)
✅«اللّهمّ عجّل لولیّک الفرج»
۲۵ فروردین ۱۴۰۰
🙏🏼👌 نماز ساده شب دوم ماه رمضان
قال امیرُالمؤمنین علیه السلام: مَنْ صَلَّى فِي اللَّيْلَةِ الثَّانِيَةِ مِنْ شَهْرِ رَمَضَانَ أَرْبَعَ رَكَعَاتٍ، يَقْرَأُ فِي كُلِّ رَكْعَةٍ الْحَمْدَ مَرَّةً وَ إِنَّا أَنْزَلْنَاهُ فِي لَيْلَةِ الْقَدْرِ عِشْرِينَ مَرَّةً، غَفَرَ اللَّهُ لَهُ جَمِيعَ ذُنُوبِهِ وَ وَسَّعَ عَلَيْهِ رِزْقَهُ وَ كَفَى سُوءَ سَنَتِه. (بحارالأنوار، ج97، ص382 به نقل از اربعین شهید)
امیرالمؤمنین علیه السلام فرمود: هر کس شب دوم ماه رمضان، 4 رکعت نماز بخواند، در هر رکعت یک حمد و بیست مرتبه سوره قدر، خداوند همه گناهانش را آمرزیده، روزی را بر وی وسعت بخشیده، و از بدی سال او را نگاه می دارد.
✅«اللّهمّ عجّل لولیّک الفرج»
۲۵ فروردین ۱۴۰۰
🙏🏼🗣 دعای حاجت برای شب دوم ماه رمضان
مرحوم سیّد بن طاووس، در «اقبال الأعمال»، این دعا را برای شب دوم ماه رمضان نقل می کند:
«اللَّهُمَّ أَنْتَ الرَّبُّ وَ أَنَا الْعَبْدُ، قَضَيْتَ عَلَى نَفْسِكَ الرَّحْمَةَ، وَ دَلَلْتَنِي وَ أَنْتَ الصَّادِقُ الْبَارُّ، يَدَاكَ مَبْسُوطَتَانِ تُنْفِقُ كَيْفَ تَشَاءُ، لَا يَلْحَفُكَ سَائِلٌ وَ لَا يَنْقُصُكَ نَائِلٌ وَ لَا يَزِيدُكَ كَثْرَةُ السُّؤَالِ إلَّا عَطَاءً وَ جُوداً، أَسْأَلُكَ قَلْباً وَجِلًا مِنْ مَخَافَتِكَ، أُدْرِكُ بِهِ جَنَّةَ رِضْوَانِكَ، وَ أَمْضِي بِهِ فِي سَبِيلِ مَنْ أَحْبَبْتَ، وَ أَرْضَاكَ عَمَلَهُ وَ أَرْضَيْتَهُ فِي ثَوَابِكَ حَتَّى تُبْلِغَنِي بِذَلِكَ ثِقَةَ الْمُؤْمِنِينَ بِكَ وَ أَمَانَ الْخَائِفِينَ مِنْكَ، اللَّهُمَّ وَ مَا أَعْطَيْتَنِي مِنْ عَطَاءٍ فَاجْعَلْهُ شُغُلًا فِيمَا تُحِبُّ، وَ مَا زَوَيْتَ عَنِّي فَاجْعَلْهُ فَرَاغاً لِي فِيمَا تُحِبُّ، اللَّهُمَّ إنَّكَ قَصَمْتَ الْجَبَابِرَةَ بِجَبَرُوتِكَ وَ بَسَطْتَ كَنَفَكَ عَلَى الْخَلَائِقِ، وَ أَقْسَمْتَ أَنَّكَ حَيٌّ قَيُّومٌ، وَ كَذَلِكَ أَنْتَ تَنْقَطِعُ حِيَلُ الْمُبْطِلِينَ وَ مَكْرُهُمْ دُونَكَ، اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَى مُحَمَّدٍ وَ آلِهِ، وَ ارْزُقْنِي مُوَالَاةَ مَنْ وَالَيْتَ وَ مُعَادَاةَ مَنْ عَادَيْتَ وَ حُبّاً لِمَنْ أَحْبَبْتَ وَ بُغْضاً لِمَنْ أَبْغَضْتَ، حَتَّى لَا أُوَالِيَ لَكَ عَدُوّاً وَ لَا أُعَادِيَ لَكَ وَلِيّاً، أَشْكُو إلَيْكَ يَا رَبِّ خَطِيئَةً أَغْشَتْ بَصَرِي، وَ أَظَلَّتْ عَلَى قَلْبِي، وَ فِي طَرِيقِ الْخَاطِئِينَ صَرَعَتْنِي، فَهَذِهِ يَدِي رَهِينَةٌ فِي وَثَاقِكَ بِمَا جَنَيْتُ عَلَى نَفْسِي، وَ هَذِهِ رِجْلِي مُوثَقَةٌ فِي حِبَالِكَ بِاكْتِسَابِي، فَلَوْ كَانَ هَرَبِي إلَى جَبَلٍ يُلْجِئُنِي أَوْ مَفَازَةٍ تُوَارِينِي أَوْ بَحْرٍ يُنْجِينِي لَكُنْتُ الْعَائِذَ بِكَ مِنْ ذُنُوبِي، أَسْتَعِيذُكَ عِيَاذَةَ مَهْمُومٍ كَئِيبٍ حَزِينٍ يَرْقُبُ نَارَ السَّمُومِ، اللَّهُمَّ يَا مُجَلِّيَ عَظَائِمِ الْأُمُورِ جَلِّ عَنِّي هَمَّةَ الْهُمُومِ، وَ أَجِرْنِي مِنْ نَارٍ تَقْصِمُ عِظَامِي وَ تُحْرِقُ أَحْشَائِي وَ تَفْرُقُ قُوَايَ، اللَّهُمَّ ارْزُقْنِي صَبْرَ آلِ مُحَمَّدٍ، وَ اجْعَلْنِي أَنْتَظِرُ أَمْرَهُمْ، وَ اجْعَلْنِي مِنْ أَنْصَارِهِمْ وَ أَعْوَانِهِمْ فِي الدُّنْيَا وَ الْآخِرَةِ، اللَّهُمَّ أَحْيِنِي مَحْيَاهُمْ وَ أَمِتْنِي مِيتَتَهُمْ، اللَّهُمَّ أَعْطِنِي سُؤْلَهُمْ فِي وَلِيِّهِمْ وَ عَدُوِّهِمْ، اللَّهُمَّ رَبَّ السَّبْعِ الْمَثَانِي وَ الْفُرْقَانِ الْعَظِيمِ وَ رَبَّ جَبْرَئِيلَ وَ مِيكَائِيلَ، أَسْأَلُكَ أَنْ تُصَلِّيَ عَلَى مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ، وَ أَنْ تَقْبَلَ صَوْمِي وَ صَلَاتِي»
پس حاجتت را درخواست می کنی و می گویی:
«اللَّهُمَّ إنِّي أَعُوذُ بِكَ فِي هَذَا الشَّهْرِ الْعَظِيمِ مِنْ كُلِّ ذَنْبٍ يَحْبِسُ رِزْقِي، أَوْ يَحْجُبُ مَسْأَلَتِي، أَوْ يُبْطِلُ صَوْمِي أَوْ يَصُدُّ بِوَجْهِكَ الْكَرِيمِ عَنِّي، اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَى مُحَمَّدٍ وَ آلِهِ وَ اغْفِرْ لِي مَا لَا يَضُرُّكَ وَ أَعْطِنِي مَا لَا يَنْقُصُكَ فِي هَذِهِ اللَّيْلَةِ فَإنِّي مُفْتَقِرٌ إلَى رَحْمَتِكَ.» (بحارالأنوار، ج 98، ص16-17 به نقل از اقبال الاعمال)
✅«اللّهمّ عجّل لولیّک الفرج»
۲۵ فروردین ۱۴۰۰
🙏🏼🙏🏼🙏🏼 دعا بر وجود مقدّس حضرت صاحب الزّمان علیه السلام در تمام لحظات ماه مبارک رمضان
1) از (ائمّه) صالحین علیهم السلام نقل شده است که فرمودند: در شب بیست وسوم ماه رمضان، در حال سجده، ایستاده و نشسته، و در هر حالتی که هستی، و در سراسر ماه رمضان، به هر گونه که برای تو امکان داشت، و در تمام ایام عمرت، این دعا را بعد از حمد الهی و پس از صلوات بر پیامبر صلّی الله علیه وآله تکرار کن:
اللَّهُمَّ كُنْ لِوَلِيِّكَ فُلَانِ بْنِ فُلَانٍ (الحُجَّةِ بنِ الحَسَنِ) فِي هَذِهِ السَّاعَةِ وَ فِي كُلِّ سَاعَةٍ وَلِيّاً وَ حَافِظاً وَ نَاصِراً وَ دَلِيلاً وَ قَائداً وَ عَوْناً وَ عَيْناً، حَتَّى تُسْكِنَهُ أَرْضَكَ طَوْعاً، وَ تُمَتِّعَهُ فِيهَا طَوِيلاً. (كافي، ج4، ص162)
2) از (ائمّه) صالحین علیهم السلام نقل شده است که فرمودند: در شب بیست وسوم ماه رمضان، در حال ایستاده و نشسته، و در هر حالتی که هستی، در سراسر ماه رمضان، به هر گونه که برای تو امکان داشت، و هرجایی که در ایام عمرت بودی، این دعا را بعد از بزرگداشت خداوند و پس از صلوات بر پیامبر و آلش علیهم السلام، تکرار کن:
اللَّهُمَّ كُنْ لِوَلِيِّكَ الْقَائِمِ بِأَمْرِكَ مُحَمَّدِ بْنِ الْحَسَنِ الْمَهْدِيِّ عَلَيْهِ وَ عَلَى آبَائِهِ، أَفْضَلُ الصَّلَاةِ وَ السَّلَامِ فِي هَذِهِ السَّاعَةِ وَ فِي كُلِّ سَاعَةٍ وَلِيّاً وَ حَافِظاً وَ قَائِداً وَ نَاصِراً وَ دَلِيلاً وَ مُؤَيِّداً حَتَّى تُسْكِنَهُ أَرْضَكَ طَوْعاً وَ تُمَتِّعَهُ فِيهَا طُولاً وَ عَرْضاً، وَ تَجْعَلَهُ وَ ذُرِّيَّتَهُ مِنَ الْأَئِمَّةِ الْوَارِثِينَ.
اللَّهُمَّ انْصُرْهُ وَ انْتَصِرْ بِهِ، وَ اجْعَلِ النَّصْرَ مِنْكَ عَلَى يَدِهِ، وَ اجْعَلِ النَّصْرَ لَهُ وَ الْفَتْحَ عَلَى وَجْهِهِ، وَ لَا تُوَجِّهِ الْأَمْرَ إِلَى غَيْرِهِ.
اللَّهُمَّ أَظْهِرْ بِهِ دِينَكَ وَ سُنَّةَ نَبِيِّكَ حَتَّى لَا يَسْتَخْفِيَ بِشَيْءٍ مِنَ الْحَقِّ مَخَافَةَ أَحَدٍ مِنَ الْخَلْقِ.
اللَّهُمَّ إِنِّي أَرْغَبُ إِلَيْكَ فِي دَوْلَةٍ كَرِيمَةٍ، تُعِزُّ بِهَا الْإِسْلَامَ وَ أَهْلَهُ وَ تُذِلُّ بِهَا النِّفَاقَ وَ أَهْلَهُ، وَ تَجْعَلُنَا فِيهَا مِنَ الدُّعَاةِ إِلَى طَاعَتِكَ وَ الْقَادَةِ إِلَى سَبِيلِكَ، وَ آتِنا فِي الدُّنْيا حَسَنَةً وَ فِي الْآخِرَةِ حَسَنَةً وَ قِنا عَذابَ النَّارِ، وَ اجْمَعْ لَنَا خَيْرَ الدَّارَيْنِ، وَ اقْضِ عَنَّا جَمِيعَ مَا تُحِبُّ فِيهِمَا، وَ اجْعَلْ لَنَا فِي ذَلِكَ الْخِيَرَةَ بِرَحْمَتِكَ وَ مَنِّكَ فِي عَافِيَةٍ آمِينَ رَبَّ الْعَالَمِينَ، وَ زِدْنَا مِنْ فَضْلِكَ وَ يَدِكَ الْمَلْآ، فَإِنَّ كُلَّ مُعْطٍ يَنْقُصُ مِنْ مِلْكِهِ، وَ عَطَاؤُكَ يَزِيدُ فِي مِلْكِكَ. (بحارالأنوار، ج97، ص349 به نقل از اقبال الاعمال)
✅«اللّهمّ عجّل لولیّک الفرج»
۲۵ فروردین ۱۴۰۰
⚡️ نماز پر فضیلت والدین برای شب پنج شنبه
1)رَوَى ابْنُ مَسْعُودٍ عَنِ النَّبِيِّ صلّی الله علیه و آله أَنَّهُ قَالَ: مَنْ صَلَّى لَيْلَةَ الْخَمِيسِ بَيْنَ الْمَغْرِبِ وَ الْعِشَاءِ الْآخِرَةِ رَكْعَتَيْنِ، يَقْرَأُ فِي كُلِّ رَكْعَةٍ فَاتِحَةَ الْكِتَابِ مَرَّةً، وَ آيَةَ الْكُرْسِيِّ خَمْسَ مَرَّاتٍ، وَ قُلْ يا أَيُّهَا الْكافِرُونَ وَ قُلْ هُوَ اللَّهُ أَحَدٌ وَ الْمُعَوِّذَتَيْنِ كُلَّ وَاحِدٍ مِنْهَا خَمْسَ مَرَّاتٍ، فَإِذَا فَرَغَ مِنْ صَلَاتِهِ اسْتَغْفَرَ اللَّهَ تَعَالَى خَمْسَ عَشْرَةَ مَرَّةً، وَ جَعَلَ ثَوَابَهَا لِوَالِدَيْهِ، فَقَدْ أَدَّى حَقَّ وَالِدَيْه.(مصباح المتهجد، ج1، ص 255/ جمال الأسبوع،ص 142)
رسول خدا صلّی الله علیه و آله فرمود: هرکس شب پنج شنبه، بین نماز مغرب و عشا، دو رکعت نماز بخواند، در هر رکعت یک بار حمد، 5 بار آیة الکرسی، و هر یک از سوره های کافرون، توحید، فلق و ناس(یعنی معوَّذَتَین) را 5 بار بخواند، و بعد از نماز 15 بار استغفار نماید، و ثواب این نماز را به پدر و مادرش تقدیم کند، حقّ والدین را ادا نموده است.
2)رَوَى ابْنُ مَسْعُودٍ عَنِ النَّبِيِّ صلّی الله علیه و آله أَنَّهُ قَالَ: مَنْ صَلَّى لَيْلَةَ الْخَمِيسِ بَيْنَ الْمَغْرِبِ وَ الْعِشَاءِ الْآخِرَةِ رَكْعَتَيْنِ يَقْرَأُ فِي كُلِّ رَكْعَةٍ فَاتِحَةَ الْكِتَابِ مِائَةَ مَرَّةٍ وَ يُرْوَى مَرَّةً وَاحِدَةً، وَ آيَةَ الْكُرْسِيِّ خَمْسَ مَرَّاتٍ، وَ قُلْ يَا أَيُّهَا الْكَافِرُونَ وَ قُلْ هُوَ اللَّهُ أَحَدٌ وَ الْمُعَوِّذَتَيْنِ كُلَّ وَاحِدَةٍ مِنْهُنَّ خَمْسَ عَشْرَةَ مَرَّةً، فَإِذَا فَرَغَ مِنْ صَلَاتِهِ اسْتَغْفَرَ اللَّهَ تَعَالَى خَمْسَ عَشْرَةَ مَرَّةً، وَ جَعَلَ ثَوَابَهُ لِوَالِدَيْهِ فَقَدْ أَدَّى حَقَّ وَالِدَيْهِ، وَ يَقُولُ: «اللَّهُمَّ اجْعَلْ ثَوَابَهَا لِوَالِدَيَّ». فَإِذَا فَعَلَ ذَلِكَ أَدَّى حَقَّهُمَا، وَ أَعْطَاهُ اللَّهُ مَا أَعْطَى الشُّهَدَاءَ، وَ إِذَا مَرَّ عَلَى الصِّرَاطِ كَانَ مَلَكٌ عَنْ يَمِينِهِ وَ مَلَكٌ عَنْ شِمَالِهِ يُشَيِّعُونَهُ مِنْ بَيْنِ يَدَيْهِ بِالتَّكْبِيرِ وَ التَّهْلِيلِ حَتَّى يَدْخُلَ الْجَنَّةَ، وَ يَنْزِلُ فِي قُبَّةٍ بَيْضَاءَ، فِيهَا بَيْتٌ مِنْ زُمُرُّدٍ أَخْضَرَ، سَعَةُ ذَلِكَ الْبَيْتِ كَأَوْسَعِ مَدِينَةٍ فِي الدُّنْيَا سَبْعَ مَرَّاتٍ، ... ، يُعْطِي اللَّهُ تَعَالَى هَذَا الثَّوَابَ لِمَنْ يُصَلِّي هَذِهِ الصَّلَاةَ، وَ يَجْعَلُ ثَوَابَهَا لِوَالِدَيْهِ، وَ لَهُ مِثْلُ ذَلِكَ، وَ لَا يُنْقَصُ مِنْ أَجْرِهِ شَيْءٌ، وَ كَتَبَ لَهُ بِكُلِّ رَكْعَةٍ عَشْرَةَ آلَافِ صَلَاةٍ، وَ أَعْطَاهُ اللَّهُ بِكُلِّ شَعْرَةٍ عَلَى جَسَدِهِ نُوراً، هَذَا جَزَاءُ اللَّهِ لِأَوْلِيَائِه.(جمال الأسبوع، ص 99-100)
رسول خدا صلّی الله علیه و آله فرمود: هرکس شب پنج شنبه، بین نماز مغرب و عشا، دو رکعت نماز بخواند، در هر رکعت 100 بار حمد (و به روایت دیگر یک بار حمد)، 5 بار آیة الکرسی، و هر یک از سوره های کافرون، توحید، فلق و ناس(یعنی معوَّذَتَین) را 15 بار بخواند، و بعد از نماز 15 بار استغفار نماید، و بگوید: «بار الها! ثواب این نماز را برای پدر و مادرم قرار ده» در این صورت حقّ والدین را ادا نموده است، و خداوند آنچه به شهدا اعطا نموده است، به وی می بخشد، و هنگامی که از صراط عبور می کند، یک فرشته از سمت راست، و یک فرشته از سمت چپ او قرار می گیرند و از جلو، وی را با تکبیر و تهلیل مشایعت می کنند تا آن که به بهشت وارد شود. وی در بهشت به قبه ای سفید فرود می آید. در آن قبّه، خانه ای از زمرّد سبز قرار دارد. وسعت آن خانه، هفت برابر بزرگ ترین شهری از شهرهای دنیاست. ... خداوند این پاداش را به کسی می دهد که این نماز را بخواند و پاداشش را برای پدر و مادر خود قرار دهد. همچنین نظیر این ثواب بدون آن که ذرّه ای کم شود، برای خود وی نیز منظور می شود. خداوند به ازای هر رکعت از این نماز، ده هزار نماز می نویسد، و به ازای هر مویی که در بدن دارد، نوری به او اعطا می کند. این است پاداشی که خداوند برای اولیای خویش تمهید نموده است.
✅ «اللّهمّ عجّل لولیّک الفرج»
۲۵ فروردین ۱۴۰۰
*همه بخونن*
در زندگی زناشویی و درخانواده به هر میزان که قدرت وارد شود به همان میزان محبت و عدالت و انصاف از طرف دیگر خارج می شود!
در خانه نباید هیچ قدرت و هیچ کنترل و مالکیتی روی دیگری وجود داشته باشد!
آنچه که باید باشد حرمت ، محبت ، مشورت و برابری است!
بنابراین شما نه قرار است به کسی دستور دهید و نه از کسی دستور بگیرید!
بنابراین در زندگی زناشویی نباید هیچ قدرت ، ریاست و سلسله مراتبی به معنای "برتری" وجوددارد
۲۵ فروردین ۱۴۰۰
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
[🌹✨]
⚠️ باورهای ازدواج💍...⁉️
💠ازدواج مسیر رسیدن به آرامش است...🕊
👤 #استاد_برمایی
🎥 #کلیپ
❤️ #قبل_از_ازدواج
--•-•-•-------❀•♥•❀ --------•-•-•--
۲۵ فروردین ۱۴۰۰