#انچه_مجردان_باید_بدانند
#فوت_و_فنهای_خواستگاری
وقتی دختر و پسر دارن تو اتاق با هم حرف میزنن، شما بیکار نشینید!
شروع کنید با حرف و سوال، از خانواده طرف مقابل اطلاعات کسب کنید:
🔹اصالتشون کجاییه؟
🔹کجاها سفر میرن؟
🔹خانواده شون عموما چی کاره هستن؟
🔹با کیا وصلت کردن؟
🔹عروس و دامادها شون کیا هستن؟
🔹از نظر سیاسی و مذهبی چطورن؟
🔹به در و دیوار و تابلوهای خونه شون دقت کنید،
🔹به نحوه ارتباط کلامی و رفتاری اعضای خانواده با هم دقت کنید،
و...
خلاصه، یه مقدار فضول باشید😁
د‹.‹⃟⃟⃟-•-•-•-------❀•♥•❀ --------•-•-•--
14.72M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#کلیپ_کودکانه
🐑🐑🐑🐑🐑🐑🐑🐑🐑🐑🐑🐑
ببعی می گه بع بع،
دنبه داری؟ نه نه*
طراحی و ساخت انیمیشن:
زهرا شیربچه
#مشاوره_نوجوان
✍ #نوجوان_تان را اینگونه #مسئولیت_پذیر کنید.👇
1⃣تعیین انتظارات
درست است که بدون هیچ انتظاری کودک خود را دوست دارید
اما اکنون زمان خوبی برای تعیین برخی چیزهاست.
وقتی نوجوان بداند از او چه انتظاری می رود
مجبور می شود برای رسیدن به آن تلاش کند
🌐و این اولین قدم برای مسئولیت پذیری است.
از اینکه انتظارات منطقی باشند مطمئن شوید
زیرا انتظارات غیرممکن فقط باعث ناامیدی نوجوان و خودتان خواهد شد
💎پاداش آب دادن به زوّار سیّدالشّهدا علیه السلام در کربلای معلی در روز عاشورا
رَوَى مُحَمَّدُ بْنُ أَبِي سَيَّارٍ الْمَدَائِنِيُّ بِإِسْنَادِهِ قَالَ: مَنْ سَقَى يَوْمَ عَاشُورَاءَ عِنْدَ قَبْرِ الْحُسَيْنِ علیه السلام كَانَ كَمَنْ سَقَى عَسْكَرَ الْحُسَيْنِ علیه السلام وَ شَهِدَ مَعَهُ. (کامل الزیارات، ص174)
محمّد بن أبی سیّار نقل می کند (که امام علیه السلام فرمود): هرکس روز عاشورا در کنار قبر حسین بن علی علیه السلام (به افراد) آب دهد ، مانند کسی است که به سپاه حسین بن علی علیه السلام آب داده و در کنار وی شهید شده باشد.
✅«اللّهمّ عجّل لولیّک الفرج»
🙏🙏 نماز آخرین روز ماه ذی الحجّه
مرحوم شیخ ابراهیم کفعمی ، این نماز را بدین صورت نقل می کند:
در آخرین روز ذی الحجه دو رکعت نماز خوانده شود: در رکعت اول ، یک بارسوره حمد و ده بار سوره توحید، و در رکعت دوم ، یک بار سوره حمد و ده بار آیۀالکرسی. و بعد از نماز این دعا خوانده شود:
«اللَّهُمَّ مَا عَمِلْتُ فِي هَذِهِ السَّنَةِ مِنْ عَمَلٍ نَهَيْتَنِي عَنْهُ، وَ لَنْ تَرْضَهُ لِي، وَ لَمْ تَنْسَهُ، وَ دَعَوْتَنِي إِلَى التَّوْبَةِ مِنهُ بَعْدَ جُرأتِي عَلَيْكَ، اللَّهُمَّ إِنِّي أَسْتَغْفِرُكَ مِنْهُ فَاغْفِرْ لِي، اللَّهُمَّ وَ مَا عَمِلْتُ مِنْ عَمَلٍ يُقَرِّبُنِي إِلَيْكَ فَاقْبَلْهُ مِنِّي، وَ لَا تَقْطَعْ رَجَائِي مِنْكَ يَا كَرِيمُ»
مرحوم کفعمی در ادامه می نویسد:
بعد از این دعا ، خداوند گناه سال گذشته این فرد را می آمرزد، و در این هنگام شیطان فریاد بلندی می کشد و می گوید: چقدر در این سال خود را به زحمت انداختم. (مصباح کفعمی، ص408)
✅«اللّهمّ عجّل لولیّک الفرج»
😷 پاداش روزه آخرین روز ماه ذی الحجّه
مرحوم علامه مجلسی در «بحارالانوار» به نقل از دست خط مرحوم شیخ طوسی چنین نقل می کند:
روزه روز بیست و نهم ماه ذی الحجۀ یعنی آخرین روز ماه ، مستحبّ است. پس این روز را روزه بگیر که (روز قیامت) برای تو شهادت خواهد داد. (بحارالأنوار، ج98 ،ص189)
✅«اللّهمّ عجّل لولیّک الفرج»
⚠️😓در بهشتی که منسوب به من است، ساکن نمی شود
عَنْ مُفَضَّلِ بْنِ عُمَرَ قَالَ: قَالَ أَبُوعَبْدِاللَّهِ علیه السلام: مَنْ كَانَتْ لَهُ دَارٌ فَاحْتَاجَ مُؤْمِنٌ إِلَى سُكْنَاهَا فَمَنَعَهُ إِيَّاهَا قَالَ اللَّهُ عَزَّوَجَلَّ: يَا مَلَائِكَتِي! أَ بَخِلَ عَبْدِي عَلَى عَبْدِي بِسُكْنَى الدَّارِ الدُّنْيَا؟! وَ عِزَّتِي وَ جَلَالِي! لَا يَسْكُنُ جِنَانِي أَبَداً. (الكافي، ج2، ص367)
حضرت صادق علیه السلام فرمود: هر كس خانه اى دارد و مؤمنى به نشستن در آن نياز دارد، امّا او آن را از وى دريغ می كند، خداوند عزّوجلّ می فرمايد: اى فرشته های من! یک بنده من به بنده دیگر من از نشستن در خانه دنيا دريغ ورزيد، به عزّت و جلال خودم سوگند! او هرگز در بهشت منسوب به من ساکن نمی شود.
✅«اللّهمّ عجّل لولیّک الفرج»
4_5800984693440514278.mp3
15.08M
آمادگی برای ورود به ماه محرم-1- حجةالاسلام بندانی نیشابوری
✅«اللّهمّ عجّل لولیّک الفرج»
4_5800984693440514279.mp3
5.01M
آمادگی برای ورود به ماه محرّم-2- حجةالاسلام بندانی نیشابوری
✅«اللّهمّ عجّل لولیّک الفرج»
😓💎در مجلس روضه ملامهرعلی، آن حضرت تشریف آوردند
مرحوم آیت الله تولایی خراسانی در سخنرانی خود در منزل حاجی صفری (آریاشهر)، در سال 1395 قمری می فرمود:
خیلی مؤدب باشید. این مطلبی که می گویم روی بخار معده نمی گویم، این حرفی را که می زنم روی خیالبافی و گرم کردن مجلس نیست. امام زمان علیه السلام را در مجلس عزای امام حسین علیه السلام دیدهاند. خیال می کنید در مجلس ده هزار نفری؟ خیر، مجلسی که ده تا بیست نفر بیشتر نبودند، اما واقعاً روی اخلاص آمده بودند.
یک مردی از اهل هرات بود که در مشهد، در همان محله ای که ما زندگی می کردیم، زندگی می کرد. اسمش «ملامهر علی» بود. او در دهه عاشورا روضه میخواند، کرباسفروش بود. یک بساطی داشت در بست پایین خیابان مشهد داشت. پنج شش توپ کرباس جلویش بود و آنها را می فروخت، و هر شبانه روز یک قِران تا سی شاهی استفاده می کرد. از این یک قِران، سی شاهی؛ پنج شاهی، یک عباسی برای دهه محرم ذخیره می کرد. آخر ماه ذیالحجه، ده تومان، پانزده تومان، بیشتر یا کمتر جمع کرده بود، میآمد قند و چای و شکر و تنباکو میخرید. یک خانه ای داشت که آن خانه، رُبع این اطاق هم نبود. فقط این اطاق بود. یک پرده ای می کشید، زنش پشت پرده می نشست، و خودش آنطرف، سماور هم پهلویش. از صبح اول محرم، اول آفتاب، این روضه شروع می شد، مدّاح می آمد، روضه خوان می آمد، واعظ می آمد، مجلس با حالی داشت، هفت هشت تا از این فقرا و ضعفا می آمدند.
به جان خودم، به سر مبارک شما، همچین که روضه خوان میگفت: السلام علیک یااباعبدالله، ناله ملامهرعلی از این طرف، و زنش از پشت پرده بلند می شد. یک ناله هایی سر می دادند که تا آخر کوچه صدای اینها میرفت. ناله ملامهرعلی معروف بود، کوچه را پر می کرد. هر دو ساعت، یک نوبت هم، پنج تا پیاله چای برای مردم می ریخت. روز سیزدهم محرم هم که می شد یک آبگوشتی می پخت، و هر روضه خوانی که آمده بود و روضه خوانده بود، می آمد و آن روز آبگوشت می خورد.
در خانه ملامهرعلی، امام زمان علیه السلام آمده است، در مجلس روضه او، امام زمان علیه السلام آمده است. چون در این مجالس، تن ضعیف و دل خسته می خرند. امام زمان علیه السلام، تابع جمعیت نیست که به مجلس ۵۰۰۰ نفری برود. ۵ نفر با حال هم باشند، کافی است.
نوع شما که در این مجلس هستید، حال دارید. تعارف ندارم حال دارید، به امام حسین علاقه دارید. آثار شب عاشورا از پیر و جوان شما نمایان است. تا می گویم یا اباعبدالله، اشک شما می آید. تا اسم کربلا می برم، گریه می کنید. لذا هیچ بعید ندانید که آن حضرت قدم بر سرتان بگذارد. لذا مهذّب باشید.
یک چشم زدن غافل از آن ماه نباشید
شاید که نگاهی کند آگاه نباشید
(سخنرانی های منزل حاجی صفری در آریاشهر تهران، شب10 محرم 1395قمری- 2بهمن 1353)
✅«اللّهمّ عجّل لولیّک الفرج»